Találatok a következő kifejezésre: Múlik az és (650 db)

Mit csináljak ezzel az állandó el nem múló éhséggel? Terhes vagyok, és iszonyatosan éhes. Evés közben sem múlik el, és nem is tudok akármit enni, mert mindentől undorodom.

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet esetleg, hogy a gyomorsavaddal van probléma, én akkor szoktam ilyet érezni, ha sok a savam. Próbálj meg sok vizet inni és egyél azt, amit kívánsz. Biztosan arra van inkább szüksége a szervezetednek. Üdv 29 heteske

Szia! Nem lehet esetleg, hogy a gyomorsavaddal van probléma, én akkor szoktam ilyet érezni, ha sok a savam. Próbálj meg sok vizet inni és egyél azt, amit kívánsz. Biztosan arra van inkább szüksége a szervezetednek. Üdv 29 heteske
Olyat egyél ami nem hízlal!!Kekesz, gyümölcs stb. Ez olyan kényszerevés!!Le kell gyõzni:)
A kérdező hozzászólása: A kekszet nem szeretem, és nem tudok vele mit csinálni, mert hajnalban is arra kelek, hogy nagyon éhes vagyok. Nem hiszem, hogy gyomor sav lenne. Nagyon rosz, mert nem tudok semmit sem csinálni, mert állandóan ennem kell!
Nekem a répa vált be!
VAn ilyen sajna! Mármint ilyen terhesség. Biztos meg van az oka (lehet valamilyen vitaminhiány esetleg?), a nõvéremnek volt ilyen az elsõ terhessége, 9 hetesen elment a baba, de addig folyamatosan evett és fel is ment rá nagyon sok. A köv. terhessége már jobb volt, akkor nem evett annyit, de akkor meg az elõzõbõl maradt plusszok miatt sokat hízott. A második kisfia születése után viszont úgy lefogyott, hogy vékonyabb, mint a terhességek elõtt. Szerintem a védõnõddel beszélj errõl. Mert az orvos nem hiszem hogy ilyennel foglalkozna.
A kérdező hozzászólása: Nekem már volt két vetélésem. Az elõzõ terhességemnél is volt olyan, hogy gyakran ettem, de ez már túl tesz mindenen! A reggelim két meleg szendvics, egy tál müzli, gombapörkölcs rizsel, és kocsonya! Ez nem normális! 2 perc és éhes leszek!
nekem is ilyen volt. neha most is. én azt csinalom, hogy nagyon nagyon nagyon lassan eszek, nem falok, es egyszerre csak egy tanyerral, utana vartam egy kicsit. illetve segitett az is, ha kaja elott ittam egy nagy pohar vizet amikor meg mar ugy ereztem tenyleg sok, fogat mostam. en esti fogmosó vagyok, az agyam valahogy ráállt arra, hogy "fogmosás utan nem eszunk", az egy ideig hat. és még egy utolsó: probald ki, hogy turmixot iszol. nekem az is segitet, meg az, hogy felszeltem egy csomo almat, benyomtam a sütõbe, jó puhára pároltam, és azt ettem.
Próbálj tényleg inni egy jó nagy pohár vizet evés elõtt, az is telít! Beszélj errõl az orvosoddal, mert amellett, hgoy neked sem jó, elképzelhetõ, hogy valamiféle vitamin hiányra utal. Nekem csak néha napján van ilyen falós rohamom, de nagyon utálom!
kép?
A kérdező hozzászólása: Nincs kép sajnos nem tudok csinálni , csak annyi hogy oda szorult a vér és olyan mintha kör szakállam lenne , van amikor vissza jön van amikor elmulik a hidegtõl pl. vissza jön mit tegyek ellene ?
orvos mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam orvosnál .
A kérdező hozzászólása: Valami tanács esetleh mitkezdjek vele ?
ha három éve nem szívódik fel, szerinted lesz változás az elkövetkezö 30évben? nem hinném...
menj orvoshoz és õ megmondja. Ostobaság volt nem elmenni már 1hónap után is, így 3 év után még inkább rosszul tetted.
A kérdező hozzászólása: De van amikor elmulik teljesen és aztán vissza jõn de bemegyek az Oroshoz akkor

Ha eddig megbíztál a párodban, és most valamit megtudnál a múltjáról, az megingatná a bizalmad? Vagy a múlt az múlt?

