Találatok a következő kifejezésre: Múlt héte vagy (298 db)

Akik múlt héten vagy a körül teszteltek pozitívat! Voltatok már dokinál? Hogy vagytok?

Nekem picit "görcsölget a hasam".

Legjobb válasz: Idõnként nekem is görcsölget picit, sokszor kell pisilnem, puffadok is néha, egy kosármérettel nagyobb melltartót kellett elõvennem és a reggeli után fél órát pihennem kell két napja mert olyan hányingerem van, napközben szerencsére semmi.

Idõnként nekem is görcsölget picit, sokszor kell pisilnem, puffadok is néha, egy kosármérettel nagyobb melltartót kellett elõvennem és a reggeli után fél órát pihennem kell két napja mert olyan hányingerem van, napközben szerencsére semmi.
Egy fõtengelycsere nem kis mûvelet. Légy türelemmel azt tudom mondani. Fõtengely csere az nem semmi dolog.
A kérdező hozzászólása: Csak ugye megrendelték, csak még nem jött meg, csak arra lennék kíváncsi vajon meglesz jövõhét szerdára szerintettek?

Szerintetek terhes vagyok? Elvileg múlt hét csüt-péntek körül volt peteérésem, és most nagyon érzem a méhemet.

Nem mondom, hogy fáj, de azért kicsit kellemetlenül érzem a méhemet. Plusz puffad a hasam, ami nem szokott. Ja, és múlt héten voltunk fogászaton, és majd' elhánytam magam attól, hogy a számban volt valami. A második terhességemnél volt ugyanígy, hogy nem bírtam semmit elviselni a számban ételen kívül. Na most a kérdés az lenne, hogy ilyen másfél héttel a várt menzesz előtt volt olyan valakinek, hogy "érezte a méhét", és terhes volt?

Legjobb válasz: 50-50% az esély. Azt viszont szinte kizártnak tartom, hogy ha múlt hét végén volt peteérésed, akkor a terhesség okozott volna hányingert a fogászaton ugyanazon a héten.

50-50% az esély. Azt viszont szinte kizártnak tartom, hogy ha múlt hét végén volt peteérésed, akkor a terhesség okozott volna hányingert a fogászaton ugyanazon a héten.
A kérdező hozzászólása: Az "elvileg", az tényleg ELVILEG akkor volt peteérésem. Naptár szerint. Hogy valóban mikor, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Egyébként hogy érted, hogy 50-50% az esély? Ha 50% az esélye, hogy terhes vagyok, hát az igencsak nagy valószínûség!!!

A múlt héten 1x és tegnap nagyon rosszul voltam, hánytam, nem kívántam a kaját! A múlt hét elején alhasi fájdalmam volt, mintha meg akarna jönni! Néha mintha kívánósabb is lennék! A barátom szerint érzelmileg is érzékenyebb vagyok! Lehetek terhes?

Ma megjött a havim, és jókor, mert ma kellett hogy megjöjjön! 1éve bogyót szedek, és a barátommal is 1hónapja voltam együtt, külföldön dolgozik, és pont azon a héten volt itthon, amikor megvolt és végig csináltuk!

Legjobb válasz: Az alhasi fájdalom lehetett annak az elõjele, hogy hamarosan megjön. Ha megvolt a menstruációd és akkor voltatok együtt nem hiszem, hogy félned kéne. De jobb elõvigyázatosabbnak lenned. Attól, mert gyógyszert szedsz és megvolt a menstruációd még elõfordulhat, hogy terhes vagy. Azt tanácsolnám, hogy a menstruációd végén végezz el egy tesztet és menj biztosra. :)

Az alhasi fájdalom lehetett annak az elõjele, hogy hamarosan megjön. Ha megvolt a menstruációd és akkor voltatok együtt nem hiszem, hogy félned kéne. De jobb elõvigyázatosabbnak lenned. Attól, mert gyógyszert szedsz és megvolt a menstruációd még elõfordulhat, hogy terhes vagy. Azt tanácsolnám, hogy a menstruációd végén végezz el egy tesztet és menj biztosra. :)

Januar 24-en volt a menstruaciom. Elotte kb. ket hettel voltam a parommal. A napokban van a peteeresem, s most elegge fajnak a melleim, s talan meg is nottek. A mult heten csinaltam egy tesztet, s az negativ lett. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.

Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Na es a masik dolog, hogy csak az elovaladek kerulhetet belem, mert nem elvezett belem mert mire eljutottunk volna odaig, csaladi okok miatt felhivtak es igy nem elvezett el. Szoval meg mindig fent all az, hogy terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: De akkor nem ertem, miert fajhat a mellem? S ma reggel peddig hanyingerrel keltem s egesz nap hanyingerem volt...
Abban a hónapban amikor sikerült teherbeesnem már félidõtõl fájtak a melleim. Viszont voltak olyan hónapok amikor hányingerrel küzdöttem a mensi elõtti héten és mégsem voltam terhes. Esetleg csinálj még egy tesztet, vagy várd meg a kimaradt mensit és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Hath szerintem holnap reggel megcsinalom a tesztet. Es ha az is negativ lesz, akkor szerintem semmi eselyem ra.. Vagy megis?
Az érzékeny mell lehet a mensi jele, de nálam a pozitív terhességé volt.Lehetséges hogy terhes vagy, de még korai a teszt.Hányinger?Mondjuk nõni nem szoktak mensi elött szerintem.
Jaj, most látom van hányinger, akkor van remény is!
A kérdező hozzászólása: Hath menszi elott nem hinnem, hisz majd 22-en kene megjojon, szoval az meg odebb van. S lehetseges, hogy bebeszeltem magamnak hogy megnott a mellem.. De fajni faj. Hanyingerem nem igazan van , ma egesz nap volt..
A kérdező hozzászólása: Nos, ma reggel megcsinaltam a terhessegi tesztet, es negativ lett! Ezek utan, meg mindig terhes lehetek?

Május 21-én volt meg utoljára a vérzésem. Ez alapján szerdán tölteném a 9. hetet. Múlt hét szerdán voltam UH-on ott azt mondta az orvos, hogy 7 hét 2 napos vagyok - vagyis ma töltöm a 8. hetet. Mennyi idős várandós vagyok?

A plusz még a dologban, hogy kiírva pedig február 28-ra vagyok és nem 25-re ahogy a neten lehet számolni. Akkor most mit mondjak, ha valaki megkérdezi?? Véd?n?khöz mikor menjek??

Legjobb válasz: Szia,én is ugyan igy voltam nekem a dokim is mást mondott,meg a védönõm is,2 hét különbség volt,soha nemtudtam pontosan,hogy hány hetes vagyok,most már annyi vagyok amennyinek én is számoltam,a 12.hétben ugyis az ultrahang alapján mondják majd meg,hogy hány hetes vagy,legalábbis nálam igy volt

