Találatok a következő kifejezésre: Múlt pénteken, volt (35 db)

Múlt pénteken volt hát-váll edzésem, és mehet ma is, 6 nap telt el? 6 nap után is mehet?

Legjobb válasz: ja és Hétfõn volt mell-kar edzésem, tegnap pedig lábaztam

A kérdező hozzászólása: ja és Hétfõn volt mell-kar edzésem, tegnap pedig lábaztam
A kérdező hozzászólása: vagy inkább holnap hát-vállazzak?
na ne fárassz
Mehet ma is, holnap is. Egyébként ha hetente ötször kérdezed sem változik.

Múlt pénteken volt műszeres befejezés (missed ab) magzatelhalás miatt. Még mindíg vérzek, megijedjek?

Volt már ilyen akkor spontán vetélés után "kitisztítottak", viszont 2 nap után már nem véreztem. Most azt mondta az orvos, hogy nehéz volt eltávolítani az elhalt sejteket. Azt is mondta 10 nap múlva találkozunk az jöv?hét eleje viszont izgulok még most is piros a vérzés nem túl er?s de "épp elég".

Legjobb válasz: Szia. Nekem is volt, én 10 napig véreztem utána. Nyugodj meg, ez még belefér!

Szia. Nekem is volt, én 10 napig véreztem utána. Nyugodj meg, ez még belefér!
Szia!Csatlakozom az elöttem szólóhoz.Én is voltam sajnos igy , hogy elhalt babám, és én is igy vérztem mind te.Szóval nyugi, és pihenj sokat!Üdv:Zsuzsa
nekem is igy volt januárban elhalt a babám meg véreztem sokáig a mütét után,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Megnyugodtam. Szerdán megyek kontrollra remélem addig elmúlik, ha nem meg majd mond valamit a doki bácsi.

Múlt hét pénteken volt pém. Vagyis jövőhét péntekre nem várom, de ma közepes menszis görcseim voltak. Mitől lehet?

26 napos ciklusaimban 12-14. napokon szokott pém lenni, most kitolódott 15. napra.Jól ki is használtuk!:)) Lehet már beágyazódás, vagy hiába egy hete volt pém meg fog jönni? Semmi folyásom nincs.

Legjobb válasz: Én csak a saját tapasztalatom tudom leírni. Nekem mindig mensi lett amikor középidõtõl már éreztem a mensis görcsöket.Amikor terhes voltam, akkor éppen az volt a furcsa, hogy egyáltalán semmit nem éreztem egészen addig, amig észre nem vettem, hogy késik a mensim már 1 hete. De persze lehet ez nálad babát jelez. Tehát ilyen korán sajna senki nem tud sztem neked választ adni, mert ebbõl még bármi lehet. :(

Én csak a saját tapasztalatom tudom leírni. Nekem mindig mensi lett amikor középidõtõl már éreztem a mensis görcsöket.Amikor terhes voltam, akkor éppen az volt a furcsa, hogy egyáltalán semmit nem éreztem egészen addig, amig észre nem vettem, hogy késik a mensim már 1 hete. De persze lehet ez nálad babát jelez. Tehát ilyen korán sajna senki nem tud sztem neked választ adni, mert ebbõl még bármi lehet. :(
Nekem fordítva volt. Félidõben éreztem a pé-t, aztán soha semmit csak a menzi elõtti nap kezdõdtek a görcseim. Abban a hónapban amikor sikerült a pé után kb. egy héttel a tesztelésem napjáig megvoltak szinte minden nap a görcseim. Remélem nálad is így van, drukkolok. Ja folyásom nekem sem volt, csak miután már babás voltam.

Miért nem jőnn nekem őssze? Másnak olyan hamar nekűnk meg semmi. Volt mult pénteken pé-m. Lehet akkor ősszejőtt? Vagy már tőbbet ne is reménykedjek?

mit csináljak.voltam dokinál clostival sem j?tt ?ssze,

Legjobb válasz: Nekem sem sikerült a múlt havi Clostis kúrával sem. Én is elkeseredtem. Ti mennyi ideje próbálkoztok? És hány éves vagy? Nem akarok indiszkrét lenni, de ezek is fontosak lehetnek. Én állandóan reménykedek, mert az ismerõseim között volt rá példa, hogy Clostival összejött a baba.

