Találatok a következő kifejezésre: Működhet a ha (76 db)

Szerintem igen.
Mûködhet. Velem is elõfordult már, hogy nem tetszett elsõre, de annyira jófej volt és figyelmes, hogy megszerettem a külsejét is. Persze az fontos, hogy ne taszítson elsõre. :D
Ezt nevezik kémiának.
9. a vonzalom segített? gondolom, hogy meddig segített együtt maradnotok.... :) na ennyit a testi vonzalomról... az CSAK TESTI vonzalom
7-es vagyok. 36 éves vagyok, tisztelt 8-as, de még nem sikerült tiszteletbõl csókolóznom. A vonzalom viszont sokat segített. Anno az elvtársak megtették, de az más tészta ugyebár.
7-es: forever alone. Amúgy látszik, hogy kb. hány évesek lehetnek a válaszolók és örülök neki, hogy van még szeretet és tisztelet.
Mese mese mátka... Az egész alapja a testi vonzalom. Ha nem vonz (szubjektíve), miért fektetnék energiát a megismerésébe? Legalábbis ha kapcsolatot keresek.
Szerintem igen. Nekem volt, hogy valaki úgy elsõre nem fogott meg, de aztán megismertem és megtetszett a külseje és a belsõ tulajdonságai is.
Pontosan - érzelmileg érett és intelligens emberek között :) .
Igen.
igen
Persze.
10-es. Nem is ismersz. Mindegy, nálam így megy. Nem fogok beleesni késõbb a külsejébe ha kicsit sem tetszik elsõre. Pont.

Ha sima sata-s az alaplapom akkor működhet a sata II -s winchester? Mások szerint igen de nem teljes kapacitáson.

Legjobb válasz: Elméletileg mûködik, gyakorlatilag sohasem próbáltam még.

Elméletileg mûködik, gyakorlatilag sohasem próbáltam még.
Nem fogja tudni elérni a sata2 átviteli sebességet, csak a sata1-et.
Mûködik, de sataI-ként.
Biztos, hogy mûködik, 3 SATA II-es vinyóm van SATA I-es alaplapon, mind megy, de csak 1.5 Gbps-al.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
mûködik rendesen, csak nem biztos, hogy max tudáson amit tudna. Ügye a SATA1 elég lassú már, és pl. a Samu 500F3 képes megkörnyékezni(elméletben) ezt. Szal már kevés a STA1 foglalat(lap)

5 hetes babánál már működhet a hiszti-sírás? És megérti, ha ilyenkor nem veszem föl?

Esti evés után, mikor leteszem aludni, sírni kezd és ha foglalkozom vele, akkor éjfélig is fönt van. Tegnap 10 percig sírt, aztán elaludt, ma már 20 perce tart, de még bírja. Hogy csináljam jól?

Legjobb válasz: Ne hagyd sírni sokáig! Az enyém csütörtökön lesz 5 hetes, ha csak sírdogál, nem veszem fel, pár másodperc, esetleg 1-2 perc, és abbahagyja. Ha ordít, biztosan valami baja van, úgyhogy ugrok (vagy én, vagy a tesók).:)

