Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten kellett (44 db)

Múlt héten kellett volna megjönnie. Szerintetek ezek tudtán teszteljek?

Alacsony a progeszteron szintem a 21. napi vérvétel szerint. A páromnak kevesebb a spermája mint kéne, de a doki azt mondta, hogy így is lehet csak nehezebben. De persze kap gyógyszert, ha visszamegy. Szerintetek lenne értelme tesztelnem? Vagy hagyjam a felesleges csalódást?

Legjobb válasz: Uhh, én már rég teszteltem volna!!! Egy tesztet mindenképpen megér a dolog, fõleg, ha múlt héten kellett volna megjönnie!!! Ha az orvos szerint így is teherbe eshetsz, akkor mire vársz még??? DRUKKOLOK nagyon!!!

Uhh, én már rég teszteltem volna!!! Egy tesztet mindenképpen megér a dolog, fõleg, ha múlt héten kellett volna megjönnie!!! Ha az orvos szerint így is teherbe eshetsz, akkor mire vársz még??? DRUKKOLOK nagyon!!!
szerintem egy tesztet mindenképp megér, minthogy bizonytalanságban legyél.
várni fogom a fejleményeket, igaz én szept. 1-jén jövök haza, de írj mindenképp aznap elolvasom :)
A kérdező hozzászólása: Oké, 28-án megyek dokihoz, addig szabin van.
sajnálom, azért írj, hogy mi lett veled, mit mondott a dokid miért késik a havid.
A kérdező hozzászólása: Hát persze, hogy negatív :(
Nagyon szurkolok, hogy pozi legyen.
Nekem is alacsony volt, és mégis terhes lettem, viszont ilyenkor nagyon fontos, hogy azonnal kapjál gyógyszert, mert vetélést okozhat az alacsony progi szint. Nekem is kell hüvelykúpot használnom, és semmi gondom azóta. Egy tesztet megér. Ha pozitív akkor viszont menjél dokihoz 6. héten legkésõbb. Nem kérdezted, de nekem erre a problémára segített a cickafarktea. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, mindenképp tesztelek egyet, hát remélem bár vannak kétségeim. De azért köszi a drukkokat!
Létre jöhet terhesség, csak hogy megmaradjon gyógyszert kapsz majd úgy tudom. Drukkolok és írd meg mi lett.
De hát a doki szerint lehetséges :) Én bizakodnék!
A kérdező hozzászólása: Csak azért nem mertem eddig tesztelni, mert mivel alacsony a progi szintem állítólag így nem jöhet létre terhesség. Vagy ez nem így van? Félek hogy csalódnom kellene. De akkor majd tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na voltam dokinál. Magas a prolaktin szintem, meg kicsit a cukrom. PCOS-em nincs de a cukorra kaptam meforal nevû gyógyszert és a magas prolaktinra is. Ezért nem jött meg azt mondta a doki, hát remélem most már helyre fog állni. De annak örülök hogy nincsenek cisztáim sem.

Múlt hónap 25. éjén jött meg utoljára és azóta nem, pedig múlt héten kellett volna. Mit tegyek? 15/L

nem akarok orvoshoz menni. nem nem nem én oda nem megyek!!!:(( 1 hónapja jött meg utoljára

Legjobb válasz: Mióta menstruálsz?

