Találatok a következő kifejezésre: Működhetnek hosszú a (3 db)

Működhetnek hosszú távon a távkapcsolatok? (Én 2 éve élek abban.)

Legjobb válasz: Én nem tartom butaságnak...akarat kérdése az egész...mind két félrõl...az én verziom az...h külön vagyunk több ezer kilométerre egymástol....3 évig...!!!!2-3 havonta találkozunk!De amikor itt van azt az érzést nem lehet leirni...nem hittem h kibirok ilyen hosszu idõt...idõközben próbálkoztunk mással...helybelivel...de rákellett jönnöm...hogy érte bármit feladntam és bárkit...mással nem megy! õ az aki nekem kell bármi áron...ezért az egész érzések és akarat kérdése...minden olyan embernek aki most kezd bele egy távkapcsolatba...azt javaslom gondolja át mit érez...és ha arra jut h igenis õ az..akkor mindent ki lehet birni!

Én nem tartom butaságnak...akarat kérdése az egész...mind két félrõl...az én verziom az...h külön vagyunk több ezer kilométerre egymástol....3 évig...!!!!2-3 havonta találkozunk!De amikor itt van azt az érzést nem lehet leirni...nem hittem h kibirok ilyen hosszu idõt...idõközben próbálkoztunk mással...helybelivel...de rákellett jönnöm...hogy érte bármit feladntam és bárkit...mással nem megy! õ az aki nekem kell bármi áron...ezért az egész érzések és akarat kérdése...minden olyan embernek aki most kezd bele egy távkapcsolatba...azt javaslom gondolja át mit érez...és ha arra jut h igenis õ az..akkor mindent ki lehet birni!
Én is távkapcsolatban vagyok, és nekünk eddig mûködik (7 hónap lassan), persze sok hátulütõje is van.Ugyanannyi az esély a mûködésére, mint egy átlag kacsolatnál.Ott az emberek a gyakori találkozások miatt egymás idegeire mennek, ennél a dolognál pedig, maximum amiatt szakíthatnak, mert az egyik nem bírja.
távkapcsolat nem kapcsolat. annyi de annyi ismerosom van akinek mukodott´egy évig, két évig, de mindkét fél unta már. aztán szétmentek.nem hiszek a távkapcsolatokban.ha egy mod van rá akkor oldjátok meg, hogy ne legyen az, és akkor egyutt maradhattok akár orokre is.
Szyo!Én is éltem távkapcsolatban de nem tudok sok jot mondani róla.Egy kis ideig izgi hiányozni egymásnak, várni a percet, hogy együt legyetek stb.. Aztán pedig jön az afejezet, hogy mikor, kivel és hol járttál.Vagy esetleg az elhidegül.Szerintem hosszú távon nem vezet johoz.
Én jelenleg is ebben élek, mi már próbáltuk, két és fél évig, utána együtt laktunk, most megint távol vagyunk egymástól. Én azt gondolom egyébként, hogy ha két ember szereti egymást, és megbíznak egymásban /nekünk ez már 10 éves ismerettség/, akkor mûködhet, persze ez teljesen emberfüggõ. Ha a kapcsolat célokra, tervekre épül /jelenleg nálunk/, akkor évekig is akár.
Szerintem is mûködhet, én is hasonló helyzetben vagyok. :S Sokat számít az akarat, a bizalom... Nekünk még van hátra jópár hónap, de már alig várom hogy végre hazajöhessen!

Működhetnek hosszú távon a távkapcsolatok? Lehet ebből valami?

sziasztok!Én egy 14 éves lány vagyok és nekem igen tetszik egy srác csak az a gond hogy Budapesti én meg Gy?r-mosson-Sopron-megyei tegyük fel Ciráki (ahhoz közel lakom) és ö csak akkor járna velem ha látott úgy mond tudunk egymásról mindent ? is tud rólam mindent meg amit beszélgetünk msn-en abból látszik hogy szeret de minden héten-hónapba nem tudnánk találkozni! Ez így m?ködhet??

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt már távkapcsolatom, de õszintén szólva az elejétõl fogva halálra van ítélve. Tökmindegy mennyire nagy a szerelem az elején, aztán úgyis ellaposodik, ( ez lehet több mint egy év!). Természetesen mûködhet a dolog, de nem hinném hogy sokáig fog tartani. Azt ajánlom felejtsd el, tudom nem könnyû. 18/F

Szia! Nekem volt már távkapcsolatom, de õszintén szólva az elejétõl fogva halálra van ítélve. Tökmindegy mennyire nagy a szerelem az elején, aztán úgyis ellaposodik, ( ez lehet több mint egy év!). Természetesen mûködhet a dolog, de nem hinném hogy sokáig fog tartani. Azt ajánlom felejtsd el, tudom nem könnyû. 18/F
Én is így voltam, tavaly..=/ Csak nálunk úgy volt, én Budapest, õ Eger.. De mivel, nem tudtunk volna sûrûn találkozni..így nem lett belõle semmi:S Amit nem is bántam meg..mert ez így tényleg halálra van ítélve..és nálunk is így volt..Szerintem ebbõl igazi járás nem nagyon sülhet ki:/ Bocsi, de ez a véleményem.. 15/L
csatlakozom, nekem nem volt olyan messze a barátnõm (pécs-kaposvár) de nem tudtuk volna megoldani a találkozást suliidõben. sztem ha nagyon szereted akkor nem felejted el és késöbb ha netán elkerülsz pestre akkor megkeresed:)
Nekem 3 és fél éve tart a távkapcsolatom. Szerintem mûködhet ha mind a két fél igazán szeretné, és mindent megtesz a kapcsoltért. Próbát megér szerintem.
Mi is most vágunk bele egy sráccal...450 km a táv, de arról egyikõnk sem tehet, hogy pont ilyen messze találtuk meg, azt aki az egyik legmeghatározóbb személy az életünkben. Szerintem is megér egy próbát..Mit veszíthetsz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat amúgy szeretnék majd felmenni tanulni de csak egy 2 év múlva max!!

Szerintetek hosszú távon működhetnek a távkapcsolatok?

Legjobb válasz: Hosszútávon biztos nem, a távkapcsolatnak akkor van értelme, ha átmeneti megoldás.

Hosszútávon biztos nem, a távkapcsolatnak akkor van értelme, ha átmeneti megoldás.
Hát, attól függ. Mondjuk örökre nem megoldás. Én 18éves vagyok, az egyetemig kell kibirnom, barátnõm 1évvel fiatalabb, tehát neki az még 2 év. Ha odáig kibirjuk, akkor egymásé vagyunk, nem lesz többé távolság. Csak akarni kell (:
így van ahogy az 1-es mondja! túl hosszú távon nem.
A kérdező hozzászólása: Mi már két éve vagyunk együtt, sosem vesztünk össze, megvan a kölcsönös bizalom. Nem is azért merültek bennem kételyek, mert féltékeny vagyok vagy ilyesmi, hanem egyre nehezebb elviselni a távollétét, legszívesebben mindig mellette lennék.
"sosem vesztünk össze" Távolról nehéz is. Na majd ha együtt éltek. :) )
Szerintem addig nem is igazi a szerelem/párkapcsolat, amíg nem volt egy veszekedés... Hogy az összeköltözésrõl már ne is beszéljek :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!