Ne hagyd sírni sokáig! Az enyém csütörtökön lesz 5 hetes, ha csak sírdogál, nem veszem fel, pár másodperc, esetleg 1-2 perc, és abbahagyja. Ha ordít, biztosan valami baja van, úgyhogy ugrok (vagy én, vagy a tesók).:)
én nem hagyom sírni. egyetértek azzal, hogy másképpen nem tud kommunikálni. a hiszti valszeg késõbb kezdõdik. nekem2 hónapos a kisfiam, van amikor gond nélkül elalszik egyedül az ágyában, de néha vergõdik. azt olvastam, hogy kb fél éves korukig nem lehet elrontani õket... - ezt mondjuk kétlem, de 5 hetesen még nagyon kicsike.
egy ilyen pici baba még nem tud hisztizni!! az anyukájára van szüksége, a közelségére, vigasztalására, illatára aki azt írta, hogy hagyd sírni 20 percet, majd abbahagyja - IGEN, azért mert szegény kisírja a lelkét és úgy érzi, hogy magára hagyták, hiába hívja az anyját, senkire nem számíthat, és FELADJA szegény kicsi falatka 5 hetes baba - nagyon sokat legyél vele, ne hagyd sírni! én soha nem hagytam sírni a fiamat, 2 hós korától 1x ébredt éjszaka, 3 hós korától pedig magától átalussza az éjszakákat, nyugodt, mosolygós baba
Egy 5 hetes baba nem tud hisztizni!!! Ne hagyd sírni, (én biztos nem bírnám) próbáld meg megnyugtatni vhogy. Az enyém 3 hónapos, és nemrég kezdõdtek az elalvás problémák. Mi ilyenkor simogatjuk a hátát, a fenekét, a fejét, halkan beszélünk hozzá, esetleg énekelünk, csitítgatom.
Elõfordul, hogy 3-4 órát is járkálok vele éjjel, ha nagyon nyûgös...
Nem!!!!!! Ne hagyd ennyi idõsen sírni, szegénykém még nem tudja elmondani neked, mi a baja, csak így tud kommunikálni. a hiszti sírás jóval késõbb kezdõdik, jóval fél éves kora után. Csak öt hetes, még nem állt be nála a nappal-éjjel, ehhez idõ kell, ezért nem alszik. Menj be, vedd fel, nyugtasd meg, hogy érezze, ott vagy, számíthat rád. Kell neki a biztonság. 3 gyermekes anyuka
Próbáld ki, hogy csak simized a hátát, beszélsz hozzá, énekelsz neki és nem veszed ki. Ha így sem múlik 20 perc után, akkor vedd ki, de maradjon az ágya fölött vagyis ne sétálgass vele. Menni fog, kitartás :)
Az utolsó (ikres) vagyok: a karba vétellel azt is tudni fogod, hogy ez hiszti, vagy tényleg más baja van!
Én az alábbiakat tettem az ikreimmel: ha elkezdtek "hisztizve sírni", akkor a karomba vettem, de kizárólag az ágyánál állva. Ha megnyugodott, azonnal visszatettem. Ezt játszottuk egy darabig, de a 3. napon már mindketten tudták, hogy felesleges hisztizni. Kitartás!
Ha foglalkozol vele, akkor soha nem fog elaludni egyedül.Az ágyában aludnia kell, nem játszani.Ha nem éhes és nem szomjas, nincs melege, akkor hisztizik már egy ekkora baba is.Tedd az ágyába, oltsd le a villanyt és menj ki a szobából.Ha nagyon sír, akkor 10 perc után esetleg menj be, símogasd meg, és szólj rá, hogy aludjon.Néhány nap után elfog aludni egyedül is.Tapasztalatom 3 gyerek mellett.
