Találatok a következő kifejezésre: Művészeti sulis és érettségi után (1 db)

Művészeti sulis vagyok, és érettségi után szeretnék kimenni Olaszországba tanulni. Hogy lenne erre lehetőségem? Hol, merre kéne érdeklődjek az ügy érdekében?

Most másodikos vagyok és ez egy irányút számomra. Csak az a kérdés hogy valósítsam meg...Ösztöndíjjal? Vagy hogy lehetne??


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Erasmus pályázathoz az Europass önéletrajzba a 'Szakmai kézséghez" lehet diákmunkát írni?

... vagy mivel még nincs a jelenleg tanult szakomban/szakmámban szakmai tapasztalatom, ezért ne írjak semmit?

1

Milyek érdemes Londonban kipróbálni, hol érdemes vásárolnom?

Nyáron megyek 2 hónapra Londonba nyelvtanulás céljából. Középszinten beszélek jelenleg de célom a felsőfok ugyanis 1 év múlva szeretnék menni Londoni egyetemre.Szállásomat és az iskolát sikerült a központban (Russel Square-nél) elég olcsón kifognom de szeretnék még többet spórolni és szeretném tudni hogy hol kellene vásárolnom magamnak? Mit érdemes megnézni? 2 éve voltam már Londonban ugyhogy kérlek ne az ilyen fő attrakciókat mondjátok mint pl. A london eye.. Különlegesebb helyeket,boltokat,parkokat emlitsetek ahova érdemes elmenni. Szivesen veszem a tanácsokat is hogy ha van 1-2 fontos dolog amit jó ha tudok adott helyzetekben:)

0

Telc nyelvvizsga Amerikában elfogadott?

5

Nyáron szeretnék Németországban;egy kis városban tanulni. (17 éves vagyok) Van valami ötletetek?

4

Nyelvvizsga nélkül nincs Erasmus?

Egy német egyetemre szeretném beadni a pályázatomat, ősztől kezdődöen egy fél éves tanulmányi időszakra. Közel középfokon tudom a németet, de sajnos (B2) nyelvizsgával még nem rendelkezem. (de tervezem, hogy mielőbb letegyem).

A pályázati űrlap nyelvvizsga bizonyítványt kér, ám én előzetesen az egyik egyetemk tanáromtól (aki ért az Erasmusos témához, ill. volt kint külföldön ezzel) azt hallottam, mikor beszélt erről a lehetőségről, hogy nem felétlenül szükséges a nyelvvizsga.

Valaki tud valami érdemi infóval szolgálni?
Előre is köszönöm! :)

3

Milyen fotósiskolát tudtok Liznben vagy emelt szintű angol gimnáziumot?

Szeretnék szeptembertől Linzben fotós suliban tanulni, vagy egy emelt szintű angol gimibe, lécci segítsetek! vagy hogy kereshetnék rá?

0

Külföldi egyetemen szeretnék tanulni, de nem tudom hol?

Olyan országba szeretnék menni mindenképp, ahol ingyenes az oktatás, Ausztria, Dánia, Skócia, ilyesmik. Csak az a gond, hogy nem tudok eligazodni az egyetemek sokaságában, irányként a vendéglátás érdekel (hotelmenedzsment, étterem vezetés, szóval vendéglátóipari egység irányítása). Természetesen fontos számomra hogy a hely nívós, valamennyire neves legyen, és jó képzést adjon stb. :) ömm, milyen ilyen egyetemeket ismertek, tudnátok linkelni/mutatni az említett országokban?
Válaszaitokat előre is megköszönöm! (ja és angolnyelvű oktatással) (am ha van más országban is, amerika vagy akárhol ingyenes egyetem, oda is szívesen megyek!)

2

Hogy lehet kijutni Észak-Koreába?

Mármint , tanulni.

6

Olyan oldal Nagy-Britanniában, mint a felvi.hu?

Ilyen oldalakat keresek külföldi tanulmányaimhoz, mint a www.felvi.hu
Ami leírja a követelményeket, pontokat, mindent......

1

Angliában élő fiatalok/tinik milyen a suli?

Egyetem,általános,gimi bármi.
Milyen a sulitok? Szép?
kedvesek a tanulók?tanárok?
Milyen volt az első nap a suliban?
Hamar beilezkedtetek?
Meséljetek a sulitokról!
Csak normáilis válaszokat.kösszönöm
Bocsánatott kérek a helyesírásért

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!