Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten kellett volna (37 db)

Múlt héten kellett volna megjönnie. Szerintetek ezek tudtán teszteljek?

Alacsony a progeszteron szintem a 21. napi vérvétel szerint. A páromnak kevesebb a spermája mint kéne, de a doki azt mondta, hogy így is lehet csak nehezebben. De persze kap gyógyszert, ha visszamegy. Szerintetek lenne értelme tesztelnem? Vagy hagyjam a felesleges csalódást?

Legjobb válasz: Uhh, én már rég teszteltem volna!!! Egy tesztet mindenképpen megér a dolog, fõleg, ha múlt héten kellett volna megjönnie!!! Ha az orvos szerint így is teherbe eshetsz, akkor mire vársz még??? DRUKKOLOK nagyon!!!

Uhh, én már rég teszteltem volna!!! Egy tesztet mindenképpen megér a dolog, fõleg, ha múlt héten kellett volna megjönnie!!! Ha az orvos szerint így is teherbe eshetsz, akkor mire vársz még??? DRUKKOLOK nagyon!!!
szerintem egy tesztet mindenképp megér, minthogy bizonytalanságban legyél.
várni fogom a fejleményeket, igaz én szept. 1-jén jövök haza, de írj mindenképp aznap elolvasom :)
A kérdező hozzászólása: Oké, 28-án megyek dokihoz, addig szabin van.
sajnálom, azért írj, hogy mi lett veled, mit mondott a dokid miért késik a havid.
A kérdező hozzászólása: Hát persze, hogy negatív :(
Nagyon szurkolok, hogy pozi legyen.
Nekem is alacsony volt, és mégis terhes lettem, viszont ilyenkor nagyon fontos, hogy azonnal kapjál gyógyszert, mert vetélést okozhat az alacsony progi szint. Nekem is kell hüvelykúpot használnom, és semmi gondom azóta. Egy tesztet megér. Ha pozitív akkor viszont menjél dokihoz 6. héten legkésõbb. Nem kérdezted, de nekem erre a problémára segített a cickafarktea. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, mindenképp tesztelek egyet, hát remélem bár vannak kétségeim. De azért köszi a drukkokat!
Létre jöhet terhesség, csak hogy megmaradjon gyógyszert kapsz majd úgy tudom. Drukkolok és írd meg mi lett.
De hát a doki szerint lehetséges :) Én bizakodnék!
A kérdező hozzászólása: Csak azért nem mertem eddig tesztelni, mert mivel alacsony a progi szintem állítólag így nem jöhet létre terhesség. Vagy ez nem így van? Félek hogy csalódnom kellene. De akkor majd tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na voltam dokinál. Magas a prolaktin szintem, meg kicsit a cukrom. PCOS-em nincs de a cukorra kaptam meforal nevû gyógyszert és a magas prolaktinra is. Ezért nem jött meg azt mondta a doki, hát remélem most már helyre fog állni. De annak örülök hogy nincsenek cisztáim sem.

Múlt hónap 25. éjén jött meg utoljára és azóta nem, pedig múlt héten kellett volna. Mit tegyek? 15/L

nem akarok orvoshoz menni. nem nem nem én oda nem megyek!!!:(( 1 hónapja jött meg utoljára

Legjobb válasz: Mióta menstruálsz?

