Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten fel a dokim hogy (2 db)

Múlt héten irta fel a dokim hogy szedjem a bromocriptint, tegnap viszont pirosat teszteltem de állitolag ezt terhesek nem szedhetik. Lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Hívd fel a dokid mindenképp, õ döntse el, hallottam olyat is hogy nem szabad abbahagyni, mert a prolaktin szint megemelkedhet és az gondot jelent már terhesen. De csak azt tedd amit a doki mond!!! Ez nagyon fontos , azért szerintem itt mindenki laikus egy kicsit magamat is beleértve. TEHÁT TELEFON !!!

Hívd fel a dokid mindenképp, õ döntse el, hallottam olyat is hogy nem szabad abbahagyni, mert a prolaktin szint megemelkedhet és az gondot jelent már terhesen. De csak azt tedd amit a doki mond!!! Ez nagyon fontos , azért szerintem itt mindenki laikus egy kicsit magamat is beleértve. TEHÁT TELEFON !!!
Ezt én is megkérdeztem a dokimtól és azt mondta a terhesség 6. hetéig kell szednem (este egy fél tabletta). De azért konzultálj a saját orvosoddal is!
Én is szedtem. Nekem azt mondta az orvosom, ahogy teherbe esek már ne szedjem.Sok sikert a babaváráshoz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!