Találatok a következő kifejezésre: Művészeti sulis és érettségi (1 db)

Művészeti sulis vagyok, és érettségi után szeretnék kimenni Olaszországba tanulni. Hogy lenne erre lehetőségem? Hol, merre kéne érdeklődjek az ügy érdekében?

Most másodikos vagyok és ez egy irányút számomra. Csak az a kérdés hogy valósítsam meg...Ösztöndíjjal? Vagy hogy lehetne??


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Én még viszonylag fiatal vagyok. Színésznőnek készülök de Még sosem színészkedtem. Ugyanis félek azt mondják kinövöm de nem tudom. Félek az emberek véleményétől hogy kiröhögnek. Kíváncsi lennék a véleményetekre?

Ez az álmom 8 éve.Kitartásom lenne hozzá,és feladni nem fogom,Amerikába készülök színésznőnek

5

Lenne egy elméleti kérdésem?

Ha én külföldre mennék továbbtanulni, pontosabban Szlovákiába, akkor én is megkapnám a magyar érettségiért járó 40 plusz pontot, mint ahogy a szlovákiaiak megkapják a szlovák érettségiért, ha ide jelentkeznek?

4

Ha 15 evesen kimennek Londonba tanulni, akkor milyen suliba mehetnek?

1ö. felevkor mennek, 16 evesen.

2

Na ne! Komolyan nagyon nehéz elhelyezkedni építészmérnökként? Válasz? ! :D (Lent)

Én 16 éves lány vagyok és most megyek 10.-be majd és annak a végén el kell dönteni a faktot, hogy végül is melyik irányba akarok tovább menni.
Én olyan átlagban megvagyok mindennel, kivéve a matematika az, ami kicsit gyengébb, többet kell gyakorolnom, de értem meg minden csak a végén gyakran valamit félreszámolok :/
A lényeg az, hogy fizika érdekel, rajztudásom a helyén, imádok tervezgetni, ábrázolni, rajzórákon is folyton a tervrajzos, vetületi ábrázolásos és a hasonlóakat imádom :)
Mivel eddig nem tudtam, hogy mi is legyek, de el kell már dönteni, én úgy gondoltam, hogy akkor mennék PTE építészmérnökire és utána mesterképzésen elvégezhetnék egy belsőépítész és környezettervező művész vagy hasonlót, és már teljesen beleéltem magam, mindent eldöntöttem, hogy hajtani fogok, hogy sikerüljön, de utána néztem a munkáknak és szomorúan láttam, hogy ezzel a szakmával nem lesz nyert ügyem.
Tényleg annyira nehéz elhelyezkedni, mint amennyire írták? Elvégzem és nem is lesz utána semmi jövőm? Vagy akkor mit tudok vele kezdeni? Nagyon elbizonytalanodtam, nem tudom, hogy akkor megéri-e vagy pedig mivel mehetnék tovább... válasz?

7

Angliában élek, szeretnék elvégezni egy tanfolyamot, hogy pontosítsunk egy sminkes tanfolyamot. Igényelhető valami anyagi támogatás?

Arra találtam választ, hogy milyen lehetőségek vannak akkor, ha valaki egyetemre megy, de mi a helyzet ebben az esetben?

2

A Borostyán Ligás egyetemek közül melyiken van közgász szak/melyiken a legerősebb?

0

Idén kezdem a középiskolát, de nagyon szívesen tanulnék külföldön egy darabig. Ötletek?

Angolul középszinten beszélek, svédül alapfokon és nagyon szívesen kimennék külföldre (szinte bárhova) egy évet vagy fél évet tanulni egy másik középiskolába. itthon angol két tannyelvű osztályba járok. Valamilyen angol vagy svéd iskolába mennék szívesen, külföldön, de ha valaki ért a nyelvemen, akkor bármilyenbe. rokonaim sajnos nem laknak külföldön, de kollégiumba mennék szívesen.
Azért nem az iskolámtól kérek segítséget, mert nekik csak pár hetes cserediák programjuk van.
Köszönöm!

8

Milyen szintű angol nyelvtudás szükséges egy Bécsi egyetem angol nyelvű szakára?

1

Külföldi tanuláshoz milyen bankkártyát javasoltok?

ERASMUS-szal megyek ki fél évre, EU-s orzságba. Kell majd nagyobb összegeket utalni euróban a szállás miatt, és a támogatást is euróban kapom meg a bankszámlámra. A többi dolgot is ugye euróban kell intézni. A kérdésem, hogy belföldi, vagy külföldi banknál nyissak-e számlát? Főbb szempontok: átváltási költség minél kisebb legyen(ha lehet, ne is legyen), számlakezelési költség, pénzfelvétel díja. Ha ti tudtok még fontos szempontot, írjátok csak nyugodtan. A lényeg, hogy minél olcsóbban megússzam ezt az egészet. Köszi. :)

3

Mit jelentenek az alábbi linken szakok B és M betűvel való megkülönböztetése? Melyik fajtát érdemes választani, melyik milyen szintet biztosít?

http://www.unistats.co.uk/searchresults/

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!