Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten volt egy (93 db)

Egy hét késés után már tesztelni kellene, és orvoshoz menni, ha ezek után sem jön meg! Minél hamarabb!
Mennyi idõs vagy és mennyire van beállva a mensid? Mióta élsz nemi életet összességében, és mióta a mostani barátoddal? Ha vigyáztatok, nem volt gond óvszerrel, nem nyúlt hozzád spermás kézzel vagy élvezett a nemi szerved környékére, akkor nem hinném, hogy terhes volnál. Mindenesetre egy tesztet nyugodtan megcsinálhatsz, utána egyrézt okosabb leszel, másrészt ha negatív, megnyugszol kicsit.

Hétfőn megyek a 18. heti uh-ra. A múlt héten volt egy kis vérzésem, de másnap a doki már nem talált semmi problémát belül. Azóta viszont egyre idegesebb vagyok, hogy mi lesz az uh-on. Hogy gondolkozzak pozitívan?

Állandóan ez jár a fejemben, és nem vagyok képes lazítani. Már reggel ezzel kelek, hogy ne legyen baj. Segítsetek, hogy kell ezeket a gondolatokat sürg?sen elkergetni?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg! Gondolj arra, hogy egészséges, szép kisbaba fejlõdik a pocakodban. Nekem is volt vérzés, de utána szépen renben volt minden. Akkor fogsz megnyugodni szerintem, amikor látod hétfõn a babódat. De kérlek ne idegeskedj, mert az nem jó neki! 16 hetes kismama

Elõször is nyugodj meg! Gondolj arra, hogy egészséges, szép kisbaba fejlõdik a pocakodban. Nekem is volt vérzés, de utána szépen renben volt minden. Akkor fogsz megnyugodni szerintem, amikor látod hétfõn a babódat. De kérlek ne idegeskedj, mert az nem jó neki! 16 hetes kismama
Tényleg nyugodj meg! Nekem is volt vérzés és sajnos nem egy kis pöty. Azóta jól vagyunk de azért bennem van a félsz még mindig. Én is izgulok az UH miatt de mi csak 2 hét múlva megyünk.:-( De tudom h nincs semmi baja a babómnak mert erõs. :-) 16 hetes kismama

A múlt héten volt egy Missed ab-om, utána szabad véreznem?

A múlt héten csütörtökön volt egy missed ab-om, de már péntek du-ra el is múlt a vérzés. Kedden ismét véreztem, és azonnal elmentem n?dokihoz, és kaptam Ergam cseppet, és tegnap vissza kellett mennem hozzá, de addigra el múlt a vérzésem. Felirt egy Sumamed nevü antibiotikumot, amit este be is vettem. Tegnap óta elkezdtem inni a palástf? teát, és a cickafarkf? teát. MA reggel újra véreztem MI lehet ez? Annyira félek! Lehet a tea? Vagy újra meg kell m?teni?

Legjobb válasz: Én mûtét után 1-2 napig véreztem, aztán majdnem egy hét szünet volt, és utána kezdtem vérezni újra több napig.

Én mûtét után 1-2 napig véreztem, aztán majdnem egy hét szünet volt, és utána kezdtem vérezni újra több napig.
Igen, van ilyen hullámzó vérzés. Ha viszont megnõ a vér mennyisége vagy darabos lesz, akkor menj vissza a dokihoz. Nekem 16 napja volt a missed ab-om és utána 9 napig folyamatosan véreztem.
Szia! Nekem sajnos háromszor volt már missed ab-om. Az elsõ után véreztem, abamaradt, megint véreztem és nagyon fájt a hasam kb. ehy hónapig. A második után pár napig véreztem és nem is voltak utána fájdalmaim. A harmadiknál szintén nem voltak fájdalmaim, viszont hol elmúlt, hol visszajött a vérzés. Ha belázasodsz mindenképpen vissza kell menni kontrollra.
Szerintem ne aggódj ennyire. Én is vérezetem utána még napokig, de nem folyamatosan. Volt egy kicsi aztán szünet, majd megint egy kis vér a végén pedig napokig barnáztam. Nekem is ergam cseppet írt a doki az segít a méhösszehúzódásban. A palástfû teát most nem kell innod, mert az a beágyazódást segíti. Elég a cickafark, de azt is csak a vérzés befejezõdése után, mert a cickafark vérbõséget okoz, ezért nem szabad csak a mensi után kezdeni.

