Találatok a következő kifejezésre: Müködhet tovább egy (2 db)

Működhet tovább egy megcsalás után a párkapcsolat?

Persze, ezen sok minden múlik, de els?sorban arra lennék kíváncsi, hogy ha bevallja az illet?, vagy esetleg kiderül de megbocsájt a másik fél, mert a megcsaló ?szintén bánja, amit tett és nagyon szereti a párját, akkor utána már soha nem lesz igazán jó a kapcsolat? Legf?képp tapasztalatokat várok, nem csak olyantól, akit megcsaltak, hanem attól is, aki megcsalta a párját, hogy ? hogy élte meg a párkapcsolatot ezek után...

Legjobb válasz: nem

nem
Én már csak azért se tudnám megbocsájtani, mert ha szeret, akkor hogy tud megcsalni? Én se vagyok képes olyan dolgokra, amivel a másikat megaláznám.
Mûködhet, bár ez tényleg ember függõ. Vannak olyanok akik sosem bocsájtanak meg a másiknak, de mindennek oka van. A megcsalásnak is. Valami hiányzik a kapcsolatból, vagy akármi. Nehéz erre rájönni és belátni és változtatni rajta.
12.57 es vok én megkérdeztem mikor elmondta a barátom h mt érez a csaj irnt és azt mndta h semmit, csak fellángolás, és az a szerencsém h mindent elmond nekem és igazat is mondd ha kérdezek vmit.szal én megbocsátottam neki mert tudtam és éreztem h megbánta és a csaj iránt nem érez semmit és h engem akar.
én vok az aki a hosszút írta, nemrég. nekem azrt említi nagon néha mert a haverja, vis az oszttársa de uygan az, de nagyon nem említi nállam se, de mondjuk tegnap volt oka h említse de akk is rossz, ha a csaj nevét hallom:S igaz nagyon irtkán hallom de akkor is
A kérdező hozzászólása: Mielõtt meg nem történt ez a dolog, én is így voltam vele, hogy soha nem tudnék megbocsájtani ilyesmit..és tessék..még mindig együtt vagyunk... Érdekes az én párom soha nem említi a nõt...sõt, ha lehet nem is akar róla beszélni.. Azt mondja, hogy ne említsem fel, mert örül, hogy el tudja felejteni, amit tett...
Ember függõ. Nekem nem menne, az a bizonyos tüske, és a bizalmatlanság, csak tovább mérgezné a helyzetet. Inkább menjünk szét.
az elzõ vok. az elsõ vagy második sorban volt h szerete tiszta szívébõl , az az akart lenni h szeretett tiszta szívébõl, bocsi elírtam.
nállunk az volt h a barátom ugyan így csókkal csalt meg, de õszintén elmondta és láttam rajta h gyötri a bûntudat és h szerete tiszta szívébõl, aztán nekem annyira fájt és nemtudtam feldolgozni , bár megbocsátottam neki h szakítottunk de mind2en hiheetlenûl szerettük/szeretjük egymást, de akkor azt éreztük h szakítanunk kell, nah szóval a léyneg h mikor hazaért a bartátom megbánta és én is h szakítottunk és és 1 nap múlva újra elkezdtünk járni és múltkor mondta h jó volt h szakítottunk arra az egy napra mert akkor zavart volt , össze voltak zavarodva a gondolatai, de most úgy érzi h jót tett ez az egy nap mind2nek és h ugan úgy imád mint az elején és minidg velem akar maradni. én peig megkértem h ne mondja ki a csaj nevér akivel megcsalt, uyge csak csók volt... és megtette ezt nekem de pl tegnap este h nállam volt kimondta és akk összeomlott a lelkivilágom, pedig megbocsátottam neki de akkor is rossz és õ ezt tudja nagyon jól, de hidd el h lassacskán elfogod felejteni, nekem pl ezsembe se jut h megcsalt, el is felejtettem csak amikor kimondja azt a bizonys nevet akk vagyok egy kicsit szmorú, de gyorsan túlteszem magam rajta és arra gondolok h szeret engem tiszta szívébõl és h engem akar nem azt a csajt. remélem neked is sikeülni fog h túltedd magad ezen.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak, ez annyira nehéz... Általában úgy érzem, hogy nincs gond, mert bárkivel elõfordulhat, egy gyenge pillanatában, hogy megcsúszik a lejtõn... és ha igazán bánja, akkor nincs gáz... Néha mégis úgy szíven üt a dolog... Szerencsére egyre ritkábban...
sem oldott volna meg
Furcsa volt. Én voltam a csalfa. Elmondtam, jól összevesztünk, mikor elmondtam. Mondjuk akkor mindent a fejéhez vágtam, pontosabban azokat amik végül elsodortak mellõle. Elég nagy törést okozott a másikkal meg minden csak megtörtént, beszélgetéssel indult szex lett a vége. Aztán a veszekedés, szakítás, faképnélhagyás után jöttek a lehiggadt emailek, aminek a végén újra találkoztunk, és végülis mind a ketten letettük a nagyesküt sose többet nem lépünk a másik lelki virágoskertjébe. Múlt, botlások voltak itt is ott is. Nekem mikor lefeküdtem egy másik ffivel az õ bûne volt égbekiálltó, neki a másik ffi. Szóval egál... Aztán végül a páromnak minden szerelme ellenére sikerült bevinni a kapcsolatba egy döfést, ami után én szintén egy másik ffi karjaiban kötöttem ki, de ha azt vesszük, hogy az elsõ alkalommal "egálra" jöttünk ki, akkor most a fél világ is kevés lett volna az egálhoz, hogy az érzelmi és bizalmi törés egyensúlyban legyen. Mûködni mûködhet, nálunk sem a belém vetett bizalom szünt meg, talán még jobban is kötõdött hozzám, egyszerûen megint hülyeséget csinált, amit viszont már egy kiadós tányértörõs veszekedés, elõtte egy jó kis huncut megoldott volna...
Kell 1 kis idõ hozzá az biztos! De fogadd meg, hogy nem gondolkodsz olyanon, hogy HA .... mert az semmire nemjó csak felidegesíted magad! Én tudom mert a kezem is tört már el azóta :D Ha igy megbánta és te megbocsájtottál akkor ne hozd fel többet és könnyebben felejtitek a dolgokat!
A kérdező hozzászólása: Mi 3 éve vagyunk együtt, az esküvõt tervezzük.. erre történik egy ilyen... Igaz "csak" csók volt, de én nem nagyon tudom elviselni a hûtlenség bármely formáját.. Igazából, úgy történt, hogy egy volt a munkahelyük, és a nõ szó szerint tálcán kínálta fel magát... A csók után a párom bevallott mindent, és igazság szerint, h nem láttam volna rajta, hogy mennyire gyötrõdik, és szörnyen bántja a dolog, akkor nem hiszem, hogy meg tudtam volna bocsájtani... Most még így elég szarul érzem magam miatta, pedig már 3 hónapja történt.. Nálam a bizalom a legfontosabb! Nem akarok telefonban turkálós, kételkedõ, féltékenykedõ feleség lenni a jövõben... :( De nagyon szeretem õt, és tudom, hogy õ is engem... Remélem minden megoldódik...
Ez nemigaz! Amikor szakítottunk ez miatt akkor is rámakart mászni 1 lány és mondtam, hogy ne mert késõbb csak a probléma lett volna belõle és úgyis megbántam volna! És most nemrég is megakart csókolni 1 lány de aztsem engedtem. Nem 5éves vagyok hogy visszaadjam!
persze h mûködhet, ha igazán szeret és megbánta a dolgot akk igen, bár ez attól is függ h te adsz e neki még egy esélyt, és h számodra milyen súlya van a megcsalásnak, akár csók akár szex. és h te h tudod feldolgozni ezt. de ha megbocsátasz és szeret téged együtt mehet a dolog:) .
Mindig benned marad a tüske, hogy megtették veled vagy te megtetted vele. A bizalmat visszaszerezni nagyon hosszú idõ és nem is lesz soha 100%-os. Egy kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, érzelmekrõl van szó, senki sem szereti, ha játszanak az érzelmeivel. Az ennek való kiszolgáltatottság mindig frusztrációt okoz majd a szenvedõ félben. Ezután felszínen lehet ugyanolyan a kapcsolatotok, de ott lesz a "ha õ megtette, akkor én miért ne tehetném" és nagy valószínûséggel az elsõ adandó alkalommal vissza fog ütni a dolog.
Engem 4 hónap után csalt meg barátnõm és jogosan mert minden kis hülyeség miatt egybõl veszekedtem vele és nemtudtam énsem, hogy miért! És szájrapuszi volt 1 másik sráccal. A srácot azóta keresem de már nemjár bulizni :D a barátnõmmel meg 2 évesek vagyunk azóta és teljesen jól :)
A kérdező hozzászólása: rendben, de mint leírtam elsõsorban tapasztalatokat várok... :) mert könnyû úgy állást foglalni, ha még valaki nem volt ilyen szituációban... Nehéz megmondani, hogy hogyan is döntene az ember éles helyzetben...