Mióta menstruálsz?
Ne arra a pár perc kellemetlenségre gondolj, amíg a vizsgálat tart, hanem arra, hogy utána rendbe jössz. Ne félj, a dokit nem érdekli a puncid. Csak segíteni akar.
Majd hogyha legjobb esetben is egy heteket csúszkál ide-oda, többször ki is marad, akkor menj orvoshoz, felesleges a kivizsgálás és a tabletta, amit esetleg felír. Amúgy én anno - más okból voltam, de a rendszertelenségrõl is beszámoltam neki - megúsztam ultrahanggal és beszélgetéssel (két orvos is kikérdezett).
Itt senki nem tudhatja, miért késik a menstruációd.
34 nap ez, ha jól gondolom. TELJESEN NORMÁLIS!!!! Mondjuk ha máskor 28 napra jön meg - akkor le a kalappal, állítólag kevés nõ büszkélkedik ezzel -, akkor mondjuk késés, de ez van... Egyébként sokaknak sokszor 22 napra jön meg, mégse rohannak orvoshoz és nem is kell. 22 pedig hat nappal elõbb 28-hoz képest. Az nem baj, de a hat nappal késõbb baj? Hát szerintem nem. Amúgy nehéz kérés, de ne görcsölj rá, akkor lehet hamarabb megjön.
Nyugiii! Nekem két hónapig nem jött meg, rohantam a dokihoz aki meg dumált velem, megvizsgálta a melleimet (ami mellesleg olyan "semmilyen" érzés), kenetet vett és közölte hogy meg fog jönni ez a kihagyás csak a koromnak köszönhetõ. Rá két hétre, mintha az elõzõ két hónapban is megjött volna pontosan, a betervezett napon jelentkezett a mikulás :) . Szóval, nyugiiii! Ha nagyon ideges vagy csak akkor menj dokihoz mert akkor megnyugtat de szerintem ennyi késés még bármilyen környezeti hatásnak is betudható.
ne izgulj, ez teljesen normális! Majd 16-17 éves korodra beáll. nõgyógyászt meg nem tudod elkerülni, hioszen, ha addig nem is, de szülni csak szeretnél, nem? Azt javaslom, hogy lassan keresgélj egy kedves megbízható nõi orvost, aki elött sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés, mint egy férfi elött.
Ezzel még nem kell orvoshoz menned, de ha pl kapsz valami fertõzést valahol akkor azt nem úszod meg. Még most idõben vagy, kezdj el keresgélni egy nõi orvos után, mert õ nem csak orvos, hanem nõ is, aki jóval empatikusabb, hiszen õ is átélte már azokat a nyavajákat amivel hozzáfordulunk. Beleértve a szégyenlõsséget is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat. már nincs gáz, megjött :)
Örülök, jó egészséget kívánok! Azért gondolkodj el arról, ami a nõi dokiról írtam.
A kérdező hozzászólása: hát én elég stresszes vagyok. akkor lehet ezért van?
Ez még nem késés, vagy nem nagy. Nekem 8 éve van meg, és 30-35 naposak a ciklusaim normál esetben, kétszer egymás után nem jön meg ugyanannyi napra. Egy hét késés elõ szokott fordulni, stressz esetén másfél is. Trauma esetén három hetet is késett... És még ez se gond, állítólag.
Ha már több mint egy éve menstruálsz, akkor lassan be kéne állnia. Egy hónap még nem rendkívüli, viszont itt senki nem tudja, hogy van-e valami baj, mi okozza a kimaradást.
A kérdező hozzászólása: márciusban volt 1 éve
van okod aggódni??? ha igen, akkor irány egy tesztért... aztán szükség esetén doki!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes. pasim sincs. de eddig ugy normálisan jött meg.
Nem feltétlenül van baj, de csak orvos tudja kideríteni biztosan. Jobb lenne, ha elmennél.
Az elsõ 2-3 évben vannak még zavarok. Ha 6 hónapon túl nem jön meg, akkor menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: de nem akarok én semmiféle képpen
A kérdező hozzászólása: azthittem már vagy 2 hónap után van para ha nem jön meg, nem fél év után :o
Ilyet ne mondj, hogy semmiféleképpen nem akarsz orvoshoz menni, mert ha baj van, akkor más nem tud segíteni, csak és kizárólag az orvos!!!
A kérdező hozzászólása: de biztos, még tampont se merek feltenni nemhogy az ott "turkáljon" bennem.. biztosan nem fogok neki mutogatni semmit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)

Tavaly decemberben voltam rákszűrésen minden rendben volt. Múlt héten kellett visszamennem dokihoz ellenőrzésre, met volt egy vetélésem október elején. Most nem lett jó a kenetem, HPV, és P3-as kenet. Tiszta ideg vagyok. Mitől lehet ez?

Soha nem hanyagoltam el,évente mentem,és egész életemben nem volt semmi fert?zésem.Valki mondjon valami bizatót!

Legjobb válasz: Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.

A kérdező hozzászólása: sziasztok! Megjöttem a dokitól.AZt mondta nem kell bet.... AKinek HPV-je, vagy a gyanúja fenáll, ott van p3-as kenet, és nem ez a világvége.Isorinosine-t kell szednem nekem is és a páromnak is 3x2-t 8 napig, plusz nekem 10 nap Klion hüvelykúp. Január közepén ismét kenetvétel. Kicsit megnyugodtam.
Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.
nyugi! tudom könnyû ezt mondani, de ez általában csak valamilyen gyulladásra, vagy fertõzésre utal! az elsõ válaszolónak üzenem, hogy nagyon sajnálom ami történt, de ezzel nem hiszem, hogy megnyugtattad a kérdezõt, sõt... inkább ne írtál volna semmit!!!!! majd meglátod minden rendben lesz! amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
feleségemnek volt két éve halott
Szia! Sok sikert az orvosnál és jó híreket! MAjd írsz!
utolsó vagyok! persze hogy érdekele, feltétlen írj! várom! jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat.Utolsó kérdezõnek:30 éves vagyok. Ha érdekel valakit, akkor hétfõn meg tudom mondani mit mondott a doki.Az elsõ választól eltekintve nyugodtabb vagyok egy kicsit
Elõzõ vagyok... Ezt egy másik oldalról másoltam be ahol ez volt a hölgy kérdése: Kérdés : P3 lett a cytológiai eredményem. Aggódom, ez most mit jelent? Két hónap múlva kell visszamennem. Hüvelyi kezelés után újabb cytológia. Miért csak két hónap múlva kell visszamenni?
A kérdező hozzászólása: Igazán nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a feleséged. Remélem nem ez vár rám is
Szia! Na látod, nem annyira vészes, és reméljük minden rendben lesz , szépen meggyógyulsz... és nem lesz semmi baj!!! Kitartás és ne légy ború látó!!! Jó egyészséget!

