Találatok a következő kifejezésre: Múlt héten fel a dokim (4 db)

Múlt héten irta fel a dokim hogy szedjem a bromocriptint, tegnap viszont pirosat teszteltem de állitolag ezt terhesek nem szedhetik. Lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Hívd fel a dokid mindenképp, õ döntse el, hallottam olyat is hogy nem szabad abbahagyni, mert a prolaktin szint megemelkedhet és az gondot jelent már terhesen. De csak azt tedd amit a doki mond!!! Ez nagyon fontos , azért szerintem itt mindenki laikus egy kicsit magamat is beleértve. TEHÁT TELEFON !!!

Hívd fel a dokid mindenképp, õ döntse el, hallottam olyat is hogy nem szabad abbahagyni, mert a prolaktin szint megemelkedhet és az gondot jelent már terhesen. De csak azt tedd amit a doki mond!!! Ez nagyon fontos , azért szerintem itt mindenki laikus egy kicsit magamat is beleértve. TEHÁT TELEFON !!!
Ezt én is megkérdeztem a dokimtól és azt mondta a terhesség 6. hetéig kell szednem (este egy fél tabletta). De azért konzultálj a saját orvosoddal is!

17 hetes vagyok és múlt héten bakteriális fertőzést fedeztek fel nálam. Fájó vizelés, fájó szeretkezés stb. Betadine kúpot írt fel a doki. Van valakinek tapasztala ez ügyben?

Kíváncsi lennék, hogy ez mennyire gyakori a terhes n?knél és kinek mikor hogyan múlt el és hogy a babának nem ártott-e a fert?zés és a kúp.

Legjobb válasz: Nem kell aggódni. A terhesség miatti hormonális változások fogékonyabbá tesznek a fertõzésre, szerintem alig van kismama akit terhessége alatt legalább egyszer nem kell hasonló okok miatt kezelni. A babára nem a kezelésre használt gyógyszerek, hanem a fertõzés nem kezelése jelent veszélyt.

Nem kell aggódni. A terhesség miatti hormonális változások fogékonyabbá tesznek a fertõzésre, szerintem alig van kismama akit terhessége alatt legalább egyszer nem kell hasonló okok miatt kezelni. A babára nem a kezelésre használt gyógyszerek, hanem a fertõzés nem kezelése jelent veszélyt.
Szia! Nekem a Klion d 100-at írták fel de nem volt ennyire durva csak egy kis bacim volt 19 hetesen.De 4 nap alatt elmúlt. Ez lehet attól is hogy többen használjátok a wc-t otthon vagy máshol kaptad el.Elméletileg a babócád védve van a burokba így õ nem tapasztalja:) 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, most azért megnyugodtam. Persze azért is nyugtalan vagyok, mert még nem érzem, hogy mozogna, és a jövõ keddi genetikai UH+AFP eredmény miatt is izgulok... :)
Én is szedtem. Nekem azt mondta az orvosom, ahogy teherbe esek már ne szedjem.Sok sikert a babaváráshoz!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!