Találatok a következő kifejezésre: Működhet a ha nem (22 db)

Dehogy nagy.
Most komolyan az itteni válaszok függvényében akarsz belevágni a kapcsolatba? Mert ha nem is mondod ki, de cikinek éreznéd, ha pl. itt mindenki azt írná, hogy ne. Szerintem amúgy nem mûködhet.

Ha sima sata-s az alaplapom akkor működhet a sata II -s winchester? Mások szerint igen de nem teljes kapacitáson.

Legjobb válasz: Elméletileg mûködik, gyakorlatilag sohasem próbáltam még.

Elméletileg mûködik, gyakorlatilag sohasem próbáltam még.
Nem fogja tudni elérni a sata2 átviteli sebességet, csak a sata1-et.
Mûködik, de sataI-ként.
Biztos, hogy mûködik, 3 SATA II-es vinyóm van SATA I-es alaplapon, mind megy, de csak 1.5 Gbps-al.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
mûködik rendesen, csak nem biztos, hogy max tudáson amit tudna. Ügye a SATA1 elég lassú már, és pl. a Samu 500F3 képes megkörnyékezni(elméletben) ezt. Szal már kevés a STA1 foglalat(lap)

5 hetes babánál már működhet a hiszti-sírás? És megérti, ha ilyenkor nem veszem föl?

Esti evés után, mikor leteszem aludni, sírni kezd és ha foglalkozom vele, akkor éjfélig is fönt van. Tegnap 10 percig sírt, aztán elaludt, ma már 20 perce tart, de még bírja. Hogy csináljam jól?

Legjobb válasz: Ne hagyd sírni sokáig! Az enyém csütörtökön lesz 5 hetes, ha csak sírdogál, nem veszem fel, pár másodperc, esetleg 1-2 perc, és abbahagyja. Ha ordít, biztosan valami baja van, úgyhogy ugrok (vagy én, vagy a tesók).:)

