Találatok a következő kifejezésre: Művészeti sulis és érettségi után (1 db)

Művészeti sulis vagyok, és érettségi után szeretnék kimenni Olaszországba tanulni. Hogy lenne erre lehetőségem? Hol, merre kéne érdeklődjek az ügy érdekében?

Most másodikos vagyok és ez egy irányút számomra. Csak az a kérdés hogy valósítsam meg...Ösztöndíjjal? Vagy hogy lehetne??


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pirotechnikus szeretnek lenni, de olyan amely csak tuzijatekokkal foglalkozik, Magyarorszagon mik az elvárások?

Tehat en erdelyben lakom amikor befejezem a kozepiskolat magyarorszagra szeretnek menni egy pirotechnikus szakot elvegezni,de en csak tuzijatekokkal szeretnek fogalkozni tehat inditani a tuzijatekot illetve megtanulni a bombakat osszerakni.(Tehat,hogy magamtol tudjak csinalni egy tuzijatek showt).Ezt magyarorszagon hol erdemes elvegezni es nehez egy ilyen tanfolyamot elvegezni? hany ev? miket tanulsz ott? esetleg milyen tantargyba kell eros legyel?

2

Szerintetek ez így lehetséges? (Munkavállalás+tanulás UK-ben 16 évesen)

Arra gondoltam hogy 10-es korom után (addigra lesz nyelvvizsgám) kimennék dolgozni és tanulni UK-be. (Azért írom ezt mert még nem döntöttem el hogy melyik országba.)
Persze csak napi 3-4 órába dolgoznék takarítóként/mosogatóként és kibérelnék egy szobát.
Szerintetek menne?

6

Hogyan lehet külföldi egyetemekre jelentkezni?

Nagyon szeretnék külföldön tanulni, építészmérnöki szakon . Jelenleg 410 pontos érettségivel, egy B2 es angollal rendelkezem. Hogyan lehet külföldre jelentkezni ? Milyen papírokat kell kitölteni?? Aki csinálta vagy tudja , hogy kell az kérem írja meg.

4

Mi a véleményetek az International People's College-ről? (Dánia)

Van lehetőség valamilyen ösztöndíjra vagy az összes képzésük fizetős? Mennyire hasznos?

0

Ausztriában, Németországban, a szláv országokban milyen diplomák a keresettek?

1

Amerikában hány év mire valaki elvégzi az orvosit?

azt tudom h magyarországon 12 évet kell valakinek tanulni ha orvos akar lenni. van valami különbség amerikában?

15

Az osztrák fachhochschule-k milyen szintű képzettséget adnak?

Magyar viszonylatban minek felel meg? Felsőfokú OKJ-s képzésnek?

0

Nemzetközileg elismert nyelvvizsga honosítása?

Nem magyarországi vagyok, de a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem. Tavaly decemberben letettem az angol középfokú nyelvvizsgát (Cambridge)itt Szerbiában. A Cambridge-i nyelvvizsgáról pedig azt kell tudni, hogy nemzetközileg elismert, vagyis akreditált. Ennek ellenére a Felvi kéri, hogy honosítsam a vizsgát. Akkor hogy is van ez?

2

Az USA-ban lehet magyar/osztrák diplomával dolgozni? Mert én úgy hallottam, hogy újra kell szakvizsgázni. Igaz ez, vagy csak külömbözetit kell tenni?

Bocsi ha hülye a kérdés de nem értek hozzá, még gimis vagyok csak gondolkozom a jövön és látom hogy nincs értelme magyarországgal foglalkozni.

2

Külföldi egyetem angol nyelvtudással Európában? (pszichológia)

Pszichológiára megyek szeptembertol és miután végeztem , a mesterképzést külföldön csinálnám meg. Angolul felsofokon beszélek, spanyolból középfokon. Hova menjek : Anglia ,Ìrország Hollandia , Svájc?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!