Találatok a következő kifejezésre: Műköröm alatt az (7 db)

Igaz az, hogy egy idő után, ha műkörmöt raksz sárgulni kezd a körmöd a műköröm alatt?

Legjobb válasz: Nekem nem sárgult be, de papírvékonnyá silányult.

Nekem nem sárgult be, de papírvékonnyá silányult.
Ez röhej. Többet tudsz a neves, oktató, versenyekre járó körmösömnél. És a bõrgyógyász muteromnál is. Egy kicsit el vagy szállva magadtól.
Nem lett gombás, mivel bõrgyógyász a legjobb barátnõm csak jobban tudja. És mint írtam oktató a körmösöm és versenyeken vesz rész. Már vártam az okoskodó konkurencia válaszát. Ha józan ésszel átgondoljuk egy mû dolgot teszünk egy biológiai felületre aminek lezárjuk a természetes folyamatait. Kedves mûkörmös nem kell bekapni ettõl, hogy itt néhányan azt írjuk, hogy nem jó felrakatni. Ettõl még megmarad a klientúrád. Én is rakatnám ha bírná a körmöm. Még ezt az egy mû dolgot el is viselném magamon, mert valóban szép volt.
Már nincs, kb fél évig volt. Amíg volt, nagyon szép volt, de egy élet kevés ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön.
nekem sem sárgult, de tényleg papírvékony lesz. bár nekem még most is van zselés körmöm, már több mint fél éve. de hát értelemszerû, hogy a folyamatos csiszolás, reszelés elvékonyítja a saját körmöt is:(
Nekem sem sárgult be a körmöm alatta. 5 éve van, egyszer "pihentettem" 3 hónapot. Sokakkal ellentétben a zselé az én körmömet iszonyatosan megerõsítette.
Még jó, hogy én okoskodok, mikor én tanultam, Te pedig nem...és ha figyelmesen olvastad volna a válaszom, ott volt, hogy a színe anyag is befoghatta...tanárok között pedig elég sok a rossz...tapasztaltam.
Ha besárgul, az annak a jele, h gombás lett...vagy a színes anyag befogta, mert túl vékony volt az alapréteg. Meggyengülni akkor szokott, mikor a körmös nem szakszerûen bolyhoz, hanem reszeli a köröm felületét. Egy mûkörmös
Szerintem orvosra van szükséged, de nem bõrgyógyászra! Biztos van ismerõsöd:-))))))
Utolsó 1, Én nem szólogattam be neked, és eddig nem is veled beszélgettem. Akivel beszélgettem, legalább normális. 2, te jobban tudod, mint a labor leletek, kenetek. 3, Soha nem hagyatkozom egy sima orvosi véleményre.
Szerintem minden bõrgyógyász mást mond, én a te helyedben nem lennék elszálva magamtól!
Igazad van. Nekem csak ez a mondatod nem tetszett. "tanárok között pedig elég sok a rossz." Ebben is lehet igazad, de én leírtam, hogy az én körmösöm a körmösök egyik legjobbika:) ) És igazad van sok összetevõje lehet. Remélem ha lenõ ez a ronda újra megpróbálhatom, csak nekem vsz. többször kell szüneteltetnem és lenövesztenem.
Soha nem mondtam, hogy én vagyok a legjobb...de te meg fogadd már el, hogy másnak is igaza lehet...attól, mert neked gyenge a körmöd, nem biztos, h másnak is az...egy problémának sok oka és megoldása lehet.
Képzeld el, az anyám kolléga nõje a barátnõm. És mivel az ember az anyjának nem mindig hisz el mindent õt is megkérdeztem. Ha már nyomozol és magyarázkodnom kell. Ha érdekel leírom a többi rokonom, és barátaink foglalkozását is. Mind hasonló területen dolgozik. Viseld el, hogy nem te vagy a körmösök kandidátusa. Egyébként már leírtam rájöttek a problémámra. A saját körmöm túl vékony. Az ilyen papír vékony körmöt igen nehéz bolyhozni. Ha ennyire tudsz vissza olvasni, ezt is láthattad. Soha nem a körmösben keresem a hibát.
Most anyud, vagy a barátnõd a bõrgyógyász? Legalább ha kamuzol, akkor ugyanazt írd...
A kérdező hozzászólása: és mióta van mûkörmöd?
Igaz. Pedig nekem egy menõ körmös rakta, mielõtt a másik körmösök fikáznák. Elvékonyodott az amúgy is vékony körmöm, az eleje lesárgult, és kihajlott. Mikor leszedettem akkor döbbentem meg milyen ronda lett. Az ujjbegyeknél elöl elkezdett lejönni a bõr ezért szedettem le.
Lehet, hogy nem tetszik, amit mondtam, de még mindig tapasztalatból beszélek...nekünk anno 4 tanárból egy volt, aki normálisan magyarázott, és tudta is, hogy mirõl beszél...a többi kb csak volt...az, eg hogy a körmösöd sorra nyeri a versenyeket, nem jelent túl sokat, mert van aki versenykörömben nagyon jó, de egy normális szalonkörmöt nem tud összerakni, mert teljesen más a kettõ, más szabályok, arányok, stb. Szóval még mindig annyi, hogy ha nem értesz hozzá, ne okoskodj fölöslegesen.

