Találatok a következő kifejezésre: Múlt hét voltunk először (8 db)

Múlt héten voltam először NST-n 34 hetesen, de nem akart mocorogni a pocaklakó. Azt mondták, semmi gond. Legközelebb holnap megyek NST-re. MIt tehetek, hogy felébresszem a kis álomszuszékot?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülésznõm javasolta a light colát, de azt mondta semmi képp ne menjek üres gyomorral! A múlt héten az én lányomat a csokis croassian ébresztette fel! A doki azt mondta lehet közben csokit enni! De figyeld a babát, mikor eszel, hogy mi az amire általában megmozdul! Mi édesszájúak vagyunk! :)) Sok sikert! 38 hetes kismama

Szia! Nekem a szülésznõm javasolta a light colát, de azt mondta semmi képp ne menjek üres gyomorral! A múlt héten az én lányomat a csokis croassian ébresztette fel! A doki azt mondta lehet közben csokit enni! De figyeld a babát, mikor eszel, hogy mi az amire általában megmozdul! Mi édesszájúak vagyunk! :) ) Sok sikert! 38 hetes kismama
Szia. Az én kis lakóm felélénkül a csokitól, kólától, vagy a tejes kávétól is.
szõlõcukor is hatásos lehet.
Lehet elnézte a naptárt. Hívd fel õket.
Ha oda mész szerintem megnéznek.Nálunk is volt, hogy nem egyezett az idõpont azzal amikor hivtak de nem volt gond mindig megcsinálták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megpróbálom felhivni a klinikát, de már azon gondolkodtam, hogy nem e én értettem félre, mivel hétfõn van a hét fordulóm, és azt kérdezte a doki elõtte.Végül is ha a 20.a van a papiron akkor, mindegy ha holnap megyek is, panaszom hál istennek nincs.

Múlt héten voltam először ultrahangon 5 hetesen és kicsinek találták a petezsákot. 7 mm szabályos. Aggódjak?

Interneten azt olvastam, hogy az normális.

Legjobb válasz: nekem is 7mm-es volt 5 hetesen

nekem is 7mm-es volt 5 hetesen
én is 5 hetesen voltam elõször, és nekem 6 mm volt a petezsák. 22hetes kismama

Mult héten voltam dokinál. Eloszor azt mondta, h nem vagyok terhes, DE most péntekre visszarendelt, h nem e késobb volt pé-em és még lehet csak 3-4 hetes terhes vagyok. Mi lehetett az a képernyon?

ma már 22 napja késik a menzim. Eloszor azt mondta, h nem vagyok terhes, DE most péntekre visszarendelt, h nem e késobb volt pé-em és még lehet csak 3-4 hetes terhes vagyok. Aztán valamire rámutatott a képernyore és ennyit mondott:"Itt ez" és nem mondta tovább. Valami furi csíkocskát láttam vagy mit. A homet is bármikor megmérhetem 37,2 nél nem alacsonyabb.

Legjobb válasz: Tesztet csináltál már? Miért nem kérdezted meg a dokit, hogy mit kell látnod? Mondjuk õ is elég fura, ha el sem mondja! Remélem babás vagy, én szorítok!!!

Tesztet csináltál már? Miért nem kérdezted meg a dokit, hogy mit kell látnod? Mondjuk õ is elég fura, ha el sem mondja! Remélem babás vagy, én szorítok!!!
Szia! 3-4 hetes terhes voltam a fiammal, amikor a dokim megvizsgált, egy nagy plecsnit látott a képernyõn, azt mondta, hogy a beágyezódás miatti helyi vérzés miatt van ott. Vissza rendelt 2 hét múlva, akkor már látszódott a fiam! A legjobbakat!

Mi lehet az oka, hogy nem érzem a babám? 21 hetes terhes vagyok. Kb.2 hete mozdult meg először a pici, néhány napig mozgott, aztán 1, 5 hete semmi. Voltam UH-on múlt héten, tiszta volt a szívhang, ettől függően aggódom.

