Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten sajna (5 db)

Menstruációs gondom van! A szülést követő első menzesz milyen hosszú volt nektek? Aug.20-án szültem. Sajna csak 4 hétig szopizott. Most 3 hós és a múlt héten jött meg. Azóta viszont megvan, azaz 9 napja. Ez normális lehet?

Orvoshoz fogok mindenképpen menni, de meg szerettelek volna kérdezni titeket, hogy mi a tapasztalat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.

Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.
Én augusztus 19.-én szültem. (császáros szülés)Nekem ebben a hónapban jött meg a mensi 11.-én és 17.-én múlt el. Nekem azt mondták, hogy az elsõ mensinél még a méh tisztul és ez hosszabb ideig is tarthat. Azért kérdezd meg az orvosod.
Nekem a szülés utáni elsõ napig tartott (tombolt) a szokásos 5 helyett. A másodikat már megúsztam 5 nappal. Már én is dokihoz akartam menni, de elmúlt szerencsére. Ha megnyugtat, menj dokihoz. Te látod, hogy mennyire erõs, mert ugye az is számít.
Nekem az elsõ menzim 7 hétre jött meg.Nagyon erõs volt.A második 24 napra az is elég húzos volt.azóta helyre állt, 32 napra jön meg pontosan.Elötte 28 nap.voltak a ciklusaim.Legelösször mikor olyan sok volt, akkor kaptam méhösszehúzó cseppeket.

1 hete késik, múlt héten teszt negatív, doki csak vastag méhnyálkahártyát látott. Mostanra sajna semmi tünetem nincs. Mitől nem jön meg?

Legjobb válasz: Csinálj egy másik tesztet!Lehet,hogy túl korán mentél a dokihoz és a tesztet is korán csináltad!

Csinálj egy másik tesztet!Lehet, hogy túl korán mentél a dokihoz és a tesztet is korán csináltad!
Ha nem gyakran fordul elõ veled, akkor lehet egy enyhe átmeneti hormonális zavar, ami biztosan nemsokára megoldódik. Lehet, hogy idegeskedtél valamin, és összezavarta a hormontermelést, nem volt peteérés, stb. Ha gyakran elõfordul nálad, vagy most 1-2hét múlva sem jön meg, akkor érdemes elmenni nõgyógyászhoz újra, vérvizsgálatot is csináltatni, kivizsgáltatni. De a legtöbb amit tehetsz, ne stresszeld magad rajta, nyugi, az ilyen dolgok maguktól meg szoktak oldódni, ha nem rendszeres problémáról van szó.
Dokid mit mondott? Hõdet méred? Nekem 6 napja késik és csak most kezdenek enyhe tüneteim lenni. Szerintem ez mindenkinél változó, emiatt ne ess kétségbe. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, hátha az már pozitív lesz. Nekem írták azt is, hogy hasonló tünetekkel (mellfeszülés, hõ emelkedése, stb) cisztája volt, bár ez nálad nem lehet, ha voltál dokinál.

Múlt héten pénteken sajna megjött a nem várt menzim. Előtte teljesen biztosnak éreztem, hogy összejött a baba. Létezik olyan, hogy megfogan a bébi csak a beágyazódásnál van valami gond?

Legjobb válasz: Remélem mindkettõtöknek hamar összejön a várva-várt babóca. Az érzésekkel vigyázni kell, mert könnyen becsaphatnak. Egy terhesség tüneteit könnyû összekeverni a menszesz elõtti tünetekkel, fõleg ilyen változékony, frontos idõben, amikor még többet produkál a szervezet a "jelekbõl". Sok nõ tényleg megérzi, ha teherbe esett, már az aktus után, de azért az a biztos, ami az ultrahangon is ott van és akkor még mindig történhet bármi. Ha megfogan a baba, akkor lehet, hogy nem sikerül rendesen a beágyazódás és felszívódik, de ez nem 1-2 nap alatt zajlik le. A beágyazódás hetekig tart, amikor még a legtöbb nõ nem is tudja, hogy terhes. Próbálkozzatok tovább, biztos sikerül majd, sok sikert hozzá!