Az igaz, hogy a zselés/tippes műköröm alatt begombásodhat az eredeti köröm?

Legjobb válasz: Igen, igaz. Sõt, még be is algásodhat. (azért nem kell beszarni, nem ez a jellemzõ) De a gomba nem minden esetben a körmös hibája, a félreértések elkerülése miatt.

Igen, igaz. Sõt, még be is algásodhat. (azért nem kell beszarni, nem ez a jellemzõ) De a gomba nem minden esetben a körmös hibája, a félreértések elkerülése miatt.

Műköröm alatt mennyi az esélye van hogy begombásodik a körmöm?

Mennyi id?nként kell leszedni a m?körmöt hogy ne gombásodjon be ?

Legjobb válasz: Ez azt hiszem teljesen egyéni.Akkor mikor valamelyik esetleg leesik,letörik, lehet látni a köröm szerkezetét.Ha túlságosan felvan puhulva,kiszálkásodva,mindenképpen szünetet kell beiktatni az új köröm megerõsödéséig.

Ez azt hiszem teljesen egyéni.Akkor mikor valamelyik esetleg leesik, letörik, lehet látni a köröm szerkezetét.Ha túlságosan felvan puhulva, kiszálkásodva, mindenképpen szünetet kell beiktatni az új köröm megerõsödéséig.
Ha a köröm mûköröm felrakása elõtt rendesen kezelve, fertötlenítve van, nem fog begombásodni. Ennek ellenére, gombásodhat, ha "levegõsödik" vagy "feljön" a széle. Ugyanis ilyenkor a kis "ásókák" jó táptalajt találnak:(
Jó mûkörmöst kell választani és nem lehet gombásodás.Sõt levegõsödésnek sem


Mit is értenek az alatt, hogy a műkörmöt 'töltetik'?

Legjobb válasz: Nekem régen zslés mûkörmöm volt és a töltés alatt azt értjük, hogy ha már lenõtt egy kicsit a köröm akkor az egésszet átcsiszolják és újabb zselés réteget raknak fel rá, szóval újra csinálják az egész folyamatot.

Nekem régen zslés mûkörmöm volt és a töltés alatt azt értjük, hogy ha már lenõtt egy kicsit a köröm akkor az egésszet átcsiszolják és újabb zselés réteget raknak fel rá, szóval újra csinálják az egész folyamatot.
Hát azt, h amikor már válik lefelé a mõköröm elmennek visszaragsztatni, álltalában a porcelánt szokták töltetni úgy h még többet nyoomnak a köröm alá, elvileg nembántja a körmöt, de én még nemestem át ezen, de a nagybáttyám feleége mminden hónapban ezt csinálja és tök jó dolog szerinnte!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igazából nem értettem, hogy ilyenkor ha feltöltik, mi lesz a lenövéssel... :)

Műköröm fellevegősödés mitől lehet? Ha évek óta mindent ugyan úgy csinálok, ugyan azt a terméket használom mindenkinél és 99%-ban nincs gond a körmökkel, de van egy csaj akinek bármit csinálok szinte 1 hét alatt fellevegősödik és egybe lejön!?