Legjobb válasz: Majd csak ez után fog rendesen beindulni a mocorgás, aztn a terhesség vége felé megint le fog lassulni. ha nagyon aggódsz (mint pár hónapja én:)), akkor vegyél egy magzati szívhang hallgatót. Én biztos vettem volna, ha tudtam volna róla. 3 hetente 4D-re jártam....:) Dec. 19-én megszületett a kislányom Kiara Dia

Majd csak ez után fog rendesen beindulni a mocorgás, aztn a terhesség vége felé megint le fog lassulni. ha nagyon aggódsz (mint pár hónapja én:) ), akkor vegyél egy magzati szívhang hallgatót. Én biztos vettem volna, ha tudtam volna róla. 3 hetente 4D-re jártam....:) Dec. 19-én megszületett a kislányom Kiara Dia
Szia! Ne aggódj, mert nekem sem mozgott. Nekem nagyon sokáig nem volt aktív baba. Mozgott, de nem rugdosott, alig alig éreztem, de az ultrahangon minden rendben volt. Ne aggódj, mert amikor már nagyobb lesz hullámozni fog a hasad. Csak nyugi nincs semmi baja, ha jó az ultrahang eredményed. Sok sikert a babához! Ha kibújik akkor ne aggódj futhatsz utána, ahogy én is. Pocakban passziv, kinn aktív:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Megnyugodtam :) Boldog babavárást!!!

A barátnőmmel múlt héten feküdtem le először. én még szűz voltam ő már nem.5perc után már el is élveztem. Mivel, hogy tudám megnyújtani?

Legjobb válasz: Jó sok gyakorlással. Nem viccelek, tényleg. Elégítsd ki magad, és próbáld húzni az idõt. Lassíts, amikor már érzed, hogy mindjárt elélvezel.

Jó sok gyakorlással. Nem viccelek, tényleg. Elégítsd ki magad, és próbáld húzni az idõt. Lassíts, amikor már érzed, hogy mindjárt elélvezel.
Pont úgy ahogy az elsõ mondta! :)
igen ez a legjobb mikor szex elõtt kivered vagy 2x nem vicc!

Véradók! Jövő héten készülök először vért adni. AZ itthoni mérleg szerint 50 kg vagyok de csal egy kicsit. Adhatok íyg vért? Tudom, hogy még máson is múlik nem rég voltam vérvételn és mindent rendben találtak ezért amiatt nem aggódom

Legjobb válasz: A barátnõm szintén 50 kg volt a múltkor amikor vért adtunk és õt elküldték. Azt mondták, hogy csak 50 kg fölött lehet. Ettõl függetlenül szerintem menj el, orvosa válogatja,hogy megengedi-e.