Szia! A hasfájás teljesen más tészta, ott tényleg csak a sétálgatás, a gyerek kézben tartása és egyben megnyugtatása a megoldás. A mieink is ezért kezdtek késõbb hisztizni. Nálaunk azonban két hét után ez az egész hasfájós sztori elmúlt. Kitartást Neked! 4 hónapos ikrek anyukája
Köszönöm!:)
Most nézem, hogy nem is te írtad...:DDD
Én is írtam a sétálgatásról, csak én arra értettem, hogy ha valaki hisztizés esetén is ezt választja. Természetesen ha nem hisztirõl van szó, minden megoldás szóba jöhet. Az én módszerem csak arra jó, hogy az ember gyorsan rájöjjön, hogy ez hiszti vagy más és ha az elõbbi, akkor hogy lehet megelõzni a "rászokást".
Úgy látom a mai válaszom se tetszett valakinek. :D Hihetetlen, hogy itt mindenkinek ugyanazt a dumát kell nyomnia ahhoz, hogy "megfeleljen". Arról már nem is beszélve, hogy egyesek ebben a pontozásban élik ki magukat. Szánalmas!
szia! én vagyok az elsõ és harmadik hozzászóló, aki éjjel sajnos többször kénytelen órákat sétálni a picivel, mrt nagyon hasfájós, viszont nem pontoztalak le, mert teljesen egyetértek veled, kivéve a mostani hzzászólást, miszerint ne sétálj vele órákig, hanem találd meg az okot. én megtaláltam, próbálok is ellene tenni, de van, mikor csak a sétálgatás marad (órákig). Gondolhatod, hogy én is a könnyebb utat választanám, ha lenne ilyen..:)
Köszönöm, hogy egyetértesz! :) Nem szoktam foglalkozni az ilyesmivel, csak most borzasztóan felbosszantott, hogy olyanok pontoztak le, akiknek szerencsére nem volt ilyen tapasztalatuk az elsõ pár hétben...
8, 6-os vagyok.teljesen igazad van utolsó.én sem értem miért pontoztak le, de ezzel ne is foglalkozz, én is igy szoktam csinálni mint te.kiveszem, visszateszem, még sose sétáltam velele órákig, és kézben se kellett még altatni, 9 hónapos.itt 5 hetes babáról van szó, aki biztos, hogy ok miatt sír, és nem azért mert neki jó sírni.ennek meg kell találni az okát.a megtalálás meg nem órákig tartó ringatást takar.
A legegyszerübb azt mondani egy babára hogy hisztizik és hagyni sírni.Õ még nagyon picike nagyon sok oka lehet a sírásának.
õk még nem hisztisek, ezt majd késöbb tanulják csak meg.biztos van oka a sírásnak.fáj a hasa, megérzi a frontot, esetleg beteg lesz.az is lehet, hogy fázik az ágyba.bugyoláld be egy meleg pléddel, és fektesd oldalra, esetleg tegyél mellé egy ruhadarabodat hogy érezze mellette vagy.oka van, csak meg kell keresni.sírni én se hagynám, lehet hogy éhes, nem evett eleget, több kell neki, vagy száraz a levegõ, mert már van fûtés.keresni kell az okot és megpróbálni megszüntetni, de ez biztos nem hiszti.ne hagyd sírni.
Estére a babák nyûgösebbek elfáradnak az új ingerek feldolgozásában.Szerintem se hagyd sírni, még nem tudja elmondani mire van szüksége.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nem szabad sírni hagyni egy ilyen pici babát. Neked sem esne jól, ha sírnál, és mindenki tojna a fejedre, hát még egy ilyen pici és kiszolgáltatott emberkének.
:) Én meg azt nem értem, hogy miért baj, ha egy síró gyereknek simogatják a hátát, sokan megnyugszanak ettõl, ki kell próbálni.