Mióta menstruálsz?
Ne arra a pár perc kellemetlenségre gondolj, amíg a vizsgálat tart, hanem arra, hogy utána rendbe jössz. Ne félj, a dokit nem érdekli a puncid. Csak segíteni akar.
Majd hogyha legjobb esetben is egy heteket csúszkál ide-oda, többször ki is marad, akkor menj orvoshoz, felesleges a kivizsgálás és a tabletta, amit esetleg felír. Amúgy én anno - más okból voltam, de a rendszertelenségrõl is beszámoltam neki - megúsztam ultrahanggal és beszélgetéssel (két orvos is kikérdezett).
Itt senki nem tudhatja, miért késik a menstruációd.
34 nap ez, ha jól gondolom. TELJESEN NORMÁLIS!!!! Mondjuk ha máskor 28 napra jön meg - akkor le a kalappal, állítólag kevés nõ büszkélkedik ezzel -, akkor mondjuk késés, de ez van... Egyébként sokaknak sokszor 22 napra jön meg, mégse rohannak orvoshoz és nem is kell. 22 pedig hat nappal elõbb 28-hoz képest. Az nem baj, de a hat nappal késõbb baj? Hát szerintem nem. Amúgy nehéz kérés, de ne görcsölj rá, akkor lehet hamarabb megjön.
Nyugiii! Nekem két hónapig nem jött meg, rohantam a dokihoz aki meg dumált velem, megvizsgálta a melleimet (ami mellesleg olyan "semmilyen" érzés), kenetet vett és közölte hogy meg fog jönni ez a kihagyás csak a koromnak köszönhetõ. Rá két hétre, mintha az elõzõ két hónapban is megjött volna pontosan, a betervezett napon jelentkezett a mikulás :) . Szóval, nyugiiii! Ha nagyon ideges vagy csak akkor menj dokihoz mert akkor megnyugtat de szerintem ennyi késés még bármilyen környezeti hatásnak is betudható.
ne izgulj, ez teljesen normális! Majd 16-17 éves korodra beáll. nõgyógyászt meg nem tudod elkerülni, hioszen, ha addig nem is, de szülni csak szeretnél, nem? Azt javaslom, hogy lassan keresgélj egy kedves megbízható nõi orvost, aki elött sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés, mint egy férfi elött.
Ezzel még nem kell orvoshoz menned, de ha pl kapsz valami fertõzést valahol akkor azt nem úszod meg. Még most idõben vagy, kezdj el keresgélni egy nõi orvos után, mert õ nem csak orvos, hanem nõ is, aki jóval empatikusabb, hiszen õ is átélte már azokat a nyavajákat amivel hozzáfordulunk. Beleértve a szégyenlõsséget is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat. már nincs gáz, megjött :)
Örülök, jó egészséget kívánok! Azért gondolkodj el arról, ami a nõi dokiról írtam.
A kérdező hozzászólása: hát én elég stresszes vagyok. akkor lehet ezért van?
Ez még nem késés, vagy nem nagy. Nekem 8 éve van meg, és 30-35 naposak a ciklusaim normál esetben, kétszer egymás után nem jön meg ugyanannyi napra. Egy hét késés elõ szokott fordulni, stressz esetén másfél is. Trauma esetén három hetet is késett... És még ez se gond, állítólag.
Ha már több mint egy éve menstruálsz, akkor lassan be kéne állnia. Egy hónap még nem rendkívüli, viszont itt senki nem tudja, hogy van-e valami baj, mi okozza a kimaradást.
A kérdező hozzászólása: márciusban volt 1 éve
van okod aggódni??? ha igen, akkor irány egy tesztért... aztán szükség esetén doki!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes. pasim sincs. de eddig ugy normálisan jött meg.
Nem feltétlenül van baj, de csak orvos tudja kideríteni biztosan. Jobb lenne, ha elmennél.
Az elsõ 2-3 évben vannak még zavarok. Ha 6 hónapon túl nem jön meg, akkor menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: de nem akarok én semmiféle képpen
A kérdező hozzászólása: azthittem már vagy 2 hónap után van para ha nem jön meg, nem fél év után :o
Ilyet ne mondj, hogy semmiféleképpen nem akarsz orvoshoz menni, mert ha baj van, akkor más nem tud segíteni, csak és kizárólag az orvos!!!
A kérdező hozzászólása: de biztos, még tampont se merek feltenni nemhogy az ott "turkáljon" bennem.. biztosan nem fogok neki mutogatni semmit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem szedek. Ön szerint van ok az aggodalomra? Üdvözlettel: Viktória

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem szedek. Ön szerint van ok az aggodalomra? Üdvözlettel: Viktória

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mitől van ez? Abbahagytam a gyógyszer szedését márciusban. Március 18-án megjött. Múlt héten kellett volna megjönnie. Most 3 napja barna folyásom van és nagyon görcsölök. Lehet a gyógyszer abbahagyásárnak ez a hatása?