Ne hagyd sírni sokáig! Az enyém csütörtökön lesz 5 hetes, ha csak sírdogál, nem veszem fel, pár másodperc, esetleg 1-2 perc, és abbahagyja. Ha ordít, biztosan valami baja van, úgyhogy ugrok (vagy én, vagy a tesók).:)
én nem hagyom sírni. egyetértek azzal, hogy másképpen nem tud kommunikálni. a hiszti valszeg késõbb kezdõdik. nekem2 hónapos a kisfiam, van amikor gond nélkül elalszik egyedül az ágyában, de néha vergõdik. azt olvastam, hogy kb fél éves korukig nem lehet elrontani õket... - ezt mondjuk kétlem, de 5 hetesen még nagyon kicsike.
egy ilyen pici baba még nem tud hisztizni!! az anyukájára van szüksége, a közelségére, vigasztalására, illatára aki azt írta, hogy hagyd sírni 20 percet, majd abbahagyja - IGEN, azért mert szegény kisírja a lelkét és úgy érzi, hogy magára hagyták, hiába hívja az anyját, senkire nem számíthat, és FELADJA szegény kicsi falatka 5 hetes baba - nagyon sokat legyél vele, ne hagyd sírni! én soha nem hagytam sírni a fiamat, 2 hós korától 1x ébredt éjszaka, 3 hós korától pedig magától átalussza az éjszakákat, nyugodt, mosolygós baba
Egy 5 hetes baba nem tud hisztizni!!! Ne hagyd sírni, (én biztos nem bírnám) próbáld meg megnyugtatni vhogy. Az enyém 3 hónapos, és nemrég kezdõdtek az elalvás problémák. Mi ilyenkor simogatjuk a hátát, a fenekét, a fejét, halkan beszélünk hozzá, esetleg énekelünk, csitítgatom.
Elõfordul, hogy 3-4 órát is járkálok vele éjjel, ha nagyon nyûgös...
Nem!!!!!! Ne hagyd ennyi idõsen sírni, szegénykém még nem tudja elmondani neked, mi a baja, csak így tud kommunikálni. a hiszti sírás jóval késõbb kezdõdik, jóval fél éves kora után. Csak öt hetes, még nem állt be nála a nappal-éjjel, ehhez idõ kell, ezért nem alszik. Menj be, vedd fel, nyugtasd meg, hogy érezze, ott vagy, számíthat rád. Kell neki a biztonság. 3 gyermekes anyuka
Próbáld ki, hogy csak simized a hátát, beszélsz hozzá, énekelsz neki és nem veszed ki. Ha így sem múlik 20 perc után, akkor vedd ki, de maradjon az ágya fölött vagyis ne sétálgass vele. Menni fog, kitartás :)
Az utolsó (ikres) vagyok: a karba vétellel azt is tudni fogod, hogy ez hiszti, vagy tényleg más baja van!
Én az alábbiakat tettem az ikreimmel: ha elkezdtek "hisztizve sírni", akkor a karomba vettem, de kizárólag az ágyánál állva. Ha megnyugodott, azonnal visszatettem. Ezt játszottuk egy darabig, de a 3. napon már mindketten tudták, hogy felesleges hisztizni. Kitartás!
Ha foglalkozol vele, akkor soha nem fog elaludni egyedül.Az ágyában aludnia kell, nem játszani.Ha nem éhes és nem szomjas, nincs melege, akkor hisztizik már egy ekkora baba is.Tedd az ágyába, oltsd le a villanyt és menj ki a szobából.Ha nagyon sír, akkor 10 perc után esetleg menj be, símogasd meg, és szólj rá, hogy aludjon.Néhány nap után elfog aludni egyedül is.Tapasztalatom 3 gyerek mellett.
Szia! A hasfájás teljesen más tészta, ott tényleg csak a sétálgatás, a gyerek kézben tartása és egyben megnyugtatása a megoldás. A mieink is ezért kezdtek késõbb hisztizni. Nálaunk azonban két hét után ez az egész hasfájós sztori elmúlt. Kitartást Neked! 4 hónapos ikrek anyukája
Köszönöm!:)
Most nézem, hogy nem is te írtad...:DDD
Én is írtam a sétálgatásról, csak én arra értettem, hogy ha valaki hisztizés esetén is ezt választja. Természetesen ha nem hisztirõl van szó, minden megoldás szóba jöhet. Az én módszerem csak arra jó, hogy az ember gyorsan rájöjjön, hogy ez hiszti vagy más és ha az elõbbi, akkor hogy lehet megelõzni a "rászokást".
Úgy látom a mai válaszom se tetszett valakinek. :D Hihetetlen, hogy itt mindenkinek ugyanazt a dumát kell nyomnia ahhoz, hogy "megfeleljen". Arról már nem is beszélve, hogy egyesek ebben a pontozásban élik ki magukat. Szánalmas!
szia! én vagyok az elsõ és harmadik hozzászóló, aki éjjel sajnos többször kénytelen órákat sétálni a picivel, mrt nagyon hasfájós, viszont nem pontoztalak le, mert teljesen egyetértek veled, kivéve a mostani hzzászólást, miszerint ne sétálj vele órákig, hanem találd meg az okot. én megtaláltam, próbálok is ellene tenni, de van, mikor csak a sétálgatás marad (órákig). Gondolhatod, hogy én is a könnyebb utat választanám, ha lenne ilyen..:)
Köszönöm, hogy egyetértesz! :) Nem szoktam foglalkozni az ilyesmivel, csak most borzasztóan felbosszantott, hogy olyanok pontoztak le, akiknek szerencsére nem volt ilyen tapasztalatuk az elsõ pár hétben...
8, 6-os vagyok.teljesen igazad van utolsó.én sem értem miért pontoztak le, de ezzel ne is foglalkozz, én is igy szoktam csinálni mint te.kiveszem, visszateszem, még sose sétáltam velele órákig, és kézben se kellett még altatni, 9 hónapos.itt 5 hetes babáról van szó, aki biztos, hogy ok miatt sír, és nem azért mert neki jó sírni.ennek meg kell találni az okát.a megtalálás meg nem órákig tartó ringatást takar.
A legegyszerübb azt mondani egy babára hogy hisztizik és hagyni sírni.Õ még nagyon picike nagyon sok oka lehet a sírásának.
õk még nem hisztisek, ezt majd késöbb tanulják csak meg.biztos van oka a sírásnak.fáj a hasa, megérzi a frontot, esetleg beteg lesz.az is lehet, hogy fázik az ágyba.bugyoláld be egy meleg pléddel, és fektesd oldalra, esetleg tegyél mellé egy ruhadarabodat hogy érezze mellette vagy.oka van, csak meg kell keresni.sírni én se hagynám, lehet hogy éhes, nem evett eleget, több kell neki, vagy száraz a levegõ, mert már van fûtés.keresni kell az okot és megpróbálni megszüntetni, de ez biztos nem hiszti.ne hagyd sírni.
Estére a babák nyûgösebbek elfáradnak az új ingerek feldolgozásában.Szerintem se hagyd sírni, még nem tudja elmondani mire van szüksége.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nem szabad sírni hagyni egy ilyen pici babát. Neked sem esne jól, ha sírnál, és mindenki tojna a fejedre, hát még egy ilyen pici és kiszolgáltatott emberkének.
:) Én meg azt nem értem, hogy miért baj, ha egy síró gyereknek simogatják a hátát, sokan megnyugszanak ettõl, ki kell próbálni.
Mivan, elmaradt az utolsó két óra?
Ez így tényleg nehéz ügy. Mondjuk az, hogy ki tud-e elégíteni nem CSAK a mérettõl függ, de ha kicsi neki és neked sem elég, akkor semmi értelme kínlódni. A "használja az ujját és a nyelvét" típusú hozzászólók meg gondoljanak bele. Ha a nõ csak szájjal és kézzel tud kielégíteni, akkor az nektek elég? Nekem nem lenne elég. Ha összehozna a sors egy olyan nõvel, akinek akkora a hüvelye, hogy egyszerûen nem élvezném a vaginális szexet, akkor bizony én is elgondolkodnék. Vagyis ezt gondolom most. Fene tudja mi lenne élesben.
Nem sok jót jósolok nektek, szerintem fontos, hogy egyezzetek az ágyban IS!! Lehet van olyan nõ akinek ez a méret elég, de ez nem te vagy, úgyhogy húzhatod még az elkerülhetetlent, de elõbb utóbb vagy szakítasz vele, vagy megcsalod, ami nem fair vele szemben!! 27/F
Bárki bármit mond, nekem nem mindegy hogy az ujja vagy a [email protected] van-e bennem...Ég és föld, ráadásul csak a 18+ jöhet szóba. Egyéjszakásnak bohockodtam egy 7cm-essel, de az tényleg nevetséges volt (hiába nem tehet róla, de ennek ellenére elõadta a tenyészcsõdört) azzal a mérettel max egy macskát tud kielégiteni. Nyalni sem tudott ugyhogy nemtudom mit tartogat számára a.jövõ. Kapcsolatot azert sem tudtam volna vele elképzelni mert buta volt mint a tök!
Mennyire kicsi a szerszáma? Mennyi ideje vagytok együtt?
No most ez után megint tele lesz a gyk. egy csomó olyan kérdéssel hogy nekem kicsi vagy jó!
A kérdező hozzászólása: Õ élvezte velem 2x is elment egymás után, de én nem éreztem õt csak minimálisan hosszabb vastagabb szerszámra vágyom mivel idáig még ilyen téren el voltam kényeztetve hát most tapasztaltam ilyet elõször pedig nem mai csirke vagyok.
Pocok ez jó volt :D
Itt inkább az a kérdés, hogy téged mennyire dugtak szét.
A kérdező hozzászólása: És nem is vastag neki :-(
A kérdező hozzászólása: Akkora hogy szinte elfér a kezemben ráfogok és alig ér ki a a tenyerembõl ráadásul állítólag körül is metélték :-D.nem rég vagyunk együtt 2 hónapja talán.
Használja a nyelvét és az ujját!
A hüvely nagyon rugalmas. Egy idõ után megszokja a kisebb péniszt. És ugyanúgy körülöleli mint a nagyot. Gondolj bele, aki egy vastag péniszû férfivel van együtt az elején õt is rettentõen feszíti, egy idõ után pedig megszokja. Ugyan ez igaz visszafelé is. Ha ezen kívül minden jó akkor én még várnék a helyedben. Fél év múlva is szakíthatsz ha nem lesz jó a szex. Csináljátok hátulról és lovaglóban.

