Találatok a következő kifejezésre: Múlt pénteken, volt egy barna folyásom (1 db)

Múlt pénteken, szombaton volt egy barna folyásom - a doki azt mondja megpattant a méhlepény és ez okozza (Diazepam, Duphaston, ágynyugalom). Minden rendbe jöhet?

El vagyok keseredve - nagyon szeretném ezt a babát - 15.hetes vagyok

Legjobb válasz: Persze, hogy van közöttünk ilyen. Szerintem nagyon sokan vagyunk ilyen, vagy ehhez hasonló problémával. Nem lesz semmi baj, nyugi! Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Jó gyógyszereket kaptál, biztosan nem lesz semmi baj. Az én babámat egy haematoma veszélyeztette, én is barnáztam, meg véreztem. Hasonló gyógyszert kaptam és pihennem kellett egy hónapig. Ma már minden rendbejött. Nálatok is így lesz! :)

Persze, hogy van közöttünk ilyen. Szerintem nagyon sokan vagyunk ilyen, vagy ehhez hasonló problémával. Nem lesz semmi baj, nyugi! Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Jó gyógyszereket kaptál, biztosan nem lesz semmi baj. Az én babámat egy haematoma veszélyeztette, én is barnáztam, meg véreztem. Hasonló gyógyszert kaptam és pihennem kellett egy hónapig. Ma már minden rendbejött. Nálatok is így lesz! :)
Szia. Én ezt nem egészen értem. Nekem az orvos azt mondta, hogy ha a méhlepény akár egy ici-picit is levállik, akkor az vérrel jár, nem barna, hanem piros szinüvel. Nekem is volt barnázásom, mert a méhlepény a rálógott a méhszájra, és ott egy kis bevérzés lett. Állítólag kis mennyiségben, és lassan ürült ezért volt barna színû, egyszer-kétszer elõfordult piros színû is, az pedig a méhösszehúzodások során gyorsabban folyt ki, és attól volt. A Duphastont nekem is szednem kellett a 12 hétig, az egy tapadást megsegítõ gyógyszer, késõbb teljesen felesleges az alkalmazása, 15 hetesen már a baba megtapadt, és a méhlepény már kialakult, az látja el a babát.
A kérdező hozzászólása: szerintem nekem is ez lehet a gond, mert nem volt élénk piros, csak barna - és szerencsére ki is maradt. Gondolom azért kaptam a Duphastont hogy a méhlepény megpattant széle visszatapadjon. Másképp nagyon jó dokim van 100%-ban megbizom benne

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gravidának 2013 7 hóban lejárt a szavideje. Ti bevennétek így még?

Bajom nem hinném hogy lenne tőle, maximum nincs már hatása. Szerintetek?

12

A nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, rá 2 napra mentem uh-ra de nem látott semmit, csak vmi nagy foltot. Akkor mi van? Az mondta menjek vissza 1 hét múlva. Lehet korán mentem?

5

Gyulán mennyibe kerül egy ultrahangos kép tudná valaki?

0

Neked miért és mikortól kellett szurit adni magadnak? Hogy derült ki, hogy kell?

2

Nagyon mérges vagyok, mert holnap be kell feküdnöm?

39+3 hetes kismama vagyok, hála az égnek eddig teljesen problémamentes terhességgel. Ma voltam UH-n, ahol az orvos kevesebb magzatvizet látott, és ezért holnap be kell feküdnöm a kórházba. Valakinek van tapasztalata a kevesebb magzatvízzel kapcsolatban?

16

Az ultrahangos képet hogyan lehet megvenni?

Csütörtökön megyek a 19 hetes ultrahang vizsgálatra , és szeretnénk párommal venni képeket de nem tudom hogy hol kell fizetni ott kell vagy a védőnőtől kell csekket kérni ? vagy valaki írja már le hogy ez hogy is működik pontosan köszi előre is !

7

Dr Kocsis Evahoz jar valaki? szult nala valaki?

mennyi a szulesi tarifaja?velemenyek rola?

0

28. hetes kismama vagyok, köldököm mellett a jobb oldal eléggé fáj, már egy jó hete, egy uh vizsgálat óta. Másnak is volt ilyen. Elég kellemetlen, pláne ha köhögök. Mitől fájhat?

2

30 hetesen mivel lehetne holnapig csillapitani a horghurutos kohogest?

Nem gyogyszerre gondolok, valami teara, cukorkara stb...
Koszi

2

Mit árul el ez az nst eredmény? 37+2 hetes a terhesség Azóta is vannak összehúzódások

http://kepfeltoltes.hu/131021/1364350363PA210136_www.kepfelt..

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!