Találatok a következő kifejezésre: Múlt hét a (949 db)

Múlt héten a menstruációm első napján elkezdtem szedni a Yadine fogamzásgátlót, tegnapelőtt múlt el, ma már szeretkezhetek kiegészítő védekezés nélkül?

Legjobb válasz: Nem. az elsõ két hétben kiegészítõ védekezés kell. (Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor az elsõ hónapban.)

Nem. az elsõ két hétben kiegészítõ védekezés kell. (Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor az elsõ hónapban.)
Ha biztos nem akarsz babát, akkor 1 hónapot várj és csak a 2. levéltõl...Ha mersz kockáztatni, hát kockáztass...Nekem nem dõlt össze a világ, hogy a biztonságot szem elõtt tartva 1 hónapot vártam. jobb, mintha utána paráznék, hogy jaj most vajon terhes lettem.e...
"A Yadine szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben." (www. pharmindex.hu) Igen, már védett vagy, nyugodtan mehet a dolog! Ne az itt szedett-vedett emberekben bízz, hanem abban, ami le van írva a tájékoztatójában!

Miért sírta el magát Csaba múlt héten, a személyiségfejlesztő héten?

PONT NEM LÁTTAM..

Legjobb válasz: Biztos rájött hogy õ egy lúzer !!!

Biztos rájött hogy õ egy lúzer !!!
milyen Csaba? milyen személyiségfejlesztõ hét?
Mert kérdezték hogy melyik volt az egyik legmeghatározóbb idõszak az életében.És a válasz az volt hogy a szülei válása.(röviden megfogalmazva) Ez a téma még most is érzékenyen érintette.
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó...

19. hetes vagyok, múlt héten a 17-18. hét körül éreztem először apróbb mozgásokat, ami valóban más jellegű, mint a bélmozágás, azonnal tudtam, hogy ő az! De valahogy még nem olyan intenzív? Normális ez, hogy nem minden nap érzem még őt?

Ez er?södni fog, s egyszer csak majd jobban lehet érezni a Picikémet?Más is így volt vele, hogy egyik nap 5-6..másnap szinte semmi, vagy nagyon gyengén 1-2, aztán harmad nap megint csak 1-2..!Azt gondoltam, hogy majd, ha végre érezni fogom, akkor már onnantól kezdve minden nap fogom érezni !:(

Legjobb válasz: Én a 24. hétig nem éreztem minden nap. Néha én is aggódtam, de semmi baj nem volt.

Én a 24. hétig nem éreztem minden nap. Néha én is aggódtam, de semmi baj nem volt.
Hamarosan minden nap erezni fogod, hol jobban, hol kevesbe. Lesznek majd aktivabb es lustabb napjai is, aztan szepen lassan beall az o ritmusa is. Ra fogsz jonni, hogy o hogyan osztja be a napjat, mikor alszik, es mikor van ebren. Azt mondjak, hogy koveti az anya ritmusat. Na, en ebben nem vagyok biztos, mert van, hogy az en picikem meg ejfelkor tornagyakorlatokat vegez, en meg mar reg aludnek. :o) Aztan azt is tudatni fogja veled nehany kedves ruhassal, hogy hogyan NE aludj. :o) Mostantol meg izgalmasabb lesz a eletetek. Tovabbi jo babavarast!
Szia! Én a 16-ik héten éreztem elõször, és nem volt semmi buborék, meg amikrõl írni szoktak, hanem nagyon apró, és gyors rúgások. Ülve éreztem elõször, mert akkor jobban hozzáfeszült a hasfalam a méhemhez. Aztán nekem is volt úgy, hogy kimaradt pár nap amikor csak figyeltem, és vártam, de nem voltam benne biztos, hogy mindig õt érzem. Utána 1 hét múlva kaptam 2 olyan rúgást, hogy már a kezünkkel is lehetett érezni, azóta minden nap egyre erõsebben mocorog.Fõleg este, és hajnalban:) Ne aggódja miatta, ha 1-2 napig nem ad jelt magáról, hamarosan Téged is megnyugtat a kis ficánka, hogy minden rendben:) Üdv:19 hetes kismama.
Teljesen normális, hogy nem nagyon, és nem mindig érzed. Még olyan kis pici, hogy a napi teendõid között gyakran észre sem veszed, ha mozog. Ne félj, egyre erõsödik, és lesz majd olyan, amikor odakapsz a pocidhoz, mert azt érzed, menten kifúrja valahol. :) Én 39 hetes vagyok, és rendszeresen olyat "játszunk", hogy õ kidugja a térdét a jobb oldalon, én pedig elnyomom neki, és akkor kinyomja máshol. :D Valóságos kis piramis vándorol ilyenkor. Vagy amikor nekifeszíti a popóját a hasamnak, háát... :)
A kérdező hozzászólása: Olyan édesen írtok róluk, köszi mindenkinek az élménybeszámolót...! Épp most mocorog egy kicsit...de csak kis "alattomosan" !:) Én már ezt is imádom...igazából ez olyan fura érzés, tényleg leírhatatlan, vártam a nagy pillangó, meg buborékolást, ahogy sokan jellemzik.. de elsõre (jó lehet már 16 hét körül volt a buborék, de azt én nem figyeltem, azt hittem a beleim..) olyan erõsebb lüktetésnek éreztem, meg picit "kellemetlennek", simogattam a hasam is közben, mert akkor erõsebb volt...de kb mindig a bal oldalam körül a köldök alatt, körül..volt ! De aztán most !! Pl.finonam érzem..tompán ! :) És most örülök, hogy ismét jelentkezik..!!
Teljesen normális. Én biztosra a 22. héttõl mertem mondani, hogy igen, ez õ. És a 24. héttõl lehet õt érezni naponta többször is.