Ha a barátom eddig mindig kényes, finomka, "tökéletes" lányokkal járt én pedig egyszerü vagyok akkor működhet a kapcsolat hosszú távon? Miért van velem ha nem én vagyok az ideálja?

Nem vagyok igénytelen de előfordul hogy nincs rajtam smink vagy elkenődik, kilyukad a zoknim vagy valami hiba becsúszik. Az exei viszont tökéletesek voltak. Mit akarhat akkor egy ilyentől mint én?

Legjobb válasz: Azon van a hangsúly, hogy az exei. Vagyis hiába voltak õk "tökéletesek", mégsem mûködött velük a kapcsolat, különben nem lennének exek. :D Lehet, hogy õ is rájött, hogy egy normális, okos, kevésbé kényes lánnyal tudja elképzelnia jövõjét, úgyhogy ne aggódj, örülj inkább. :)

Azon van a hangsúly, hogy az exei. Vagyis hiába voltak õk "tökéletesek", mégsem mûködött velük a kapcsolat, különben nem lennének exek. :D Lehet, hogy õ is rájött, hogy egy normális, okos, kevésbé kényes lánnyal tudja elképzelnia jövõjét, úgyhogy ne aggódj, örülj inkább. :)
:D Azok a lányok sem tökéletesek, ne aggódj! Vagy gondolod, az õ lábukon sose lyukadt ki még zokni, a hajuk sose áll pocsékul, sõt még a wc-bõl is rózsaillat jön utánuk? :)
Talán elege van a tökéletesbõl, ami nem is tökéletes! Ha veled tölti az idejét lehet, hogy bejössz neki. Ha azonban reklamál azért, mert nem vagy tökéletes, meg kell gondolni, hogy te viszont vele töltsd e az idõdet.
Csak te látod õket tökéletesnek. Honnan tudod hogy nem volt büdös a szájuk állandóna, vagy fürdeni csak parfümmel fürödtek? És azt, hogy az ágyban nem-e csak feküdtek fadarabként?Vagy hogy a zcskóslevest is csak recept alapján tudták megcsinálni, vagy még azt se, mert letörik a mûkörmük? Ugye hogy mégse olyan nagy baj a lyukas zokni vagy a sminknélküliség? (off: mitõl lennél csak sminkkel szép)
Valszeg rögtön szakítani fog, amint meglát rajtad egy lyukas zoknit :D
Megváltás lesz számára, ha nem a külsõddel vagy elfoglalva egész nap, hanem egy melegítõben is elmész vele fagyit enni, ha ahhoz van kedvetek. A férfiak a sminket nem igényességnek tartják, ezt elhiheted!