Működhet a nyitott házasság, ha csak szexről van szó?

Úgy értem, hogy ha csak a szex miatt kéne más? A változatosság miatt...

Legjobb válasz: jav: ...vagyon, gyerek, bátorság hiánya

jav: ...vagyon, gyerek, bátorság hiánya
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, de én pl igen nehezen hiszem, hogy 15-20-30...évig ugyanúgy lehet szeretni egymást...hogy nem kell egy kis új, egy kis változás. (ha pózváltogatással jöttök, sajnos azt nem tudjuk megoldani, helyet pláne...segédeszközöket inkább hagyjuk)
mûködhet, teljesen jól csak felfogás kérdése!tudod az emberek többsége ezt sosem tudja megérteni, meg papolnak hogy"hogy tudsz lefeküdni mással blabblabbla.. miközben szex közben a szomszédjukról ábrándoznak stb! a mással való szex, tüzet visz a házasságodba való szexbe. ha, most ezért engem halálosan lefognak pontozni!
15-20-30 év után már nem szerelmet érzel, hanem nagyon mély szeretetet és tiszteletet!Ha tiszteled a másikat, és ha van miért felnézned rá, akkor nem kell más!És gondolj arra, hogy ha Te esetleg olyan típus is vagy, aki hamar megunja egy partnerrel a szexet, ugyanígy meg fogod unni mással is!Azt meg nem tartom normálisnak, hogy egy feleség havonta váltogassa a szeretõit!Ha nincs szerelem és mély szeretet sem, unalmas a szex is, akkor mirõl szól a kapcsolatotok?Mert én az veszem ki a szavaidból, hogy igaz, hogy kihûlt a kapcsolat, valami mégis összeköt titeket!?
Ha a két ember ( a házastársak) egymáshot tökéletesen illenek, akkor tudják hogy számukra a párjuk a tökéletes partner. Mûködhet. de ehhez nagyon mély és õszinte érzelmek kellenek, és hatalmas szeretet! Azért, hogy nehogy beleszeress útközben valaki másba. Tapasztalat.
Szeretsz valakit, és le tudnál feküdni mással???Hát ez durva!
A nyitott házasságok többnyire nem mûködnek. Azon oknál fogva, hogy ritkán fordul elõ, hogy egyszerre van mindkettõnek külsõ kapcsolata és egyik sincs érzelmileg érintve a külsõ kapcsolatban és mindketten szexuálisan kielégülten mennek haza, hogy otthon mély baráti beszélgetést folytassanak az egyébként nagyszerû házastársukkal. Kicsi ennek az esélye. Ha pedig csak az egyiknek van valakije, az többnyire nem nyitott házasság. Az megcsalás, kettõsélet, bizonytalanság, élvhajhászás... szvsz. És vannak párok akik együtt járnak olyan klubbokba ahol cserélgetik a párok a partnert. EGYÜTT járnak oda. Vagyis a szexuális életük szerves része.:) Ha nem kielégítõ a szexuális életed, nem lehetne megpróbálni valamit kapcsolaton belül változtatni? Egy hosszú szõke paróka, egy szokatlan jelmez csodás változatosságérzetet hoz. :) ) mellesleg... te mennyire vagy változatos a partnered számára? ;)
Szerintem az ilyen kapcsolatokra azok képesek, akiknek nincsenek olyan mély érzéseik!Az exem egyszer bevallotta, hogy egy másik csajra gondolt közben és totál kiakadtam!Neki kellett a változatosság, de ha én szeretek valakit, akkor alig várom, hogy hozzábújhassak, megcsókolhassam, szeretkezhessek vele!És eszem ágában sincs más pasival KEFÉLNI!Ettõl függetlenül nem érzem magam maradinak, mert az ágyban mindent bevállallok, de csak azzal fekszem le, aki iránt érzek! Persze biztos van, akiknek ez megy érzelmek nélkül is, de úgy gondolom, hogy ha egy kapcsolatban felmerül a nyitott házasság kérdése, akkor ott komoly gondok vannak, hiszen rengeteg dologgal fel lehet dobni a szexet!
