Találatok a következő kifejezésre: Múlt hónapba volt (209 db)

Múlt hónapban volt sajnos vetélésem, most ismét reménykedem. Most is azokat a terhességi tüneteket kellene éreznem? Hasfeszülés, puffadás volt, és fájtak a melleim mensi előtt már. Vagy ez lehet másképp is? csak mert sajnos most nem érzek semmit.

Legjobb válasz: Szia. A tünetek elvileg ugyan azok. De ha a múlt hónapban volt vetélésed, miért kockáztatsz ilyen hamar? Nem véletlenül mondják a legalább 3 hónapos türelmi idõt. A szervezetednek regenerálódni kell és lelkileg is helyre kell jönnöd. Ha terhes vagy kívánom, hogy minden rendben legyen. Üdv

Szia. A tünetek elvileg ugyan azok. De ha a múlt hónapban volt vetélésed, miért kockáztatsz ilyen hamar? Nem véletlenül mondják a legalább 3 hónapos türelmi idõt. A szervezetednek regenerálódni kell és lelkileg is helyre kell jönnöd. Ha terhes vagy kívánom, hogy minden rendben legyen. Üdv
Szia. Mi 1 mesit vártunk, és most ott alszik a 10 hetes hercegem a kiságyba. Hajrá!!! Drukkolok!
Szia. 1 válaszoló vagyok. Nekem is volt vetélésem és a dokim azt mondta, hogy a szakirodalom 6 hónapot javasol, de õszerinte 3 is elég, de azt várjuk meg. Persze van akinek összejön hamarabb is, de ezt nagyon sok orvos elmondja. Én is kívánom, hogy ezúttal megmaradjon a kisbabád.
Szia! Én is ajánlom, hogy várjatok, legalább 3 menszeszt!
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki, hogy nem kell várni.Sztetek kellett volna?
szia lett babád?

Szoptattok és múlt hónapban volt meg először. Már 8 napja nem jött meg. Vajon terhes lehetek?

Szoptatom a babám és 10ik hónap útán megjött el?ször de viszont már ebbe a hónapba meg kellett volna jönnie de nem jött meg.Egyik ismerösöm volt így ? nem volt terhes csak valami miatt megjött neki aztán útána hónapokig ismét nem.Viszont a hóm 37C.Szerintettek?

Legjobb válasz: Engem is nagyon érdekelne, más volt-e hasonló helyzetbe, igaz az én babám még csak 7 hós m múlt, nekem már 13 napja késik, vagy mi???

Engem is nagyon érdekelne, más volt-e hasonló helyzetbe, igaz az én babám még csak 7 hós m múlt, nekem már 13 napja késik, vagy mi???
A szoptatás nem fogamzásgátlás. Annál mág a megszakítás is jobb. Amint van valakinek menszesze, szépen teherbe eshet. Sõt, elvileg az elsõ menszesz elõtt két héttel is teherbe eshet már. Elképzelhetõ, hogy egyszerûen csak nem állt vissza a ciklusod még. Ha viszont terhes vagy, akkor 8 napos késésnél már akármelyik teszt kimutatja, még félutáni pisibõl is. Ha nem vagy terhes, és nem is szeretnél az lenni, akkor védekezned kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi második válaszoló a felvílágositást.Hát ezt én is tudtam eddig is:) !!!Úgye nem a fogamzásgátló módszerekrõl kérdeztem de azért köszi. És valóban ilyenkor a tesztek már kimutatják általában úgyhogy holnap veszek egyet.Biztos ami biztos.

Tisztelt doktor úr! Én 1997 szeptember 17-én szültem azota nem. 4 gyermekem van 18 éve van egy miomám azt mondta a nőgyogyász, hogy el van sorvadva. A múlt hónapban volt vérzésem a januári hónapban időre meg jött, de csak véres barnázásom volt, nem tudom

Tisztelt doktor úr! Én 1997 szeptember 17-én szültem azota nem. 4 gyermekem van 18 éve van egy miomám azt mondta a nőgyogyász, hogy el van sorvadva. A múlt hónapban volt vérzésem a januári hónapban időre meg jött, de csak véres barnázásom volt, nem tudom mi az oka. A terhesség az ki van zárva, sajnos én 14 éve nem tudok teherbeesni. Volt 2 éve hogy 8 hétre kimaradt a vérzésem, elmentem orvoshoz, de csak gyógyszert írt fel, norcolutot. Sajnos el vagyok keseredve és még annyit: izületi betegségem is van, meg 8 éve pikkelysömöröm is. Várom válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében egy igen összetett problémáról van szó. Javaslom, hogy a leleteivel keressen fel egy endokrinológust! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében egy igen összetett problémáról van szó. Javaslom, hogy a leleteivel keressen fel egy endokrinológust! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Múlt hónapban volt terhesség megszakitásom.15. -én megjött mátől clostit szedek újra. Mekkora az esély, hogy újra babás leszek elsőre?