Mi volt mult héten a grimmben?

Elfelejtettem megnézni. :(

Legjobb válasz: Nézd meg neten!OMG

Nézd meg neten!OMG
Te az erotika angyalával álmodtál, és nem a haláléval.
Az nem õ volt, én is álmodtam velr, de három melle volt. Mi a kérdés?
Ismered az X-ment? Abban a Fõnix néz ki hasonlüan, és neki is meg kellett halnia. Egyébként meg valami szenvedély vagy szeretlem múlását jelzi (mivel vörös haja volt). De ne aggódj: ha valami elmúlik, egy új dolog fog kezdõdni.

Múlt héten a barátomnál aludtam. Mit tegyek?

Alig pár hete vagyunk együtt, és azel?tt még nem feküdtünk le egymással, ? már nem volt sz?z.. Én már aludtam, amikor ? elkezdett velem közösülni miközben aludtam! Arra ébredtem hogy fáj... Õ folytatta, nem kértem hogy hagyja abba. Végül is jó volt, csak nem tudom hogy mit csináljak!? Ötletek, tanácsok? Nem akarok vele szakítani, de ez még sincs rendben!

Legjobb válasz: "azelõtt még nem feküdtünk le egymással, õ már nem volt szûz." Kicsicicám, feltûnt, h gyakorlatilag megerõszakolt? Ez nagyon messze van a normális viselkedéstõl, attól függetlenül, hogy jó volt-e. Nagyon sürgõsen beszélni kéne vele errõl, mert ez beteges.

