Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten voltak tünetek, (12 db)

A kérdező hozzászólása: Lehetek babás?
lehetsz de a múlt heti tünetek nagyon koraiak. még a beágyazódás sem történhett meg.
Õszintén azt kívánom, hogy legyél babás, de amiket leírtál, az semmit sem jelent. Terhességi tüneteket annyira hamar nem érezhettél, és szombatig még a sima mensi elõtti folyás is jöhet.
történhetett

37 hetes kismami vok, ma délután hasfájás, derékfájás hányinger gyotort 15 percenként keményedett a hasam. Mult héten voltam dokinál azt irta a leletemre h C:2100. fk:2 mit jelent ez és mitol vannak ezek a tuneteim?

esetleg joslofájásokrol lenne szo vagy kozeledik a várvavárt nagy nap?

Legjobb válasz: Lehet, hogy közel vagy a szüléshez! Sokaknál kezdõdik így: derékfájás (ami igazából fájás miatt van), és hányinger. A hasfájás mit jelent nálad? Hol fáj, és hogy? Ha szabályosan 15 percenként keményedett a hasad, az már szerintem fájás, tehát valszeg megindul a szülés.

Lehet, hogy közel vagy a szüléshez! Sokaknál kezdõdik így: derékfájás (ami igazából fájás miatt van), és hányinger. A hasfájás mit jelent nálad? Hol fáj, és hogy? Ha szabályosan 15 percenként keményedett a hasad, az már szerintem fájás, tehát valszeg megindul a szülés.
A kérdező hozzászólása: a hasam legalul fáj , feszit, és a koldokomnél olyan szuro érzés, de már elmult, bár ugy érzem h kozeledika szulés!Szted mennyi ido van még addig?Jah és 1-2 fokban érett a lepény!
Szia! 2100: 2ujjnyi méhnyak, 1 ujjnyira nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt. lepény érettsége:II: akkor közepes fokban érett lepényrõl beszélünk, a III.lepény érettségnél kiérett , elöregedett lepényrõl. Én is 37 hetes kismama vagyok, nekem is vannak ilyen fájásaim, amivel még bõven el lehet húzni szeptemberig is akár.Sajnos.Bár az én fájásaim nem erõsödtek, csak ismétlõdtek szabályos idõközönként úgy 2 órán keresztül.

Múlt héten még voltak tünetek, most már csak a melleim érzékenyek. Terhes lehetek?

ma vagyok a 23. -ik napon az elmúlt másfél hétben maximálisan terhességre utaló tüneteim voltak de mára már csak a melleim érzékenyek! mintha nem émelyegnék annyira... szerintetek? jöv?héten kéne megjönnie! (nem szeretném)

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is jártam már igy. Már félidõtõl éreztem, hogy fájnak a melleim, szédültem, hányingerem volt, mégsem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. De én úgy tudom, hogy a hányinger a 4-8 héten jelentkezik csak. De ez is egyéntõl függõ. Azért szoritok!

Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is jártam már igy. Már félidõtõl éreztem, hogy fájnak a melleim, szédültem, hányingerem volt, mégsem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. De én úgy tudom, hogy a hányinger a 4-8 héten jelentkezik csak. De ez is egyéntõl függõ. Azért szoritok!
Sok nõ észre sem vesz h terhes csak mikor elmarad a mensije. Én is így voltam vele! Még bármi lehet!

Múlt hónapban megjott a menzim, nem rendesen, de megvolt. Voltak tuneteim a menzi elott, teszteltem, neg. Lett. A menzi napján is teszteltem negat lett. Egy hete múlt el a menzim és már napok óta hányingerem van, égetnek, fáradékony vagyok, stb Miez?

Még elfelejtettem írni, nem fáj a mellem, de nagyobb és feszul. A hasam sem fáj, inkább az is néha feszul. A számban nagyobb a nyáltermelodés és olyan mintha vasat szopogatnék. Gyanús, hogy a hasam pedig megvan puffadva.

Legjobb válasz: és miért nem tesztelsz?

