Találatok a következő kifejezésre: Működik a a (10134 db)

ASK. FM-en nem működik a a videóválasz. Mit lehet tenni?

Azt írja ki, hogy a webkamera jelenleg foglalt. Pedig nem használom sehol..:S

Miért nem működik az új pendrive-om? Próbáltam másik pc-n ott jó volt, és próbáltam laptopon is, ott is jó volt, az én pc-men meg nem működik, másik pendrive működik a gépemen.

Telepíti a gép autómatikusan, de amikor a tulajdonságoknál megnézem 0-bájt szabad helyet ír ki, és a felhasznált helyhez is 0 bájtot ír, és nem tudok új mappát sem készíteni a pendrive-on, valamint semmit sem lehet átmásolni rá. Mi lehet a baj?


Mert mondjuk router kellene nem pedig swich:P
A kérdező hozzászólása: Természetesen rutert is próbáltam de azzal sem müködik. Otthon nekem ezzel a switchel müködött a ruternek semmi értelme mert csak lassabb. a switch müködik csak nem itt. de azért köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Kérem csak olyanok irjanak akik tudják a választ.
Elsõ vagyok. A switched otthon azért mûködött, mert nagy valószínûséggel valami vacak szolgáltatód van, aki HUB-ra köti a felhasználókat, így nem tud különbséget tenni, a között, hogy te kötöttél rá a switchel több gépet, vagy õk kötöttek a HUB-ra közvetlenül gépeket, ez által minden gépnek ki oszt ip címet. Internetet osztani, csak, és kizárólag routerrel lehet, ha a router nem mûködik, akkor nagy valószínûséggel te rontasz el valamit.
A kérdező hozzászólása: Otthon is UPC volt itt is UPC van de megoldódott, bementem a Upc-hez és azt mondták hogy az a modem nem képes kezelni a switset úgy mint otthon, és adtak egy rutert amivel mûködik, köszi a segítséget.

Az a problémám lenne, hogy a 2 darab KINGMAX DDR2-es 2 GB-os RAMom nem működik Windows 7 Ultimaten /x64, 32 bitesen működik/ viszont a régi működik rendesen. Csak a régivel működik. ötlet esetleg? Hardverprobléma felmerülhet?

Videókártya: Ati Radeon HD 5450 Ram: Kingmax DDR2 2 GB 800 Mhz /3x/ Processzor: Amd Athlon x2 Dual Core 5400+ Alaplap J&W JW A690G Ha berakom a számítógépbe mind a hármat, akkor: A Windows és a videókártya Driver feltelepítése után Kék halált kap. Ha az egyiket kiveszem, és benne hagyom a régit+ 1 újjat, akkor kék halál Ha amivel kékhalált kapott azt kiveszem és belerakom a régit és a másik újjat, akkor is kékhalálos lesz. Próbálkoztam, hogy kivettem a régit és beleraktam a 2 újjat, Kék halál. Segítsetek :D

Legjobb válasz: Próbáltad az újak közül csak egyesével hogy megy-e? Régi nélkül.

Próbáltad az újak közül csak egyesével hogy megy-e? Régi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Még nem, de teljesen felesleges... Mit érek vele, ha 1essével jó?
Akkor tudod legalább kogy a ramok jók és a lap vagy a beállításai miatt nem megy. Ha egyesével se megy, akkor meg vagy eldobod vagy visszaviszed a ramokat ahol vetted.
Lehet hogy az alaplap nem tud 6gb RAM-ot kezelni csak 2 vagy 4 gb-t tudja

Működik a telepátia? Kinek milyen tapasztalata van?

Legjobb válasz: Nalam mukodik, nem iranyithato, de tobbszor jon be, minthogy veletlen lenne. Ha valakire erosen gondolok, sokat foglalkoztat, akkor mikor legkozelebb beszelunk, emlegetik, hogy ereztek hogy fel kell hivniuk, egyszerre es ugyanazt mondjuk, stb. Altalaban azokkal mukodik, akikkel egy erzelmi hullamhosszon vagyok. Mar elofordult, hogy gondoltam valami szituaciohoz nem illo szora ( tojas) es a 2 eves fiam kimondta. Fogalmam sincs miert es hogyan, de valami lehet benne. Hogy mi, az engem is erdekelne.

