Találatok a következő kifejezésre: Működhet egy ha én (4 db)

Működhet e hosszútávon egy kapcsolat, ha én 34 éves nő vagyok (értelmes, de nincs diplomám), ő pedig 30 éves, diplomás, több nyelven beszélő orvos?

Legjobb válasz: Ha agya is van nem csak diplomája, akkor benne ez a kérdés fel sem merül. Viszont tönkremehet a kapcsolat a te komplexusod miatt! Ha valóban értelmes vagy, akkor tudod, hogy a diploma csak egy papír! Ne akarj bizonyítani neki, csak maradj önmagad, mert valószínûleg téged kedvelt meg, nem a végzettségedet...

Ha agya is van nem csak diplomája, akkor benne ez a kérdés fel sem merül. Viszont tönkremehet a kapcsolat a te komplexusod miatt! Ha valóban értelmes vagy, akkor tudod, hogy a diploma csak egy papír! Ne akarj bizonyítani neki, csak maradj önmagad, mert valószínûleg téged kedvelt meg, nem a végzettségedet...
a gondolat, hogy szerinted ez akadályt jelent, már maga az akadály
Mariskánál a pont! egyébként meg egyáltalán nem mérvadó, h van-e diploma vagy nincs!én tavaly diplomáztam és mondhatom, h annyi *yökér jár a felsõoktatásba, h el sem hiszem, h egyáltalán némelyik letudott érettségizni! szval ha értelmes vagy és a párod is, akkor a kérdés értelmét veszti! 24n
Nézd én ugyanebben a helyzetben vagyok(korkülönbséget, kort kivéve) és engem rettentõen zavar.Lényegében végig àtéltem a férjemmel a tanulmànyait, viszont nekem nem volt rà lehetõségem egyéb okok miatt, hogy fejlesszem magamat, de a férjem sem akarta igazàn. Soha nem éreztette meg velem, de én mégis mindig azt éreztem, hogy bizonyitsak, és bizony bele is fàradtam.
ertelmes no egyreszt nem allitja magarol, hogy ertelmes, masreszrol nem tesz fel ilyen kerdest, leven ez ugy is csak akkor derul ki, ha mar evek ota egyutt vagytok vagy sem. errol ennyit. :) (ertelmes no, pfffff.)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a véleményét!
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon érdekes, hogy egyeseket már maga a kérdés sértõn érint, a válaszuk pedig kritikán aluli. De akinek nem inge, ne vegye magára, nem igaz?

Működhet egy kapcsolat, ha én 40 éves vagyok, a párom 32 jelenleg. Jól megvagyunk már kettő éve. De vajon mi lesz később?

Szivesen leveleznék privát hasonlóakkal.

Legjobb válasz: Az én férjem 27 évvel idösebb nálam ,8 éve vagyunk együtt és 2 gyerekünk is van. Nem tudnánk egymás nélkül élni! Ez a házasság jár mindkét fél részérõl lemondásokkal is, de azt gondolom hogy ott is így van ahol kicsi a korkülönbség.

Az én férjem 27 évvel idösebb nálam , 8 éve vagyunk együtt és 2 gyerekünk is van. Nem tudnánk egymás nélkül élni! Ez a házasság jár mindkét fél részérõl lemondásokkal is, de azt gondolom hogy ott is így van ahol kicsi a korkülönbség.
A võlegényem 28 én 21.Januárban esküszünk.Imádjuk egymást, és nem is szeretnék nélküle élni.Sõt, a pocimban nevelkedik elsõ gyermekünk, aki ugyan váratlan baba, de nem bántuk meg, h életben tartottuk.
Szerintem a kérdezõ hölgy, és azon aggódik, hogy idõsebb mint a párja!! Szerintem nem probléma. Gondolom olyan fiatalos vagy, hogy a párod büszke rád és nem látszik a korkülönbség! 30 felett már annyira nem is tûnik ki az ilyen! Legyetek boldogok!
Én 42 a férjem 35. 11 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk született. A probémáink nem a korkülönbségbõl erednek. :) ) Minden korombeli barátnõmnek fiatalabb a férje minimum 3 évvel. És ez egyik kapcsolatban sem szült problémát az évek során, sõt. A fiatalabb férfi lendületben tart, fiatalos viselkedésre, gondolkodásra ösztönöz. Míg mögötte bennünk ott a tapasztalat és tudás. Ez így együtt nagyon vonzó tud lenni ha az emberben eredendõen van egy ilyasfajta beállítottság. Voszont, semmilyen fériért nem érdemes az embernek megerõszakolni a saját vágyait, ízlését, jövõképét mert azt nem lehet a végtelenségig fenntartani. 2 év már elegendõ ahhoz, hogy világos képet kapj róla, hogy egyenrangúak vagyok-e ebben a kapcsolatban vagy mennyi lemondásal vagy nézetülönbséggel jár ami esetleg a korotokból adódik. Ha viszont mûködik, akkor jól mûködik, bármeddig!!:) )
én nem vagyok ilyen helyzetben de vannak ismerõseim ahol ugyszintén a nõ 40 és a férfi 32 7 éve vannak együtt és van egy 5 éves gyerekük és nagyon boldogok szoval szerintem emiatt nem kell aggodnod
már hogyne mûködhetne.Ha szeretitek egymást nem számít a korkülönbség.Legyél mindig fiatalos (de nem kell túlzásokba esni) és szeresd õt. Szerintem nics az a pasi, aki ha megkap minden szeretet akkor csak azért tovább állna mert idõsebb vagy.Ha ez lenne a felálás akkor nem lennétek 2 éve boldogok.én azt vettem észre hogy sok pasinak ( sajna nem mindnek) 30 után már csak a biztonság, szeretet a fontos. sok sikert nektek és HOSSZÚ BOLDOG ÉLETET!!!

Ha használtruha boltot szeretnék nyitni, ahhoz vállalkozói kell? És ha egy ismerősöm nevén lenne, akinek élelmiszer boltja van, csak én csinálnám, de csak mint "segítő", az működhet vagy nagyon rosszul járhatunk?

Legjobb válasz: ha az ismerõsé a bolt, akkor õ kapja a hasznot is. Te max.fizut.Aztán ha beindul ki is rakhat ha akar. persze kellvállalkozói,vagy csinálj egy céget.Valahogy adóznod kell

ha az ismerõsé a bolt, akkor õ kapja a hasznot is. Te max.fizut.Aztán ha beindul ki is rakhat ha akar. persze kellvállalkozói, vagy csinálj egy céget.Valahogy adóznod kell


Működhet a hanghívás ha a fring msn-t használunk egy iPhone 3gs-en, és a sony ericcson p1i-n?

mármint próbálta valaki? esetleg milyen programot tudtok ajánlani? sokat telefonálunk, és a számla csökkentése érdekében wifin és msn-en keresztül jó lenne beszélni... az ingyen van...

Legjobb válasz: nem segített senki, de nembaj... kipróbáltuk, és mûködik... csak ajánlani tudom mindenkinek

A kérdező hozzászólása: nem segített senki, de nembaj... kipróbáltuk, és mûködik... csak ajánlani tudom mindenkinek
Ha ingyen akartok beszélni akkor atra ott a viber! De ez se rossz megoldás :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!