Legjobb válasz: Attól függ mirõl van szó. Ha az derülne ki h megcsalt a kapcsolatunk elején, akkor szakítanék vele. Ha az h pornózott / drogozott pár éve, akkor is. Sok más miatt meg nem...

Attól függ mirõl van szó. Ha az derülne ki h megcsalt a kapcsolatunk elején, akkor szakítanék vele. Ha az h pornózott / drogozott pár éve, akkor is. Sok más miatt meg nem...
Ez emberfüggõ, én úgy vagyok vele, hogy a múlt az múlt, idõvel úgyis mesélni fog esetleg a múltban történt nem pozitív dolgokról/eseményekrõl is a másik, de ha nem hazudott egyébként, akkor szerintem nem is kell emiatt besértõdni, vagy hisztizni. Biztos neked is vannak olyan dolgaid, amik meg neki nem tetszenek(vagy tetszenének), de a jelenben kell élni! :)
Hát, leírhatnád mi derült ki róla. Ha pl megcsalta az elõzõ barátnõjét, az nem érdekel. Ha megölt egy embert, az igen. Ha megütötte a barátnõjét, az szintén.
A kérdező hozzászólása: Harmadik válaszoló, elsõre eltaláltad. :)
Tehát megcsalta az elõzõ barátnõjét? Velünk az a helyzet, hogy amikor megtetszettünk egymásnak, barátnõje volt... igaz, nem csalta meg velem, de sokat bókolt nekem, elmondta, hogy nagyon tetszem neki, bár itt a barátnõje és nem akarja eldobni magától, mert már régóta együtt vannak, ...stb Nos, aztán mégis szakítottak, és attól még nem izgulok ezen, hogy vajon mellettem bókolgat e más nõknek, mert az elõzõ barátnõjével azért tette ezt, mert bizonyára nem õ volt az igazi... Bár ez nem ugyanaz a helyzet, de érted. :) És azt ki tudja, hogy mi állt a megcsalás hátterében (bár, bármi is, megbocsájthatatlan, de ha gondolod beszéljétek ezt át, és hátha megnyugszol!)

9 hónapja szültem, a múlt hónapban jött meg először. A múlt hónapban és most is iszonyatos ovulációs görcseim vannak. (Fáj az egész alhasam, minden lépésnél fáj, szinte görcsöl. Még hányingerem is van. ) Ez normális iyenkor?

1 hónapja voltam n?gyógyásznál, ? mindent rendben talált.

Legjobb válasz: nekem 3hónappal szülés után jött meg 1x,akkor javában szoptattam még(9hós koráig).ekkor nem is volt gond,alig véreztem,szinte fájdalom nélkül.de azutáni kegyetlen volt!majd megõrültem a görcsöktõl,erõsen is véreztem.és én is rendben vagyok/voltam a doki szerint.majd minden 2.vérzést kísért ilyen erõs görcs. valahol biztosan "normális",hiszen most állnak vissza teljesen a hormonok.

nekem 3hónappal szülés után jött meg 1x, akkor javában szoptattam még(9hós koráig).ekkor nem is volt gond, alig véreztem, szinte fájdalom nélkül.de azutáni kegyetlen volt!majd megõrültem a görcsöktõl, erõsen is véreztem.és én is rendben vagyok/voltam a doki szerint.majd minden 2.vérzést kísért ilyen erõs görcs. valahol biztosan "normális", hiszen most állnak vissza teljesen a hormonok.
Nekem is 3 hónap után jött meg de azt hittem mindjárt szülök még egy gyereket. :) Még a szülésbõl maradék TENA betéteket is elõ kellett vennem. A következõ már nem volt ilyen, olyan volt mint azelõtt vagyis abszolút nem fájt semmi. 9 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!
Szerintem peteérésed lesz!
Én is peteérésre tippelek! De ha úgy érzed hogy mensi ellenére terhes lennél, akkor csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: máris?29 naposak a ciklusaim és az utolsó menstruációm 25-én volt.
A jelek arra utalnak. Méred a hõdet?
A kérdező hozzászólása: nem mérem.lehet csinálok akkor este egy ovu tesztet.ha ma leszünk együtt meg kedden az jó?holnap nem tudunk.fehér folyásom van, mintha darabos lenne kicsit.