Nalam mukodik, nem iranyithato, de tobbszor jon be, minthogy veletlen lenne. Ha valakire erosen gondolok, sokat foglalkoztat, akkor mikor legkozelebb beszelunk, emlegetik, hogy ereztek hogy fel kell hivniuk, egyszerre es ugyanazt mondjuk, stb. Altalaban azokkal mukodik, akikkel egy erzelmi hullamhosszon vagyok. Mar elofordult, hogy gondoltam valami szituaciohoz nem illo szora ( tojas) es a 2 eves fiam kimondta. Fogalmam sincs miert es hogyan, de valami lehet benne. Hogy mi, az engem is erdekelne.
A férjemmel 5 évig a nap 24 órájából 22 együtt töltöttünk. Velünk akkor elõfordult, hogy válaszoltam valamire, ami el sem hangzott, és õ is sokszor tudta a választ a ki nem mondott kérdésemre. Gondolkoztam valamin, és egyszer csak megszólalt, kimondva a választ. A fiammal is tudtam ilyet, õ majdnem három éves koráig nem is beszélt, mert tudtam mit akar. Néha még most is mûködik, de tudatosan még sosem gondoltam át a dolgot.
A telepátia akkor mûködik , ha két ember ( adó és vevõ ) egy "hullámhosszra" áll.Ezt komolyan kell akarni és a gondolatokat / érzelmeket határozottan irányítani kell a másik fél felé. (tele = távolra... eljuttatni , pathos = szenvedély, beleérzés, emelkedett szellemi-lelki állapot ). Fõként akkor hasznos és mûködik, amikor egyéb fizikai kommunikációra nincs lehetõség.
Mûködik, mert most érzem, hogy a számítógép elõtt ûlsz, és így láttatlanúl rám gondolsz, hiszen az írásomat olvasod....
Szia! Tegnap írtam az utolsót. Én most élem ezt meg, és tényleg borzalmas. Az egyik legjobb barátomról van szó, aki nagyon rossz irányba ment el (függõség stb...), és nem hallgat senkire. Nem is tudom, hogy segíthetnénk neki. Valószínûleg sehogy, csak végignézzünk, hogy tönkreteszi magát. Sajnos!
Szép estét mindenkinek! Végig olvasgattam ezeket az élményeket, és mind velem is elõfordult. Például édesanyámmal olyan kapcsolatom van, hogy fizikailag érzem õt. Ha fájdalma van, a hangulatingadozást... Tudom mire gondol a másik. Egyébként angyal terápiával foglalkozom, és ezt a képességet tudatosan fejlesztem. :) Sajnos nem mindig kellemes... Most már mesteri fokon irányítom a fel és leépítését. :) Ha érdekel valakit nyugodtan írjon rám privátban.
A kérdező hozzászólása: Az angyalok általában nekem szoktak segíteni sokszor érzem a jótékony jelenlétüket! Én nem az a típus vagyok hogy egy témában elmerülök hanem mindent szeretnék ami lehetséges számomra szép lassan megtanulni! Telepátia néha egy-két nap mûködik tudat alatt, de ahogy észreveszem hogy ez az onnantól már nem mûködik!
Igen én is hasonlóképpen gondolom, a "mindent vagy semmit". Én az örök játékos vagyok, mindig játszom. Próbáld ki tudatosan - a segítõk kommunikációjával - nekem csak így sikerül :) Sok-sok gyakorlás után már rutinszerû :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként tényleg ne csak ebben a témában hanem pl más dolgokban is van képességem! Pl én látom az aurát is meg sok más ilyen furcsa dolog van! Amit nem tudom hogy csinálok de mégis azon veszem észre magam hogy ez én voltam vagy én miattam történt!
Nekem csak a kedvesemmel kapcsolatban vannak ilyen különleges élményeim. Pontosan idõzítve hív általában (épp lefektettem a kicsit, és fogom a telefont, hogy hívjam pl.). Enyhíteni tudjuk, néha meg is szüntetjük egymás fizikai fájdalmát érintéssel (õ néha magára húzza sajnos). Tisztán kiérezzük egymás gondolatát, hangulat váltását idõnként. Néha képek, színek is átmennek, de ezt csak õ tudja venni kettõnk közül. És amiben a legfantasztikusabb élmény ez a képessége: (18 éven fölüli tartalom következik!) a szex: ha rám hangolódik pontosan kiérzi belõlem, hogy mire vágyom, és tökéletes élvezet lesz belõle.
Mûködik, és az a legrosszabb, amikor tudod, hogy a barátod bajban van és nem tudsz neki segíteni. Akkor érzed, hogy rossz fog történni vele, de tehetetlen vagy és csak szenvedsz. Na, ilyenkor nagyon rossz, hogy mûködik a telepátia! Egyébként szerintem nem mindenkivel mûködik, csak azzal, akit nagyon szeretsz.Legalább is nálunk egyszerû embereknél. Aki ezt tanulja vagy gyakorolja, annál ez biztos más.
A barátnõm akar valamit mondani és én mondom ki. Meg akar kérni, hogy hangosítsam fel a rádiót, de mire megszólalna én már tekerem is föl a hangerõt. Millió-egy ilyen van. Illetve volt. Most hogy érzelmileg eltávolodtam tõle, sokkal kevesebb ilyen történik, de régebben volt hogy napi 20 ilyen eset is elõfordult. Ezek többsége valószínûleg a helyzet miatt esélyes történés volt, de mégis. Ez sosem volt tudatos. Szerintem ez egy létezõ dolog.