Nekem sem sikerült a múlt havi Clostis kúrával sem. Én is elkeseredtem. Ti mennyi ideje próbálkoztok? És hány éves vagy? Nem akarok indiszkrét lenni, de ezek is fontosak lehetnek. Én állandóan reménykedek, mert az ismerõseim között volt rá példa, hogy Clostival összejött a baba.
Nálunka férjemnek volt rossz az eredménye.Kivizsgáltattuk és kiderült, hogy 3 féle baktériummal fertõzött.Egy hét gyógyszer után tökéletes lett.Ugy, hogy van remény.Nekünk inszemináció volt, mert már nem vagyunk fiatalok.
Egyénfüggõ , én is egy hét mulva nem várom a mensit és van folyás - nem vészes mennyiség. És szintén pénteken volt pé-m:-) Drukkoljunk együtt!!
A kérdező hozzászólása: és ha folyásom van akkor már menszi lesz?van 1 hetem még
Lányok reménykedjetek, mert van remény!!! Kitartás, rólam már lemondtak, amikor egyszercsak elkezdtem nagyon vérezni, elvitt a mentõ, és kiderült hogy terhes vagyok. 7 évig semmi, sem vetélés sem egyáltalán semmi. Most 23. hetes vagyok és minden rendben. Ne adjátok fel! De ne görcsöljetek rá! Persze orvoshoz el kell menni, minden problémát megtudni és kiküszöbölni, ezt mi is megtettük, de nem történt semmi. Így hagytuk az egészet egy ideig és közben terhes lettem!! Hát nem csodálatos! :) )))Kislány lesz
A kérdező hozzászólása: kõszi mindenkinek olyan rendesek vagytok.csak nehéz
Ma hallottam anyósomtól, hogy 7 évet próbálkoztak. Mindent csináltak, majd kitalálták, hogy örökbe fogadnak egy gyereket. Amint ezt elhatározták, azonnal terhes lett. Csak meg kellett nyugodnia a szervezetének. Ne görcsölj rajt, Neked tuti nem kell olyan sokat várni rá!
Ha a pároddal van gond, azt is lehet orvosolni. Én olvastam olyanról, hogy a férfiaknál is alkalmazzák a Clostilbegytet. Úgy, mint a nõknél, náluk a spermiumok termelõdését serkenti.
Ha a párodddal lenne gon az kiderül, de sajnos nem tudom lehet e mit kezdeni vele, mert az attól függ mi a baj. általában mondjuk 300 betegbõl 1 nel nem tudnak segíteni. Pl a kolleganõm férjének, de neki az összes spermája hibás volt. Ne ijedjetek meg , ki kell vizsgáltatni, lehet hogy a párodnak csak le vannak lassulva, arra van gyógymódésnem is bonyolult. néhány bogyó és kész. Dehát miert mindig a nõkszedjenek gyógyszert. Lehet hogy a cigit is le kell tenni, ha dohányzik, és szexes napokon ne igyon ha lehet.
Az elsõ válaszoló vagyok újra. Nálam is a PCOS-t állapították meg, emiatt kaptam a Clostyt. De a dokim nagyon bíztat, mert túlsúlyos nem vagyok, és a PCOS-es tünetek nem "erõsek" nálam. Ez csak félig nyugtat meg, mert ettõl még nem örülök, hogy ilyen gondom van.
javaslom hogy mind a ketten nyugodjatok meg és türelem, én tudom milyen nehéz, de muszály. én már a neurológián is volta mr-vizsgálaton ez miatt, nagyon szar volt, de nyugi, mert a közepén megállapították a szororngásos depressziómat, aztan enyhítettem az idegeimet, es van eredmény. a 2. válaszoló.sok sikert.
A kérdező hozzászólása: és ha a párommal van gond akkor azt is lehet orvosolni?