Köröm formája kicsit laposabb és szélesedő köröm, nem átlagos. Lehet netán, hogy zsírosabb a körme? Porcelánnal építettem neki (nem tippes), tudom, hogy a megfelelő reszelés, bőrhöz ne érjen az anyag meg az ecset, minden zsírtalan legyen, másokkal nem is szokott gond lenni, de most ez kifog rajtam! :/ Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Nem okoz vegyszer fellevegõsödést.

Nem okoz vegyszer fellevegõsödést.
ok, látom, mindenki nagyon ért hozzá. mondjuk én ezt oktatom, és több éves tapasztalat van a hátam mögött, nem egy hasonló esettel, kb nulla köze volt a tisztítószerekhez. na mindegy, akkor ok, a tisztítószer okozza.
egy erõsebb tisztítószer igen ha nem használ kesztyüt
valami vegyszer az oka, például tûzhelytisztító, stb
Ezt a kérdést érdemes lenne egy körmös oldalon feltenni, nem itt. Amúgy van ilyen, hogy valakinek a körme nem bír bizonyos anyagokat. Ritkán, de elõfordul. Meg kell próbálni zselével. ha azzal sem megy, akkor vagy jár kéthetente, vagy lemond a mûkörömrõl.
Nem bírja a körme a porcelánt. Nekem is van egy ilyen vendégem, nála a zselé viszont bevált! Nem levegõsödik, nem jön le.
Simán, csak a körömformája is okozhatja. Nem lehet, hogy egy kicsit kanál?
Szia, nekem is van ilyen vendégem neki 2 hét után felválik, azt mondja kicsit fel is feszegeti mikor levegõs lesz (szerintem a te vendéged is piszkálja) már mindent próbáltam de 2 körme mindig lejön, a többi érdekes módon nem, mindig ugyanaz a kettõ... Én mondjuk zselével dolgozok, most gondolkozom hogy kipróbálom nála a porcelánt... amúgy a vendégem vendéglátásban dolgozik!

Mi lehet az oka, ha a műköröm zselé nem keményedik ki hosszú idő után sem az UV lámpa alatt?

A Lidl-ben volt egy műköröm készítő csomag, UV lámpa, zselé stb de a zselé egyszerűen 10 perc után sem keményedett egy csepet sem! a lámpával lehet a gond, vagy a zselével?

Legjobb válasz: Én a kérdésedre válaszolnék,a körömlakk lemosó tényleg jó én is azzal szoktam,nem fixálóval.Szép csillogó.Miután kiveszed a körmöd addíg mindíg ragad az enyém is mielõtt átkenném akkor keményedik meg.A többieknek meg a kérdésre válaszoljatok máskor!

