Találatok a következő kifejezésre: Művészeti sulis és érettségi után szeretnék (1 db)

Művészeti sulis vagyok, és érettségi után szeretnék kimenni Olaszországba tanulni. Hogy lenne erre lehetőségem? Hol, merre kéne érdeklődjek az ügy érdekében?

Most másodikos vagyok és ez egy irányút számomra. Csak az a kérdés hogy valósítsam meg...Ösztöndíjjal? Vagy hogy lehetne??


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt valaki Aegee Nyári Egyetemen mostanában?

Mesélnétek róla egy kicsit? :) Köszönöm!

0

Kanadai tanuló vízum mellett önkéntes munka vállalható-e?

Egy kanadai egyetemen tanulok, a vízum pedig megköti, hogy semmilyen munkát nem vállalhatok. Önkétességről viszont nincs szó sehol, amit helyi civil szervezeteknél vállalnék. Fizetés természetesen nem járna érte, de a nyilvántartásban nyoma lenne, hogy önkéntes vagyok, szóval nem úgy lenne, hogy csak úgy bemegyek szabadidőmben és csinálok valamit. Így, hogy dokumentálva is lenne a dolog, de egy fillért nem kapnék érte, ez vajon legális lenne? Köszi előre.

2

Milyen iskolát ajánlotok Németországban?

14 éves lányommal szeretnénk kiköltözni. 1.osztálytól 8.-ig angolul tanult. Alapszavakat és pár alapmondatot tud csak. Évet kéne ismételnie? Vagy mi ilyenkor a teendő?
És ha már itt tartunk valaki/vagy valakinek ismerőse aki magyar lakik Vaihingen an der enz környékén?
Előre köszönöm a válaszokat.

1

Szerintetek spanyolo. Franciao. Vagy Anglia vagy svedo. Lenne jo egyetem szempontjabol?

Mindenkeppen angol nyelvu kepzesre jelentkezek de h megy itt a felveteli pl muszaj tudni spanyolul franciaul h oda felvegyenek egyetemere tehat le kell raknom egy nyelvvizsgat v ez nem kovetelmeny?

1

Ennyi idősen lehetséges?

ennyi idősen lehetséges hogy Angliában folytassam tanulmányaim? 16 év nem tudnátok olyan iskolákat vagy kollégiumokat írni ami ezt lehetővé teszi és biztonságos is? persze nem ingyen. a válaszokat előre is köszönöm:)

2

Hány éves korig járnak iskolába az egyiptomi gyerekek?

8

Milánói vagy Londoni egyetem?

Hova menjek tovább egyetemre: Londonba vagy Milánóba? Hol találok jobb egyetemet és majd később olyan muunkát amiből tényleg meg fogok tudni élni és eltarthatom a családomat? Vagyis melyik az élhetőbb város?

6

Ha itthon leérettségizem azt külföldön hogyan számitják, tehát mi van akkor ha más a pontrendszer számit ez akárhogyan is?

2

Szerintetek van ilyen?

Nincs sok pénze a családomnak és nekem se. Viszont jó lenne kimenni külföldre tanulni.Az átlagom olyan közepes de angolból jó vagyok. Szerintetek van esély rá , hogy valahol külföldön tanuljak tovább?

2

Mit jelentenek ezek? és hogy tudnám elérni?

http://www2.cao.ie/app_scoring/BonusPointsMathsWithExamples... ezt az oldalt olvastam és szeretném megtudni hogy itthon ez mit it jelent ha itthon érettségizem...köszi előre is.:)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!