Találatok a következő kifejezésre: Müller Péternek hogy (2 db)

Müller Péter Jóskönyve tényleg jósol, vagy csak bebeszélem, hogy pont rám passzol, ami kijött?

Legjobb válasz: Nekem eddig mindig rávilágított a lényegre, és igazat mondott. Volt, amikor nem fogadtam meg, mert azt mondtam, á ez hülyeség, és kivétel nélkül megszívtam. Szerintem félelmetes...:)

Nekem eddig mindig rávilágított a lényegre, és igazat mondott. Volt, amikor nem fogadtam meg, mert azt mondtam, á ez hülyeség, és kivétel nélkül megszívtam. Szerintem félelmetes...:)
Passzolhat rád. Bár ez nem az a konkretizáló jóslás. Csak megsúgja, hogy fékezz, szabad az út, netán kanyarodj inkább. Józan ésszel is végigkövethetõ minták ezek a jelek, melyek az ember, annak környezete, az természeti törvényszerqségek és a világmindenség kontextusát rendezi össze. Ugyanakkor valamelyest tényleg köt a transzcendenshez. Logikát és természetfelettit nem választ szét. Mitöbb: egyik a másikhoz szorosan hozzátartozik. Nem kizáró tényezõi egymásnak. Miért ne passzolhatna rád? Forgasd örömmel és haszonnal ezt a könyvet. :)
Tényleg jósol...kb 2 évig próbálgattam....nem téved.
Én hiszek abban, hogy magunk alakítjuk a sorsunkat. Tehát szerintem a jóslás csak akkor passzol, ha nem ismerjük a jóslatot, mert különben megpróbáljuk megváltoztatni.
A jóskönyv ott mutat végleges eredményt, amire nincs saját befolyásolási lehetõség. Egyéb esetben nem végeredményt tár fel, hanem lehetõséget, de nem elképzelhetõségeket..hanem valódi kimeneteli esemény-variánsokat, illetve épp a változtató szándékot javasolja e mellet, ha az tûnik jónak, illetve felhagyást a változtatási szándékkal ha az a jobb.
Bebeszéled. A jelenség neve szubjektív megerõsítés, más néven Forer-effektus.
bebebebeszél az öreg egyszer úgy betépet meg mondta a saját jövõjét dézem: most pedig petike elmegy szarnixD

Müller Péternek (író) hogy lehet írni neten keresztül? Van valami oldal, amin meg lehet találni?

Legjobb válasz: Na most nem lesz valami hasznos amit írok de én voltam egy olvasó találkozóján és ott mondott egy e-mail címet annak aki kért tõle.Én nem figyeltem mert nem volt fontos számomra.Szerintem keresgélj még.

Na most nem lesz valami hasznos amit írok de én voltam egy olvasó találkozóján és ott mondott egy e-mail címet annak aki kért tõle.Én nem figyeltem mert nem volt fontos számomra.Szerintem keresgélj még.
Bocs, most látom hogy már 1 éves a kérdésed. Ha még aktuális :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!