Működhet-e úgy egy kapcsolat, ha nem a legjobb a kommunikáció? (Más az anyanyelvünk)

Én elég jól beszélek a nyelvén, de még lenne mit tanulnom bőven... de ő szinte semmit magyarul. Néha zavar ha nem tudok valamit olyan szépen, vagy úgy kifejezni ahogy akarok. Működne ez így? Voltatok hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Anyámék is egy szótárral ismerkedtek meg. Nem viccelek. Szerintem ez csak jó, mert nem tudtok olyan hamar összeveszni :D

Anyámék is egy szótárral ismerkedtek meg. Nem viccelek. Szerintem ez csak jó, mert nem tudtok olyan hamar összeveszni :D
Mûködhet persze, másrészt még intenzívebben fogod tanulni a nyelvet akár tõle is. Ezen nem fog múlni
én magyar vagyok itt élek..:) ..nem olyan nehéz..nekem is román barátom van..persze én tudok románul elég jol mostmár...ö segit nekem hogy helzesen beszéljek en pedig tanitom magyarul...nyugi mûködhet sok sikert
Az egye lég nehéz nyelv, az újlatin nyelvek közül az egyik legnehezebb... Ha nyugaton élnétek, akkor jó lenne az angol vagy német közvetítõ nyelvnek, de ha itt, akkor meg kell tanulnia magyarul. Vagy neked románul. Egyik sem egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Román..
Milyen nyelven beszél az illetõ? Ez elég fontos kérdés.
A kérdező hozzászólása: Hát még nagyon friss a dolog, szóval fogalmam sincs hogy mennyire illenénk össze más téren. Egyenlõre csak ismerkedni akarok, aztán ha tetszik majd, amit látok, átléphetjük az ismerkedés határát. De addig marad a beszéd...
Voltam hasonló helyzetben. Angol volt a közös nyelv akkor ugyan, mivel én egy szót sem értettem az õ nyelvén. Mivel dolgozni és lakni jött Magyarországra, így egyébként is meg kellett tanulnia magyarul. Így szépen lassan az angolról átváltottunk magyarra. De amíg csak angolul beszélgettünk, addig is nagyon jól mûködött minden, hiszen a kommunikáció nem csak beszédbõl áll! A kulturális különbségek pedig inkább összehoztak, mint szétválasztottak. :-) (azóta vége lett ennek a kapcsolatnak, de egészen más miatt, szóval, kérdésedre válaszolva: ha összhang van, akkor akkor a beszéd másodlagos)
A kérdező hozzászólása: Nincs:p Én beszélek még angolul is, tényleg jó volna ha tudna õ is, akkor nem lenne semmi gond:p de nem tud sajnos
Esetleg egy harmadik közösen beszélt nyelv ?
A kérdező hozzászólása: :) ) talán. alapfokon eltársalgok, kürülírom magam. Tehát társalgási szinten viszonylag folyékonyan. De nehezebb irodalmi szövegeket ha látok, olvasok, nem biztos hogy mind megértem.
Az elég jól pontosan mit fed le? Középfok felett már mûködhet. De mindkét félnek toleránsnak kell lennie-
A kérdező hozzászólása: azt még hozzáteszem hogy nekem a kommunikáció a legfontosabb mindenekfelett... szeretek valakivel elbeszélgetni az élet dolgairól, hogy épp mi foglalkoztat.. aztán olyan nehéz amikor nem tudja az ember úgy kifejezni magát, vagy nem tudja egyáltalán. Õrjítõ tud lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Szerintetek működhet úgy a házasság, ha a szex nem működik?

Legjobb válasz: szerintem nem. de hogy is van ez? nincs egy simogatás?egy érintés?egy csók?egy ölelkezés? akkor minek ilyen kapcs? (természetesen 2 egészséges emberre gondol az összes válaszoló,ha nincs így rossz a kérdés)