Segitseg kene SOS nem ertem a kemiat es holnap irok belole (ezen mulik az evvegi jegyem es egyben a tovabbtanulasomba beleszamit) Hogy kell felirni az egyenleteket?

Kemiai egyenleteknel jarunk. Egeszen pontosan irok holnap a kwmiai egyenletekbol, kemiai szamitasokbol, es az oxidaciobol. Az lesz szerintem majd a feladat hogy ad valami feladatot es irjam fel ezt egyenletbe majd rendezzem szamoljam ki meg ilyesmimk. Ha valaki tudna nekem segiteni orok halam neki:) hogy kell rendezni meg kiszámolni? honnan tudom hogy hany mol? az egyenletbe molekula vagy atomkent irkm ba?? jaj istenem annyira nem ertem:(

Legjobb válasz: Az egyenletrendezés szabályai: 1. Minden elembõl ugynannyi atomnak kell lennie a baloldalon, mint a jobboldalon. 2. Ha az egyenletben ionok vannak, a töltések számának is meg kell egyeznie a bal- és a jobboldalon. 3. Az oxidációs számok változásának is stimmelnie kell. Ha adottak a kiindulási anyagok meg a végtermékek, akkor elõször kezdd azzal az elemmel, amelyik csak egy-egy molekulában van mindkét oldalon! Ha több ilyen van, válaszd azt, amelyik a legkisebb jobb alsó indexben szereplõ együtthatóval szerepel a molekulákban. A többi együtthatõi molekulát passzítsd hozzá, lépésrõl lépésre! Példák: I. feladat: ammóniaszintézis N2 + H2 -> NH3 1. N2 + H2 -> 2NH3 A N stimmel, a H nem stimmel. 2. N2 + 3H2 -> 2NH3 Ez már jó. A fenti egyenlet alapján 1 mól nitrogénbõl és 3 mól hidrogénbõl 2 mól ammónia keletkezik. II. Hogyan robban a nitroglicerin? H-CH(ONO2)-CH(ONO2)+CH(ONO2)-H -> CO2 + H2O + N2 C3N3O9H5-> CO2 + H2O + N2 A három C 6 O-t fogyaszt a molekulából. C3N3O9H5 -> 3CO2 + H2O + N2 Öt H és 3 O kiadó, ezekbõl két H2O keletkezik, vagyis oxigén is keletkezik! C3N3O9H5 -> 3CO2 + 2H2O + 3/2 N2 + 1/2 O2 Nem szeretjük a törtes együtthatókat, ezért a végsõ egyenlet 2 C3N3O9H5 -> 6CO2 + 4H2O + 3 N2 + O2. Itt egy több oldalas magyarázat: http://garfield.chem.elte.hu/Zsigy/oktatas/BiolBSc_felz/tema..

