Találatok a következő kifejezésre: Múlt hét óta (88 db)

Mennyi időm lehet még szülésig? Ma voltam vizsgálaton és a hüvely vizsgálatnál 2110-es értéket irtak be. Néha fájok. Ma különösen de múlt hét óta minden nap. 36hetes+3napos

Legjobb válasz: Akár 3-4 hét is lehet! A sógornõmnek múlthéten mondta a dokija szerdán, hogy ha szombat reggelig beindul a szülés akkor szül, de ha nem, akkor kihúzza még azt a maradék 2 hetét. A front miatt mondta, azt mondta ez most ami most van akkora front, hogy nagy roham lehet. Fájásai voltak neki is, nem rendszeres, de volt és õ is nyitva volt már vagy a 34 héttõl.

Akár 3-4 hét is lehet! A sógornõmnek múlthéten mondta a dokija szerdán, hogy ha szombat reggelig beindul a szülés akkor szül, de ha nem, akkor kihúzza még azt a maradék 2 hetét. A front miatt mondta, azt mondta ez most ami most van akkora front, hogy nagy roham lehet. Fájásai voltak neki is, nem rendszeres, de volt és õ is nyitva volt már vagy a 34 héttõl.
Szia! Még túl is hordhatod:) Elõzõ terhességemnél a 20.héttõl fokozatosan nyíltam, és emiatt a doki koraszüléssel ijesztgetett. 30 hetesen voltam annyi, mint te most. 35 hetesen már 1111 volt a cg. 40+4 voltam, amikor szültem, de akkoris indítgatták:)
Szia! Én is 36 hetes vagyok, 32 hetesen 2100 volt az értékem, szerdán megyek orvoshoz, hát kiváncsi leszek...nekem is fáj a hasam egy ideje. Nem keményedik, hanem alul fáj! Tegnap pedig enyhén, ma már erösebben érzek szurkálást a hüvelyembe. Neked milyen 'fájásaid' vannak, és ezen kivül hogy érzed magad? Amugy a tapasztaltak nekem is azt mondták, hogy ezek ellenére kihuzhatom még azt a 4 hetet.
A kérdező hozzászólása: Nekem ma egész nap rossz a közérzetem.Semmihez nincs kedvem kicsit agressziv a hangulatom.De ez szerintem csak az idõ.A derekam nagyon fáj és onnan indul ki a fájdalom néha oldalra is.

5. hetes várandós vagyok. Az eddigi tüneteim a múlt hét óta eltűntek (hasgörcs, mellérzékenység), emiatt nagyon kétségbe vagyok esve, mert nagyon várjuk a Picit, és sok heyn olvastam, hogy ez a terhesség elhalását jelenti. Mi a tapasztalatotok?

4+6. napon 4mm petezsák látszódott. Jöv? héten kell mennem a köv. UH-ra.

Legjobb válasz: Szia, En is sokszor aggodtam amiatt hogy megvan-e meg a baba, mert a tuneteket hol ereztem, hol nem.. A mellerzekenysegem eltunt kb a 7. het utan nekem is, de helyette jott faradtsag, etvagy, amibol tudom, hogy nincsen gond. Igazan megbizonyosodni majd csak a jovo heti UH-n tudsz, legyel turelmes, es gondolj pozitivan a dolgokra. Tudod, a kicsi megerzi ha szorongsz valami miatt! Szoritok Neked! 10hkm

Szia, En is sokszor aggodtam amiatt hogy megvan-e meg a baba, mert a tuneteket hol ereztem, hol nem.. A mellerzekenysegem eltunt kb a 7. het utan nekem is, de helyette jott faradtsag, etvagy, amibol tudom, hogy nincsen gond. Igazan megbizonyosodni majd csak a jovo heti UH-n tudsz, legyel turelmes, es gondolj pozitivan a dolgokra. Tudod, a kicsi megerzi ha szorongsz valami miatt! Szoritok Neked! 10hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatásod. Most is itt ülök pityeregve, és próbálom megbeszélni Mazsival, hogy maradjon velünk. Boldog Babavárást kívánok Neked!
jaaj te szegeny, megertelek mert en is igy voltam allandoan aggodtam, mondjuk nekem elotte volt 2 vetelesem es ezert. De azt jol teszed ha beszelsz neki mindenfele pozitiv dolgot! Megnyugtatas keppen ha nincs verzesed nincs semmi baj szerintem nyugi!
Szia Én most 6, 5 hetes vagyok, és van egy 9 hós lányunk is. Sem most, sem elõzõleg nem voltak "hagyományos" tüneteim (nem hánytam/émelyegtem, mellérzékenység csak akkor volt pár napig mikor meg kellett volna jönnie, gyomorsavammal minden okés, béltevékenység normális stb). Az elsõnél én is aggódtam állandóan: nehogy bajt jelentsen, hogy ennyire jól vagyok. Mostmár tudom, hogy én ilyen szerencsés alkat vagyok, aki könnyen viseli a várandósságot. Mázli! Miért ne lehetnél te is ilyen alkat? :) Ha nem görcsölsz/vérzel, akkor az mindenképp jót jelent. Ne idegeskedj feleslegesen, tudom, hogy nehéz megállni, de hidd el, a jövõ héten is minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. és 3. válaszoló! Még nem tudok semmi biztosat, majd csak 07.02.-én tud fogadni a dokim, de nagyon hálás vagyok Nektek is a biztató válaszért. Sokat segítettetek. Minden jót kívánok a Pocaklakókhoz és a 9 hónaposhoz egyaránt.