szerintem nem. de hogy is van ez? nincs egy simogatás?egy érintés?egy csók?egy ölelkezés? akkor minek ilyen kapcs? (természetesen 2 egészséges emberre gondol az összes válaszoló, ha nincs így rossz a kérdés)
10:28-as kommentnek írtam, csak közben elrepült az idõ :) Elõzõ vagyok.
Kedves utolsó! Nekem tavaly szeptemberig szintén így állt a helyzet, sosem volt orgazmusom, csak egyedül (;)), én is azt gondoltam, hogy attól még élet az élet. 5 évig voltunk együtt az elõzõ párommal, nem ezért szakítottunk. Tehát pont úgy gondolkodtam, ahogyan te. És most már fél éve olyan kapcsolatban élek, ahol a kis barátom nem egy vállrándítással nyugtázta, hogy nekem akkor nem lehet szex közben elmenni. Sokat próbálkozott, mert _akarta_, hogy nekem is jó legyen. Vele minden alkalommal van orgazmusom (nem túl hagyományos úton, de van). Hihetetlen intimitást ad, most már ott tartok, hogy enélkül el sem tudom képzelni a szexuális életemet. Amúgy én is fiatal vagyok. Kedves kérdezõ! Igen, mûködhet. De hidd el, mindig hiányérzeted lesz. Lehet a párod a legjobb barátod, de nem lesz még évekig sem a szerelmed, és ez a szex miatt lesz így. Én sem hittem volna hogy valaha ezt mondom, de biztos van olyan férfi, akivel minden (nem csak a szex, de az is) tökéletes lesz. ha úgy érzed, van idõd és türelmed várni Rá, szerintem érdemes! Persze a te döntésed, boldog életet neked!!
As szex nem egyenlõ az orgazmussal! Aki azt mondja, hogy neki minden alkalommal jó, az nem mond igazat.(elsõsorban nõre gondolok itt) De az összebújás, simogatás, csók , az hogy ketten egyek leszünk már boldogságot ad , és hát azért lássuk be a férfiak könnyebben tudnak "elmenni" és fontos a számukra. Nekünk is, de van hogy lelkiekben élem meg én inkább, és örülök hogy Vele vagyok.Ez is szex, de kell. Enélkül egy kapcsolat sem mûködhet hosszútávon!
Szerintem hosszú távon nem, amit írtak, azért: valakivel mûködni fog. 10:28-nak: A partnered iszonyú önzõ, mert nem ragaszkodik hozzá, hogy örömet okozzon neked, te meg teljesen kiszolgáltatod magad neki és lemondasz önmagadról, csak hogy neki jó legyen. Szerintem ez állati messze van egy kiegyensúlyozott kapcsolattól, amiben érett egyéniségek ki tudnak teljesedni. Saját magatokat veritek át, de ti tudjátok.
Nem!!Egy kapcsoloat fontos része a szex is!Amit igenis bizonyos idõközönként gyakorolni kell!
kizárt, elöbb vagy utobb ottfog hagyni valakiért akivel müködik neki.
10:28-as ne légy naív, egyik ember sem megy el minden szexnél és senki nem élvezi mindig! Csak olyankor szólni kell a másiknak aki esetleg kárpótol máshogy! Szerintem az hogy nem mûködik a szex, nem ezt jeletni amiket te mondtál az normális, bár nem tudom a párod hogy áll hozzá. Szerintem, sem mûködhet egy házasság ha nem mûködik szex.
átmenetileg igen.
Igen, müködhet.ezt tapasztalatból mondom.sose volt még orgazmusom, és nem mindig élvezem a sexet, pedig fiatalok vagyunk.és 4 éve tart a boldogság igy is.
13:54-nek nem érzem a különbséget a "nem mûködik a szex" és a "nincs orgazmusom" között. Szerintem akkor se mûködik, ha nem csinálják és akkor se, ha csinálják, de nem jó.
Nem vagyok már fiatal (43), túl vagyok váláson, szakításokon. A mostani párommal öt éve vagyunk együtt, ebbõl az utóbbi háromban alig van köztünk szex, ha viszont mégis, már abban sem lelem örömem, hiszen úgy érzem csak kötelességbõl teszi. Sokáig úgy gondoltam, hogy nekem így is jó lesz, sokkal fontosabb az, hogy valakivel békében, barátságban, nyugodtan éljünk. De nem, nem mûködik, pedig megpróbáltam. És nemcsak a fizikai hiányérzetrõl van szó, szép lassan eljutottam odáig, hogy már nem éreztem magam kívánatosnak, nem éreztem magam nõnek, teljesen lerombolta az önbizalmamat. És még mindig azt mondom, hogy továbbra is vele akarok élni, mert ettõl az egy dologtól eltekintve, tökéletesen passzolunk egymáshoz, de meg fogom csalni. Nemrég egymásra találtunk valakivel, aki hasonló gondokkal küzd, és tudom, hogy meg fogom vele tenni azt, amit mindig is elítéltem. Hogy a lelkiismeretemmel hogyan számolok el, azt még nem tudom. Ezért azt tanácsolom mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, fõleg ha fiatal, hogy merjen lépni, meg fogja találni azt a társat, akivel minden jó lesz.
Hosszabb távon nem! Ez alól csak azt gondolnám kivételnek, ha mindkét fél elfogadja (és igazán elfogadja, nem csak azt mondja vagy hazudja magának), hogy nincs szex.
Újra más vizekre eveztek a témától. Nem orgazmusról volt szó, hanem arról:"mûködhet-e úgy egy házasság, ha a szex nem mûködik?" Erre vár a kérdezõ válaszokat!
12:31-nek: szerintem a 12:15-ös után ezt kár volt hozzátenni.
16.29: Azt nem igazán értem, ha eldöntötted, megcsalod a párod, mert nincs szex, de ugyanakkor nem biztos, hogy el tudsz számolni a lelkiismereteddel, akkor nem lenne "egyszerûbb" szépen csendben szakítani, mielõtt megcsalod? Akkor a lelkiismereteddel sem kerülnél ellentmondásba.
13.39 nem értem, mert?
Biztos, hogy nem.
19 39, jaa értem. A százalék, ugye? Felhívnám a figyelmedet, hogy száztizenvalahány ezer regisztrált felhasználója van az oldalnak és mindössze száz féle százalék jut nekik. Még mielõtt valakiket legközelebb is ugyanannak néznél a százalék miatt.
Szerintem sem mûködhet, én nem tudok elszakadni az elsõ páromtól már 5. éve, mert a szex annyira jó... És így jól kib*sztam magammal, mert egy jó személyiségû fiú mellett sem tudok kitartani. Pedig nem vagyok nimfomán, és elsõre azt mondtam volna, hogy simán, mert az elsõ barátommal annyira durvákat veszekedtünk, hogy azóta én már úgy gondolkozom, hogy istenem, csak a személyisége passzoljon a többinek, de mivel Vele olyan jó, hát mindenütt azt keresem és sehol se találom... csak nála. :S
Ez mindig a felek igényeitõl függ. Nálunk nem müködött. A férjem napi 4x-5x akarta de nekem nem volt kedvem már hozzá, ráadásul ott volt a 2 gyerek is. Szinte megutáltam a szexet.(na meg perverz dolgokat is akart amiben nekem semmi jó nem volt..) Hát keresett mellettem valakit aki bírta az iramát.El is váltunk õk meg összeköltöztek.... Én is megtaláltam a kedvesemet akivel jó a szex és most már ujra szeretek szexelni .sõt már hiányzik is néha. Szerintem a jó szex alapja egy tartós, boldog kapcsolatnak.
Szerintem mûködhet, csak elõbb utóbb máshol kerestek majd vigaszt. Ha ezt nem vetitek egymás szemére, minden jó lehet, értsd, mûködhet a közös lakás, van hova hazamennetek, van kivel megvitatni az irodai problémákat stb, csak épp nem dugtok. __> mintha tesók lennétek, több szempontból is nagyon kényelmes