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem szedek. Ön szerint van ok az aggodalomra? Üdvözlettel: Viktória

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de ehelyett több napig tartó darabos barna folyásom volt gyenge alhasi fájdalommal kísérve. Más tünettel nem járt, a menstruációm eddig rendszeres volt, fogamzásgátlót évek óta nem szedek. Ön szerint van ok az aggodalomra? Üdvözlettel: Viktória

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mitől van ez? Abbahagytam a gyógyszer szedését márciusban. Március 18-án megjött. Múlt héten kellett volna megjönnie. Most 3 napja barna folyásom van és nagyon görcsölök. Lehet a gyógyszer abbahagyásárnak ez a hatása?

Legjobb válasz: Szia.Igen lehet mi barátnömmel,februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén,de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen

Szia.Igen lehet mi barátnömmel, februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén, de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen
Szia! Nekem tabletta abbahagyását követõen 6 hónapig megjött, utána 6 hónapig csak kéthavonta. Akkor kezdett kiürülni. Egy évbe tellett mire normálisan visszaállt a hormonháztartásom. Mellesleg én 9 évig szedtem szünet nélkül, de éves orvosi ellenõrzés mellett. Ahogy visszaállt utána babás lettem :-) Már nagyon vártuk...
Én egy éve hagytam abba, és nem állt be....:(
Szia! Én is így voltam vele, aztán elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát és most szinte pontosan megjön (1-2nap +-) és a görcseim is enyhültek! Szóval ajánlom, hogy próbáld ki

A menstruációmnak múlt héten kellett volna megjönnie. A melleim megnőttek, feszülnek, a hasam fáj és fáradékony vagyok. Lehetek terhes, és ha igen, hány hetes?

A menstruációmnak múlt héten kellett volna megjönnie. A héten csináltam két tesztet, ami pozitiv lett, igaz halványak a vonalak. Voltam ultrahangon ott az orvos még nem tudott kimutatni semmit de a melleim megnöttek feszülnek, a hasam fáj és fáradékony vagyok. lehetek terhes? és ha igen hány hetes vagyok?

Legjobb válasz: Kb. 4 hetes lehetsz. Ilyenkor még nem egyértelmû az UH kép. Ahogy telik az idõ, úgy lesz egyre magasabb a HCG szint a szervezetedben, és akkor már teljes bizonyossággal kimutatja a teszt is.

Kb. 4 hetes lehetsz. Ilyenkor még nem egyértelmû az UH kép. Ahogy telik az idõ, úgy lesz egyre magasabb a HCG szint a szervezetedben, és akkor már teljes bizonyossággal kimutatja a teszt is.

Miért késik a TrueBlood 3. évad 12. epizódja? Már rég fent kellett volna lennie moovie-n. Már múlt héten.

én TrueBlood sorozat függ? vagyok, és meg?rülök ha nem tudhatom meg, mi történik Ericcel (LLLLLL)

Legjobb válasz: Fogalmam sincs múlt héten miért nem volt, de ezen a héten is késett... Mármint már hétfõn le lehet tölteni, de nekem csak kedden sikerült... :/ No mindegy, itt fent van már: http://movieport.blog.hu/2010/09/13/true_blood_inni_es_elni_..

Fogalmam sincs múlt héten miért nem volt, de ezen a héten is késett... Mármint már hétfõn le lehet tölteni, de nekem csak kedden sikerült... :/ No mindegy, itt fent van már: http://movieport.blog.hu/2010/09/13/true_blood_inni_es_elni_..

Ha múlt hét csütörtökön kellett vna megjönnie (28. nap) akkor mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Akár most is. Már biztos kimutatja a teszt, ezek a mai tesztek nagyon érzékenyek. Az én terhességemet már kimutatta aznap mikor meg kellett volna jönnie, a 28. napon... Menj tesztért és majd ird meg az eredményt!!!