nem. egy házasság azért jön létre - általában - mert szerelem van a háttérben. A szerelmesek pedig nem látnak és nem hallanak, csak egymást akarják (ha esetleg találkoztál ennek ellenkezõjével, akkor ott nem beszélhetünk szerelemrõl). ha valaki kikacsingat egy házasságból, akkor annak egy oka lehet nincs szerelem - vagy soha nem is volt. A nyitott házasság egy olyan hangzatos/trendi állapot, ami mögé be lehet bújni "büntetlenül". tehát létezhet, de ott nem lehetnek mély érzelmi szálak a házastársak között. sok esetben racionális okai vannak az együttmaradásnak: vagyon, gyerek, bátorság. ezek a kapcsolatok aztán az idõ elõrehaladásával (5-15 év múlva) törvényszerûen a belsõ, mélyrõl jövõ lelki problémák miatt hajtépésbe torkollanak
A kérdező hozzászólása: Nos, végülis még szeretem-valamilyen szinten, csak épp már túl szokványos a szex. Mint mondtam, sajnos az eszközök nem megoldhatók. Én próbálok minden alkalommal valami újat belevinni, de hiába. Az meg szerintem régen rossz, ha hosszú percekig kell neki magyaráznom, mit hogy csináljon, hogy nekem is jó legyen, másképpen... Mire elmondom neki, "kihülök"... A hozzáállását inkább hagyjuk... Õ váltig állítja, hogy ENGEM kíván, de ha nekem nincs kedvem, besértõdik...vagyis a szexet, mint szükségletet kívánja, és ha én nem teljesítem - akár kötelezõ jelleggel - akkor vérig van sértve. Szóval az a szörnyû, hogy szexuálisan már nem vonz. De attól még szeretem.
Kíváncsi lennék, hogy hol tart most ez a kapcsolat, mert én is hasonló cipõben járok.
Mivan, elmaradt az utolsó két óra?
Ez így tényleg nehéz ügy. Mondjuk az, hogy ki tud-e elégíteni nem CSAK a mérettõl függ, de ha kicsi neki és neked sem elég, akkor semmi értelme kínlódni. A "használja az ujját és a nyelvét" típusú hozzászólók meg gondoljanak bele. Ha a nõ csak szájjal és kézzel tud kielégíteni, akkor az nektek elég? Nekem nem lenne elég. Ha összehozna a sors egy olyan nõvel, akinek akkora a hüvelye, hogy egyszerûen nem élvezném a vaginális szexet, akkor bizony én is elgondolkodnék. Vagyis ezt gondolom most. Fene tudja mi lenne élesben.
Nem sok jót jósolok nektek, szerintem fontos, hogy egyezzetek az ágyban IS!! Lehet van olyan nõ akinek ez a méret elég, de ez nem te vagy, úgyhogy húzhatod még az elkerülhetetlent, de elõbb utóbb vagy szakítasz vele, vagy megcsalod, ami nem fair vele szemben!! 27/F
Bárki bármit mond, nekem nem mindegy hogy az ujja vagy a [email protected] van-e bennem...Ég és föld, ráadásul csak a 18+ jöhet szóba. Egyéjszakásnak bohockodtam egy 7cm-essel, de az tényleg nevetséges volt (hiába nem tehet róla, de ennek ellenére elõadta a tenyészcsõdört) azzal a mérettel max egy macskát tud kielégiteni. Nyalni sem tudott ugyhogy nemtudom mit tartogat számára a.jövõ. Kapcsolatot azert sem tudtam volna vele elképzelni mert buta volt mint a tök!
Mennyire kicsi a szerszáma? Mennyi ideje vagytok együtt?
No most ez után megint tele lesz a gyk. egy csomó olyan kérdéssel hogy nekem kicsi vagy jó!
A kérdező hozzászólása: Õ élvezte velem 2x is elment egymás után, de én nem éreztem õt csak minimálisan hosszabb vastagabb szerszámra vágyom mivel idáig még ilyen téren el voltam kényeztetve hát most tapasztaltam ilyet elõször pedig nem mai csirke vagyok.
Pocok ez jó volt :D
Itt inkább az a kérdés, hogy téged mennyire dugtak szét.
A kérdező hozzászólása: És nem is vastag neki :-(
A kérdező hozzászólása: Akkora hogy szinte elfér a kezemben ráfogok és alig ér ki a a tenyerembõl ráadásul állítólag körül is metélték :-D.nem rég vagyunk együtt 2 hónapja talán.
Használja a nyelvét és az ujját!
A hüvely nagyon rugalmas. Egy idõ után megszokja a kisebb péniszt. És ugyanúgy körülöleli mint a nagyot. Gondolj bele, aki egy vastag péniszû férfivel van együtt az elején õt is rettentõen feszíti, egy idõ után pedig megszokja. Ugyan ez igaz visszafelé is. Ha ezen kívül minden jó akkor én még várnék a helyedben. Fél év múlva is szakíthatsz ha nem lesz jó a szex. Csináljátok hátulról és lovaglóban.