Mult hét óta látványosan lement a hasam? Számit abban, hogy mikor indul a szűlés? 37hetes km

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ babásoknak általában a 36. hét körül lejjeb ereszkedik a hasa, de ez nem jelzi azt, hogy esetleg korábban jönne a bébi. Ez egy természetes dolog.

Szia! Az elsõ babásoknak általában a 36. hét körül lejjeb ereszkedik a hasa, de ez nem jelzi azt, hogy esetleg korábban jönne a bébi. Ez egy természetes dolog.
Szia! Én is reménykedem hátha elõbb jön , nekem nagyon lennt van már a pocakom.... de semmi jele annak hogy ki akarna jönni:)
38 hetes vagyok, egy hete van lent a pocim, gyerkõc meg vígan van odabent...


Mit vegyek Karácsonyra a barátomnak? Hivatalosan múlt hét óta vagyunk egy pár. (meleg kérdés)

26/F

Legjobb válasz: és te melyik vagy a csatlakozó vagy a konnektor?

és te melyik vagy a csatlakozó vagy a konnektor?
Én sose vennék szív nyakláncot , mert az szerintem "annyira romantikus"......
Ha csak egy hete jártok, akkor szerintem még korai is ezen gondolkodni. Ahogy a melegeket ismerem. :)
Szerintem is hagyd még a szívecskés medált késõbbre jó lesz az , az egyéves fordulóra. Én egy plüss figurát és csokit vennék neki esetleg sálat , övet valami kis apróságot :)
Mondjuk nem tudom, hogy milyen személyiségek vagytok azon kívül hogy melegek vagytok. De ha nem ez a ridikül dobálós nagyon meleg címû történet van, akkor semmi féleképpen ne vegyél szívecskés medált! ezek mindig jó kérdések, de van még 3 heted kitalálni :)
Én falra másznék a szívecskés medáltól, pláne ha csak pár hete vagyunk együtt o.O
Szia, utolsó vagyok, ne haragudj, valahogy a "Karácsony" kiment a fejembõl, a sütis részt leszámítva szerintem a többi is jó, és hozzá a szívecskés medál :)
Kedves Kérdezõ! Szerintem jó ötlet meglepni a kedvenc süteményével/édességével. Vagy ha nagyon jól tudsz fõzni, akkor vacsora is szóba jöhet, kedvenc ételeivel, vagy étterembe is elmehettek. A szívecskés medálos nyaklánc nekem nagyon tetszik :)
Készíteni is készíthetsz! Pl. festhetsz neki stb. amihez értesz. Nekünk is ami van festményünk az mind az akitõl kaptuk saját kezû munkája. Bármit készíthetsz, ott a neten képeket szerkeszteni egy pillanatba se kerül. Ha régebb óta járnátok, akkor se kellene nagyra gondolni. Fõ hogy szeressétek egymást. Remélem sokáig egy pár lesztek!
A kérdező hozzászólása: Nyakláncra én is gondoltam, olyan medállal, ami egy félbe tört szívet ábrázol és a szív másik fele pedig nálam van! :)
Én egy nyakláncot vennék neki medállal. :)
Te vagy a konnektor. Akkor õ a csatlakozó. Merülj le és csatlakozz rá ;) Bocsi ha megsértettelek. Am tényleg valami apróságot.
(Nem hasonlat, hanem metafora) Például hosszabbítót lehetne venni. :D
Seggtágítót és szájpecket.
Hát pár hét után tényleg csak valami apró dolgot érdemes. Lehet plüssfigura, valami pia, ha van valami kedvence stb. :) De szerintem bármilyen apróságnak örülni fog. :)
A kérdező hozzászólása: "és te melyik vagy a csatlakozó vagy a konnektor?" Ez a kérdés szempontjából lényegtelen, amúgy még ezt a hasonlatot nem is hallottam. :D De ha tudni akarod, akkor én a "konnektor" vagyok.
Hát akkor ne túl nagy ajándékot. Csoki, kulcstartó, valami apróság. Vagy szex, az mindíg jó ;)
szívecskés medált, plüsst, gyertyát, haszontalan dísztárgyat semmiképpen. Ez azt mutatja, hogy totál sekélyes vagy. Egy üveg nutellának tuti jobban örül, mint egy giccsparádénak.