A kérdező hozzászólása: Nézd én erre annyit tudok mondani, hogy komoly lelki problémák vannak az ilyen függõségek mögött! Én annyit tudok tanácsolni ha teheted többet legyél a társaságában beszélgess vele sokat mond el neki mennyire nagy embernek tartod és hogy mennyire értékes emeld ki a pozitív tulajdonságot! Próbálj azért valahogy segíteni neki!
A kérdező hozzászólása: Errõl az oldalról nézve tényleg borzalmas!
jav: elõzõa a 19:53 üzenetre (febr20)
tegnapelõtt 9:55 amit leírsz a rádióval kapcsolatosan, nem telepátia , hanem egy másik csoda: a szinkronicitás. Ilyen élményeim nekem is vannak. (Jung is ír ezekrõl)
A kérdező hozzászólása: Nálam is vannak hasonló dolgok állítólag az agyhullámokat fogjuk be! Végül is ha belegondolok hogy milyen lehetetlennek tûnik az is hogy látom amit te írtál régen ezt hogyan valósítottuk volna meg szerintem kinevettem volna aki ezt mondja!
Nekem is mûködik, bár még elég kezdetleges, bár egyszer sikerült képet is küldenem. Sokat számít hogy mennyit foglalkozol ezzel, mennyi idõd jut rá hogy gyakorolj, és nem árt ha van egy nyitott partnered akivel lehet gyakorolni. Szerintem a legegyszerûbb ESp kártáykkal kezdeni, közben párhuzamosan meditálni naponta többször, és úgy gyorsabb.
A kérdező hozzászólása: Valóban ha van ideje az embernek akkor ezt egész jól kitudja fejleszteni!
nekem spontán elõjött ez a képesség mióta rendszeresen meditálok, gyakran megérzem mások gondolatait, csak sajna nem tudom tudatosan irányítani, bár nem is foglalkozok vele komolyabban...ESP kártyákat párszor kipróbáltam tesómmal, átlagban 10-bõl 8-szor eltaláltam melyik kártya van nála...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek van még érdekes története ezzel kapcsolatosan az írjon! :)
Anyám és köztem, mondhatni rendszeres a telepátia. Ma is és tegnap is volt rá példa: akkor hívtam vagy állítottam be hozzá amikor épp rám gondolt, hogy felhív vagy mikor megyek át hozzájuk. Régen, soha nem felejtem el; zenét hallgattam a szobámban...egész hangosan, amikor tisztán és kivehetõn hallottam ahogy anyám a nevemen szólít. Kimentem hozzá a fürdõbe és megkérdeztem, hogy szólt-e. Rám nézett nagy szemekkel és azt mondta igen, de csak gondolatban:-) Jót mosolyogtunk rajta. Viszont ma reggel ébredés után elkezdtem énekelni magamban Máté Péter: Most élsz címû számát. Felkapcsoltam a rádiót a fürdõben, ahogy mindig és elkezdtem keresgélni az adók között. Nem csalás nem ámítás, megszólalt az a zene amit 2 perccel elõtte dúdoltam. Ez a fürdõ egy varázslatos hely lehet:)
Tudtam, hogy felteszed ezt a kérdést...
A kérdező hozzászólása: Én meg tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül! :D Érdekes ez a rádiós sztori én a telefonnal vagyok úgy hogy elõbb nyúlok néha érte mint, hogy megszólaljon!
Nekem a párommal nagyszerû a kapcsolatom, és vele gyakran megesik, hogy egyszerre gondolunk ugyanarra, vagy akkor csörgetjük meg egymást, amikor épp gondoltunk elõtte a másikunkra. Persze, már más barátokkal is megesett, hogy épp akkor írtam nekik. A legfurább történetem mégis az volt, hogy egy Kanadába vándorolt ismerõs, majdnem barát, megjelent az álmomban. Már nem nagyon emlékszem, mit csinált álmomban, de úgy döntöttem, írok neki. Rövid idõn belül visszajelzett, szintén írásban, hogy tényleg gondolt rám, és szándékozott írni nekem... Egyébként, azelõtt, gyerekkoromban gyakran éreztem úgy, hogy van valami nagyon halvány extra képességem, de amióta felnõtt vagyok, és stb. stb. azóta vagy halványult az a minimális képességem, vagy csak nem foglalkozok vele...
A kérdező hozzászólása: Az is lehet hogy halványult, mert gyerekkorban intenzívebben éljük meg a dolgokat, de tényleg lehet ahogy felnövünk és belecsöppenünk ebbe a néha kegyetlen valósnak látott világba, már ne hisszük el ezeket a dolgokat vagy nincs egyszerûen idõnk, hogy felismerjük még ha történnek is furcsa dolgok, mert egyszerûen mindenki annyi ás gonddal küzd!
Igen ez létezik, nálam elég kifinomult.Mondatokat tudok visszaidézni, ha rólam beszélt valaki másnak pl. Érdekes, elõször azt hittem csak kitalációim, de nem.Mára már tudom, hogy mûködik. Lehet az pozitív vagy negatív dolog, akkor is igaz...