Müködhet tovább ugy egy kapcsolat hogy nincs szerelem, de jó együtt megvan a bizalom az öszinteség (szex is jó), meg jol is érezzük egymást?

Illetve van ennek értelme? Addig együttlenni amig jó együtt szerelem nélkül?

Legjobb válasz: Szia!Hát ez elég hülye kérdés... "...nincs szerelem, de jó együtt megvan a bizalom az õszinteség..."HOgy lehet egy olyan /kapcsolatban/ élni,ahol nincs szerelem?Ha nincs szerelem,nincs õszinteség és bizalom se.Ez a két dolog szinte a legfontosabb az egészben!Így csak magatokat csapjátok be /szerintem/,de azt csináltok amit akartok...csak 1 vélemény volt!!!

Szia!Hát ez elég hülye kérdés... "...nincs szerelem, de jó együtt megvan a bizalom az õszinteség..."HOgy lehet egy olyan /kapcsolatban/ élni, ahol nincs szerelem?Ha nincs szerelem, nincs õszinteség és bizalom se.Ez a két dolog szinte a legfontosabb az egészben!Így csak magatokat csapjátok be /szerintem/, de azt csináltok amit akartok...csak 1 vélemény volt!!!
Am kajak ugyan ez van velem is... És én sem tudok mit tenni=(=(
Mûködhet. Ha mindketten jól érzitek magatokat benne, és azt kapjátok, amit szeretnétek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!