és miért nem tesztelsz?
Lehet hogy nõdokihoz kellene menned. Ez sokmindentõl lehet. az is lehet hogy terhes vagy, de az is hogy nem.
tesztelj! Szerintem akár most is, mert már ki kéne mutatnia a tesztnek nem csak reggeli vizeletbõl. Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeltol pedig egy helyen a jobb oldalon a koldokom mellett neha beleszurnak. ne ez mi?

14. het elejet taposom, ilyenkor mar valamivel csökken a veteles eselye, ugye? (elsö 12 hethez kepest) a kellemetlen tünetek muloban, masfel hete voltam dokinal, minden rendben.

jo lenne mar valami pozitivat hallani, nem mindig csak azt hogy "meg könnyen lehet baj".

Legjobb válasz: Olyan sajnos nincs,hogy nem lehet baj... Én 35 hetes vagyok,de még mindig aggódom,és azt hiszem ez már így is marad mindaddig,míg meg nem halok.A gyermek egy egész életnyi aggódás. Nem vagyok jó vigasztaló...:-D Az orvos szerint minden rendben,akkor minden rendben.

Olyan sajnos nincs, hogy nem lehet baj... Én 35 hetes vagyok, de még mindig aggódom, és azt hiszem ez már így is marad mindaddig, míg meg nem halok.A gyermek egy egész életnyi aggódás. Nem vagyok jó vigasztaló...:-D Az orvos szerint minden rendben, akkor minden rendben.
A 16.hét környékén valószínû, hogy megszûnnek a tünetek, tele leszel energiával.Ne parázd túl a dolgot, csak pozitívan!!11 hetes babás
Igy van, csatlakozom az elottem szolohoz, mindig lehet valami, nekem mar 2x kellett az ugyeletre futnom pedig alig haladtam meg a felidot, es mindig massal...egyszeruen nincs olyan hogy hatarvonal...es akkor most innen minden csak oke lehet...lehet, de...ott a de...mindegy hanyadik hetben vagy, ez igy van!

A múlt héten volt barnázásom, de a dokim szabin van, másnál nem voltam. Azóta semmi nincs, sokat pihenek. Elhalhatott-e a 7 hetes magzatom? Tüneteim azóta is vannak /hányinger, mellfeszülés. /

Legjobb válasz: Ha már nincs barna folyásod és a hasad sem fáj, akkor valószínûleg rendben vagy. Ha vetélésre kerülne sor, az nagyon nagy mértékû vérzéssel és hasi görccsel jár. Én 7 hetesen elvetéltem, így pontosan tudom a tüneteket... Boldog babavárást!

Ha már nincs barna folyásod és a hasad sem fáj, akkor valószínûleg rendben vagy. Ha vetélésre kerülne sor, az nagyon nagy mértékû vérzéssel és hasi görccsel jár. Én 7 hetesen elvetéltem, így pontosan tudom a tüneteket... Boldog babavárást!
Szia. Nyugi, semmi baj nincs. Én 11 hetesen barnáztam, sõt, volt hogy piros vér is jött. Most 20 hetes vagyok, és a baba szépen fejlõdik. Akkor a doki két hétre eltiltott a házasélettõl, pihenni kellett. Pihenj te is sokat, kíméld magad, és egy idõre függesszétek fel a házaséletet. És ha legközelebb mész a dokihoz, említsd meg neki! Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Azért nem voltam a múlt héten dokinál, mert ez pénteken este történt, õt meg nem tudtam elérni.Az elsõ terhességem 12 hetesen elhalt /teljesen tünetmentes volt/, abortuszt kellett végezni. A következõ terhesség alatt is barnáztam, a fiam 5 éves, ez a 3. terhességem.
hány hetes vagy?mert ha nagyon az elején jársz és kevés a barnázás akkor semmi gond mert az a tisztulás jele.gondolok itt arra hogy a menszi helyett jelentkezik.
nekem a dokim, azt mondta ameddig van hányás, hányinger addig élõ a terhesség.....minden más tünet meg marad egy ideig, kivéve ezt...ugy hogy nyugalom!!!!!! 36 hetes kismama
És az nem igaz, hogy a vetélés mindíg tünetekkel jár, én amikor elvetéltem, semmi tünetem nem volt, ultrahangon derült ki. És a tünetek is megvoltak még 1-2 hétig.
Valószínûleg nincs semmi baj, de biztosat csak orvos tud mondani. Miért nem mentél a múlt héten? Ilyen korban gyakori a barnázás, de tudod, jobb félni... Mikor mész legközelebb dokihoz?
Barnázás az elején lehet még hormonális hatásra is, a szervezeted emlékszik, mikor szokott megjönni, de viszont lehet annak a jele is hogy sárgatesthormont kell szedned, és ezt jelzi a tested.Mivel én nem vagyok orvos, csak azt mondanám, szerintem azért nézesd meg magad, te is megnyugszol.Nekem pl. tablettát kellett rá szednem, és jó hogy idõben mentem, ezzel nem megijeszteni akarléak, csak segíteni, hogy az orvos a biztos! 36 hetes kismama
Még valami: ha megint elõfordulna, pihenj sokat és fordulj orvoshoz! :)
A kérdező hozzászólása: Voltam ma dokinál, mert megint barnáztam.Az uh-on minden rendben van, 11 mm az embrió, de 7 hetet és 2 napot írtak rá. Ezt nem értem, mert két hete voltam hétfõn, és akkor 6 hét volt rajta, meg a múlt héten 10 mm. volt a pici, akkor lassan fejlõdik? Rendben van? Egy hét múlva vissza kell mennem megint uh-ra. Féljek valamitõl?