Ha eléggé ellentétesek vagyunk, működhet a kapcsolat közüttünk?

L/18..igazából sok mindenben mások vagyunk..más zenét szeretünk, más stílust támogatunk, ő sokat tanul otthon, én alig szoktam, ő szorgalmasabb(iskolában is) mint én..egy öntetűen neki túl rendezett az élete, míg nekem egyáltalán nem..addig maradok fent amíg szeretnék, oda megyek ahova akarok, stb..:) de mégis vibrál közöttünk a levegő..és amikor együtt vagyunk jól érezzük magunkat:) csak félek, hogy ezek később nem fognak működni..

Legjobb válasz: közöttünk*

A kérdező hozzászólása: közöttünk*
miért ne mûködhetne. Egy kapcsolat akkor fog mûködni, ha mind2en áldozatot hoztok azért, hogy mûködhessen... ha majd ez megtörténik, akkor hibátlan lesz :)
Csak mint a mágnes... %

Ha a fiúnak kell instrukció a kezdeményezéshez, attól működhet a kapcsolat?

Instrukción azt értem,hogy nekem kell köszönni,utána meegy minden..

Legjobb válasz: Persze, hogy mûködhet. ha õ még észre sem vett, de te õt igen, felesleges várni....lehet akkor észre sem fog venni ha csak arra vársz, hogy õ szólítson meg. Igenis lányoknak is szabad kezdeményezni...és ha bejössz a srácnak akkor onnantól már bátor lesz. úgyhogy hajrá;)

Persze, hogy mûködhet. ha õ még észre sem vett, de te õt igen, felesleges várni....lehet akkor észre sem fog venni ha csak arra vársz, hogy õ szólítson meg. Igenis lányoknak is szabad kezdeményezni...és ha bejössz a srácnak akkor onnantól már bátor lesz. úgyhogy hajrá;)
elõzõ vagyok. Hát fogadd kedvesen a bókokat, esetleg bókolj vissza te is...ne akard az elérhetetlent mutatni, mutasd neki, hogy érdeklõdsz iránta és szeretnél vele kapcsolatot...mindjárt magabiztos lesz:D
Ha flörtölget akkor félénk, de akar valamit....szerintem célozgass rá, hogy milyen szép idõ van jólenne sétálni menni de nincs kivel..meg ilyesmik. jól esne egy fagyi vagy valami....ha erre sem veszi a lapot, akkor nem tudom mit vár....:D de ennek be kell hogy jöjjön, ha akar vmit akkor elvisz fagyizni meg sétálni:D légy kreatív;)
Mûködni mûködhet, miért ne mûködhetne? Mindenesetre kölcsönvehetné a tökeidet :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségedet :)
A kérdező hozzászólása: Õ flörtöl..és célozgat rá finoman, de most nem mondhatom neki én , hogy találkozzunk, elég furcsán érzem így is magam, hogy én köszönök..
Tehát, már többször is odamentél hozzá? És õ passzív? vagy õ is flörtölget? mert ha igen akkor illene elhívnia valahova.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm :) Addig folytassam a "kezdeményezést" amíg lehet? vagy van egy pont , ahol meg kell állni?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) És ha nem kezdeményez, viszont a beszélgetésnél bókol, flörtöl?Mit tegyek?
Egyenjogúság van, vagy mi a szösz... ezért (is) félénk, és ezért kell néha neked kezdeményezni. Ezért harcoltak a nõk idáig, most élvezheted ennek az elõnyeit!

Ha a barátom eddig mindig kényes, finomka, "tökéletes" lányokkal járt én pedig egyszerü vagyok akkor működhet a kapcsolat hosszú távon? Miért van velem ha nem én vagyok az ideálja?

Nem vagyok igénytelen de előfordul hogy nincs rajtam smink vagy elkenődik, kilyukad a zoknim vagy valami hiba becsúszik. Az exei viszont tökéletesek voltak. Mit akarhat akkor egy ilyentől mint én?

Legjobb válasz: Azon van a hangsúly, hogy az exei. Vagyis hiába voltak õk "tökéletesek", mégsem mûködött velük a kapcsolat, különben nem lennének exek. :D Lehet, hogy õ is rájött, hogy egy normális, okos, kevésbé kényes lánnyal tudja elképzelnia jövõjét, úgyhogy ne aggódj, örülj inkább. :)

Azon van a hangsúly, hogy az exei. Vagyis hiába voltak õk "tökéletesek", mégsem mûködött velük a kapcsolat, különben nem lennének exek. :D Lehet, hogy õ is rájött, hogy egy normális, okos, kevésbé kényes lánnyal tudja elképzelnia jövõjét, úgyhogy ne aggódj, örülj inkább. :)
:D Azok a lányok sem tökéletesek, ne aggódj! Vagy gondolod, az õ lábukon sose lyukadt ki még zokni, a hajuk sose áll pocsékul, sõt még a wc-bõl is rózsaillat jön utánuk? :)
Talán elege van a tökéletesbõl, ami nem is tökéletes! Ha veled tölti az idejét lehet, hogy bejössz neki. Ha azonban reklamál azért, mert nem vagy tökéletes, meg kell gondolni, hogy te viszont vele töltsd e az idõdet.
Csak te látod õket tökéletesnek. Honnan tudod hogy nem volt büdös a szájuk állandóna, vagy fürdeni csak parfümmel fürödtek? És azt, hogy az ágyban nem-e csak feküdtek fadarabként?Vagy hogy a zcskóslevest is csak recept alapján tudták megcsinálni, vagy még azt se, mert letörik a mûkörmük? Ugye hogy mégse olyan nagy baj a lyukas zokni vagy a sminknélküliség? (off: mitõl lennél csak sminkkel szép)
Valszeg rögtön szakítani fog, amint meglát rajtad egy lyukas zoknit :D
Megváltás lesz számára, ha nem a külsõddel vagy elfoglalva egész nap, hanem egy melegítõben is elmész vele fagyit enni, ha ahhoz van kedvetek. A férfiak a sminket nem igényességnek tartják, ezt elhiheted!