Remélem mindkettõtöknek hamar összejön a várva-várt babóca. Az érzésekkel vigyázni kell, mert könnyen becsaphatnak. Egy terhesség tüneteit könnyû összekeverni a menszesz elõtti tünetekkel, fõleg ilyen változékony, frontos idõben, amikor még többet produkál a szervezet a "jelekbõl". Sok nõ tényleg megérzi, ha teherbe esett, már az aktus után, de azért az a biztos, ami az ultrahangon is ott van és akkor még mindig történhet bármi. Ha megfogan a baba, akkor lehet, hogy nem sikerül rendesen a beágyazódás és felszívódik, de ez nem 1-2 nap alatt zajlik le. A beágyazódás hetekig tart, amikor még a legtöbb nõ nem is tudja, hogy terhes. Próbálkozzatok tovább, biztos sikerül majd, sok sikert hozzá!
Persze, nagyon sok nõ nem is veszi észre hogy terhes lett, mert a mensivel együtt lelökõdik. Max kicsit késik a mensi. Nekem poz.terhességi teszt után így jött meg egy hét késséssel :(
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak:igazán sajnálom. Az ember lánya mindig azt hiszi, hogy egyedül van az ilyen jellegû dolgokkal, de a kérdésekbõl, válaszokból sajnos az derül ki, hogy nagyon sokan küzdünk hónapról hónapra a gyermekáldásért. Azért a továbbiakban sok sikert a babaprojekthez!!!

Valaki összefoglalná, hogy mi volt múlt héten a Barátok köztbern? :D ( júli 12-16) Újranézni sajna nem tudom az rtl most on

Legjobb válasz: A csajt Beának hívják ott idõzik Szabiéknál. Vanda kikeverte a lisztet mikor megtudta mi a szitu. :D Átrohant, megmutatta h. zabi az õ pasija utána jól kiosztotta Bea Lindát Vandáról. A Bea egy randa csaj. Jahm és Szabi randizni hívta Vandát u. arra a hegyre ahol lefeküdtek és a gangon mondta el, h. õ ál-terhes.

A csajt Beának hívják ott idõzik Szabiéknál. Vanda kikeverte a lisztet mikor megtudta mi a szitu. :D Átrohant, megmutatta h. zabi az õ pasija utána jól kiosztotta Bea Lindát Vandáról. A Bea egy randa csaj. Jahm és Szabi randizni hívta Vandát u. arra a hegyre ahol lefeküdtek és a gangon mondta el, h. õ ál-terhes.
*-Szabi

Múlt héten kaptam egy 3, 5 éves szuka kutyát, de sajna észrevettem, hogy lágyéksérve van. Problémát fog-e okozni neki, ha késöbb esetleg szülni fog?

Legjobb válasz: Igen, fog, az ilyen kutyát nem szabad kölyköltetni, bele is halhat! Ivartalaníttasd, mert itt a tavasz, tüzelni fog, ha még eddig nem kezdte el, és még baja esik! Amúgy a doki meg tudja mûteni a sérvet is.

Igen, fog, az ilyen kutyát nem szabad kölyköltetni, bele is halhat! Ivartalaníttasd, mert itt a tavasz, tüzelni fog, ha még eddig nem kezdte el, és még baja esik! Amúgy a doki meg tudja mûteni a sérvet is.
Ajjaj! Gyorsan ivartalanítsd a kutya és a saját érdekedben is! A kutya nem bármikor lesz vemhes, csak a tüzelési idõszak néhány napján.
Kis méretû lágyéksérv nem okoz gondot, a szülésnél meg egyik sem, a vemhességnél meg annál inkább. Nagyobb gondot okoz, hogy már megint egy szerencsétlen kutya, akinek szülnie kell, mikor nem is egészséges és a gazdája annyi fáradtságot sem vesz, hogy szakembertõl érdeklõdjön a baja felõl. Ivartalanítás!
Nem kell neki szülni, semmi szüksége rá, és az egész kutyaállománynak sem. Gondolom nem tenyésztõ vagy. Irány az orvos és õ majd kezeli a sérvét.
Nem fog! Fõleg ha az ivartalanítással egyidõben azt is rendbe teszi a doki!
Igen problémát fog nála okozni ez a dolog ! És szinte minden esetben mûteni kell ! Gratulálok annak az idiótának aki neked adta , de nem mûtette meg!
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy szülnie KELL, csak kérdeztem, mert napközben kint szokott lenni(ahol talélkozhat kannal). És addig is megtörténhet amíg nem érünk el a dokiig, mert az orvos csak jövö hétre adott idöpontot. bocs hogy megmertem kérdezni.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!