Találatok a következő kifejezésre: Míért mondja hogy a nők előbb (1 db)

Míért mondja mindenki, hogy a nők előbb érnek, mint a férfiak? Miben érnek előbb?

Ezt fejtse ki nekem valaki, mert semmilyen értelmi vagy anatómiai "el?bb érést" nem tudtam még megállapítani pályafutásom során!

Legjobb válasz: érzelmileg érnek elõbb... meg ha megfigyeled, van egy ilyen korszak amikor a lányok már szinte kész kis nõk a fiúk meg még kis alacsony nyuzugák. :P

érzelmileg érnek elõbb... meg ha megfigyeled, van egy ilyen korszak amikor a lányok már szinte kész kis nõk a fiúk meg még kis alacsony nyuzugák. :P
Hogy szakszerûek legyünk, ez biza a 2 mila éves fejlõdés eredménye, mivel egy férfi elég, hogy megtermékenyítsen szinte bármennyi nõt, ezért elég volt, ha a férfiak késõbb érnek, míg a nõk viszonylag hamar készek kellett hogy legyenek a szaporodásra. A különbség az elmúlt pár évtizedben bár nem mondható hogy megszünt, csak mivel sokkal gyorsabban érnek, ezért a kiegyenlítõdés már nem sok-sok évet vesz igénybe. Valamint annak is betudható, hogy a nõk ugye fejlõdnek maguktól, a cici az nõ, vagy nem :) De a srácok elkezdtek gyúrni, sportolni, így az õ testi fejlõdésük, a férfias izmok is hamar megjelennek.
Én tanultam humánbiológiát, és ott is tanítják ezt. Valószínûleg te a "pályafutásod" alatt nem tudtad magad objektíve összevetni a korosztályod lányaival. A lányok elõbb érése részben a pubertás bekövetkezésének korábbi idõpontját jelenti (átlagosan, azaz lehet, hogy te éppen korábban értél, mint pár ismerõs lány), részben pedig azt, hogy a 15-16 éves lányok átlagosan jobban teljesítenek egy halom értelmi jellegû tesztben, mint a kortárs fiúk. A fiúk késõbb beérik a lányokat, szóval ne aggódj, a korábbi érés nem azt jelenti, hogy mindig egy lépéssel elõtted járnak. 21 évesen feltehetõleg azonos érettségi szinten vagy, mint egy 21 éves lány.
Feminista propaganda. Ha a lányok elõbb érnének, nem kéne annyit nyüglõdni az elsõ szeksz körül, mert õk is érett tízéves fejjel fel tudnák fogni, hogy senkinek sem jó ha a szegény frusztrált, kielégítetlen srácok elmebeteg tömeggyilkosokká válnak. Az úgynevezett érett nõk között is csak kevés bírja ezt felérni ésszel és odaadóan reagálni egy tízéves srác közeledésére. Szóval lárifári, kofalárma, dezinformáció az egész!
remélem egyszer ti is felnõttök (ez az utolsó hozzászólónak és a kérdezõnek szól) fiú, 28
Elég reménytelen most már. De ha egyszer cefet jó móka..? Az utolsó kommentezõ, 33, férfi.
gondolom csak móka a "Feminista propaganda" kezdetû hozzászólás, ugye?:D
hát azért ha megnézed egy 12-13 éves fiú még anatómiai értelemben jóval éretlenebb mint egy lány. én ezt látom
Semmiben nem érnek elõbb. Egyszerûen csak érzelmesebbek sokáig, úgy értem, a férfiaknak korán elkezd a szexen járni az eszük, a lányok meg ott tartanak, hogy nagy szerelem. HA beindulnak a gének, alapvetõen állati ösztönökre megyünk vissza. A férfiban benne van, hogy minél több nõt termékenyítsen meg, hogy fennmaradjon a dnse, a nõben meg hogy megvédelmezze az utódait. Szerintem ennyi minden alapja. ÕSzintén szólva nem érzem, hogy a lányok érettebbek lennének. De tudod annyira személyisége válogatja! A fiúk talán durvábbak
Ha 16 évesek, akkor rájuk lehet mondani! Nem neked kell eldönteni milyen egy 16 éves fiú.. A bûvös 18-asról pedig annyit, hogy aki elõtte nem nõtt még fel fejben, annak kellhet akár 2-3 év is, ritkán lesz valaki pont 18 környékére érettebb. - Szerintem -
Nekem inkább úgy tünik te vagy elfogult a férfiakkal szemben. Húgom 16 éves, ismerem az osztálytársait és értelmileg nem lehet azt mondani a fiúkra, hogy 16 évesek.
Mert a hölgyeké az elsõbbség! :D
