Találatok a következő kifejezésre: Műtéti befejezés mennyit (6 db)

Mennyi ideig vérzek, ha van (volt) egy 4 hetes terhességem (51 mm-es petezsákkal)? Számítsak műtéti befejezésre? Ha műtéti a befejezés, mennyit vár vele az orvos?

Legjobb válasz: Szia! Nem igazán értem a kérdést. 4 hetes terhes vagy és vérzel? Ilyenkor feküdni kell és gyógyszert is adnak. Nem irtad hogy mennyire vérzel, nem kellett befeküdni a kórházba? Mert például engem befektettek, aztán azt mondták hogy élõ terhességrõl van szó, egy hét után haza is engedtek. Utána sajnos a baba nem fejlõdött és a 8 héten be kellett fejezni a terhességet. De nem biztos hogy nálad is ez a helyzet. Úgyhogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra.

Szia! Nem igazán értem a kérdést. 4 hetes terhes vagy és vérzel? Ilyenkor feküdni kell és gyógyszert is adnak. Nem irtad hogy mennyire vérzel, nem kellett befeküdni a kórházba? Mert például engem befektettek, aztán azt mondták hogy élõ terhességrõl van szó, egy hét után haza is engedtek. Utána sajnos a baba nem fejlõdött és a 8 héten be kellett fejezni a terhességet. De nem biztos hogy nálad is ez a helyzet. Úgyhogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra.
Hogy érted, hogy 51 mm-es petezsák? Mert olyan nincs, 12 mm x 15 mm-es pl. a petezsák mérete. Lehet, h. összekevered valamivel. Egyébként mûvi befejezés mindig van.

Mennyi az esélye a műtéti befejezésnek, ha a keddi uh-on nem volt szívhang? Szerda óta szedek Ergam cseppet vetélés megindítására.

Csütörtökön már látni lehetett,hogy távozott a szikhólyag,és mellé jó nagy vérdarabkák. Azóta folyamatosan vérzek, nem darabos, viszont erős görcseim vannak.10 hétben voltam és csak 3 mm volt már a baba. Remélem elég lesz a csepp és nem kell műtét. Hétfőn kell viszzamenni.

Legjobb válasz: szerintem ha voltak bent nagyobb darabok is akkor kijött minden és nem kell mûtét. nagyon sajnálom, sok erõt nektek!

szerintem ha voltak bent nagyobb darabok is akkor kijött minden és nem kell mûtét. nagyon sajnálom, sok erõt nektek!

Vetélés és műtéti befejezés után mennyi ideig nem lehet szeretkezni illetve fürdeni/strandra menni?

Iszonyú meleg van és terveztük volna,menni a napokba fürdeni de aggódom,hogy gond lehet a fert?zésveszély miatt. 3hete történt a vetélés/m?tét.

Legjobb válasz: Amikor a barátnömnek meghalt a babája akkor azt mondták neki hogy 6 hétig.

Amikor a barátnömnek meghalt a babája akkor azt mondták neki hogy 6 hétig.
Minden nõgyógyászati mûtét -és szülés- után HAT HÉT.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó válaszoló! Köszönöm a válaszod!! De jó gratulálok a kicsihez!! Neked kellett használni nála Utrogestan hüvelytablettát? Félek, hogy ha újra teherbe esek nagyobb a kockázata, hogy ismét elvetélek... :( Nekem is 15hónapos a kisfiam. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen korán szabad újra. Ennek örülök. Mármint tudom nálad megnézte a doki. Én jövõhéten megyek a 4hetes kontrollra, nem is mondta nekem, hogy elõbb is lehet menni vagyis nem mondott semmit ezt is csak innen a netrõl tudtam meg, na meg kikövetkeztettem. :( Én szívem szerint már mentem volna strandra, de emiatt(nyitva lehet a méhszáj) féltem nagyon. Bevallom a szeretkezés mellõzését kb. 2hétig bírtuk ki. Ez van. :) Remélem nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Én is minimum 4-6hétre gondoltam. Pedig olyan jó lenne, meghalok annyira meleg van nálunk éjszak is 31-32fok. :( Na meg a lelkemnek is jót tenne kimozdulni.
6 hét. Még nyitva lehet a méhszáj és könnyen összeszedhetsz egy fertõzést. Sajnálom, hogy így történt, nekem is volt kettõ. Kitartás!!
Nekem azt mondta az orvos, ha elmúlik a vérzés már lehet. Mi 13 nap múlva már együtt is voltunk, a kisfiam most lesz 15 hós, elsõre sikerült és végre problémamentes terhességem volt.
5-ös vagyok, strandon is voltam kb 2 héttel utána Nekem nem lett semmi problémám, ezzel nem bíztatlak téged is erre, mondjuk engem megnézett az orvos 1 héttel utánna és a méhszáj már zárva volt

Január közepén volt műtéti befejezésem. Kinek mennyi idő után lett baba? Ilyenkor nehezebb teherbe esni megint?