"azelõtt még nem feküdtünk le egymással, õ már nem volt szûz." Kicsicicám, feltûnt, h gyakorlatilag megerõszakolt? Ez nagyon messze van a normális viselkedéstõl, attól függetlenül, hogy jó volt-e. Nagyon sürgõsen beszélni kéne vele errõl, mert ez beteges.
megdugott egy szûz csajt alvás közben? szakíts!!! nem becsül meg!
Felkínáltad, elfogadta. Lehet, hogy ugyanazt a helyzetet nem egyféleképpen ítéltétek meg, de bocs, mégis mire számítottál, mikor bebújtál az ágyába? Hogy ez csak úgy _van_, semmi üzenete? Hogy ezek után ne érezné gáznak reggel, ha még csak nem is próbálkozott? Miért nincs rendben, hogy nem akart lúzernak látszani elõtted? Ezek után okosat tanácsolni nemigen lehet. Szereted? Maradjatok együtt. Viszont a status quo megváltozott. "Alig pár hete vagyunk együtt" -- ez több jogalap az óvatos távolságtartásra, mint az, hogy "még csak egyszer d*gtunk". Néhány héttel/hónappal elõbb lettél nagylány, már ezt a békát le kell nyelni, törekedj inkább arra, hogy továbbra is szép és értékes legyen a kapcsolat.
"azelõtt még nem feküdtünk le egymással, õ már nem volt szûz" ez nálam arra enged következtetni hogy tulajdonképpen te szûz voltál ugye? és tulajdonképpen megerõszakolt....de ha nem is erõszaknak fogod fel...szerinted normális ez? elveszi a szüzességed miközben alszol?
Hát mindenképp beszéld meg vele ez nem a legnormálisabb viszont az igaz hogy tálcán nyújtottad át magad neki szóval érthetõ. Én is szoktam ilyet csinálni de csak akkor ha elõre megvan beszélve mert van aki szereti ha igy keltik fel.
Erõs lenne azt mondani hogy megerõszakolt, de ... Én kiraknám rögtön. Egy kapcsolatban fontos a Tisztelet és ez nem Emberhez valo/mélto viselkedés. Másodszorra pedig ha nem tudtok kommunikálni egymással akkor miért is vagytok Ti együtt...?
Fúú szakítanék... :D De tényleg, ez nem normális dolog, ki tudja miket csinálna még ilyen sunyi módszerrel.
A kérdező hozzászólása: *15 múltam/L
te szûz voltal amugy?
Védekezett, ja persze...el ne hidd már! Esemény utáni tabletta, de gyorsan!
Szerintem ezt a viselkedést beszéld meg vele, hogy mire volt ez jó.De végül is meg is lehet õt érteni, hiszen mivel ott aludtál nála, ez jelképesen olyan volt, hogy tálcán kínáltad fel magad neki.Persze, hogy nem tudott neked ellenállni.És mivel te sem kérted, hogy hagyja abba, ezek szerint neked is jó volt.Szóval mindketten akartátok.Akkor nem értem, hol van itt a probléma?!Ha nem akarod, hogy továbbra is alvás közben essen neked, akkor mondd meg neki és kész.
ha azt mondod hogy jó volt, akkor....vagy ha az zavar hogy felébresztett akkor szexeljetek alvás elõtt, örülj neki ha kíván téged, legközelebb+ majd te ébreszd fel ha õ alszik mondjuk hasonló képpen mint õ tette :) de legcélszerûbb mindig a kommunikáció beszéljetek kinek mi a baja mit szeretne hogyan....ha minden furcsaságnál vagy problémánál szakítanának az emberek mielõtt +oldanák +beszélnék...már nem lenne párkapcsolat a földön szerintem! ennyi erõvel napiszinten 100szor is lehetne szakítani vmi miatt..KOMMUNIKÁCIÓ
A kérdező hozzászólása: Õ 16, és védekezett!
Hát mindenképp szólj neki, ez szerintem nem így müködik. :O
es o hany eves? vedekeztetek?
Sztem jól tolta. csak vigyázz nehogy legközelebb arra ébredj, hogy az ánuszod reszeli:)
hahaha
:)
A kérdező hozzászólása: mi olyan vicces? :D talán tudtuk valamit?
huhuhuhhhhuuúúúú... :) Ez most komoly?
A kérdező hozzászólása: komoly, de miért? :) talán ismered vagy tudsz valamit amit én nem?:D

Néztétek múlt héten a tuti gimit?

Én igen és szerintem annyira jó volt tök elgondolokodtató!

Legjobb válasz: Te most biztos a szinkronosról beszélsz. Igazság szerint én a 7.14-est néztem nem is olyan rég. Jó rész volt :)

Te most biztos a szinkronosról beszélsz. Igazság szerint én a 7.14-est néztem nem is olyan rég. Jó rész volt :)
Táskában elázott??? az furi szitu.... telefonos szervízekben érdeklõdj.. és vigy utána rá, ne fürdesd:)
Próbáld kiszárítani. szedd szét, amennyire csak tudod, és levegõs helyen de ne napon szárítsd kb 1 hétig. utána megjavulhat. én már gyógyítottam meg többször is telefont, pedig azok a "nagy" iPfonehoz képest sehol nem voltak.
Szedd szét, keress rajta egy matricát ami piros, vagy valamilyen színes. Az jelzi hogy elázott. Aztán szedd le, vidd el egy másik szervízbe(hogy ne ismerjenek fel), és megjavítják. Mondd hogy nem tudod mi lett vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Gumikacsával fürdök, nem telefonnal. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos az iPhone-t nem érdemes szétszedni. A javítás során sem szedik szét. Már szétszedés nélkül is látszik néhány jól elhelyezett indikátor elszínezõdésébõl, ha megázott. Garanciális javítás során egyszerûen kicserélik a készüléket. Ma már nem 122000, hanem "csak" 67000 a csere.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!