Ha nagyon különböző az értékrendünk működhet a párkapcsolat?

Párommal 1 éve próbálunk összecsiszolódni, de mostanában kezdem azt érezni, hogy csak az időnket pocsékoljuk egymásra. Teljesen eltérőek a nézeteink, és nem akarok lekezelően nyilatkozni páromról, de értelmi téren sem vagyunk egy szinten. Ami számomra alap dolog, mivel párkapcsolatban élek és szándékosan nem akarom megbántani a páromat, neki nem természetes. (El kell neki magyaráznom, mint egy óvodásnak. Õ inkább nem gondolkodik előre, majd sorra megbán mindent, minthogy éretten mérlegelné a dolgokat) Számomra nagyon fontos az őszinteség, ő ennek ellenére folyamatosan elsunnyogja az igazságot, ha épp úgy áll érdekében, vagy ha épp el szeretné kerülni egy konfliktust. Nem tudunk értelmesen kommunikálni sem, mert párom nagyon magába fordulós és nem szeret beszélgetni. Mindig azt mondja többre értékeli a csendet és a nyugalmat. Tudom, hogy nekem is számtalan hibám van, és nekem is változnom kell. De már 1 éve kérem, hogy mondja ha valami nem tetszik neki, ha megbántom vagy nem értünk egyet valamiban. De ő mindig csak azt mondja igazam van és megígér mindent, csak ne keljen veszekedni. Előszeretettel csinálja azt is, hogy bunkózik velem, folyamatosan csak megbánt..mert épp megharagudott rám valamiért. (Nemhogy elmondaná mi baja van, megbeszélnénk.. még nekem is kell kitalálnom hogy épp mi baja lehet, mert azt sem mondja el, csak napokig puffog magába.) Õ azt mondja nehéz esetek vagyunk mindketten de ő biztos benne, hogy működőképes a kapcsolat és hogy idővel összecsiszolódunk és megpróbál változtatni. De ugy érzem, csak az ígéreteket kapom és semmi eredménye. Több rossz impulzus ért a kapcsolatunk ideje alatt, mint jó. Pedig még az elején biztos voltam benne, hogy megtaláltam az igazit és megéri "áldozatokat" hozni a kapcsolatunkért. De mostanra már nem vagyok biztos benne. Mit gondoltok? Volt valakinek hasonló tapasztalata? Én/23/N Õ/30/F

Legjobb válasz: Azt hogy az értelmi szintje lejjebb van mint a tiéd elég merész állítás, nem gondolod? Fõleg hogy a leírtak alapján semmi sem bizonyítja az állításod. Szimplán ilyen, ha nem tudod elfogadni vagy megszokod vagy megszöksz. Az hogy te megpróbálod megváltoztatni hidd el nem fog a jövõben sok jóra vezetni :S. Sajnos tapasztalat.