Én is úgy gondolom, hogy nem. Ha bevalljuk, hanem a szex legalább a 40-50 %-át kiteszi a házasságnak. Ha az nem mûködik, akkor szép lassan más is megromlik. Általában azok hangoztatják, hogy nem lényeges, akinek nem jó. Ezzel akarják becsapni magukat. Az megint más kérdés, amit valaki írt, hogy a nõnek nincs orgazmusa, és neki elég, hogy a párját kielégíti, õ meg magát. Mert itt nem arról van szó, hogy nem mûködik a szex, mert a párja ezt nem veszi nyilván észre. Szerinte rendben van. De ha mondjuk nem szexel egy pár, vagy nagyon ritkán, és akkor sem jó, az egy idõ után szerintem a házasság rovására megy. Pláne, ha fiatalok. A fiatalban, akár nõ, akár férfi benne van az ösztön, a vágy a kielégülésre, ha ezt otthon nem kapja meg, akkor akármennyire is szereti a másikat, máshol fogja keresni. Nem mondom, hogy két hónap után, de egy idõ után biztos.
Persze másként megfogalmazott kérdésben meg kórusban bõgnétek, hogy nem csak a szex számít.
ez meg a másiki véglet, hogy "mindig" kell az orgazmus. Nem kell, ki mondta? :) ) De egyébként visszavonom, hogy akinek mindig jó, az nem mondd igazat. Lehet ilyen is, csak máshogy kell értelmezni az õ hozzáállását.
10:39 vagyok. Nyilván vannak olyan alkalmak, amikor nem annyira jó a szex (lelkiállapottól függ), és olyankor nem lehet eröltetni az orgazmust. De nem mindegy a pasi hozzáállása: tudomásul veszi, hogy nem jó (hogy sose jó, mint a kérdezõnek), vagy megvan benne a hajlandóság az egyéb kényeztetésre. Az se mindegy, hogy valakinek 10-bõl egyszer nem jó, vagy 9-szer. Szerintem ha valakit tartósan nem elégít ki a párja, ez a legbiztosabb út a "fejfájáshoz". És ha egy nõnek mindig "fáj a feje", a pasi elõbb-utóbb keres valakit, akinek nem fáj. Nem az orgazmushoz való görcsös ragaszkodásról beszélek, bár lehet, hogy annak tûnik, hanem arról, amikor a szeretkezés kölcsönös örömszerzés céljából történik, és azzal is fejezõdik be. Nekem ne mondja senki, hogy egy rendesen felizgatott nõ elégedett orgazmus nélkül is, mert az olyan lelki és fizikai feszültséget okoz, hogy ha nem vezetik le, akkor fizikailag fájdalomhoz (hasfájás) vezet, lelkileg meg hisztériához és veszekedéshez.
Átmenetileg igen!Amig a rozsaszin felhõ ott van!Ha elmulik akkor vagy az egyik vagy amásik meglép!Mert fontos a szex! Probáljatok ráhangolodni biztos hogy müködni fog nem nagy dolog ez!
Mûködni mûködhet, hiszen a régebbi korokban bûnnek minõsült, ha a nõ élvezte a szexet. Nem is kell messzire mennünk, nagyanyáink korában is általában csak "házastársi kötelesség" volt a szex. Csak hát kérdés, hogy így érdemes-e leélni egy életet???
nem. egy kapcsolat/házasság egyik fontos elemérõl van szó, az örömadás egyik módja. magaddal is rosszat teszel, ha a jó együttléteket kiiktatod az életedbõl. rá kell jönni miért nem mûködik jól és változtatni. az viszont lehetséges (a változtatás). tapasztalatból mondom.
Ideig-óráig! Elõbb-utóbb hiánytünetek lépnek fel és egyik, vagy mindkettõ megkeresi a maga örömét házon kívül.
Mûködhet, persze, aki pedig megelégszik ennyivel, az meg is érdemli...Mondjuk számomra elképzelhetetlen. Volt ilyen kapcsolatom 2évig. Amióta viszont nem így van, azóta elképzelni sem tudom, h miért is vártam ilyen sokat a váltással.
Csak akkor, ha mindkét fél elégedett különben a helyzettel. Van akik nem is nagyon igénylik. Bár a nem mûködik nem egyenlõ a ninccsel, szóval gondolom nem ez a helyzet.
Akár mûködhet is, ha a feleknek olyan a hozzáállása. Engem hatalmas trauma ért ilyen téren és nem tudom magam elengedni szex közben. A páromnak minden alkalommal jó nekem, 10bõl talán 3*. De én ettõl nem érzem magam rossznak. Õ tudja, hogy mi történt, nyíltan elmondtam neki és azt is mondtam, hogy nem õ tehet arról, hogy nem élvezem. Egyszerûen fellép nálam egy védekezési mechanizmus. És mûködik a kapcsolatunk. Én megpróbálok a legjobb tudásom szerint örömet okozni neki, de nem esek attól depresszióba mert nem elégültem ki. Nekem az, hogy vele vagyok, hozzábújhatok sokkal nagyobb boldogságot okoz. Persze ez csak egy kiugró példa, és teljes mértékben egyetértek az elõttem szólókkal, hogy normális esetben ez a dolog hosszútávon nem mûködhet.
Szerelmi házasság nem. De baráti alapokon, összetartó szereteten mûködõ házasság igen. Több olyan most már nyugdíjas korú házaspárt ismerek, akik annak idején a család összetartása, a gyerekek kedvéért együtt maradtak, pedig már nem voltak szerelmesek egymásba, így szexuális életet sem éltek együtt, ezt diszkréten házon kívül lerendezték. Ez csak mostani mánia, hogy csak addig lehet együtt maradni, amíg lángol a szerelem, aztán borítani kell. Hogy egy házasság mûködik-e, az kizárólag két ember döntésén múlik, semmi egyéb körülmény nem befolyásolja. Ha akarják, mûködik, ha nem akarják, akkor nem.
Elõször is cáfolnám pár ember állítását, miszerint aki azt mondja, hogy minden alkalommal van orgazmusa ( nõ) az hazudik. én 26 vagyok 4 éve a férjemmel és az elejétõl fogva, ( na jó az elsõ 10 együttlét óta, annyi azért kellett, hogy kitapaszttalja, hogy mi a jó nekem) minden egyes alkalommal van orgazmusom, mert a férjem figyel rám, és megvár. Az is igaz, hogy mostmár azért kevesebbszer vagyunk együtt, mint az elején, mondjuk heti 2*3*, és ha õszinte akarok lenni, nekem ez kevés, de már valamennyire beletörõdtem, mert egyébként nagyon jól megvagyunk, és ami van, az legalább számomra is 100 %-ban kielégítõ. most még! de a jövõvel ilyen szinten nem foglakozom. Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem szex nélkül csak ideig-óráig mûködik, anélkül nem párkapcsolat, hanem mondjuk barátság. ami addig nagyon jól tud mûködni, amíg nem jön valaki, aki szenvedélyt hoz. mert arról nem lehet lemondani egy életre, és ha megkörnyékez, elõbb vagy utóbb, de mindenki enged neki.( de legalább lesznek álmatlan éjszakái, és az sem biztos, hogy jót tesz a meglévõ kapcsolatnak) Kedves kérdezõ! nem tudom ugyan, hogy férfi vagy nõ vagy, de mindenképp próbálj a pároddal beszélni errõl. intelligens embereknek ez sem jelenthet gondot.
Nem nem és százszor is nem !!!!! A jó szex összetarthat egy rossz házasságot, de szétbarmol egy jót !!! Ha a szex nem megy, akkor nincs mit foltozgatni. Szépen el kell köszönni.
hA a párok nem is akarják ezt megoldani egymással de igényk van a szexre nem mûkdik csak úgy félrelépnek egymás mellett.

