Találatok a következő kifejezésre: Működik a módszer Mennyit és mennyi (2 db)

Működik a Norbi-update módszer? Mennyit és mennyi idő alatt lehet fogyni vele? Mennyi ideig lehet bírni?

Van aki már teljesen,probléma nélkül átállt erre,és eszerint él?

Legjobb válasz: én még nem láttam senkit aki fitness versenyt nyert volna norbi update el, elég vicces, szakmailag megbukott, de végülis jók azoknak akik még azt hiszik hogy a fogyás = testsúlynövekedés, elég röhejes, további infó a normális fogyásról http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..

én még nem láttam senkit aki fitness versenyt nyert volna norbi update el, elég vicces, szakmailag megbukott, de végülis jók azoknak akik még azt hiszik hogy a fogyás = testsúlynövekedés, elég röhejes, további infó a normális fogyásról http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..
jan.23.-a óta csinálom a norbi diétát 7kg.ot fogytam tõle eddig. nem kell éhezni sem.nekem bevált.
szia! azt kell mondja, h mûködik a módszere, én húsz kilót fogytam, úgy, hogy nem voltam soha éhes, legyengült stb, én csak 1-s kódúakat ettem. ettõl függetlenül Norbi egy dekát nem lett szimpatikusabb, és pici kárörömmel figyelem a történetét, mivel ennek a diátanak az alapjait azért nem õ találta ki....
Én 4 éve csináltam, elsõ 1 hónapban sok edzéssel, (utána 0 edzés) 4 hónap -17 kg. Szép szálkásan izmos lett a testem. Csak update 1-es kaját ettem. Akkor még ezek a "mû 1-es" termékek nem voltak piacra dobva. Ezekkel újra próbáltam a kúrát az idén, ez nem jött be. Tegnap a 90 napost kezdtem el, majd elválik, hogy ez jobb-e.
Nem igaz.Ha kimosod, akkor csak rosszabbat teszel mert a vízzel bentebb segíted õket.
Egy frászt igaz. A spermiumok gyorsabban mozognak, mint azt gondolnád. Hiába mosod, öblíted, ami elindult, annál nincs nagyon visszaút. A víz meg talán csak beljebb segíti...
A kimosás abszolut hülyeség, a pasik szokták bevetni ezt a trükköt, hogy elkerüljék az óvszert-érthetõ is, csak az nem hogy a nõk ezt miért eszik meg? Ha már baj van, csak a 72 órás marad... És én is a gyógyszert javaslom, az a legbiztosabb védekezés..
Mire kimosod, már régen megtermékenyültél! Miért nem védekeztek?Vagy kiszakadt az óvszer? Akkor használj fogamzásgátlót!Az a legbiztosabb!!
Az egyik ismerõsöm, aki orvosin tanul, elmagyarázta azt nekem, hogy nem teljesen igaz, hogy az elõváladékban lehet életképes sperma! Jó abban, amelyik az orgazmus elõtt pár másodperccel jön, abban lehet, de elõtte nem! MIndegy! A másik, hogy szintén egy ismerõsöm mesélte, hogy történt egy baleset a barátnõje és közte szex közben és a csaj nem volt hajlandó eseményutánit bevenni, mert hogy az szerinte káros meg ilyesmi és milyen rosszil van tõle blabla és inkább ilyen kimosóvalamit vettek a gyógyszertárba! Az az igazság, hogy én ezen fel voltam háborodva, mert hogy miért nem gondolt bele a csaj, hogy mire felöltözik, meg összeszedik magukat és elmennek venni ilyet, azztán még haza, meg felhasználják, simán eljut a sperma a célba.... Szerintem a 72 órás tabi a legjobb megoldás ilyenbalesetek során! Vagy ugye a fogamzásgátló a megelõzés érdekében... Amúgy velem is történt ilyen baleset és én azonnal mentzem feliratni tabit, holott mondt exem ezt a kimosásos módszert, de ha logikusan belegondol az ember, jó nagy badarság...
Nem túlzottam igaz.Gyors kis fickók azok.Mire te elész a zuhanyig õk már védett helyen is lehetnek.Vagyis elég egynek védett helyen lennibelõle is lehet baba.
már a férfi elõváladéka is tartalmaz minimális spermát tehát attól is teherbe lehet esni.ha meg már benned van elkezdhetsz imádkozni!
nem eshetsz teherbe, de ez függ attól, hogy mikor van peteérésed ha elõtt és utána történt akkor nincs baj... de nem árt ha van egy esemény utáni tabletta a tarsolyolyában mindenkinek. aki pánikol és a félelmét állandóan a problémán tartja azaz energiával tölti fel, meg fogja élni a félelmét!!
szia.Nekem az anyukám mondta hogy nagyon nagyon piciket ecetet ha beleteszel a vizbe az nem árt és elõli a spermákat..Én még sosem alkalmaztam és nem is fogom nem nagyon hiszek benne.Szerintem sokkal logikusabb amit az elõttem szólók mondanak.Amit ne csinálj ilyen balesetek után hogy ne feküdj egy kis idõre sem hasra sokkal gyorsabban tudnak eljutni a célhoz a spermák .legalábbis én így tudom:)
Enyhén ecetes vízzel lehet mosni. Nem gyorsan kell, inkább lassan. Van erre való pumpa, hosszú csõvel a végén. Nem a legjobb módszer... alig hat valamit. Inkább elõtte gondoljatok rá: sokféle HATÁSOS módszer van már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!