Találatok a következő kifejezésre: Múlt hónapban megjött, (69 db)

hát ha nem volt nemi kapcsolatod nehezen esel teherbe.
Röviden: NEM! Amíg nem vagy tisztába a tested mûködésével, szerintem ne szexelj. Hány éves vagy?
tuti nem vagy az, csak a gyóygszer abbahagysa kavar be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! 21éves vagyok, de már régóta szedek fogamzásgátlót és eddig mindig megjött! Eléggé megijedtem amikor nem jött tényleg a legrosszabbra gondoltam! Úgy nézz ki tényleg nem vagyok tisztába a saját testemmel!

Mitöl lehet ez? A mult honapban megjött 20-án, most meg 13napra jött meg a menszeszem mitöl lehet ez, 26 éves vagyok

Legjobb válasz: Teljesen megjött, õgy, ahogy kell? Ha csak nagyon pici jött, akor lehet, hogy csak ovulációs vérzés. ha teljesen megjött, akkor lehet, hogy ebben a ciklusban nagyon korán volt ovulációd, még a vérzésed alatt, és rá 13 napra megint megjött, mahogy kell. ha még egy ilyen elõfordul, mindenképpen menj el orvoshoz. Ha lehet, addig vezess hõgörbét, az sokat elárul a számára.

Teljesen megjött, õgy, ahogy kell? Ha csak nagyon pici jött, akor lehet, hogy csak ovulációs vérzés. ha teljesen megjött, akkor lehet, hogy ebben a ciklusban nagyon korán volt ovulációd, még a vérzésed alatt, és rá 13 napra megint megjött, mahogy kell. ha még egy ilyen elõfordul, mindenképpen menj el orvoshoz. Ha lehet, addig vezess hõgörbét, az sokat elárul a számára.

Szülés után 8 hónappal (múlt hónapban) megjött a menstruációm és teljesen normális volt, most meg nem jön meg, miért?

Elsõ gyermekemnél 9 hónap után jött meg újra és teljesen szabályosra beállt, most meg késik már 4 napja. Ez normális? Nekem mindig rendszeres szokott lenni.

Legjobb válasz: Lehet-e oka az, hogy már 3. hónapja kezelnek megfázással, arcüreggel, már azt sem tudom hányadik gyógyszert szedem?

A kérdező hozzászólása: Lehet-e oka az, hogy már 3. hónapja kezelnek megfázással, arcüreggel, már azt sem tudom hányadik gyógyszert szedem?
Lehetséges, hogy még nem állt be. Nekem az elsõ terhesség után azonnal beállt 28 naposra a ciklus. A másodiknál kellett fél év, mire rendszeres lett, addig össze-vissza jött meg. Voltam vele dokinál, szervi bajt kizárta, labor rendben volt, azt mondta van ilyen. :)

Múlt hónapban megjött az elsõ menstruációm majd pontosan 28 napra rá ujjra vajon akkor nálam nem lesz kimaradás és beáll rendszeresen?

Legjobb válasz: lehet hogy beáll, de lehet most nem fog megjönni 2-3 hónapig... elõre ezt nem lehet tudni :) szóval ne ijedj meg ha jövõ hónapban nem jön meg... nincs azzal se semmi baj... (hacsak nem szexelsz közben... de remélem ha most kezdtél menstruálni akkor még nem szexelsz, mert elég fiatal lehetsz :) )

lehet hogy beáll, de lehet most nem fog megjönni 2-3 hónapig... elõre ezt nem lehet tudni :) szóval ne ijedj meg ha jövõ hónapban nem jön meg... nincs azzal se semmi baj... (hacsak nem szexelsz közben... de remélem ha most kezdtél menstruálni akkor még nem szexelsz, mert elég fiatal lehetsz :) )
Ez még nem jelenti azt, hogy ezután sem lesz kimaradás.
Az elsõ 3 év alatt bármi elõfordulhat. Lehet, hogy teljesen rendszeres lesz, de az is hogy hol elõbb, hol késõbb jön meg. De ez teljesen normális. Mindig legyen nálad betét, hogy ne érjen váratlanul.
17 éves korodig szinte bármi elõfordulhat, akár hónapokra is kimaradhat.
17, 18 éves korig kellene rendszeressé válnia a menstruációnak is.