2. válaszoló vagyok. 27. vagyok . megállapították a pco-t is nálam. Neked nics sok kicsi cisztád, mert azt uh-n látják és bromocriptint kellet szednem . + ha alátámasztod a melled és a másik kezeddel megnyomod, mintha fejnéd, nem jön belõle víz szerû váladék? mert az savasságotjelez, és arra is bromocriptin. kérdezd meg a dokid, hogy megvizsgálná-e, ha nem akkor menj másik dokihoz, nekem is a 4. segített.
Az elsõ válaszoló vagyok. Én is 26 éves vagyok. Mi január óta gyúrunk a dologra, most volt a 2. clostis kúrám, és a köv. hétre várok, vagyis nem várok eredményt. Engem is elkeserít, hogy másnak azonnal sikerül, mindenféle abortusz után, meg a fogamzásgátló abbahagyása után rögtön az elsõ hónapban. De azt gondolom, türelemmel kell lennünk és akkor nekünk is sikerül.
Na szóval. Én 2 évig probálkoztam . Neked mi az a sok? Clostyval sikerült, de csak a 3. kúra után. mindennap néznem kellett az ovulációt microskoppal és tesztekkel. Ha pé-d idejében voltatok együtt, és mégsincs baba , akkor vagy többször kell együtt lennetek, vagy javaslom a párod is menjen el vizsgálatra, mielõtt még teleszedetnek olyan gyogyszerekkel amire lehet nincs szükséged. A férfiaknak is lehet gondjuk, cxsak félnek a dokitól, de mondd neki, hogy neked sem jó amikor benned turkálnak.
A kérdező hozzászólása: szia .hát én is igy vagyok ismerõsõm egybõl terhes lett a clostival.másfél éve probálkozunk 26 éves.és te?
persze, hogy lehet a férjen is segíteni, csak bírd rávenni õt a dokira:-) Nagyon nyámnyilák tudnak lenni ha errõl van szó.Nézik a kiskatonákat(sok helyen bevihetitek az otthonról vitt-steril csészébe varázsolt-mintát, cirka 1/2-1 órán belül be kell érni vele.Máshol külön szoba van minta leadás céljára.Megvizsgálják még aznap (ha meddõségi klinikára mennek jobban járnak mert sok helyen csak a létszámot nézi, morfológiát nem).VAn bakteriális tenyésztés is, és hormonvizsgálat ha szükséges.Golyó bilizgálás, prosztata vizsgálatot nem szoktak az elsõ körökben elkövetni(esetleg ultrahangot tudok még elképzelni)Bocsi a terjedelem miatt
Nem. a vérzés nem igazán azért van mert terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem oda irni, hogy anyukám is meg anyu tesója is kb 4-5hónapos terhes volt mikor már nem menstruált.
Ha a vérzésed sokkal gyengébb, mint a szokásos, akkor könnyen lehet beágyazódás is. (Erre utal a 19. nap is.) Egy hét múlva tudsz tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Az rendben van, hogy anyukád menstruált az elsõ idõkben, de az azt jelenti, hogy a mensi rendes idejében jelentkezik némi vérzés, de nálad ez jóval korábban történt...úgyhogy ez nem teljesen ugynaz. Ez lehetett a beágyazódástól, de nem biztos, csak lehet. Úgyhogy nem, nem jelenti azt, hogy terhes vagy, csak lehet. Pár nap múlva kiderül. Drukkolok! Írj majd ha csináltál tesztet.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem anyukámat és azt mondta, hogy majd veszünk tesztet mert a korai vérzésem melett csütörtökön olyan érzésem volt mint aki felfázott és mondta h mikor terhes volt velem akkor õ is azt hitte felfázott...