Azt hogy az értelmi szintje lejjebb van mint a tiéd elég merész állítás, nem gondolod? Fõleg hogy a leírtak alapján semmi sem bizonyítja az állításod. Szimplán ilyen, ha nem tudod elfogadni vagy megszokod vagy megszöksz. Az hogy te megpróbálod megváltoztatni hidd el nem fog a jövõben sok jóra vezetni :S. Sajnos tapasztalat.
A mondás úgy tartja, hogy az ellentétek vonzzák egymást. De erre erõsen rácáfoltak a tapasztalataim. Nekem is az elsõ 2 párom olyan volt, akivel nem voltunk egy hullámhosszon. Teljesen más érdeklõdési kör, más mentalitás és a többi. Nem is tartott sokáig. Utána rátaláltam a jelenlegi páromra (ennek már 6 és fél éve), akivel nagyon hasonlítunk egymásra. Azonos hobbi, értelmileg, gondolkodásilag is 1 szinten vagyunk, és ami talán a legfontosabb, az értékrendünk is hasonló. Szerintem ez az összhang a tartós és boldog kapcsolat titka. 22/L (30/F)
Tényleg csak az idõd pazarlod.Kutyából nem lesz sajnos szalonna....
Olyan érzésem van, mintha az én elõzõ kapcsolatomat írtad volna le. Nekem is pont ilyen volt. 8 évig voltunk együtt, és közben csak én akartam csiszolódni, õ nem. Az elsõ 3 év nagyon jó volt, és még 5 évet szenvedtünk együtt, de semmi sem lett jobb.Mi elhagytuk egymást. Pontosabban én õt, mert arra sem volt képes, h ezt megbeszéljük. Ez már régen volt. Már én is találtam olyan embert, akivel megértjük egymást mindenben, együtt akarunk csiszolódni. Szerintem ha egyoldalú a kompromisszumkötés, akkor bele fog fáradni az , aki folyamatosan megért, de õt nem értik meg. Ha nem mûködik oda-vissza minden, akkor kár vesztegetni az idõt. Késõbb az ember csak megbánja, h olyan sok évet tûrt a semmiért.
szerintem egy párkapcsolat csak akkor lehet harmonikus, ha alapvetõ dolgokban egyet értetek / hasonlóan gondolkoztok. ez így nem vezet sehova
Szerintem csak idõpocsékolás. Az elõzõ kapcsolatomban szintén ellentétes dolgaink voltak és napi szinten civakodtunk akár még 1 gyufásdobozon is. Ez hülye példa, de remélem érted. 5 évig voltunk együtt, ebbõl az utolsó 2 év már tényleg csak szenvedés volt és erõltetése a nagy semminek... jajaaa... majd összecsiszolódunk...blablabla Felejtd el! Ez egy ördögi kör. Igér, amit igér, talán be is tartja ideig-óráig, majd visszakerül oda, ahonnan elindult és rójátok csak ugyanazokat a köröket... Se õ, se Te nem fogtok tudni úgy megváltozni, hogy az mindenkinek jó legyen, ill ha mégis, akkor már annyi sérelem lesz a múltban, hogy a kapcsolat nem fogja elviselni.. Persze a remény hal meg utoljára... Én javaslom, hogy lépj tovább!
Leírásod alapján nincs jövõje ennek a kapcsolatnak. Ha semmiben nem egyeztek akkor ugyan minek vagyok együtt? Azért hogy cseszegessétek egymást? És ha õ nem akarja megbeszélni a dolgokat, akkor mégis hogyan gondolja a folytatást? Életen keresztül akar sunnyogni? Jól érzed ha idõpocsékolásnak tartod amit csinálsz. Minél elõbb szembenézel az igazsággal annál elõbb találhatsz valakit akivel a fontos dolgokban passzoltok és többit lehet csiszolgatni. Sok sikert hozzá!
A párod tipikusan "magának való" típus. Nem nyit feléd. Meg sem próbálja. Szerintem õ egyszerûen nem képes/nincs kész egy párkapcsolatra. Ennek számtalan oka lehet. A lényeg, hogy ne magad okold. Nyilván szereted, különben nem írtál volna róla ennyit. Tapasztalat: ez a kapcsolat nem lesz hosszú életû, viszont minél tovább szenvedsz benne, annál több sebet fog okozni.
Én is azt tartom a legnagyobb problémának ha nem tudjátok megbeszélni mirõl mit is gondoltok?Igy lehetetlen együtt élni, és nem is biztos, hogy az a legnagyobb baj, hogy másképp" gondolkodtok valamirõl, hanem az, hogy errõl érvekkel nem tudjátok egymást meggyõzni. Egy kapcsolat csak úgy mûködik ha meg tudtok mindent beszélni és ha ez nem mûködik fölösleges tovább együtt lenni.
Nem hiszek a távkapcsolatban.
hülyeség mi értelme egy kapcsolatnak ha alig látom a másikat?
én hiszek benne, éltem ilyenben 6 évet, nem bántam meg, persze nem volt nagyon nagy a távolság
A 2-es válaszoló véleményét támogatom. Volt benne részem és közösen döntöttünk afelõl az akkori párommal, hogy így ez nem párkapcs. és nem is számolom bele a megtörtént kapcsolataimba. Mert nem az volt.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!