Tisztelt Doktor Úr! Tüneteim a következők voltak: múlt hét szerdán kezdődő menstruációmat megelőzően 2 héttel erőlködésnél főleg pár csepp véres váladék távozott a hüvelyből, valamint ez alatt az idő alatt pár csepp barnás pecsét is maradt a tisztasági be

Tisztelt Doktor Úr! Tüneteim a következők voltak: múlt hét szerdán kezdődő menstruációmat megelőzően 2 héttel erőlködésnél főleg pár csepp véres váladék távozott a hüvelyből, valamint ez alatt az idő alatt pár csepp barnás pecsét is maradt a tisztasági betétemen, aminek kellemetlen szaga volt (olyan, mint amikor bomlik a tetem). Ennél több váladék sosem volt és voltak tünetmentes napok is, de szagosnak éreztem mindig magam. Égő, viszkető érzés, alhasi fájdalom, puffadás stb. nem volt soha sem. A menstruációm teljesen szokásos volt, (fogamzásgátlót szedek), viszont itt is éreztem a szagot, ez inkább ilyen poshadt szag volt. Menzeszem hétfőn elmúlt, azóta nincs folyás és panasz, talán mintha a lúgosabb lennék, ennyit éreztem. Ma jártam nőgyógyásznál sztk-ban, elmondtam a panaszokat, kb. 1 perc alatt belém nézett és közölte, hogy bakteriális hüvelyfertőzésem van. Kaptam Azi Sandoz tablettát 2X1-et és Pimafucin hüvelykúpot, 6 db-ot. Sajnos már nem nagyon volt lehetőségem kérdezni, a diagnózisomat is alig tudtam kihúzni a doktorból, szűkszavúan válaszolt. Szóval kérdésem: a partneremet nem kell kezelni? Erre vonatkozóan semmi infót nem kaptam. Nem tudom, hogy mindenféle kenet levétel és egyéb vizsgálat nélkül hogy adhatott a doktor úr diagnózist. A partnerem kapcsolatban él, akkor ő most megfertőzte velem a párját? Hol kaphattam én ilyen betegséget el? Strand? Nyilvános wc? Szexuális úton? Beszéltem egy másik orvossal telefonon, ő pedig azt mondta, hogy nehogy beszedjem a gyógyszereket és hogy irrigáljak először tejsavval és csak akkor kérjek tenyésztést, ha újra előjönnek a panaszok (most ugyanis nincsenek). Az antibiotikumot én sem erőltetném, ha nem muszáj…. Nagyon kínos ez most nekem és nem tudom, mitévő legyek….. Köszönettel. BB

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, enélkül sajnos én sem tudok többet mondani. A bakteriális hüvelygyulladás egyébként tenyésztés nélkül is megállapítható, egyszerű vizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, enélkül sajnos én sem tudok többet mondani. A bakteriális hüvelygyulladás egyébként tenyésztés nélkül is megállapítható, egyszerű vizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Tüneteim a következők voltak: múlt hét szerdán kezdődő menstruációmat megelőzően 2 héttel erőlködésnél főleg pár csepp véres váladék távozott a hüvelyből, valamint ez alatt az idő alatt pár csepp barnás pecsét is maradt a tisztasági be