Az egyenletrendezés szabályai: 1. Minden elembõl ugynannyi atomnak kell lennie a baloldalon, mint a jobboldalon. 2. Ha az egyenletben ionok vannak, a töltések számának is meg kell egyeznie a bal- és a jobboldalon. 3. Az oxidációs számok változásának is stimmelnie kell. Ha adottak a kiindulási anyagok meg a végtermékek, akkor elõször kezdd azzal az elemmel, amelyik csak egy-egy molekulában van mindkét oldalon! Ha több ilyen van, válaszd azt, amelyik a legkisebb jobb alsó indexben szereplõ együtthatóval szerepel a molekulákban. A többi együtthatõi molekulát passzítsd hozzá, lépésrõl lépésre! Példák: I. feladat: ammóniaszintézis N2 + H2 -> NH3 1. N2 + H2 -> 2NH3 A N stimmel, a H nem stimmel. 2. N2 + 3H2 -> 2NH3 Ez már jó. A fenti egyenlet alapján 1 mól nitrogénbõl és 3 mól hidrogénbõl 2 mól ammónia keletkezik. II. Hogyan robban a nitroglicerin? H-CH(ONO2)-CH(ONO2)+CH(ONO2)-H -> CO2 + H2O + N2 C3N3O9H5-> CO2 + H2O + N2 A három C 6 O-t fogyaszt a molekulából. C3N3O9H5 -> 3CO2 + H2O + N2 Öt H és 3 O kiadó, ezekbõl két H2O keletkezik, vagyis oxigén is keletkezik! C3N3O9H5 -> 3CO2 + 2H2O + 3/2 N2 + 1/2 O2 Nem szeretjük a törtes együtthatókat, ezért a végsõ egyenlet 2 C3N3O9H5 -> 6CO2 + 4H2O + 3 N2 + O2. Itt egy több oldalas magyarázat: http://garfield.chem.elte.hu/Zsigy/oktatas/BiolBSc_felz/tema..
Ez már nem egyenletrendezés, hanem tárgyi tudás. A klórnak pl. három oxidja van:Cl2O klórmonoxid, ClO2 klórdioxid, Cl2O7 klórheptoxid. A szénnek kettõ: CO és CO2. A hidrogénnek kettõ: H2O víz és H2O2 hidrogénperoxid. A kénnek SO2 és SO3. Általában megmondják, hogy minek a keletkezésének az egyenletét kell felírnod.
A kérdező hozzászólása: ha pl nekem az van megadva hogy Cl2 +O2--> akkor az Cl2O2 lesz vagy ClO4??? meg meg annyi hogy azzt nem tudom hogy ha meg van az egyenletem akkor honnan tudom hogy mi kerul a nyil vegere?
A kérdező hozzászólása: NAGYON NAGYON SZEPEN KOSZONOM A SEGITSEGEKET:) )) mar csak egy dolgot nem ertek:/ pl: H2 + O2---> H2O es ezt rendezni kell a tankonyv ugy rendezi hogy: 2H2 + O2---> 2H2O miert?? miert kap a a hidrogen meg kettot miert nem az oxigen?
A kérdező hozzászólása: de akkor ha pl a negyes focsoportba van vagy a nyolcasban akkor mi van? vagy ha pl nem a focsoportban van?
Hát, ez így nem igazán jó. Nem mindig kettest kell odaírni, és azt sem egyszerû eldönteni hogy mikor melyik elembõl kell többet venni. Ezt a periódusos rendszer dönti el. 1. oszlop (azaz fõcsoport): egyszeresen pozitív ionok 2. oszlop: 2+ ionok 3. oszlop: 3+ ionok (4. oszlop: bármilyen) 5. oszlop: 3- ionok 6. oszlop: 2- ionok 7. oszlop: 1- ionok. Tehát pl Alumínium oxid képlete: Az Al 3+, az O 2-, tehát Al2O3, mert ha 2 Al van az összesen +6, a 3 oxigén összesen -6 így kijön a semleges molekula.
A kérdező hozzászólása: Akkor annyi hogy felirom az egyenletet es akkor teszek a jobb also sarkaba kettest ha fem es akkor nem ha nem fem ugye? ez alapjan a vegeredmenyt fel tudom irni. utanna honnan tudom meg hogy az anyagok ele hanyast
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat:) ))
A kérdező hozzászólása: ROVIDEN CSAK ANNYI HOGY HONNAN TUDOM MEG HOGY AZ EGYENLETET HOGY KELL FELIRNI? MARMINT HOGY MIKOR KELL A BAL ALSO SARKABA EGY KETTES (MOLEKULA) MERT EGYSZER VAN EGYSZER NINCS:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) a dolgozatom minden bizonnyal ötös lesz:) )

Candidát állapított meg az orvosom és felírt mikogal hüvelykúpot, fluconer gyógyszert és canesten krémet, de 4 nap után se múlt el és 4 napig kellett szedni a gyógyszereket. Miért nem gyógyultam meg?

annyiba enyhültek a tüneteim ,hogy nem viszket ,de a fehéres anyag megmaradt a kisajak és a nagyajak között, és a csípős fájó érzés is vizeléskor ill. utána. Valami tanács? Úgy gondoltam jövőhéten megint elmegyek, de már 2.ra megyek az elmúlt időszakba és félek ,hogy már lassan az agyára megyek, orvos változtatáson is gondolkozok, mert nekem nagyon nem szimpatikus.

