Találatok a következő kifejezésre: Múlt hónapban megjött, most egy héttel (2 db)

Múlt hónapban rendesen megjött, most egy héttel hamarabb van meg, de úgy, hogy nem folyik normálisan és kicsit barnás. Ez normális 16 éves korban még?

Legjobb válasz: Amíg nem élsz rendszeres szexuális életet, teljesen normális. Ha hónapokig így maradna, azt ajánlom, azért keress fel egy nõgyógyászt, akár ifjúsági rendelésen is. Ha mást nem, legalább megnyugtat...

Amíg nem élsz rendszeres szexuális életet, teljesen normális. Ha hónapokig így maradna, azt ajánlom, azért keress fel egy nõgyógyászt, akár ifjúsági rendelésen is. Ha mást nem, legalább megnyugtat...

Hónap elején megjött a mensim.5-6 nap múlva el is múlt normálisan, ez volt egy hete. De most újra elkezdtem vérezni:S Ez miért lehet?

Amúgy nem állt be rendesen, van h 40 napra jön emg, van h 30ra. Most 20-ra jött meg, és ahogy írtam vége lett aztán 1 hétre rá megint.:S Valami bajom van?

Legjobb válasz: Így , hogy a korodat nem írtad , egy kicsit nehéz , de gondolom még nagyon fiatal vagy :). És ha ez igaz , akkor nincs semmi bajod , ekkor még nem áll be ahogy te is mondod a menstruáció és emiatt lehetnek ilyen extrém esetek is.

Így , hogy a korodat nem írtad , egy kicsit nehéz , de gondolom még nagyon fiatal vagy :) . És ha ez igaz , akkor nincs semmi bajod , ekkor még nem áll be ahogy te is mondod a menstruáció és emiatt lehetnek ilyen extrém esetek is.
A kérdező hozzászólása: 17 múltam...
Én fiú vagyok de ezt nem tudod :D több dolog véget is lehet mestruálsz vagy , hetente jön meg neked :DD hát enyi ezért van hetente sex :D
A kérdező hozzászólása: vki értelmes esetleg? :(
Ha már mensizel 1 éve, akkor menj el Nõgyógyászhoz.
Ultrahang kellene, mert lehet petesejt, ami nem pukkant ki, és jelet küld az agynak.sima gyógyszeres kezeléssel rendbe hozható :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!