Találatok a következő kifejezésre: Művészeti sulis és érettségi után (1 db)

Művészeti sulis vagyok, és érettségi után szeretnék kimenni Olaszországba tanulni. Hogy lenne erre lehetőségem? Hol, merre kéne érdeklődjek az ügy érdekében?

Most másodikos vagyok és ez egy irányút számomra. Csak az a kérdés hogy valósítsam meg...Ösztöndíjjal? Vagy hogy lehetne??


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Zeist vagy Gent? Nyári egyetem.

Zeist (NL) vagy Gent (BE) legyen a város, ahová jelentkezek nyári egyetemre? Már Antwerpenben (BE) voltam kint Erasmus ösztöndíjjal egy szemeszterre, szóval a flamand területen voltam eleget, ez szól talán Zeist mellett, de valamiért Belgiumot nagyon szeretem, ez Gent mellett.

2

A felvételinél sokat számít a középsulis bizonyítvány jegyei, vagy csak az érettségi, pl az ELTE-IK-re akarok felvételizni akkor mit fognak nézni?

2

Bécsi egyetemre való jelentkezésnek mi a feltétele? Kell írni valami érettségi jellegű dolgot?

2

A növénydoktor nevű mesterszaknak mi az angol megfelelője? Szeretnék külföldre menni mesterképzésre, de nem tudom hogyan keressem az egyetemek honlapján ezt a szakot.

2

Magyar nyelvu gimnaziumot nem tudnátok véletlen Saarbrücken -ben, vagy 30km körnéyek?

Nagy esellyel ugy fog alakulni, hogy kulfoldre koltozom, es gimit folytatni szandekozom a már cimben emilitett városban.

3

SÜRGÕS! Angol korrepetálás bécsben?

écsben tanulok. németül ugy ahogy tudok de angol segítségre szükségem lenne.korrepetáló tanárt keresek. teljesen mindegy hány éves és milyen anyanyelvu az illet? ha tud angolul és németül.

0

Miért nem akar a lányom megszólalni németül?

A férjem 1 éve, én a gyerekekkel 5 hónapja költöztünk ki Németországba. Szeptember közepén kezdték a sulit ( egy osztállyal lejjebb mint amit otthon jártak hogy a nyelvet megtanulják) , a fiam aki 14 éves ? már elég jól megérteti magát és ? is megérti amit neki mondanak. A lányom 10 éves és semmit nem hajlandó mondani németül,még azt sem hogy danke vagy guten morgen. Ha kérdezzük miért csak somolyog magában és eloldalog!!

6

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

A szüleim nem tudják fizetni a továbbtanulásom, ezért kitaláltam hogy Angliába megyek és ott 1 évig dolgozok utána pedig jelentkezem valami egyetemre. Szerintetek jó ötlet? Mit javasoltok? Vagy inkább maradjak itthon és próbáljam meg 1 év mulva az újrajelentkezést és addig "képesítsem" magam? Azt sem tudom melyik egyetem a jó Angliában meg egyáltalán ott mi legyek nyilván nem tolmács...

3

Milyen egyetem a Partium Keresztény egyetem?

hallotatok már róla, ha igen mit?

2

Hogyan lehet finanszírozni a külföldi egyetemi oktatást? (Anglia, Skócia, Írország)

Áttanulmányoztam a külföldi diplomázás lehet?ségeit, tudnivalóit. Kíváncsi vagyok külföldön egyetemi kurzust hallgatók véleményére különösen is.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!