Nem értem mi van velem!? Múlt pénteken megjött 4 napi barnázás után. Hétfőn szinte semmi nem volt, kedden nagy fájdalmak közepette megint, azóta semmi. Ma testápoló szerű folyás, hasszurkálással.

Ja és még annyi, hogy semmilyen folyásom se szokott lenni, se barna, se fehér!

Legjobb válasz: Nálam is ez volt, közvetlen mensi után sûrû fehér folyás, hasszurka, tegnapelõtt pozitívat teszteltem, ezért szinte biztos hogy a peteérésem ennyire elõrecsúszott és meg is fogant a bébi mensi után közvetlen! A mensink is nagyon megeggyezik, mert nekem is alig volt aztán 1 nap szinte ömlött majd megint 1 nap alig.... Viszont nekem decemberben missed-ab om volt, és ez a mensi volt közvetlen az elsõ mûtét után.

Nálam is ez volt, közvetlen mensi után sûrû fehér folyás, hasszurka, tegnapelõtt pozitívat teszteltem, ezért szinte biztos hogy a peteérésem ennyire elõrecsúszott és meg is fogant a bébi mensi után közvetlen! A mensink is nagyon megeggyezik, mert nekem is alig volt aztán 1 nap szinte ömlött majd megint 1 nap alig.... Viszont nekem decemberben missed-ab om volt, és ez a mensi volt közvetlen az elsõ mûtét után.
Vegyél egy terhestesztet, lehet, hogy kisbabád lesz!:)
A kérdező hozzászólása: Jó lenne, ha baba lenne a dologban, de nem reménykedem! Majd jövõ héten veszek egy tesztet, csak olyan rossz csalódni! Gratula a babádhoz! :) )
A kérdező hozzászólása: Ma viszont már semmilyen folyásom se volt! Néha szurkál a hasam még, de csak alig érezhetõ...
A kérdező hozzászólása: Sajna nega lett a teszt!

Múlt pénteken az ébredési hőm leesett (azóta végig magas), de az ovulációs teszt aznap délután még pozitív volt. Jó ez így?

Kicsi elvesztettem a fonalat:( Aznap már nem negatívnak kellett volna lennie?

Legjobb válasz: Linkelj egy görbét, mert ez így nem érthetõ igazán.

Linkelj egy görbét, mert ez így nem érthetõ igazán.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
1-4 vagyok. Beállítod a vekkered arra az idõpontra, aminél korábban már sosem kelsz fel. MOndjuk 5 óra hajnalban. Akkor minden nap megméred, és ha csak késõbb kell kelned, akkor alszol tovább. Az ágyból fel sem kell kelni. Ha meg mindig váltott mûszakban dolgozol, akkor nem tudod ezt a módszert alkalmazni sajnos. 37 felett hõemelkedés van, vagy valami betegségre/gyulladásra utal, nem oké szerintem. Említsd meg az orvosnak. Nem tudom a lehetséges okokat, mert ahhoz nem értek, csak tudom, hogy ez nem ok. Az ovutesztrõl csak annyit tudok, hogy az a hormoningadozást jelzi, de hogy kiszabadult-e a petesejt, azt nem lehet vele megállapítani...
A kérdező hozzászólása: Tényleg megkérdeztem a dokit, azt mondta, hogy ok.Pajzsmirigyem a 2 határérték között van pont. pont most olvasom, hogy, az alaphõ 37, 5ig bárhol lehet. De az lehet, hogy leesik hõm, de a teszt még pozitív?????
A két napig pozitív teszt nem baj, viszont a 36, 9-es alaphõ nem tûnik normálisnak.
A kérdező hozzászólása: Amúgy grat:) remélem azért nem ezen fog múlni, hogy nem tudom hajszálpontosan mérni:)
A kérdező hozzászólása: De nem méred minden nap, akkor hogy látsz belõle bármit?
Én se mértem mindig egy idõben, mivel az ébresztõ órám a lányom volt! Mégis értékelhetõ lett a görbém! Ez a sikeres! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1717c5b1356742a57bd592..
A kérdező hozzászólása: Mivel dolgozom, nem tudom ennél pontosabban mérni, sajnos. Van, hogy meló elõtt még dolgom van és korábban kelek. Nem a szokványos 8-16ig dolgozom. Az alaphõm a doki szerint ok és a vérképem, vizelet, pajzsmirigy mind tökéletes, ezen a héten nézték meg.
Két észrevételem van: -ez a görbéd így nem kiértékelhetõ, mert össze-vissza idõpontokban méred. Nem mindegy hogy 9-kor vagy 9:50-kor, aztán becsúszik egy 7:30. Ez így nem megy. Maximum fél óra eltérés lehet a mérések között, több nem igazán. Hogy mikor a legalacsonyabb az ébredési hõ, arról nem tudok statisztikát, nekem 4 körül a legalacsonyabb, annál korábban még sose mértem. - nagyon magasnak tûnik az alaphõd, 36, 9-körül mozog. Nem tudom mióta próbálkoztok és mióta méred, de ha ez így van huzamosabban, akkor ez is megérne egy kivizsgálást.
A kérdező hozzászólása: Valahol azt olvastam, hogy reggel 7körül a legalacsonyabb és utána óránként 0, 1-el nõ az alaphõmérséklet ébredésig. Szerintetek igaz ez? Végül azt pipátam ki, hogy ne vegye figyelembe, mert tényleg nem ilyenkor szoktam kelni, munkám miatt.
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/0d8526ac02e802e320c30e504c.. A mai hõm alacsonyabb, de 3órával korábban keltem...
6-os vagyok! Holnap már a 15. hetet töltöm be, most már azért nem mérem mindennap! Amúgy se kéne már, csak néha ha eszembe jut! :D