Segítsen valaki nem müködik a hangszóróm és vetünk egy újat és mostsem müködik és nincs windows updeapterunk?

valaki segítsen mert nemhalok semmit!

Legjobb válasz: Fülessel mûködik? Hangkártya driver telepítve van?

Fülessel mûködik? Hangkártya driver telepítve van?
A kérdező hozzászólása: De még fülesel se megy amikor bemegyek a vezérlõpultba akor a hangra.Ésakormeg halvány szürke az egész és a tálcán se látom a hangnak a jelét?
Fussunk neki még egyszer... Letöltötted a hangkártya driverét a gyártó honlapjáról, és telepítetted? Ha igen, akkor lehet, hogy tönkrement a kártya. Az Eszközkezelõ mutatja? http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/open-device-manag..
A kérdező hozzászólása: Hogylehet letölteni?
A kérdező hozzászólása: Nincs driver telepitve
Meg kéne tudnod a hangkártyád típusát, utánanézhetsz mondjuk az Aida64 programmal. Ha megvan, megkeresed a gyártójának a honlapját, azon belül a típusnak megfelelõ drivert. Ezt rendszerin minden faxni nélkül, ingyen letöltheted, és a kapott program futtatásával telepítheted. De ha kaptál a géphez lemezeket, vélhetõleg azokon is rajta van, csak esetleg nem annyira friss, mint amit letölthetsz. Ha viszont a régi hangszóród mûködött valaha, és különösebb esemény (például a rendszer újratelepítése) nélkül egyszercsak elhallgatott, nagy eséllyel tönkrement a hangkártya, akkor pedig nincs mese, újat kell venned,
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget apropo tudod hpl lehet venni?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom DE Beirod EURONICS beirod a keresõbe a hangkártyát és talán kiadja ha nem otvan az apród :p

Interneten vásroltam egy Sera aljazattisztitót ami membrános légpumpával műkődik. Nekem van egy Marine 5 w teljesítményű légpumpám, amivel nem műkődik a porszívó-nincs szívóhatás. Milyen légpumpát vásároljak, hogy tökéletesen műkődjön az eszköz?

Legjobb válasz: Nem tudom elképzelni elméletben, hogy az hogyan tudna mûködni egy légpumpával, de ha van egy szûrõd, aminek van levegõ porlasztó kimenete, próbáld akkor arra ráhúzni. Hátha megindul.

Nem tudom elképzelni elméletben, hogy az hogyan tudna mûködni egy légpumpával, de ha van egy szûrõd, aminek van levegõ porlasztó kimenete, próbáld akkor arra ráhúzni. Hátha megindul.
A kérdező hozzászólása: megpróbálom belinkelni a képet rólahttp://www.akvariumplus.hu/wimg/images/product/sera_gc_thumb..
A vastag csõben vannak felszálló buborékok? Vagy addig sem jut el a levegõ, nem bír kiszökni e levegõ sehol? Ha nem nyomod le mélyre akkor sem szív? Hogy ne csak kérdést tegyek fel: ez a fajta aljzat tisztító nem igényel külön spéci légpumpát kéne mûködjön minden fajtával, ezért én sem teljesen értem mi lehet a gond.

Csak nálam nem működik a dirpy.com online konvertáló?

Már nagyon felidegesített mert eddig mindig itt konvertáltam át az mp3-at mert itt viszonylag egyszer? ahhoz képeszt elég j? min?ség? mp3-at lehetett vele letölteni, kb. vagy 3 napja nem m?ködik, vagy csak nálam van valami gond?! Hiába próbálom beilleszteni a linket és konvertálni, a videó jobb oldalt be is tölt, de a szerkeszt? az nem!? *****

Legjobb válasz: Nálam müködik :D

Nálam müködik :D
A kérdező hozzászólása: Értem! akkor csak nálam van valami gond, hát remélem, hogy majd idõvel megjavul! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!