Legjobb válasz: Nekem 7 hetesen volt missed ab-om. 1 mensit vártunk, következõ hónapban már próbálkozhattunk, és nem is jött meg:) Azóta már 9 hónapos nagylegény:) A dokid úgyis látja helyreálltál e rendesen, ha igen vágjatok bele bátran!! Sok sikert!

Nekem 7 hetesen volt missed ab-om. 1 mensit vártunk, következõ hónapban már próbálkozhattunk, és nem is jött meg:) Azóta már 9 hónapos nagylegény:) A dokid úgyis látja helyreálltál e rendesen, ha igen vágjatok bele bátran!! Sok sikert!
nagyjából ugyanaz vonatkozhat abortuszra és missed ab -ra is .... várni érdemes.
nekem meghalt ... missed ab volt. nagyon szeretnék minél hamarabb újra babát de most inkább pihenek kicsit ... mondták a negyed évet de inkább felet várok... Minden jót kivánok !!!!!
asszem nem árt a 3 hónap türelmi idõ... biztos vannak akiknek sikerült elsõre de azt mondták missed ab után a dokik hogy a méh nyálkahártya hadd vastagodjon azért nem érdemes korábban próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Fejlõdési rendellenesség miatt szakitották meg. A dokim javasolta, hogy próbáljuk meg, mert elég jól regenerálódtam, és ilyenkor az esély is nagyobb. Ha nem sikerül akkor ivf lesz a következõ.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom :-( Hidd el, hogy inkább jobb belevágni... Mi missed ab. után 1 évet vártunk, mégis koraszülés lett a következõ terhesség, 25. héten született meg a babám 3 nap küzdelem után feladta :-( Az orvosm azt mondta, jobb a hormon szint, a méh befogadásra jobban készen áll

7 hónapja szültem 1. gyermekem. Azóta az első menstruációm a múlt hónapban volt, most pedig késik 3-4 napja. Normális ez? Mikor áll vissza a rendszeres havi ciklus?

Legjobb válasz: Szerintem normális, ilyenkor kell egy kis idõ, amíg beáll a rendszer, nekem is voltak csúszások az elején.

Szerintem normális, ilyenkor kell egy kis idõ, amíg beáll a rendszer, nekem is voltak csúszások az elején.
Szia! Én 9 hónapja szültem, 6 hónappal a szülés után megjött, és most a legutóbbi menzeszemre mondhatom azt, hogy pontosan, és a szokásos módon jött meg. Amúgy, amikor 2 hónappal ezelõtt dokinál voltam rákszûrésen, meg is kérdezte, hogy beállt-e már a ciklusom, mondtam, hogy nem igazán. Azt felelte, nem baj, majd beáll. Minden jót, és sok boldogságot a Picúrhoz!
Én meg 2 éve szültem, júniusban volt egy mensim és azóta ennyi!! És ez is normális! Még mindig szopizik a fiam.

Mitől lehet ez? Múlt hónapban volt egy nagyon korai spontán vetélésem, tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt tegnap és ma is. Melleim nem fájnak. Hangulatom viszont nagyon ingadozó.

Tesztelni nem akarok, mert ha a múlthónapban nem tesztelek olyan korán akkor észre sem vettem volna talán a terhességet és akkor nem esik olyan rosszul az elvesztése.

Legjobb válasz: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.