Ha hő és az ovulációs teszt alapján múlt hét pénteken volt tüszőrepedésem, akkor azt az orvos holnap ultrahangon látja?

Legjobb válasz: Szia! Nem, nem lát semmit. Miért mész dokihoz? Mit szeretnél ha látna?

Szia! Nem, nem lát semmit. Miért mész dokihoz? Mit szeretnél ha látna?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, de nem jól tudod, mert közben voltam orvosnál és látta, hogy volt a jobb oldali petefészekben ovuláció. Azért kérdeztem, mert 3 hónapja még csak tüszõt sem látott az orvos. De most így megnyugodtam :) ))
Akkor jó a gépe nagyon. :-) Az enyém nem tudott mondani semmit peteérés után 4 nappal. :-)
A kérdező hozzászólása: Az én dokim ultrahang specialista, ha érdekel megadom az elérhetõségét. Én fél éve járok hozzá és annyira szimpatikus, hogy nála szeretnék szülni, persze ha eljutok oda :) )))
Köszi, nagyon aranyos vagy, de úgy néz ki, nekem sajnos már nem lesz rá szükségem.

Érdeklödnék! Mult hét pénteken volt abortuszom. Alig véreztem és a hasam sem fájt. Tegnap ota pedig van mikor fáj szur vagy görcsöl? (nem folyamatos) Menjek most egyböl doktorhoz ahogy tudok vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Gratulálok elsõ válaszoló, nagy kva lehetsz, és ráadásul nyomorék is. A kérdezõnek pedig: nemtudom szerintem olvass utána 1-2 helyen, ahol írnak a mellékhatásokról/következményekrõl.