A múlt héten volt egy mellékhere ciszta mûtétem. A doki eddig mindig megmondta az összeget amiért megvizsgált. Most megkérdeztem Tõle a mûtét árát, de csak annyit mondott hogy amennyit Én gondolok. Tudtok mondani egy összeget amit odaadhatok neki?

Legjobb válasz: Ha magánrendelésre mész, ott van mindennek ára. Onnantól, hogy a kórházban csinál rajtad valamit, már nem kérhet hivatalosan pénzt érte. A hálapénzt te adod, amennyit akarsz. Ha nem akarsz, nem akarsz, nem magánrendelésen vagy.

Ha magánrendelésre mész, ott van mindennek ára. Onnantól, hogy a kórházban csinál rajtad valamit, már nem kérhet hivatalosan pénzt érte. A hálapénzt te adod, amennyit akarsz. Ha nem akarsz, nem akarsz, nem magánrendelésen vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Múlt héten volt egy csúnya perforált vakbél műtétem. Ez normális vagy vissza a kórházba (többi lent)?

Egész lentről a köldökömig ilyen fém kapcsokkal van össze illesztve a vágás, egész szépen gyógyult de ma mikor fel keltem ilyen barnás - véres (mint a rozsdás víz) folyadék folyt ki, most már nem, de ez normális? Vagy vissza kéne menni a kórházba?

Legjobb válasz: Én visszamennék. Akár fel is szakadhatott valami, vagy be is gyulladhatott. Ha kifelé vérzik, akkor befelé is simán juthat akármi, neked meg pont minden kell most, csak egy hashártyagyulladás nem...

Én visszamennék. Akár fel is szakadhatott valami, vagy be is gyulladhatott. Ha kifelé vérzik, akkor befelé is simán juthat akármi, neked meg pont minden kell most, csak egy hashártyagyulladás nem...
Miért a küldöködtõl vágtak?
A kérdező hozzászólása: mert tályog keletkezett és ki kellett pakolni mindent ott lent meg megtisztítani és középrõl hozzáfértek mindenhez

Múlt héten volt egy kis petting a barátnőmmel. Azóta idegeskedik, hogy terhes. Én próbálom nyugtatgatni, hogy nem lehet az, de még így is aggódik. Lehetséges az, hogy teherbe esett?

Rá 4 nappal szédült egy kicsit (amit szokott amúgy is néha),7 napra rá meg fájt a háta. Nem volt semmi behatolás ilyenek, el se élveztem közben. De megfogta a péniszem és utána a kezével benyúlt a hüvelyébe...és ez idegesíti(elnézést, ha ide nem ill? szavakat használok, de máshogy nem tudom leírni:))

Legjobb válasz: Szerintem vegyetek egy tesztet (gyógyszertár, DM, Rossmann, stb), és akkor nem kell tovább idegeskedni. Fiatalabb koromban én is elkövettem ilyeneket, egyszer sem estem teherbe. Ha nem szeretnétek még gyereket, akkor pedig lehetnétek egy kicsit felelõsségteljesebbek.

Szerintem vegyetek egy tesztet (gyógyszertár, DM, Rossmann, stb), és akkor nem kell tovább idegeskedni. Fiatalabb koromban én is elkövettem ilyeneket, egyszer sem estem teherbe. Ha nem szeretnétek még gyereket, akkor pedig lehetnétek egy kicsit felelõsségteljesebbek.
Szia! Nem hinném , hogy a barátnõd terhes lenne, nem adják azt olyan könnyen. :) ) Meg ilyen hamar úgy sem lennének tünetei, 10 nap mire beágyazódik a baby, utánna még 4 hét múlva termelõdik annyi hcg hormon hogy a teszt kimutassa azt. Szóval mindent összefoglalva kb 3 hét múlva lehetnek tünetei ha terhes, de szerintem ez kizárt. Ha biztosra akartok menni akkor csináljatok majd egy tesztet ha nem fog megjönni neki. Üdv: B :) )
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ alkalom, hogy együtt voltunk és én úgy érzem, hogy elég felelõsség teljesek voltunk, õ úgy hogy nem..., maximum egy kis elõváladék lehetett, ami bejut, de az sem közvetlenül, hanem a kezérõl. Az elején engem is megijesztett, de aztán belegondolva én mondtam neki, hogy szerintem kizárt. A terhesség tesztet már megbeszéltük, holnap veszek neki. Köszönöm a válaszokat:)