Meddig mukodhet ugy egy kapcsolat ha nem bizom a paromban?

Okot meg nem adott ra de tetszik neki valaki mas ezt biztos forrasbol tudom...

Legjobb válasz: Ugy latom nem tul nepszeru a kerdesem......

A kérdező hozzászólása: Ugy latom nem tul nepszeru a kerdesem......
Nem tudom mióta vagytok együtt, de a bizalom ha meginog azt nagyon nehéz vissza szerezni. Beszéljétek meg a problémátokat nyíltan egymással. 23/L
nekem bizalomhiàny miatt lett vège. 3 èv kuka. o dobott engem. azt irta nekem, ha szeretsz valakit abban megbizol. lehet igaza volt.nem tudom...èn szeretem ès szerettem ot. de mègsem biztam meg benne teljesen
A kérdező hozzászólása: hogy lehet visszaszerezni a bizalmat?
A feltétlen bizalmat már sehogyan.Én egy hete küzdök vele, hogy megint bízzak a páromban.De ahogy telik az idõ csak romlik a helyzet.
Mûködhet, ismerek ilyet.
Az ellentétek vonzzák egymást.
Ha a férfi nem irigykedi és tudja mind ezt tolerálni, akkor nincs gond.Itt a férfin áll vagy bukik a vásár.Mert nem minden férfi tolerálja ezt.
A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok, de valahogy én ezt tolerálnám jobban. Nem tudom miért, de én tényleg nem vagyok nagyon beszédes meg népszerû, de valahogy engem mégis vonzanak az olyan nõk akik népszerûek és túl voltak egy pár kapcsolaton, nem arra akarok célozni, hogy ribanc legyen.
Amennyiben nem feltekeny a no ismeroseire.