Akár most is. Már biztos kimutatja a teszt, ezek a mai tesztek nagyon érzékenyek. Az én terhességemet már kimutatta aznap mikor meg kellett volna jönnie, a 28. napon... Menj tesztért és majd ird meg az eredményt!!!
Szerintem akkor akár már ma este is, de ha biztosabbra akarsz menni, akkor a holnap reggeli elsõ vizeletbõl. Szorítok, majd írj, mi lett az eredmény!
Már akár aznap tesztelhettél volna! az biztos hogy van türelmed... Vagy nem tervezett?
már tesztelhetsz :) ha esetleg negatív lesz vagy nagyon halvány azt javaslom, h pár napra rá tesztelj majd újra. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Már van egy babónk, még szoptatom reggel-este, eddig 1szer jött meg, most a 2. késik, ez normális szerintetek?
Ha szoptatsz, akkor "akármilyen rendszertelenül" jöhet a vérzés, egyáltalán nem biztos, hogy babás vagy, de persze nincs kizárva. Nálam most a 3. bab után olyan is volt, hogy megjött kétszer, majd 3 hónap kimaradt, azóta van, de 28-43 naposak a ciklusok. :o)
Emiatt tényleg lehet még kicsi rendezetlenség.
Akkor nem biztos, hogy terhes vagy.Én is szoptatok még, és megjött 3 hónapig rendesen, 30 naponként, most viszont már 1 hónapja nem jött meg.Vettem én is tesztet, de negatív lett. Valószinû a szoptatás miatt alakul így.

Múlt hét péntek este felhívott magához, picit meztelenkedtünk és ennyi volt. Azóta nem hívott. Le kellett volna szopn*m a fiút (legalább)?

Legjobb válasz: mégis ki volt ez a tag? ha a barátod akkor nem kellett volna szopni. ha ribanc vagy és az egyik pasid akkor igen.

Egyébként lehet, hogy nem tetszett neki a látvány.
mégis ki volt ez a tag? ha a barátod akkor nem kellett volna szopni. ha ribanc vagy és az egyik pasid akkor igen.
Te ismerkedés címszóval levetkõzöl a fiúnak és esetenként le is szopod? Hm... én pedig csak köszönni és beszélgetni szoktam velük.
ismerkedés hmm hozzám is igazán eljöhetnél ismerkedni, felénk nem ilyen bevállalósak a lányok :P
tökmindegy akkor sincs olyan h csak meztelenkedés..mi ez óvoda? ilyen nincs basszus:) Ezt nem lehet kibírni úgy h ne végzõdjön szexel.
Egy kicsit több információt lehetne, hogy jobban meg tudjuk ítélni az esetet? Hány évesek vagytok? Volt már korábban pasid? Hol találkoztatok, mióta ismeritek egymást? Mióta jártok, vagy ismerkedtek így behatóbban is egymással? Stb.
hát ha már ismerkedsz, akkor az lett volna a minimum
"Le kellett volna szopn*m a fiút (legalább)?" Hat illett volna egy ennyit (legalább)... xD
Hát ha jó nõ vagy, akkor elõttem nem vetkõzgetnél le szex nélkül, az tuti.XD
Felugrok hozzád meztelen beszélgetni, de fogd vissza magad. Csak beszélgetünk , ismerkedünk majd OK.. Jöhet nekem is a privi
Te aztán tudsz ismerkedni
Szerintem meg egy picit nem jöttél be...
Hát, hogy ha a meztelenkedés megvolt, akkor nem értem, miért nem mentetek tovább. Akkor már az is belefért volna.
A kérdező hozzászólása: nem akartam rámenõs se lenni, de akkor ezek szerint annak kellett volna lennem:/
hol ismerkedtetek neten?
A kérdező hozzászólása: mármint na, ismerkedtünk, aztán felhívott magához mert úgy volt megbeszélve hogy ott beszélgetünk tovább:)
A kérdező hozzászólása: ismerkedés.
hát én tuti nem bírtam volna elviselni ha elõttem ott áll vagy táncol pucéran a barátnõm vagy egy közeli ismerõsöm és nem lehet semmi...olyan nincs :)
Én kifejezetten bírnék egy olyan nõt , akivel rövid ismerkedé után már ruha nélkül ficánkolnék. Bevállalós nõ vagy, és õrizd meg ezt a jó szokásodat. Más nõkrõl jó ha hónapok, fél év alatt leolmik végre nagynehezen a csomagolásuk. Egyébként igen, szopikázhattál volna kicsit, lehet, hogy ebbe fáradt bele az a szerencsétlen pali, nem bírta már tovább tartani az érzelmeket, és inkább másnál öntötte ki a lelkét helyetted. Ilyet ne csinálj legközelebb! Azonnal le kell szopni, amint lehetõség nyílik rá, különben elszalajtod al ehetõséget, és magányos leszel egy életen át. Ezt akarod? EZt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!