Gratulálok elsõ válaszoló, nagy kva lehetsz, és ráadásul nyomorék is. A kérdezõnek pedig: nemtudom szerintem olvass utána 1-2 helyen, ahol írnak a mellékhatásokról/következményekrõl.
Akkor meg ne tegyél ilyen sokakban elleszenvet ébresztõ, esetleg meggondolatlan kijelentéseket, még, ha van is benne vmi igazság, szebben is meg lehet fogalmaznia véleményed. És azt írtad, lehet évek múltán majd szeretnél szülni, a sorozatos abortuszokat, vagy egyáltalán az abortuszt, akkor ésszerûbb lenne mellõznöd, mert így elveheted magadtól az esélyt egy majdani boldog életre.
Én ehhez annyit fûznék hozzá, hogy a kérdéssel is foglalkozzunk, menj vissza az orvoshoz, vagy csak hívd fel, õ megmondja, hogy normális dolog-e. Nem ítélem el azt aki abortuszon esik át, egyáltalán, senki nem is tegye ezt, de az is igaz lehet, ha vki nagyon akarja a picit fel tudja nevelni. Persze ez csak segítséggel lehetséges, ha vkinek nincs segítsége, annak sajnos tényleg nincs más lehetõsége és ezt ne ítéljük el, mert lehet abban az adott helyzetben az a legfelesõbb döntés amit hozhat!
Bocs, nem elõzõ válaszoló, látom már elõttem írtak, hanem elsõ, 10:46-os és 10:49-es hozzászóló. Bocsi. :]
Elõzõ válaszoló: Az ilyen kijelentéseid után nagyon is örülünk, hogy nem lesz gyereked, legalább nem lesz egy ugyanolyan hülye világszemléletû utódod, mint Te! Elsõként hadd gratuláljak, éld csak a meddõ életed... A kérdezõnek: Ha a szakorvos nem említette esetleges mellékhatásként a fájdalmat, görcsölést, szerintem kérdezz rá, ha gyakori és elviselhetetlen, akkor pedig ne halogasd, fordulj orvoshoz, mert gondolom Te még szerenél gyereket, így nem érdemes kockáztatni. ;)
Elõttem szóló! Te nem rossz anya lennél! Te egyszerûen egy primitív ember vagy, aki nem tudja az emberi létet értékelni, meg még sok mást sem tudsz! De fogadjunk el téged is olyannak amilyen vagy, hisz' te sem véletlenül mondod ezt, valószínûleg a rossz családi háttér miatt van. Különben hány éve is vagy? 23/L
látod ez az amiröl beszélek!! hány olyan esetet hallani mostanság hogy intézetbe adják a gyereket mert nincs mit enni nekik? ezt föleg az tudja aki anyuka és van gyerköce és olyan háttérrel nem rendelkezik h segitséget kérjen!! lehet az én szavam is megfog változni kicsit késöbb kb 5-10 év mulva de most nem szeretnék és ha 10-szer teherbe esnék akkor mind a 10-szer elvetetném!erre a szar világra nem szülök majd ha tudom azt h a gyermekemnek bisztositva van a jövöje a bisztos háttér akkor igen!de addig nem!
23 éves vagyok! dehogy van rossz család életem!igen is jo életem van megvan mindenem nem vagyunk mutik de van pénzünk és én még igy sem szülnék gyereket hiába jol állunk!!!nem vagyok primitiv nekem ez a véleményem még a gyerek vállalásról!ennyi az egész!
nekem is volt abortuszom elég fiatalaon kicsi lány voltam és hála istennek semmi bajom nem volt, azon kivül h 4 éve folyamatosan élek sexuális életet és nem esek teherbe lehet nem is lehet gyerköcöm de én ennek nagyon örülök!!!!
Ja most látom az elsõ hozzászólás már nem látható, szóval én a 2.tól olvastam arra reagáltam. Azért elolvastam volna az elsõét is.
Mi a bajotok az elsõ hozzászólással? Vagy én nem azt láttam amit ti? Csak a véleményét írta le és valahol igaza van. Aki csak úgy szexel bele a semmibe és utána hetentre jár abortuszra ráadásul meg sem bánja, nem tanul az esetbõl az megérdemli hogy soha ne legyen gyereke! Mások meg az életüket odaadnák érte nekik meg nem adatik meg. Csak az olyan barmoknak akik semmit nem tudnak a felelõsségteljes nemi életrõl. Ezzel nem a kérdezõre utalok, de nálam is felforr a víz amikor abortuszokról hallani. Az egyetlen elfogadható indok amikor valaki orvosi szemponból indokolt esetben veteti el a babát. Azt megértem, és nagyon sajánléom.. De az ilyen "jaj elfelejtettünk védekezni" szintû felelõtlen csitriktõl kikészülök. Az szexeljen akinek a védekezéshez is van elég esze! Mert az abortusz gyilkosság!