Hallottam olyat hogy ha nem is használom a webkamerát akkor is működhet, úgy értem akkor is láthat más a webkamerámon keresztül amikor én azt be se kapcsoltam?

pl: az természetes hogy msn-n vagy skypen , vagy hasonlón akkor lát más amikor én azt megengedem , de nem rég hallottam olyat hogy van olyan program amivel más akkor lát vkit amikor az nem is tud róla :S elég sz*r érzés xd ezért is fordítom el a webkamerám amikor azt nem használom , hát ha igaz .... na lécci írjatok ...

Legjobb válasz: Errõl már én is hallottam, de nem hiszem, hogy félned kellene tõle, talán nincs olyan széles körben elterjedve ez a módszer, amivel ez mûködhet.

Errõl már én is hallottam, de nem hiszem, hogy félned kellene tõle, talán nincs olyan széles körben elterjedve ez a módszer, amivel ez mûködhet.
ez ellen nem segít a vírusirtó.. hiszen neki teljesen természetes hogy bekapcsolódik a webkamerád.. amúgy én pl. tudnék írni egy program neveket.. de nem írok.. bizonyos okok miatt...
Mert nem tudsz?Az jó ok.
minek "reklámozná"? amúgy egyetlen megoldás van hogy ne nézegessenek, kihúzod a kamerát.. aztán ha kell, bedugod :) legjobb barátomnak is van ilyen progija, annyit mondott hogy egy képbe rakja a férget és átküldi valakinek, aztán nézheti ha akarja..
A kérdező hozzászólása: uhh k*rv*a élet xd ... köszi h irtál !!!
Ez egy Hoax de azért még vitatkozzatok rajta sokat..
Viszont olyan tróai valóban van ami percenként készít egy képet a kijelzõd tartalmáról print screennel és továbbítja emailben.
A kérdező hozzászólása: :O :S klassz kösz
ha van ílyen progi akk írjátok le a nevét (aki tuggya) remélem van közöttetek 1 csodahekker:d:D:p
A kérdező hozzászólása: na nem baj ... nem húzom ki csak falnak fordítom , xd ... de kösz :S:D (és ez ellen a vírus irtó nem segit :S??? )
Ilyen egy városi legenda.Sokan "tudják", hogy van ilyen program, vagy lehetõség, de valahogy mégsem tud írni senki egy program nevet, vagy konkrétumot.Csak a rejtélyes, mindentudó Nagy Fehér Csodahekker ismeri a titkot.
Nem arra mondtam, hogy maga a kamera bekapcsolása tart órákig, csak mondjuk van Magyarországon tippelek...800 000 webcam, akkor mire abból találnak a számukra megfelelõt, amit bekapcsolhatnak (csaj éppen vetkõzik, stb, az tart neki mondjuk egy óráig..
Sokan keresik, de nem tud senki használható programot, ez a tapasztalatom.Ha mûködik a webcam, akkor világít rajta a led, ha nem világít, nem mûködik, szerintem ennyi. /Nem is tudom.Van led minden kamerán? :) /
A kérdező hozzászólása: hmm, igen világit amikor használom ... szóval kösz szépen a válaszokat , de attól még elfordítva hagyom mikor épp nem használom :D .. aki többet tud írjon!!!
Na ez nagyon rossz vicc lenne, mert én rendszeresen meztelenül szoktam gépezni.
Tudom, láttam már.Leadhatnál egy picit. :D
Létezik ilyen, jellemzõen trójai programmal csinálják. Bár én sem hiszem, hogy olyan elterjedt lenne, mert mi a fenének ülne egy rosszakaró a gépe elõtt, hogy órákig keressen egy olyan webcam-et, amin valami izgalmasat lát? És persze egyszerû ezt kijátszani: ha nem használod a kamerát, húzd ki. :)
A kérdező hozzászólása: jah ... xD kösz ...
igen van ilyen program.. és ha hiszitek ha nem elég elterjedt.. csak mondjuk egy ebben a témában nem jártas ember hiszi azt hogy csak vicc.. nem vicc.. és hiába kapcsolod ki.. ha egy jó hacker-el van dolgod akkor õ visszakapcsolja míg monnyuk átöltözöl... fel dobja a netre.. ne adj isten barátaid megtalálják.. rögtön pletyka tárgya vagy... ez ellne a legegyszerübb ha kihúzod mikor nem használod..
elõzõ vagyok jah és nem kell órákig a gép elött ülnie hogy izgalmasat lásson.. ami másoknak órákig, napokig tart.. õk azt a fejükben fél perc alatt lejátszák és megvalósítják... brilliáns elméjük van..
nem olyan nehéz megcsinálni egy ilyen programot, persze nem úgy értem, hogy bárki 5perc alatt megcsinálja, de pl egy programozó aki 10-20éve csinálja az ipart, sztem 2-3napon belül megcsinálna egy ilyet.. semmi extra nem kell hozzá, csak annyit megoldani, hogy ne kelljen a másik fél beleegyezése pl msnen keresztül, és ne a közös ablakba nyíljon meg a kamera, hanem a külön programban... úgyhogy, VAN iylen program, de elhihetitek, ha valaki csinál iylet nem fogja csak úgy feldobni netre :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!