Kivizsgálásra is kellett mennem, mert a szövettanomba találtak valami sejtburjánzást, amir?l nem tudták, hogy jóindulatú-e. Végül is nem lett bel?le semmi, szerencsére. Akkor a doki 9 hónapot mondott, hogy akkor próbálkozhatunk. De én úgy érzem annyit nem tudok várni. Max 6 hónapot, de lehet hogy annyit se.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat. Gratulálok a második válaszolónak a babához, remélem rendben lesz. A várakozóknak (és magamnak is) kitartást kívánok!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Gratulálok a második válaszolónak a babához, remélem rendben lesz. A várakozóknak (és magamnak is) kitartást kívánok!
Szia.Nekem is volt egy vetélésem(6hetes voltam), és mûtét lett a vége:(.Nekünk a doki 2hónapot javasolt és tehes is lettem a 3.hónapban, a kisfiam már 6hónapos:) .Nekem azt mondta a doki, hogy könnyebb lesz tehrbe esnem mert, eü kaparás után sokkal könnyebben megtapad a baba, nálam bejött:) .Sok sikert. 6hós baba anyuja
Sajnálom. :( Nekem a májusi mûtéti után 3 hónap szünetet javasoltak, amit megvártunk, hogy ne legyen baj. Utána novemberben estem megint teherbe, ami sajnos spontán el is ment. Azóta várok a babára, mert a spontán után nem kellett kihagyni. :)
Nekem decemberben volt missed-ab om 7 hetesen. Doki 1 mensit javasolt, azt meg is vártuk, utána egybõl összejött. 9 hetes vagyok és remélem minden rendben lesz.
Szia! Nem kell 6 hónapot várni!! 2 hónap után nyugodtan próbálkozzatok!! Sokkal jobb, ha nem vártok sokat!! A méh ilyenkor még emlékszik a terhességre!! Áprilistól, vagy májustól minden további nélkül kezdhetitek újra!! :) Persze, ha egyéb orvosi oka nincs a hosszabb várakozásnak! Sikeres próbálkozást! Remélem, minél hamarabb sikerül és minden rendben lesz!! Csak pozitívan állj hozzá!! :) )

Véleményekre lennék kíváncsi. Két vetélésem volt, az első után volt műtéti befejezés, most a 2. terhességem után nem kellett, mert kiürült. Mennyit kell várni a következő próbálkozásig, főleg így, hogy nem volt műtét?

Legjobb válasz: 3 hónap a minimum, de nekem annak idején a vetélés után azt mondta a doki inkább 6 jobb, mert addigra teljesen regenerálódik a szervezet. Érdemes terhesvitamint szedni, mert az segít a helyreállásban. Kitartás és sok sikert:)

3 hónap a minimum, de nekem annak idején a vetélés után azt mondta a doki inkább 6 jobb, mert addigra teljesen regenerálódik a szervezet. Érdemes terhesvitamint szedni, mert az segít a helyreállásban. Kitartás és sok sikert:)
Ne siesd el.Szerintem is várj legalább 3 de jobb ha 6 hónapot és azalatt erõsítsd fel a szervezeted. Minél hamarabb jön a harmadik baba, annál nagyobb esélyed van, h ne maradjon meg.
Én is most vagyok ebben a hat hónapos periódusban, alig várom, hogy elkezdhessünk próbálkozni. Nehéz, de inkább várj, minthogy valami baj legyen, mert utána hibáztathatod magad éveken keresztül.

Műtéti befejezés után mennyit célszerű pihenni? Meddig maradjak táppénzen?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem 3 napot feküdtem. Aztán mentem dolgozni. Addigra nem volt más mint egy átlagos havivérzés. Lelkileg meg... annyi táppénz nincs mint amennyi idõ alatt az ember kiheveri.

Ha jól emlékszem 3 napot feküdtem. Aztán mentem dolgozni. Addigra nem volt más mint egy átlagos havivérzés. Lelkileg meg... annyi táppénz nincs mint amennyi idõ alatt az ember kiheveri.
szia! én két hétig voltam táppénzen! lelkileg még most sem tettem túl magam, pedig 6 hetes terhes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Hát igen a lelki része az más kérdés. Akkor vigyázz magadra én drukkolok. ÉS menniy idõ után sikerült újra?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!