A barátnõm szintén 50 kg volt a múltkor amikor vért adtunk és õt elküldték. Azt mondták, hogy csak 50 kg fölött lehet. Ettõl függetlenül szerintem menj el, orvosa válogatja, hogy megengedi-e.
Szia! Én emlékszem tavaly egy véradás elõtti délután egész nap ettem, hogy több legyek, mint 50 kg. És mikor ráléptem a mérlegre 49-et mutatott. Kicsit füllentettem.. 51-et mondtam. :) Azt kell, hogy mondjam, hogy orvostól függ, van aki lazább, és megbízik benned, van aki nem. Mindenesetre menj el, mert egy életen át büszke leszel majd emiatt magadra. :)
Én most már voltam párszor, de el kell mondjam azonnal kiszúrt az ápoló a tömegbõl, és hangosan oda kiabált, hogy vagyok-e 50 kg! :) Mondtam hogy vagyok (55), és onnantól a kutya sem törõdött vele, hogy igaz-e vagy sem. Hemoglobinon majdnem elhasaltam egyszer, de második mérésre az is jó lett, így akárhányszor mentem mindig adhattam vért! A lényeg az, hogy a tesztet amit kapsz, felelõsség teljesen töltsd ki! Rákérdeznek olyanokra, hogy volt e kullancsod az utóbbi x idõben, van e fél évesnél fiatalabb piercinged vagy tetoválásod, volt e mûtéted az utóbbi 1 évben, jártál-e külföldön mostanság, ha igen, akkor hol... Voltál-e beteg, érezted e fáradtnak, levertnek magad az utóbbi egy hónapban... volt e részed esetlegesen fertõzõ szexuális kapcsolatban az utóbbi x hétben, szedsz e valamilyen gyógyszert, van e valamilyen allergiád, tartós betegséged... Stb stb, ezek mind mind kizáró okok, és figyelembe kell venni, hogy valóban nem két ampullányi vérrõl van szó, tehát ez nem játék, sem a saját testeddel nem játszhatsz, sem máséval, aki majd esetlegesen megkapja a véredet. Egyszer volt olyan, hogy véradás elõtti napon kicsit rosszul éreztem magam, de semmi extra, gondoltam nem árthat. Magas, vékony testalkatú lány vagyok, és az a véradás hihetetlenül megterhelte a szervezetemet. Én olyan rosszul még sosem voltam mint aznap. Ájultam már el egyszer kétszer, de aznap amíg vártam a buszra, kb 5 percet kellett állnom, de szabályosan patakokban folyt rólam a víz, és hihetetlenül szédültem. Éreztem hogy ha nem csinálok valamit 5 másodpercen belül elájulok. (Pedig háromnegyed órát élveztem még a véradó vendégszeretetét mielõtt elindultam a buszra, nem szívesen engednek el azonnal) Szakadó esõben leültem a vizes padra, nem érdekelt, bár elég hülyének néztek... Azt a napot már végig aludtam, tehát tapasztalatból mondhatom, hogy tényleg egy hatalmas élmény, és nagyon jó érzés, hogy segíthetsz másoknak, a véradóban mindig szeretettel fogadják az embert, de tényleg nem játék, ezt ne felejtsd el! :) 20/L
Katonakoromban én is ennyi voltam, mikor vért adtam, és tõlem feleannyit vettek le, mint a többiektõl.

Múlt hét vasárnap voltunk először együtt ez volt a 8, napom. Me a 13. napon is mert a ciklus.hu szerint 12-én van pém. Sikerülhetett?

Ma reggel arra ébredtem, hogy sok vizes fehér folyásom van az jó jel? És pé után milyen a folyás? El?re is köszike a válaszokat! Fiatal lány

Legjobb válasz: szia.persze hogy skerülhet.De nekem a ciklus.hu nem vált be.sokáig én is a szerint néztem a peteérésem, aztán vettem egy tesztet ami 3 nappal késöbbra mutatta a peteérést,ami nem sok de bizony ilyenkor számít.és nekem be is vált.Ma már 15 hetesek vagyunk.drukkolok neked is, sok sikert.és ne aggodj, ne görcsölj, bizony az is sokat számít.

szia.persze hogy skerülhet.De nekem a ciklus.hu nem vált be.sokáig én is a szerint néztem a peteérésem, aztán vettem egy tesztet ami 3 nappal késöbbra mutatta a peteérést, ami nem sok de bizony ilyenkor számít.és nekem be is vált.Ma már 15 hetesek vagyunk.drukkolok neked is, sok sikert.és ne aggodj, ne görcsölj, bizony az is sokat számít.
Szia! Egy könyvben ezt találtam a méhnyakváladékról: Menstruáció után, észlelhetõ mennyiségben, megszünik a méhnyakváladék-termelés, és a hüvely gyakorlatilag száraznak nevezhetõ. Néhány nap múlva opálosfehér, szagtalan váladékot láthatunk, egy picike nyomot hagyhat a fehérnemûn. Késõbb ez az opálosfehér váladék egy kicsit sûrûbbé és fehérebbé válik, a mennyisége megnõ. A következõ néhány napban a váladék egészen megváltozik, sokkal tisztább és rugalmasabb lesz. Közvetlenül ovuláció elõtt teljesen kitisztul, még nyúlosabbá válik és talán a tojásfehérjére hasonlit leginkább. Az ovuláció után szinte azonnal megszûnik a méhnyakváladék tisztasága és rugalmassága, ismét sûrûbb, opálosfehér váladékká alakul. Ez a progeszteron hatása. A következõ mensiig hátralévõ hetekben megint minimálisra csökken a méhnyakváladék, csak annyira, hogy nedvesen tartsa és óvja a hüvelycsatornát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!