A kérdező hozzászólása: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.
Értem, akkor remélem gratulálhatok a terhességedhez! :)
Ilyenkor elõfordul, hogy még nem ürül ki teljesen a hcg.
Szia! Hát, ha a hõd nem esett le, akkor tuti a terhesség, gratulálok!!Azért a helyedben megkockáztatnék 1 tesztet a hétvégén!Ha nem jött meg, akkor tuti + lesz!!! Sok sikert!!
Lehet ismét terhesség!Nekem is volt 2 hónapja, de nekem a köv. mensim jött rendesen.Mem kellet orvosi beavatkozás, de az orvosom azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot, hogy erõsödjön kicsit a szervezetem.Na mi múlt hóban is próbálkoztunk, azt mondják egy terhesség után könnyebb teherbe esni, mert a szervezet még emlékszik rá.Na az enyém nem emlékszik, megjött rendesen.Pedig kétnaponta eggyüttvoltunk!Legyen szerencséd és legyél ismét babás!Tesztelj inkább, ne idegeskedj, ha az vagy nem törvényszerû, hogy úgy járj mint a múlthónapban!Legalább megtudod, hogy mi van!
Remélem gratulálhatunk!!!!!????

Mi lehet? Múlt hónapba volt egy biokémiai terhességem sajnos:/amire azt mondta az orvos h nem kell várni a következővel! Lehet ezért késik? V lehet baba a dologba?

28-án.kellett volna megjönnie de már 5 nap eltelt és semmi. aznap mikor meg kellett volna jönnie akk enyhe szúró fájdalmat èreztem a a jobb oldali petefèszkembe és a mèhembe. és fájt nèha néha a derekam. 28.- elõtt nagyon.fâjt és érzèkeny volt a mellbimbóm de már elmúlt. tegnaptól a mellem kezd kicsit fájni de nem aannyira. vizelési inger sûrûn rajtam van és.fáradékony vagyok szinte az egész napot át tudnám aludni eezen kívül más tünetem nincs. hétfõn teszteltem de nem elsõ vizeletbõl de negatív lett.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, még nem elég magas a hcg hormon és azért lett negatív a teszt. Egy ismerõsöm is így volt, pár nap múlva megismételte és pozitív lett! Szorítok, majd írd meg!

Elképzelhetõ, még nem elég magas a hcg hormon és azért lett negatív a teszt. Egy ismerõsöm is így volt, pár nap múlva megismételte és pozitív lett! Szorítok, majd írd meg!
Sajnálom. :( tudom mit érzel kb, nekem is lombikom volt. Majd, ha nem számítassz rá akkor...:)
A kérdező hozzászólása: teszteltem sajnos negativ lett! most tuti.nem.vagyok terhes egy hetes kèsèssel már kimutatta volna. de legalàbb jönne mâr meg ès utàna tudnànk próbálkozni!
A kérdező hozzászólása: oks megírom:)
Írd meg, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: tesztelek reggel elsõbõl. de nem élem bele magam nem akarok csalódni
Lehetséges, holnap tesztelj de a reggeli elsõbõl, mert annak erõsebb a hcg hormon szint, szurkolok.
A kérdező hozzászólása: ez az tudom h mindent beképzel az ember ilyenkor. nem volt itthol tesztem hnap reggel tesztelek.
Igen, az van a tesztekre írva, h az elmaradt menstruáció után már elvileg kimutatja. Elvileg holnap kimutathatja. Reménykedj addig is. A sûrû pisilési inger jó jel, de ilyenkor az ember mindent érez már...
Ha holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelsz, már ki kell mutatnia ha terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen reménykedem benne. szted mikor teszteljek újra?
A kérdező hozzászólása: remélem

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínű

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínűsége, hogy teherbe tudok esni? Köszönettel. Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínű

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínűsége, hogy teherbe tudok esni? Köszönettel. Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A múlt hónapban volt egy törésem, sajnos műteni kellett . De nem vagyok tisztában egy szóval és annak menetéről (mármint hogyan végzik el? ). -Velőűrsín-

műtét, törés, baleset

Legjobb válasz: Ha jól tudom akkor ilyenkor a csontba belülrõl, hosszában vezetnek egy drótot. A legbiztosabb az lenne, hogy amikor mész vissza kontrollra akkor megkérdezed a dokitól.

Ha jól tudom akkor ilyenkor a csontba belülrõl, hosszában vezetnek egy drótot. A legbiztosabb az lenne, hogy amikor mész vissza kontrollra akkor megkérdezed a dokitól.
Tomi! Írd be a Googli ba a keresett szót, egy csomó találat lesz. Direkt ne írok címet hozzá, mert eléggé szaknyelven van írva, nem úgy mint a Te neved a kérdésben....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!