Találatok a következő kifejezésre: Múlt hétem éreztem terhes vagyok (2 db)

Múlt hétem úgy éreztem terhes vagyok. A tünetek elmúltak és a mensim se jött meg ma. A teszt negatív. Lehetek ezek ellenére babás?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetsz. korán teszteltél szerintem. Tesztelj egy hét múlva, ha addig sem jön meg. Drukkolok neked. Hõmérsékleted hogy áll? Mérni szoktad? Nekem már vasárnap óta késik:)) Most én is a várakozó állásponton, és a reménykedés stádiumában vagyok.

persze, hogy lehetsz. korán teszteltél szerintem. Tesztelj egy hét múlva, ha addig sem jön meg. Drukkolok neked. Hõmérsékleted hogy áll? Mérni szoktad? Nekem már vasárnap óta késik:) ) Most én is a várakozó állásponton, és a reménykedés stádiumában vagyok.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom a hõmérõzés alapfeltétele 6 óra folyamatos alvás, amit a kisfiam nem tesz lehetõvé, mert éjszakánk 2x tutira felkel enni.Ezért csak ritkán mértem.A szokásos 36, 1-hez képest most 36, 7 de ez messze van a 37-tõl.
mindenkinél ez is más, mivel vannak olyan emberek, akiknek nem is megy fentebb a leírtadnál. Szóval ez is emberfüggõ. Ne búslakodj, korán teszteltél még! Drukkolok:) Jó, hogy neked már van egy picikéd!
A kérdező hozzászólása: A pici most 10 hónapos és nem szeretnék nagy korkülönbséget köztük. Tudom nekem nehéz lenne 2 pici de neki azt hiszem így lenne jobb.A munkahelyen se lenne mindegy hogy visszamegyek 1-2 évre, majd újra gyes.Nagyon bízom hogy most összejött.
én is szorítok neked. Az elõzõ picike mennyi idõ próbálkozás után jött össze?
A kérdező hozzászólása: A második hónapban.Most pedig az 5. hónapnál járunk próbálkozás terén.Igaz a terhesség után nagyon nehezen álltak vissza a hormonok.Vagy lehet hogy még most se.
sajna minden lehet. akkor Te nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen hamar összejött a baba.
Bocs hogy ezt mondom, de nem sok esély van, de azért szurkolok hogy kivétel legyél. Általában a 14. napon már van valami halványka csík. Persze lehet hogy még korábban vagy? Tesztelj holnapután egyet, abból már tuti a tuti.
A kérdező hozzászólása: Holnap van a 14. nap!

Mult heten penteken tortent egy kis baleset a pasimmal, elszakadt az ovszer, de nem elvezett belem, meg mielott elment kivette. Ezen a heten tobbszor ereztem hasi fajdalmat es hanyingert. Terhes vagyok?

Ugy gondoltam nem mergezem a szervezetem hormon bombakkal. Es jelzem, hogy ez menstruacio utani 3-4napon tortent. Koszonom elore is a segitseget!

Legjobb válasz: Nõgyógyász., egyébként az elõváladéktól is teherbe eshetsz habár annak kicsi az esélye de elõfordulhat.

Nõgyógyász., egyébként az elõváladéktól is teherbe eshetsz habár annak kicsi az esélye de elõfordulhat.
Elöfordulhat, hoyg terhes vagy, a menzesz után napokon nagyon sokan esnek teherbe, és az elöváladéktól is lehetsz terhes. Minél elöbb menj orvoshoz. De lehet, hogy jobb döntés lett volna az esemény utáni, mint egy baba.
Múlt hét pénteken történt, több, mint egy hete. Az esemény utánit 72 órával az esemény után kell beszedni... Egy hét után kizárt, hogy hányingered legyen a terhességtõl, az tudtommal kb. 5.-6. hétnél szokott jelentkezni. Vegyél egy terhességi tesztet, elvileg már kimutatja a terhességet, valamint menj el nõgyógyászhoz, ha negatív a teszt, ha pozitív. Más bajod ugyanis még lehet.
U.I.: Bocsánat, a második válaszadó válaszát félreolvastam, úgyhogy az elsõ soromat ne vegyétek figyelembe!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!