Tisztelt doktor úr! 39. hetes terhes vagyok, február 23-ra várjuk a kicsit. Múlt héten volt egy erős torokgyulladásom, melyre antibiotikumot is kaptam. Most pedig rendkívül felerősödött a hüvelyfolyásom. Milyen szert, kenőcsöt stb. szabad még használnom i

Tisztelt doktor úr! 39. hetes terhes vagyok, február 23-ra várjuk a kicsit. Múlt héten volt egy erős torokgyulladásom, melyre antibiotikumot is kaptam. Most pedig rendkívül felerősödött a hüvelyfolyásom. Milyen szert, kenőcsöt stb. szabad még használnom ilyen rövid idővel szülés előtt, mert nagyon szenvedek ill. félek, hogy a kicsit is egyből megfertőzöm vmilyen gombával. Köszönettel, Rita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyermekét biztosan nem fertőzi meg, de sajnos így az interneten keresztül nem tudok tanácsot adni, ehhez vizsgálat szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyermekét biztosan nem fertőzi meg, de sajnos így az interneten keresztül nem tudok tanácsot adni, ehhez vizsgálat szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Három hete volt egy missed ab-om, és a múlt héten együtt voltam a férjemmel, nem védekeztünk, de nem élvezett belém, és csak egy percig, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Hát ez nehéz kérdés, mert mûtét után legalább 2-3 hét kell ahhoz, hogy kiürüjenek belõled a terhességi hormonok. Személyfüggõ, hogy kinek milyen gyorsan reagál a szervezete. Lehet volt peteérésed, de az is lehet, hogy még nem. Amúgy egy perc is elég, hiszen van elõváladék, abból meg egyetlen kis gazfickó is elég. :-)

Szia! Hát ez nehéz kérdés, mert mûtét után legalább 2-3 hét kell ahhoz, hogy kiürüjenek belõled a terhességi hormonok. Személyfüggõ, hogy kinek milyen gyorsan reagál a szervezete. Lehet volt peteérésed, de az is lehet, hogy még nem. Amúgy egy perc is elég, hiszen van elõváladék, abból meg egyetlen kis gazfickó is elég. :-)

Januar 24-en volt a menstruaciom. Elotte kb. ket hettel voltam a parommal. A napokban van a peteeresem, s most elegge fajnak a melleim, s talan meg is nottek. A mult heten csinaltam egy tesztet, s az negativ lett. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.

Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Na es a masik dolog, hogy csak az elovaladek kerulhetet belem, mert nem elvezett belem mert mire eljutottunk volna odaig, csaladi okok miatt felhivtak es igy nem elvezett el. Szoval meg mindig fent all az, hogy terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: De akkor nem ertem, miert fajhat a mellem? S ma reggel peddig hanyingerrel keltem s egesz nap hanyingerem volt...
Abban a hónapban amikor sikerült teherbeesnem már félidõtõl fájtak a melleim. Viszont voltak olyan hónapok amikor hányingerrel küzdöttem a mensi elõtti héten és mégsem voltam terhes. Esetleg csinálj még egy tesztet, vagy várd meg a kimaradt mensit és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Hath szerintem holnap reggel megcsinalom a tesztet. Es ha az is negativ lesz, akkor szerintem semmi eselyem ra.. Vagy megis?
Az érzékeny mell lehet a mensi jele, de nálam a pozitív terhességé volt.Lehetséges hogy terhes vagy, de még korai a teszt.Hányinger?Mondjuk nõni nem szoktak mensi elött szerintem.
Jaj, most látom van hányinger, akkor van remény is!
A kérdező hozzászólása: Hath menszi elott nem hinnem, hisz majd 22-en kene megjojon, szoval az meg odebb van. S lehetseges, hogy bebeszeltem magamnak hogy megnott a mellem.. De fajni faj. Hanyingerem nem igazan van , ma egesz nap volt..
A kérdező hozzászólása: Nos, ma reggel megcsinaltam a terhessegi tesztet, es negativ lett! Ezek utan, meg mindig terhes lehetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!