Legjobb válasz: A kezelés,amiket kaptál jó. A Fluconer elnyújtott hatású,úgyhogy még hatni fog. Viszont,ha van partnered,Õt is kezelni kell.Illetve a gyógyszert makacs esetben,meg lehet ismételni 3 nap és 1 hét múlva. Ha nem szimpatikus az orvos,akkor tényleg váltsál,de a kezeléssel nincs baj.

A kezelés, amiket kaptál jó. A Fluconer elnyújtott hatású, úgyhogy még hatni fog. Viszont, ha van partnered, Õt is kezelni kell.Illetve a gyógyszert makacs esetben, meg lehet ismételni 3 nap és 1 hét múlva. Ha nem szimpatikus az orvos, akkor tényleg váltsál, de a kezeléssel nincs baj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, és azt nem tudod , hogy mennyi idõ míg teljesen elmúlik? A partner is kezelve van szintén ezzel a tablettával
Ha a kezelés befejezése után 4-5-nappal nem múlik elmenj vissza, lehet, h Neked szükséged lesz még 1 tablettára.A partnerednek elég az 1.

15/L Hogy tudom megállapítani, hogy melyik középiskola a legmegfelelőbb számomra? Mi van, ha rosszul döntök, és túl nehéz fába vágom a fejszét? Ezen múlik az egész életem, és ez kétségbe ejt! Bizonytalan vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Hát ezt te tudod hogy mire vagy képes!De az egyik unokatesóm egy viszonylag nehéz iskolába ment és most meg is bukott pedig nagyon örült hogy felvették de nem felelt meg az elvárásoknak!Amúgy én egy nem olyan neves iskolába mentem de a barátnõmék igen és én mindig valahogy le voltam nézve hogy õk egy nehéz iskolába járnak én meg nem és azt gondolták hogy én nem vagyok olyan okos mint õk mert hogy az én sulim nem olyan szigorú!De az érettségim jobb lett mind a kettõjükénél és félre is állt a szájuk hogy ez hogy lehet!Szóval nem minden éri meg ,mert az unoka tesóm is így járt és most mehet szakácsnak!

Szia!Hát ezt te tudod hogy mire vagy képes!De az egyik unokatesóm egy viszonylag nehéz iskolába ment és most meg is bukott pedig nagyon örült hogy felvették de nem felelt meg az elvárásoknak!Amúgy én egy nem olyan neves iskolába mentem de a barátnõmék igen és én mindig valahogy le voltam nézve hogy õk egy nehéz iskolába járnak én meg nem és azt gondolták hogy én nem vagyok olyan okos mint õk mert hogy az én sulim nem olyan szigorú!De az érettségim jobb lett mind a kettõjükénél és félre is állt a szájuk hogy ez hogy lehet!Szóval nem minden éri meg , mert az unoka tesóm is így járt és most mehet szakácsnak!
Szia. Jól érzed, ez egy fontos döntés. Ha bizonytalan vagy, nincs elképzelésed mi akarsz lenni, akkor azt ajánlom, hogy válassz egy erõsebb gimnáziumot és a 4 év alatt lesz idõd eldönteni, ha pedig van elképzelésed, hogy mi akarsz lenni, akkor nem kérdés. Nyilván oda menj, ahol azt tanulhatsz, amit szeretnél. (Egyébként az általános iskolák legnagyobb baja az, hogy a legtöbbjükben könnyen osztogatják az 5-ösöket, és aztán ha mész továbbtanulni, eléggé lerontasz. Vagyis nem te rontasz, csak ami ott ötös volt, az valójában csak 3-as.) Bocsi ha hosszúra sikeredett, remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed, nyugodtan mondd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!