Találatok a következő kifejezésre: Művészeti sulis és érettségi (1 db)

Művészeti sulis vagyok, és érettségi után szeretnék kimenni Olaszországba tanulni. Hogy lenne erre lehetőségem? Hol, merre kéne érdeklődjek az ügy érdekében?

Most másodikos vagyok és ez egy irányút számomra. Csak az a kérdés hogy valósítsam meg...Ösztöndíjjal? Vagy hogy lehetne??


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Madrid vagy Málaga?

Ha lehetőségetek lenne rá, Ti hova mennétek 6 hetes spanyol nyelvtanfolyamra és miért?

7

Továbbtanuláson gondolkodom, hogy Szegedre, pszichológia szakra iratkozom, azonban nem tudom a teljes folyamatot. Tudtok erről valamit?

Közgazdasági iskolába járok, tehát nekem nem az általános érettségim van (nem matek, töri, - hanem minden közgazdaság, pl; vállalatgazdaságtan, számvitel, stb. Magyar természetesen van). (Szerbiában élek).Érdekelne, hogy akkor a továbbiakban mit kellene tennem, hogyan? Valószinűleg különbözetit tenni, vagy?
Van esetleg Valaki, aki Szegedre jár, vagy hasonlók, hogy elmagyarázza, hogyan is megy ez?
Valamint.. államkasszára hogy kerülsz? (külföldiként persze)
Előre is köszönöm.

6

Mesterszakon is lehet jelentkezni Erasmusra? Ha igen, melyik félévben érdemes?

1

Milyen cserediák programok vannak olaszországba?

Olaszországba szeretnék cserediák lenni. Melyik szervezettel lehetséges és mennyibe kerülne ha szeptembertől decemberig mennék?

2

Szerintetek be tudok majd illeszkedni a holland középiskolába? 13/F

Apám valószínűleg ott kap munkát ezért követjük. Itthon vannak barátaim minden társaságban ahol mozgok. Ott viszont meg a nyelvet se tudom. Lányok olyanok mint itthon valószínűleg? Meg fogom tudni szokni?

4

15 éves vagyok. Londonban szeretnék tanulni egy ideig. (A többi lent! ) (? )

Állami, NEM EGYHÁZI középiskolára gondoltam. Kb. 3 hónapot szeretnék kint tölteni. Középfokú (ITK Origós) szóbeli és (DExam, humán) írásbeli vizsgám van.
Pályázatokra, programokra lennék kíváncsi és megköszönném, ha linkeket küldenétek. Ha van, személyes tapasztalatot írjátok le, kérlek!

2

Stanislaw Kostka alapítvány ösztöndíjáról hallott-e már valaki valamit?

Az érdekelne, hogy mennyit és hogyan fizetnek, hogy működik a szállás stb.

0

Szeretnek Nemetorszagban vagy Ausztriaban tanulni 17 eves vagyok nemetet tanulok mar 10 eve azt tudom hogy ott mas rendszerben tanulnak a diakok nekem elorol kene kezdeni vagy egyaltalan mennyi eselyem lehet arra hogy felvesznek?

3

Valaki jelentkezett ERASMUS programban IDE: Europa-Universität Viadrina Frankfurt (Oder)?

1

A Bécsi Egyetemen szeretnék továbbtanulni, a jogi karon. Hogy megy a felvételi, a munkavállalás, lakhatás? Milyen papírok kellenek?

Tapasztalatok? Esetleg egy mentor elérhetősége?
Köszi :)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!