Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten meg a menzim, (5 db)

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!

Múlt héten volt meg a menzim, igaz csak gyengén. Miért érzem úgy, mintha meg akarna jonni a menzim?

4 napig tartott, de azota fehér folyásom van, folyton pisilni kell, egyfolytában éhes vagyok és olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jonni a menzim.

Legjobb válasz: A www.timmermann.hu oldalon van kalkulátor, számold ki mikor lesz / van / volt peteérésed, hátha azért vagy most ilyen állapotban! :)))))

A http://www.timmermann.hu oldalon van kalkulátor, számold ki mikor lesz / van / volt peteérésed, hátha azért vagy most ilyen állapotban! :) ))))
Nem tudom vársz-e babát, de ezek abszolut a terhességre jellemzõ tünetek. Csinálj egy tesztet és menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne és végre 2 csíkos tesztem lenne!!!! Megfogadom a tanácsod és holnap reggel csinálok tesztet. De mi van ha - lesz? Már kimondhatatlanul vágyom egy picire!!!!
Szia!Mindenképp tesztelj!Szerintem babás vagy!Irj, hogy mi lett!!!Szurkolok!puszi

Kb 1, másfál hete olyan érdekes fájdalmaim vannak a méhem körül. Olyan nehéznek érzem néha mintha féltégla lenne benne, máskor meg olyan mintha meg akarna jönni a menzim. A menzim nemrég volt meg, (kb 1 hete mult el). Mitől fájhat?

A párommal babát szeretnénk, már 3 hónapja próbálkozunk. Néha a szeretkezésnél is fáj. Mi ez? Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Nekem volt egyszer ilyen féltéglás érzésem, akkor be volt gyulladva minden..a méh, a petefészek..érdemes lenne megnézetni. Lehet egy sima felfázástól is, de akár egy hét alatt gyógyul..ikyennel még mehetsz az ambulanciára is, mert ha fáj nem érdemes az idõpontot kivárogatni. Ebbõl kiindulva ebben a ciklusban nem gondolnám,hogy sikerül a baba..bár tesztelhetnél is egyet, mert ha meg is volt a baba attól már ott lehet..kis eséllyel, de lehet..õk is tudnak ilyen érzéseket néha.

Nekem volt egyszer ilyen féltéglás érzésem, akkor be volt gyulladva minden..a méh, a petefészek..érdemes lenne megnézetni. Lehet egy sima felfázástól is, de akár egy hét alatt gyógyul..ikyennel még mehetsz az ambulanciára is, mert ha fáj nem érdemes az idõpontot kivárogatni. Ebbõl kiindulva ebben a ciklusban nem gondolnám, hogy sikerül a baba..bár tesztelhetnél is egyet, mert ha meg is volt a baba attól már ott lehet..kis eséllyel, de lehet..õk is tudnak ilyen érzéseket néha.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ én is gondoltam hogy megfázás lehet, csak már kicsit soká tart. Azt hiszem elmegyek dokihoz, félek nehogy visszamaradjon valami.


A menzim egy hete múlt el de azóta is van hol barnás hol meg pirosas folyásom. Eddig nem volt ilyen. Mi lehet ez? Dokihoz csak jövő héten tudok menni. Eléggé aggaszt.

Legjobb válasz: Szia! Több mint valószínû, hogy egy kicsit fel vagy fázva és csak azért van ez. Meg még tisztul a szervezetbõl a mensi! Semmi gond. De ha nagyon aggaszt, menj dokihoz! :)

Szia! Több mint valószínû, hogy egy kicsit fel vagy fázva és csak azért van ez. Meg még tisztul a szervezetbõl a mensi! Semmi gond. De ha nagyon aggaszt, menj dokihoz! :)
A kérdező hozzászólása: KÖszi most egy kicsit megnyugodtam, de azért felkeresem a dokit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!