Találatok a következő kifejezésre: Műtét után dagadt meg a (2 db)

Műtét után mitől dagadt meg a bal herém?

Vizeny?s réteget szedtek le a herémr?l (ökölnyi nagy volt) és mégis 1 hétre rá fokozatosan ugyanakkorára dagadt,de nem fáj.Le fog apadni ez a dagadás?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! A herevízsérv kiújulhat. A lényege az, hogy a herék vérellátása megváltozik, pangás alakul ki a vért a herékbõl elvezetõ erekben, ezért folyadék lép ki a herezacskóba. Ráadásul, a két here gyûjtõeres elvezetése nem egyforma, emiatt lehet, hogy egyoldali sérv súlyosabb. Keress fel urológust!

Kedves Kérdezõ! A herevízsérv kiújulhat. A lényege az, hogy a herék vérellátása megváltozik, pangás alakul ki a vért a herékbõl elvezetõ erekben, ezért folyadék lép ki a herezacskóba. Ráadásul, a két here gyûjtõeres elvezetése nem egyforma, emiatt lehet, hogy egyoldali sérv súlyosabb. Keress fel urológust!

Teljes bokaszalag szakadás, műtét, 1 hét fekvő, 4 hét járógipsz, a gipsz levétele után 2 héttel is nagyon dagad a lábam. Mit tudtok ajánlani? Talpalós munkát végzek, de még nem dolgozom mégis ilyen.

Az orvos azt mondta nem kell fáslizni , az izmokat kell vissza erősíteni /csak otthoni torna/

Legjobb válasz: lioton géllel kenegesd, jegeld, pihentesd még,elég a gyógytorna egyenlõre megterhelésnek

lioton géllel kenegesd, jegeld, pihentesd még, elég a gyógytorna egyenlõre megterhelésnek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!