Szia, én is ugyan igy voltam nekem a dokim is mást mondott, meg a védönõm is, 2 hét különbség volt, soha nemtudtam pontosan, hogy hány hetes vagyok, most már annyi vagyok amennyinek én is számoltam, a 12.hétben ugyis az ultrahang alapján mondják majd meg, hogy hány hetes vagy, legalábbis nálam igy volt
Amikor lesz UH-os leleted, az lesz a mérvadó!! Nekem 3-an 3 féle idõpontot mondtak, aztán csak az UH-terminus szerinti idõpont a lényeg, mindenki csak azt veszi figyelembe!
Nekem tavaly május 20-án volt az utolsó mensim és idén február 27-re voltam kiírva, a kis törpim 29-én született. Az én dokim is így számolta nem ami a net szerint kijön, de olymindegy az a 3 nap, hisz úgyis akkor jön a picúr amikor õ jónak érzi.
A kérdező hozzászólása: Nem is a szülés idõpontjával van nekem "problémám", hiszen a z elsõ gyermekem sem a várt idõpontkor született meg. Hanem, a kérdésem elsõ fele lenne inkább a fontosabb...
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html ez egy nagyon jó oldal nézd meg itt üdv 36.hetes kismami :D
Ne aggodj az elejen mi is folyton el voltunk szamolva, mindig kevesebb idos voltam az uh szerint mint amennyi valojaban.Ami a vicces h a baratnommel egyszerre vagyunk terhesek meg napra is 1 idosok es ot meg 2 hettel nagyobbnak mondtak :o)... Aztan 1x csak megegyeztek az adatok. A doki altalaban azt az adatot diktalja be amit az uh mutat. Tolem is megkerdezte h megegyezet az uh szerinti het a valossal es mondtam h nem... E miatt ne aggodj! Nekem a http://www.babaszoba.hu-n jott be a szulesi kalkulator (a 9 honap alpontban talalod meg-itt mindent megtudhatsz magadrol es a babarol). Gratulalok a babahoz! 20hetes pocakos
Én pölö augusztus 25.-ére vagyok kiírva pedig A jó idõpont augusztus 22.Mivel az utsó mensim 2007.november.16. Értetlenül számolnak :D

10+1 hkm vagyok, múlt héten voltam orvosnál, mindent rendben talált, azóta készen lettek a vér eredményeim is és az ált. Belgyógyászati vizsgálat is! Jövõ hét kedden kell visszamennem, ugye addig sem lesz semmi gond?

Volt egy vetélésem 6hetesen,de hála az égnek õ már túllépte a 10.hetet is és minden oké,csak félek,hogy ha megyek jövõ héten,nehogy vmi baja legyen...

Legjobb válasz:
Hát, jobb ha felhagysz ezzel a parázással még az elején. Ter4mészetes, hogy aggódsz, de ne húzd fel magad! Ne kezdj el nagatívan gondolkodni, mert csak felidegesíted magad. Persze, hogy minden rednben lesz, erre gondolj! Nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen. Most minden rendben van, pedig nálunk – nem MO. – sokkal lazább is terhesgondozás. Elsõ UH-n 6 hetesen voltam, utámna 12. héten, után a következõ a 22. heti vizsgálat (ez nálunk a genetikai UH). Most vagyok 26 hetes és 4 hete orvos se látott. Itt nincs védõnõi látogatás (õk csak a megszületett babákhoz jönnek ki), nincs háziorvos, nincs belgyógyász, nincs fogorvosi ellenõrzés, nincs cukorterheléses vizsgálat sem, sõt méhnyakvizsgálat sem mindig (barátnõmnek pl. egyszer sem nézték). Nekem eddig egy vérvizsgálatot és egy vizeletvizsgálatot csináltak 24!!! hetesen, elõtte semmi ilyesmit. Szóval, ezzel szeretnélek egy kicsit megnyugtatni. Magyarországon havonta vagy még sûrûbben ugrasztják a kismamákat valamilyen vizsgálatért. Én sem bánnám, ha ilyen terhesgondozási rendszer lenne felénk is. Te jó terhesgondozási rendszerben vagy, nyugi!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát, jobb ha felhagysz ezzel a parázással még az elején. Ter4mészetes, hogy aggódsz, de ne húzd fel magad! Ne kezdj el nagatívan gondolkodni, mert csak felidegesíted magad. Persze, hogy minden rednben lesz, erre gondolj! Nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen. Most minden rendben van, pedig nálunk – nem MO. – sokkal lazább is terhesgondozás. Elsõ UH-n 6 hetesen voltam, utámna 12. héten, után a következõ a 22. heti vizsgálat (ez nálunk a genetikai UH). Most vagyok 26 hetes és 4 hete orvos se látott. Itt nincs védõnõi látogatás (õk csak a megszületett babákhoz jönnek ki), nincs háziorvos, nincs belgyógyász, nincs fogorvosi ellenõrzés, nincs cukorterheléses vizsgálat sem, sõt méhnyakvizsgálat sem mindig (barátnõmnek pl. egyszer sem nézték). Nekem eddig egy vérvizsgálatot és egy vizeletvizsgálatot csináltak 24!!! hetesen, elõtte semmi ilyesmit. Szóval, ezzel szeretnélek egy kicsit megnyugtatni. Magyarországon havonta vagy még sûrûbben ugrasztják a kismamákat valamilyen vizsgálatért. Én sem bánnám, ha ilyen terhesgondozási rendszer lenne felénk is. Te jó terhesgondozási rendszerben vagy, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nekem is volt egy vetelesem 9 hetesen, de most megint itt a baba a pocakban es minden rendben, most kezdjuk a 14. Hetet. En allandoan azt mondogattam magamban h minden ok lesz, es igy is van! El sem hinned, h mennyit szamit az h miket gondolsz! En az elozo terhesseget vegigaggodtam...meg is lett az eredmenye...szoval nyugi, hanar itt lesz az a 12 het! :-)
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm szépen, igyekszem mondani mindig, amikor csak eszembe jut!