Tisztelt Doktor Úr! Tüneteim a következők voltak: múlt hét szerdán kezdődő menstruációmat megelőzően 2 héttel erőlködésnél főleg pár csepp véres váladék távozott a hüvelyből, valamint ez alatt az idő alatt pár csepp barnás pecsét is maradt a tisztasági betétemen, aminek kellemetlen szaga volt (olyan, mint amikor bomlik a tetem). Ennél több váladék sosem volt és voltak tünetmentes napok is, de szagosnak éreztem mindig magam. Égő, viszkető érzés, alhasi fájdalom, puffadás stb. nem volt soha sem. A menstruációm teljesen szokásos volt, (fogamzásgátlót szedek), viszont itt is éreztem a szagot, ez inkább ilyen poshadt szag volt. Menzeszem hétfőn elmúlt, azóta nincs folyás és panasz, talán mintha a lúgosabb lennék, ennyit éreztem. Ma jártam nőgyógyásznál sztk-ban, elmondtam a panaszokat, kb. 1 perc alatt belém nézett és közölte, hogy bakteriális hüvelyfertőzésem van. Kaptam Azi Sandoz tablettát 2X1-et és Pimafucin hüvelykúpot, 6 db-ot. Sajnos már nem nagyon volt lehetőségem kérdezni, a diagnózisomat is alig tudtam kihúzni a doktorból, szűkszavúan válaszolt. Szóval kérdésem: a partneremet nem kell kezelni? Erre vonatkozóan semmi infót nem kaptam. Nem tudom, hogy mindenféle kenet levétel és egyéb vizsgálat nélkül hogy adhatott a doktor úr diagnózist. A partnerem kapcsolatban él, akkor ő most megfertőzte velem a párját? Hol kaphattam én ilyen betegséget el? Strand? Nyilvános wc? Szexuális úton? Beszéltem egy másik orvossal telefonon, ő pedig azt mondta, hogy nehogy beszedjem a gyógyszereket és hogy irrigáljak először tejsavval és csak akkor kérjek tenyésztést, ha újra előjönnek a panaszok (most ugyanis nincsenek). Az antibiotikumot én sem erőltetném, ha nem muszáj…. Nagyon kínos ez most nekem és nem tudom, mitévő legyek….. Köszönettel. BB

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, enélkül sajnos én sem tudok többet mondani. A bakteriális hüvelygyulladás egyébként tenyésztés nélkül is megállapítható, egyszerű vizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, enélkül sajnos én sem tudok többet mondani. A bakteriális hüvelygyulladás egyébként tenyésztés nélkül is megállapítható, egyszerű vizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tüneteim: mensis görcsök és hányiger reggel+este, mellfeszülés, fehér folyás. Dec. 29-re vártam a mensit, de még mindig semmi. Múlt héten influenzás voltam, de csak Algopyrint szedtem, antibiotikumot nem. Lehet ez is befolyásolja?

Ma du. 2-kor csináltam Gabriel tesztet, negatív lett.

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy babás vagy, csak még korai volt a teszt. Várj néhány napot, és tesztelj újra. Ma nem elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet, legközelebb úgy próbáld meg. Szorítok!!

Szia! Lehet, hogy babás vagy, csak még korai volt a teszt. Várj néhány napot, és tesztelj újra. Ma nem elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet, legközelebb úgy próbáld meg. Szorítok!!

A múlt héten háromszor voltunk együtt. Hétfő óta, nyúlós, ragacsos valami folyik. Úgy gondoltam, ez a peteérés jele, ezért ma is gyakorlatoztunk. Lehet ez a beágyazódás tünete?

Szurkál a petefészkem környéke is.

Legjobb válasz: Teljesen elképzelhetõ, hogy már beágyazódik. Mindenesetre ha késik, az még bíztatóbb... Drukkolok!

Teljesen elképzelhetõ, hogy már beágyazódik. Mindenesetre ha késik, az még bíztatóbb... Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!