Múlt hónapban megjott a menzim, nem rendesen, de megvolt. Voltak tuneteim a menzi elott, teszteltem, neg. Lett. A menzi napján is teszteltem negat lett. Egy hete múlt el a menzim és már napok óta hányingerem van, égetnek, fáradékony vagyok, stb Miez?

Még elfelejtettem írni, nem fáj a mellem, de nagyobb és feszul. A hasam sem fáj, inkább az is néha feszul. A számban nagyobb a nyáltermelodés és olyan mintha vasat szopogatnék. Gyanús, hogy a hasam pedig megvan puffadva.

Legjobb válasz: és miért nem tesztelsz?

és miért nem tesztelsz?
Lehet hogy nõdokihoz kellene menned. Ez sokmindentõl lehet. az is lehet hogy terhes vagy, de az is hogy nem.
tesztelj! Szerintem akár most is, mert már ki kéne mutatnia a tesztnek nem csak reggeli vizeletbõl. Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeltol pedig egy helyen a jobb oldalon a koldokom mellett neha beleszurnak. ne ez mi?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsodat!12 15-e között kell megjönnie ami remélem elmarad lehet megvárom ezt az idõt.
elõfordulhat, hogy megjött és mégis ott a baba(mamám is így járt, bár ez elég ritka), szerintem mielõbb csinálj egy terhességi tesztet!puszka, minden jót
Szia. Baba volt akkor?
A kérdező hozzászólása: Remélem azt jelzi, hogy jön!Köszönöm válaszodat!:)
Nem, ez a mindjárt-megjön-érzés gyakori tünete lehet a babának... Csak hát elõre nem tudni, hogy azt jelzi, vagy tényleg jön:s Dory
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! A napokban eldõl, hogy megjön vagy sem a nem várt vendég!Megpróbálom türelemme kivárni! De néha fáj a hasam mintha meg akarna jönni az probléma lehet igaz?! Remélem hamarossan azt írhatom be, hogy pozi lett a teszt!
A 18:08-as hozzászóló vagyok. Ez a mellkiszáradás és érzékenység tényleg gyanús... Mondjuk nekem késõbb jött a száradás a mellemnél, de ez mindenkinél más és más. Ahogy utánam is írta valaki, a teszt már kimutatná, én is azért írtam, hogy várj a következõre, mert az meg már lehet, hogy ki is marad! Vegyél olcsóbb tesztet, pl Lily. Amúgy nem a legjobb, de ha baba van, szinte mindegy, nekem is kimutatta, még este is. Én is azért vele teszteltem, mert úgy gondoltam, csak kíváncsi próba lesz, de ott volt halványan a csík rajta, amit csak akkor hittem el, amikor másnap reggel a másik teszten már egyértelmû volt a csík! Én valószínûleg megcsinálnám, elég türelmetlen fajta vagyok:s
Szia! Már nem kell megvárnod akkor a következõt, mert a teszt mostmár pillanatok alatt pozitív lesz, ha megcsinálod! Ha ott a baba , akkor az uh is szívhangot mutata mostmár :) ! Sok sikert hozzá! Írj, ha esetleg most a napokban megcsinálod a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Nekem furcsa volt az utolsó nem volt annyi mint szokott, nem görcsöltem annyira mint szoktam de mégis ugyan úgy 5 napig volt meg és 5 nappal hamarabb is jött meg mint kellett volna de mondjuk nem is a pontosságáról híres.A mellbimbóm körül a bõr kivan száradva szintén 2 hónapja.Akkor lehet megtörtént a csoda?
Nem kizárt. Nálam is egyre inkább úgy néz ki, hogy már volt baba, amikor az utolsó megjött, pedig szerintem az normális volt, csak az volt furi, hogy a 3. nap hirtelen legyengült, majd megint erõsebb, aztán barnáztam. Mást nem tehetsz, minthogy vársz, megjön-e a következõ! Ha nem, akkor tesztelj, és az uh-n úgyis megmondják mennyi idõs lehet a pici!
A kérdező hozzászólása: Szia!Sajnos nem volt akkor baba és még azóta sem jött!:-(

Kb másfél hónapja együtt voltam a barátommal. Múlt hónapban megjött a menzeszem, de most nem. Miért?

Egyébként mikor együtt voltunk antibiotikumot aznap kezdtem el szedni,de azt reggel vettem be a tablettát meg délután.