Én a kérdésedre válaszolnék, a körömlakk lemosó tényleg jó én is azzal szoktam, nem fixálóval.Szép csillogó.Miután kiveszed a körmöd addíg mindíg ragad az enyém is mielõtt átkenném akkor keményedik meg.A többieknek meg a kérdésre válaszoljatok máskor!
szia.en azt kaptam ajándékban és képzeld én is igy jartam aztán egyik ismerõsõm mondta hogy aceton mentes koromlakk lemosoval kell lemosni mikor kiveszed a lámpa alol a kormodet .ugymond fikszálni.remélem segitettem.ird meg hogy sikerõlt-e.boldog karácsonyt
Egy lidl-es boltban nem szabad ilyet venni!!! Vegyél egy olyan mûköröm csomagot, mint pl. mastre nails, crystal nails, perfect nails.... Itt a zselé is és az UV lámpa is sz*r! Nemszabad egy lidl boltban venni!! Inkább vegyél egy kicsit drágábbat, csak jó legyen!!!:)
A mûkörömépítéshez nem hiába végeznek iskolát. Ott megtanítják, hogy a zselé soha nem köt meg teljesen hiszen ha teszel rá még egy réteget, csak így tud tapadni. Fixálni kell, majd formára reszelni és fényzselével adod vissza a köröm fényét. Az elõkészítéshez meg gyorsan vegyél gombásodás-megelõzõt, mert nem sokára festened sem kell, zöldek lesznek a körmeid.:-)
Sz.r cuccokkal, sz.r anyagból soha nem lesz szép körmöd
A kérdező hozzászólása: köszönöm annak aki normális választ adott, mert sikerült körmöt csinálni és majdnem úgy néz ki mintha körmös csinálta volna csak egy kis segítség kellett!
Elsõ válaszoló vagyok: Attól még, h valaki lidl-ben vette meg a cuccát, attól az még nem hülyen ember!:) A körömlakklemosó, tényleg jó megoldás lesz!:)
a 8-ik válaszadóra semmiképp ne hallgass. úgy hülyeség, amit írt, ahogy van.
Azért egy tanfin többet lehet tanulni, mint a saját hibákból...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat! egyébként meg hibáiból tanul az ember és természetesen kenem gombaölõvel is... a körömlakklemosós megoldást pedig kifogom próbálni.. :)
Ha jól akarod csinálni, még véletlen sem hallgatsz az utolsó válaszadóra! Semmit nem írt le jól! Inkább menj el szakemberhez, aki ért is ahhoz, amit csinál.
ha rákened az uv zselét, megszárad, áttörlöd aceton mentes körömlakklemosóval (ez eltávolítja a csúszós megmaradt zselét) utána még át kell finoman polírozni a körmöket (ilyenkor formázod meg). Utána rárakod amit szeretnél (pl.: cover pink alap) ez is megköt, aztán erre is jöhet egy kis zselé, (szerintem utána is töröld át kicsit) majd ha ez is kész, ráteszed amit még szeretnél a körmödre (ha követ akarsz azt a legvégén fényzselé feltétele elõtt). Ha fent vannak a kövek is, a végén mindent kenj le a körmödön a fényzselével.
A kérdező hozzászólása: jó nemkell leoltani köszöntem, nincs mindenkinek 30 ezer forintja ilyesmire és képzled azért mert vki onnan vesz ilyet még nem hülye, és karácsonyra kaptam úgyh ha nem muszály nemkell oltogatni mert teis melléfoghatsz még egyszer vmivel! 2. válaszolónak köszi a segítséget, annyit szeretnék, hogy az aceton mentes lemosóval teljesen rögzült? nem lett matt vagy ilyesmi?
Veled van a gond, hogy lidlben vettél ilyet. Komolyan elhitte bárki is, hogy azzal kezdhet valamit? Mégis megdõlt az a tény, hogy mûkörmöt bárki tud csinálni, mert ahhoz nem kell ész?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak pedig: igen lehet a lidl-ös készlettel is kezdeni vmit, ahelyett hogy beszól, adhatott volna tanácsot is :)

Hogyan ragasszam fel azt a mükörmöt amit itthon meg lehet csinálni hogy ne essen le egy nap alatt?

Legjobb válasz: Sargarigó válasza: Szia. Mûkörömépitõ vagyok. Nos, én soha nem javasolnám, az otthon felragasztott mûanyag mûkörmöket. Statikailag egyáltalán nem stabil. Szinte semmit nem tudsz vele csinálni, tényleg mindért úgy kell nyúlnod, mint a himestojáshoz. Mi is csak hosszabbitásra használjuk(én nagyon ritkán) és akkor is kerül rá zselé, vagy porcelán. Ha mégis felrakod, Nagyon figyelj arra, hogy ne legyen alatta levegõbuborék, hogy jól tapadjon. Sajnos nem lesz hosszú életü.

Sargarigó válasza: Szia. Mûkörömépitõ vagyok. Nos, én soha nem javasolnám, az otthon felragasztott mûanyag mûkörmöket. Statikailag egyáltalán nem stabil. Szinte semmit nem tudsz vele csinálni, tényleg mindért úgy kell nyúlnod, mint a himestojáshoz. Mi is csak hosszabbitásra használjuk(én nagyon ritkán) és akkor is kerül rá zselé, vagy porcelán. Ha mégis felrakod, Nagyon figyelj arra, hogy ne legyen alatta levegõbuborék, hogy jól tapadjon. Sajnos nem lesz hosszú életü.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!