Ha másfél éve dolgozom a cégnél határozatlan idejű szerződéssel és múlt hét óta terhes táppénzen vagyok fenyegető vetéléssel akkor elküldhetnek? Mert sajnos közvetítő cég által van a munkaviszonyom nem céges dolgozó vagyok!

Legjobb válasz: Neked a közvetítõ ill. munkaerõkölcsönzõ céggel van szerzõdésed, úgy hiszem. Nekik kell írásban bejelentened, hogy babát vársz. Így felmondási védelem alatt állsz. Nem küldhetnek el.

Neked a közvetítõ ill. munkaerõkölcsönzõ céggel van szerzõdésed, úgy hiszem. Nekik kell írásban bejelentened, hogy babát vársz. Így felmondási védelem alatt állsz. Nem küldhetnek el.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt megtettem csak félek mert elküldések lesznek jövõ hónapba! De akkor sem küldhet el ugye?
Nyugi nem. Nagyon szigorú a törvény rá.Írásba kell bejelenteni ahogy az egyes válaszoló írta! Boldog babavárást!! :) 38hkm
Nem küldhetnek el. A munkaviszonyod nem fog megszûnni. Legfeljebb a cég kér másik dolgozót helyetted, de az már rád nem tartozik, mert neked a kölcsönzõ céggel van szerzõdésed. 1-es voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Most már azért nyugodtabb vagyok!

Tegnap volt a 28 dik napom nem jött meg, de már múlt hét óta szurkál a hasam, és a derekam, azt hittem meg fog jönni, de nem -lehet hogy csak simán késik-? nem merek tesztet csinálni hátha negativ, , , még pár napot várok

volt valakinek ilyen tünete terhesség elején?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló kérdésekkel küzdök. Nekem is tegnap kellett volna megjönnie. Nekem "megfog jönni érzésem" van. De nem mertem tesztelni, inkább várok vele, majd talán holnap. Szurkolok Neked!

Szia! Én is hasonló kérdésekkel küzdök. Nekem is tegnap kellett volna megjönnie. Nekem "megfog jönni érzésem" van. De nem mertem tesztelni, inkább várok vele, majd talán holnap. Szurkolok Neked!
Kedves kérdezõ! Összeszedted-e már a bátorságod? Én még nem :( ma a párom egész nap dolgozik, így nem lett volna kivel megosztani az örömöm (vagy bánatom). Majd holnap...de eddig mensinek semmi jele. Picit szurkál a hasam, de egyéb megelõzõ tüntet nincs.
Igen, ez annak is lehet a jele, hogy terhes vagy, mivel a magzat miatt tágul a méh. Nekem is csak ennyi jele volt a terhességemnek, illetve még a mellem is feszült, mint a mensi elõtt egy-két nappal, de csak nem jött meg. Vegyél egy tesztet. Most még bõven van idõd dönteni, ne várjál túl sokáig, annál nehezebb.
A kérdező hozzászólása: én is szoritok neked- de ha nem most akkor jövõ hónapban tuti- csak pozitív gondolkodás tudod
A kérdező hozzászólása: szia! IGEN összeszedtem ma reggel teszteltem-halványan de megvan a két csík- jövõhéten még egy tesztet csinálok-de mostmár tuti- és nálad mi lett az eredmény?
Még mindig semmi, de a teszt csak egy csíkos lett ma reggel :(
A kérdező hozzászólása: jövõ héten azért csinálj még egyet lehet hogy még nem mutatja ki- ird meg majd az eredményt- szoritok neked
gratulálok a babához. nekem is fáj a hasam és volt halvány rózsaszín folyásom de egy hét mulva kell hogy megjöjjön.lehet hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: lehet jele a terhességnek a hasfájás- de nekem nem volt rózsaszin folyásom igy ezt nem tudom hová tenni- de egy hét mulva megtudod- hosszú idõ lessz tudom, nekem is nagyon nehezen teltek ezek a napok- szoritok hogy összejöjjön- majd ird meg mi lessz az eredmény

Decemberig táppénzen vagyok veszélyeztetett terhesként, a múlt hét óta. Ebben az évben még van 5 nap szabadságom. Ezt elveszítem? Ha nem, akkor kötelesek kifizetni? Mikor fizetik ki?