Legjobb válasz: Szerencsés vagy! Örülök a jó hírnek.

Szerencsés vagy! Örülök a jó hírnek.
Csinálj egy tesztet vagy-és menj dokihoz, hogy megnyugodj.
Sztem hatott addigra már!Csinálj tesztet az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Már minden rendben ma reggel megjött a menstruáciom.

Múlt hónapban megjött, most késik, lehetek terhes?

Barátommal utoljára február elején feküdtünk le, nem használtunk semmit, de nem élvezett belém. Hónap végén rendesen meg is jött, amikor kellett. Ebben a hónapban viszont már két hete késik.. Nem tudom, hogy miért. De semmi terhességre utaló jelet nem látok magamon, csak késik. Korábban volt már ilyen hogy késett 1-2 hetet, és egyszer olyan is volt, hogy egy hónap kimaradt, de ezek ritka esetek voltak. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: a 2 hét az meredek.. nem tudok mit mondani, csinálj tesztet. mi is megszakitással védekezünk, de nem lettem terhes 2 év alatt..

a 2 hét az meredek.. nem tudok mit mondani, csinálj tesztet. mi is megszakitással védekezünk, de nem lettem terhes 2 év alatt..
egy teszt azért nem árt.de nekem is szokott késni és még nem voltam terhes.:)
A kérdező hozzászólása: csak az furcsa, hogy múlt hónapban megjött, most meg nem, pedig ebben a hónapban semmi "olyan" nem történt
teszt, más nincs.. de ha gondolod, reggelig is találgathatjuk itt, h miért késik...:)
teszt

3 napja késik a mensim, múlt hónapban megjött, de egy nap után elmúlt és csak barnáztam. A melleim néha fájnak-nyilalnak, alul a hasam nagyon feszül, olyan mintha izomlázam lenne, szerintetek baba?

És másfél hete rengeteg pattanás jött ki rajtam, ami el?tte egyáltalán nem volt jellemz?..

Legjobb válasz: Csináltam tesztet délután, és nagyon halványan de látszik a csík:)

Nekem is ilyen volt ez a hónapom, de nekem valószínû a closti elvékonyította a nyálkahártyámat, ezért volt 1 napos a menzim.Voltam dokinál, nem mondott amúgy semmi konkrétat, csak azt, hogy a jövõ hónap esélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet délután, és nagyon halványan de látszik a csík:)
Persze, hogy menj el orvoshoz, ha terhes lennél, akkor azt már látnia kellene. És, ha nem vagy, akkor lehet valami hormon probléma is, amit jó, ha kezelsz még a teherbeesés elõtt. Írd majd meg, hogy mi volt! Szorítok!
Mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Már nem tudom mit gonodljak, ugye a múlt hó-ban (júl.15.) egy napra megjött, majd el is múlt...Most pedig aug.12.én kellett volna, nem jött meg ezért csináltam két tesztet mind2n nagyon halványan de ott volt a második csík..és ma megjött de nem olyan mint szokott, hanem inkább rózsaszínes, barnás folyás szerû..Szerintetek menjek orvoshoz vagy várjak még???
Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Reggel is csináltam egyet ugyanolyan halványan látszódott, és most délutánra ugy néz ki megjött..:( ez mitõl lehet?????
Gratulálok!:)
50-50%. Csinálj egy tesztet és minden kiderül. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, azt mondta nem lát semmit, nem vagyok terhes..:(

Ha szurkál a hasam álmos vagyok tegnap hő emelkedésem volt lehetek terhes? A múlt hónapban megjött de nagyon nagy görcseim voltak.

Legjobb válasz: lehetsz, de nem feltétlenül. Én is azt hittem, szurkált a hasam is, ragad le a szemem már napok óta, menzim is volt, két tesztet csináltam, mindkettõ negatív lett.

lehetsz, de nem feltétlenül. Én is azt hittem, szurkált a hasam is, ragad le a szemem már napok óta, menzim is volt, két tesztet csináltam, mindkettõ negatív lett.
Sajna én is így voltam. 9 hónapja próbálkozunk. Legutóbb olyan tuneteim voltak szinte biztos voltam benne hogy sikerult. A hétvégén megjott....Igy ugrott a Valentin napi meglepetés ajándékom a párom részére. Mostmár abba reménykedek hogy majd akkor fog megfoganni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!