Miert nem érzem mozogni? Mult héten minden nap éreztem, most meg 3 napja egyáltalán nem.17+2 napos vagyok.

Ha valami gond lenne ( remélem nincs ) hogy venném itthon észre?

Legjobb válasz: Koszi. De nálam nem az a helyzet hogy még nem éreztem,mert mult héten napi tobbszor is éreztem már. Most meg semmi. 2. baba

A kérdező hozzászólása: Koszi. De nálam nem az a helyzet hogy még nem éreztem, mert mult héten napi tobbszor is éreztem már. Most meg semmi. 2. baba
Biztos alszik
Nem kéne ennyire aggódni
Szia. Nalam bevalt az, ha valami tomeny cukrosat ettem, beindult a mozgasba. Vagy vizszintesen fekudtem akkor megfeszult a hasam es egybol mocorgott. Egyebkent ugy is erezted mozogni h pl mosogatas kozben mikor nem figyeltel ra? MMerten most kezdtem el ugyis erezni, tehat azt akarom kihozni belole, hogy lehet hogy mozog de nem veszed eszre abban a pillanatban.
A kérdező hozzászólása: Már probáltam édességet enni, illetve háton fekudni- mert ekkor lehetett érezni legjobban, de most igy sem érzem. Reggelizés kozben, ulo helyzteben is éreztem már. Megprobalok kicsit megnyugodni.
szerintem menj orvoshoz mert az semmi jot nem jelent.. ismerosom a 38hetben nem erezte elment orvoshoz mire kiderult a legroszabb h meghalt neki a baba.:( veled nem biztos h ez ezert menj h megnyugodj. remeljuk semmi gond:)
Én a hasamat locsoltam vízzel, imádta a kisfiam.Azóta is pedig 3, 5 éves már:)
Még elég korán van 17+2- hetesen...sokan ilyenkor még egyáltalán nemis érzik. Egy héttel korábban meg pláne, de megnyugvásképp érdemes benézni a dokihoz.
A szívhangtól függ "minden"- De azt meg csak doki tudja megállapítani

7 hetes vagyok, és ma csináltam megint egy tesztet. Mintha halványabb lenne a csík, mint a múlt héten. Ez baj? Múlt héten már szívhang is volt.

Legjobb válasz: Nem!mert lehet ,hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt ,akkor is elõfordulhat,hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama

Nem!mert lehet , hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt , akkor is elõfordulhat, hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama
szerintem ne parázd túl magad. ha volt szívhang akkor minden oké. felejtsd el a teszteket és élvezd a terhességet. gratulálok :D
Szerintem se tesztelj, mert ezzel csak idegesíted magad (lásd a mostani példa). Minden rendben van a babáddal, nyugodj meg és élvezd a terhességet, mert gyorsan a végére érsz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!