Legjobb válasz: Szia.Igen lehet mi barátnömmel,februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén,de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen

Szia.Igen lehet mi barátnömmel, februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén, de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen
Szia! Nekem tabletta abbahagyását követõen 6 hónapig megjött, utána 6 hónapig csak kéthavonta. Akkor kezdett kiürülni. Egy évbe tellett mire normálisan visszaállt a hormonháztartásom. Mellesleg én 9 évig szedtem szünet nélkül, de éves orvosi ellenõrzés mellett. Ahogy visszaállt utána babás lettem :-) Már nagyon vártuk...
Én egy éve hagytam abba, és nem állt be....:(
Szia! Én is így voltam vele, aztán elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát és most szinte pontosan megjön (1-2nap +-) és a görcseim is enyhültek! Szóval ajánlom, hogy próbáld ki

A menstruációmnak múlt héten kellett volna megjönnie. A melleim megnőttek, feszülnek, a hasam fáj és fáradékony vagyok. Lehetek terhes, és ha igen, hány hetes?

A menstruációmnak múlt héten kellett volna megjönnie. A héten csináltam két tesztet, ami pozitiv lett, igaz halványak a vonalak. Voltam ultrahangon ott az orvos még nem tudott kimutatni semmit de a melleim megnöttek feszülnek, a hasam fáj és fáradékony vagyok. lehetek terhes? és ha igen hány hetes vagyok?

Legjobb válasz: Kb. 4 hetes lehetsz. Ilyenkor még nem egyértelmû az UH kép. Ahogy telik az idõ, úgy lesz egyre magasabb a HCG szint a szervezetedben, és akkor már teljes bizonyossággal kimutatja a teszt is.

Kb. 4 hetes lehetsz. Ilyenkor még nem egyértelmû az UH kép. Ahogy telik az idõ, úgy lesz egyre magasabb a HCG szint a szervezetedben, és akkor már teljes bizonyossággal kimutatja a teszt is.
Tehát már eddig is szedtél, csak most váltottál?
A kérdező hozzászólása: ide eddig is szedtem. 18 évesen kezdtem a mercilont, szülés után kaptam a tri-regolt. és most váltottam mivel ausztriába költöztünk hogy ne kelljen állandoan az miatt hazautazni ezért váltottam osztrák gyogyszerre.
Semmigond nincs, gyógyszerváltásnál gyakran van ilyen.

5 évig szedtem fogamzásgátlót (Harmonet), a múlt hónapban abbahagytam. 1 hete kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Lehetek terhes vagy csak hormonzavar?

Nincs hányingerem, viszont feszül a mellem, néha görcsül a hasam, és enyhe nyomásra el?tej-féleség távozik a mellemb?l. Számolgatva, 3 hetes terhes lehetek.

Legjobb válasz: Mindenképpen csinálj egy tesztet!!!! De elõfordulhat, hogy csak megkavarta a hormonháztartásodat, hogy abbahygytad a gyógyszert. De a teszt kell, mert akármi lehet!!!!

Mindenképpen csinálj egy tesztet!!!! De elõfordulhat, hogy csak megkavarta a hormonháztartásodat, hogy abbahygytad a gyógyszert. De a teszt kell, mert akármi lehet!!!!
En ugyan ebben a cipoben jartam, harom honapig probalkoztunk a tabletta abba hagyas utan, es ugyan ezek a tunetek voltak, 9 napot kesett es amikor meg vettem a tesztet es meg csinaltam negativ lett.Ra egy orara megjott a bajom, szoval varj meg egy kicsit es ha nem jon meg vegyel egy tesztet, ha az negativ akkor menyj el dokihoz.

Miért késik a TrueBlood 3. évad 12. epizódja? Már rég fent kellett volna lennie moovie-n. Már múlt héten.