Utóbbi hozzászólók!!! Nagyon jól mondjátok!!!
Kedves elsõ, értelmes válaszoló, addig tényleg ne is legyen gyereked, amíg egy csöppnyi mûveltséget nem szerzel. Elsõként tanulj meg írni, utána gondolkozni, és nem lehurrogni másokat. Az egyik válaszoló kérdezte, hogy mi a probléma: az a probléma, hogy ilyen primitív, buta embert nem sok helyen találni. Szíve joga, ha nem akar gyereket, de szerintem elég szánalmas, sõt inkább nevetséges, hogy a (valószínûsíthetõ) meddõségével dicsekszik. Sajnos a kérdezõ válaszára nem tudok érdemben reagálni, de ha már átment a válaszadás véleménykifejezésbe, akkor én is megteszem ezt. Talán elérhetõ így, hogy elgondolkozzanak a primitív emberek azon, hogy változtatniuk kell.
még van pofád ide írni azutén hogy megöltél egy kiséletet (kérdezõ)???
de én nem boszantottam senkit!ez az én véleményem most!persze hogy fog változni majd vmikor de ki tudja h mikor lehet 5 év mulva azért fogok sirni mert nem lessz gyermekem!!!soha nem tudni mit hoz a jövö!!!
Kedves Kérdezõ! Én a helyedben felhívnám az orvosomat és elmondanám neki a panaszokat, majd ha azt mondja, hogy megvizsgál, akkor elmennék. Nekem is volt abortuszom, amin elég nehezen tettem túl magam(nem lett volna egészséges a baba), de szerencsére azóta már van egy 11 hónapos egészséges kislányom. Ja és a lényeg az, hogy én is meddõnek voltam titulálva:) ELSÕ VÁLASZOLÓ: Borzasztó olvasni soraidat. Hidd el nemsokára máshogy fogod gondolni. Ha nem szeretnél gyermeket védekezni kell nem pedig ilyen kijelentésekkel bosszantani minket!!!
Csak úgy megkérdezném, hogy itt most az a baj, hogy valaki nem akar gyereket (emiatt engem is leordítottak már, pedig csak így leírtam, semmi bunkóság), vagy az, hogy ilyen primitív módon fejezte ki magát? Az, hogy valaki nem akar gyereket, az még nem rossz, nem bûn, és nem betegség. Aki meg azt mondja, , hogy a gyerek nélkül nem ismeri meg a boldogságot, az téved! Mert m indenkinek más jelenti, az élete értelmét, van akinek (sokaknak) egy gyermek, van akinek MÁS! Nem igaz, hogy egy nõnek ez élete értelme, csak annak az, aki ezt akarja. És a többi uyganúgy normális. Persze nem így kell kifejezni magunkat...
az te vagy nem én!!!! erröl nem tehet hidd el senki, sajnálom nagyon !
Hihetetlen számomra, hogy ilyeneket látok! (olvasok) Nyílik a bicska a zsebemben. Mi 3 éve próbálkozunk, már mindent bevetettünk, és semmi! Különbözõ vizsgálatok (egyik fájdalmasabb, és megalázóbb, mint a másik), és a hónapról hónapra való csalódásról nem is beszélve! Más meg "örül", hogy 4 éve szexel, és nem esik teherbe? Én már egy év után kétségbe voltam esve!
Nekem is volt egy abortuszom, sajnos... :( Én pár napig görcsöltem utána, de jobb, ha felhívod a dokidat, aki a mûtétet végezte és megkérdezed tõle. Akkor meg fogsz nyugodni. A vitához pedig annyit fûznék hozzá, hogy valóban vannak esetek, amikor jobb nem vállalni egy gyereket, de akkor védekezni kell. Aki meg nem akar gyereket az nem fogja soha megtudni, hogy milyen csodálatos is az élet!! Nekünk sincs sok pénzünk, hiteleket is fizetünk, de a fiunkat szeretetben neveljük és ez az ami neki a legtöbbet számít! Ez az élet rendje és vannak akik sokkal szegényebbek, mégis tisztességgel felnevelnek 2-3 gyerkõcöt is. (26/L, 5 hós kisfiú anyukája)
Akár természetes, akár nem, menj el orvoshoz. A fájdalmat, ha lehetséges, kezelni kell.
A kérdező hozzászólása: Hát az elsö válaszolot elitélem hogy tud igy beszélni!Egy élet és az a sok nö akinek nem lehet gyereke az pedig szenved vagy olyan akinek muszáj elvetetni különbözö okokbol.A 2.válaszolonak köszönöm.
Elsõ válaszadó... szerintem ha 4éve szexelsz és nem estél újra teherbe akkor szerintem nem is lehet.. ennyit arról hogy semmi bajod nem lett az abortusztól... A kérdezõnek pedig ajánlom inkább menjen orvoshoz mert ahogy kiveszem a szavaiból nem jókedvébõl történt ami történt vele

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!