Köszönöm

Legjobb válasz: Nem veszted el,mert mikor vissza mész majd dolgozni 2-3év mulva akkor ezt az 5napot is hozzá számolják a szabiaidhoz és ugy adják ki.

Nem veszted el, mert mikor vissza mész majd dolgozni 2-3év mulva akkor ezt az 5napot is hozzá számolják a szabiaidhoz és ugy adják ki.
A kérdező hozzászólása: Oh, és idén akkor ezt nem is igényelhetem?

5 napja késik és múlt hét óta nagyon fájnak a melleim. Lehet baba?

Bár a nem várt nála sosem rendszeres és a melleim is szoktak fájdogálni ez most olyan fájás, mintha téglát raktak volna bele és fürdéskor is nagyon fáj ha hozzáérek, teljesen meg van keményedve. A hasam is fáj, mintha meg akarna jönni, de mégsem...A ciklus elején voltunk együtt párommal. Az álmosságot nem említem, mert az elmúlt fél évben szinte mindig nagyon fáradt és kimerült vagyok. De tény, hogy most is.Tesztet még nem csináltam, eddig nagyon sok negatívra sikeredett és kicsit félek...de remélek!

Legjobb válasz: pedig egyelõre a teszt tudná megerõsíteni!

pedig egyelõre a teszt tudná megerõsíteni!
Bizony, lehet baba!Én a helyedben akkor is csinálnék tesztet, mert 5 nap késéssel már igencsak esélyes a dolog!
A leírtak alapján szerintem elég esélyes, hogy babás vagy. A hasfájás alhasi vérbõség, a méhszalagok mozgolódása is okozhatja, ami szintén lehet baba jele. Szerintem, ha tényleg terhes vagy, akkor már kimutatja a teszt. Én tesztelnék a helyedben. Majd írd meg, mi lett. :)
5 napos késésnél már mutatná a teszt, vegyél erõt magadon és tesztelj, mintsem idegbetegre agyald magad.Nincs mit vesztened, ha nega azért ha meg pozi, akkor meg lesz nagy öröm. Akár most is csinálhatnál egyet. 31 hetes km
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap este és ma reggel is csináltam tesztet és mindkettõ pozitív lett!!! Annyira boldogok vagyunk!!! Ma megyek dokihoz és remélem minden rendben lesz!!!Köszönöm a bíztatást!
Gratulálok a babához, ugye megmondtam, hogy nincs mit vesztened?! Vigyázz magatokra és írd meg mi volt a dokinál. Reméljük valami foltocskát már fog látni ha szívhangot még nem is. 31 hetes km.
Gratulálok. :)
Egy fõtengelycsere nem kis mûvelet. Légy türelemmel azt tudom mondani. Fõtengely csere az nem semmi dolog.
A kérdező hozzászólása: Csak ugye megrendelték, csak még nem jött meg, csak arra lennék kíváncsi vajon meglesz jövõhét szerdára szerintettek?

Miért nem hízik? 2 hónapos múlt a babám, idáig minden héten hízott 200-300 g-ot, de a múlt héten szinte semmit. Az oltást is egy hete kapta, lehet ez miatt?

Vagy a tejem nem elég neki? Az utóbbi napokban hallhatóan kevesebbet szopik, mivel alig hallom, hogy nyelne, sokszor váltogatjuk is a két mellemet szopi közben. Szopi után nem szokott ny?gös lenni, inkább mosolygós, de ha kínálnék még neki, tuti kellene még neki.

Legjobb válasz: Ne pánikolj. Nem a heti hízást kell nézni, hanem a havit.

Ne pánikolj. Nem a heti hízást kell nézni, hanem a havit.
Soha ne gondolj olyasmire, hogy kevés a tejed! Ha a babád mosolygós, akkor minden oké! Tényleg a havi hízást kell nézni! A kisbabák sem gépek, hogy minden héten ugyanazt produkálják, mint elõtte. Hízni fog, most egyszerûen ilyen hete van, ne aggódj:)
Születése óta mennyi hízott?? Amnúgy az én lánym havi szinten hízott max fél kiklót, no para.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor nem aggódom. 3600 g-mal született, most 5200 g volt az este.
Hízott 2 hónap alatt 1, 6 kilót, teljesen jó:-))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!