én TrueBlood sorozat függ? vagyok, és meg?rülök ha nem tudhatom meg, mi történik Ericcel (LLLLLL)

Legjobb válasz: Fogalmam sincs múlt héten miért nem volt, de ezen a héten is késett... Mármint már hétfõn le lehet tölteni, de nekem csak kedden sikerült... :/ No mindegy, itt fent van már: http://movieport.blog.hu/2010/09/13/true_blood_inni_es_elni_..

Fogalmam sincs múlt héten miért nem volt, de ezen a héten is késett... Mármint már hétfõn le lehet tölteni, de nekem csak kedden sikerült... :/ No mindegy, itt fent van már: http://movieport.blog.hu/2010/09/13/true_blood_inni_es_elni_..

Múlt hét péntek este felhívott magához, picit meztelenkedtünk és ennyi volt. Azóta nem hívott. Le kellett volna szopn*m a fiút (legalább)?

Legjobb válasz: mégis ki volt ez a tag? ha a barátod akkor nem kellett volna szopni. ha ribanc vagy és az egyik pasid akkor igen.

Egyébként lehet, hogy nem tetszett neki a látvány.
mégis ki volt ez a tag? ha a barátod akkor nem kellett volna szopni. ha ribanc vagy és az egyik pasid akkor igen.
Te ismerkedés címszóval levetkõzöl a fiúnak és esetenként le is szopod? Hm... én pedig csak köszönni és beszélgetni szoktam velük.
ismerkedés hmm hozzám is igazán eljöhetnél ismerkedni, felénk nem ilyen bevállalósak a lányok :P
tökmindegy akkor sincs olyan h csak meztelenkedés..mi ez óvoda? ilyen nincs basszus:) Ezt nem lehet kibírni úgy h ne végzõdjön szexel.
Egy kicsit több információt lehetne, hogy jobban meg tudjuk ítélni az esetet? Hány évesek vagytok? Volt már korábban pasid? Hol találkoztatok, mióta ismeritek egymást? Mióta jártok, vagy ismerkedtek így behatóbban is egymással? Stb.
hát ha már ismerkedsz, akkor az lett volna a minimum
"Le kellett volna szopn*m a fiút (legalább)?" Hat illett volna egy ennyit (legalább)... xD
Hát ha jó nõ vagy, akkor elõttem nem vetkõzgetnél le szex nélkül, az tuti.XD
Felugrok hozzád meztelen beszélgetni, de fogd vissza magad. Csak beszélgetünk , ismerkedünk majd OK.. Jöhet nekem is a privi
Te aztán tudsz ismerkedni
Szerintem meg egy picit nem jöttél be...
Hát, hogy ha a meztelenkedés megvolt, akkor nem értem, miért nem mentetek tovább. Akkor már az is belefért volna.
A kérdező hozzászólása: nem akartam rámenõs se lenni, de akkor ezek szerint annak kellett volna lennem:/
hol ismerkedtetek neten?
A kérdező hozzászólása: mármint na, ismerkedtünk, aztán felhívott magához mert úgy volt megbeszélve hogy ott beszélgetünk tovább:)
A kérdező hozzászólása: ismerkedés.
hát én tuti nem bírtam volna elviselni ha elõttem ott áll vagy táncol pucéran a barátnõm vagy egy közeli ismerõsöm és nem lehet semmi...olyan nincs :)
Én kifejezetten bírnék egy olyan nõt , akivel rövid ismerkedé után már ruha nélkül ficánkolnék. Bevállalós nõ vagy, és õrizd meg ezt a jó szokásodat. Más nõkrõl jó ha hónapok, fél év alatt leolmik végre nagynehezen a csomagolásuk. Egyébként igen, szopikázhattál volna kicsit, lehet, hogy ebbe fáradt bele az a szerencsétlen pali, nem bírta már tovább tartani az érzelmeket, és inkább másnál öntötte ki a lelkét helyetted. Ilyet ne csinálj legközelebb! Azonnal le kell szopni, amint lehetõség nyílik rá, különben elszalajtod al ehetõséget, és magányos leszel egy életen át. Ezt akarod? EZt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!