Szerintem biológiailag is elõbb érnek és értelmileg/érzelmileg is, pl. egy 17 éves lány fizikailag már nem nagyon válozik, kifejlett nõ, míg egy 17 éves fiú még messze nem. Általában értelmesebbek is, jobb esetben nagyobb az empátiájuk, és felelõsebben gondolkodnak, bár ezekben már nem vagyok biztos. Ez mind csak általánosítás, nyilván rengeteg egyedi esetet találunk.
ez általános. ettõl eltérõ esetek természetesen vannak, de tény, hogy szinte mindig megfigyelhetõ... amit az elõttem szóló írt az is igaz, a nemi érés is késõbb kezdõdik meg a fiúknál, úgy, ahogy az érzelmi is. azt hiszem van egy idõszak, amikor általánosan intelligenciában is fejlettebbek a lányok, késõbb kiegyenlítõdik. bocsi, de te fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: Ezek annyira egyoldalú és elfogult válaszok. Egy 17 éves lány még igenis nagyon sokat változik 20-22 éves koráig. Értelmileg nem látok semmi különbséget. Érzelmileg, meg pusztán más az érdeklõdés. Az tény, hogy egy lány az asztrális szférában fejlettebb, míg egy fiú fizikailag fejlettebb, így erre sem lehet mondani, hogy az egyik elõbb érik a másiknál. Más felé fejlõdnek. Szerintem tök egyforma a két nem. Nem értem míért kéne bármelyiket is kiemelni.
nem is kell. de te kérdezted, hogy miért mondják, mi meg elmondtuk neked. és azt miért mondják, hogy a nõk gyengék? azt hiszem sok nõ erõsebb az átlag férfinál. de ez sem lényeges igazán, csak az számít, hogy mindkét nem tisztelje egymást!
bocsi, fiú vagy vagy lány? és mennyi idõs? csak kíváncsiságból kérdezem! még annyi, hogy igazad van, sokat változik 17 éves koártól egész életében:) itt csupán a testi fejlõdésrõl volt szó:)
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok és 21 éves. Csupán egyre többször szembesülök ezzel a kijelentéssel és senki nem mondott rá elfogadható választ. Azért kérdeztem itt, mert itt jó statisztikát tudok készíteni önmagam igazolására. Végülis kár lenne részletekbe menõ vitatkozást folytatni, mindenre lehetne anatómiai, vagy pszichológiai ellenpéldát mondani. Csupán az átlag véleménye érdekelt. Ahogy észreveszem ezt az állítást is többnyire nõk hangoztatják és itt is nõk védik. Semmi szintbeli, érettségi, vagy fejlettségi különbség nincs a nemek között, de persze mindíg vannak olyanok akik elfogultabbak a saját nemük iránt.
:D úgy tûnik téged az sért, hogy az általános "vélemény" az, hogy serdülõkorban a lányok bizonyos szempontok szerint fejlettebbek (olvass felvilágosító könyveket, amiket nem A nõk írják, hanem hozzáértõk - férfiak ÉS nõk). valószínûleg mindegyikben meg fogod azt is találni, hogy a diferenciák elsimulnak és végül mindkét nem testileg (kb 17-18 éves kor) - szellemileg érett lesz. tényleg nem értem, miért nem tudod elfogadni a statisztikát, amit nem egy 21 éves kétkedõ készített, hanem azok akik ezzel foglalkoznak, ez a munkájuk, ehhez értenek.
Ez a lányok hamarabb érnek mint a fiúk, csak azért bosszant, mert ettõl a lányok mintegy felsõbbrendûnek érzik magukat, és emiatt a nézet miatt számtalanszor utasítottak már vissza, mivel állítólag nem vagyok elég érett. Én is észrevettem már, hogy a nõk ezt meg a nekik kedvezõ dolgokat szeretik megvédeni. Például a nõket nem szabad megütni, de kikérik maguknak, hogy õk a gyengébb nem. Nem mintha verni szoktam volna a nõket. 21/F

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az ismerősöm férje, 4 hónapi távollét után, visszautasitotta a terhes felesége közeledését. Mi lehet a probléma?

A férfi nem beteg, a nő gyönyörü, mindketten fiatalok (30-31), 2-dik gyereküket várják. Amugy az 1-ső terhesség alatt sem szeretkeztek. A férfi külföldön dolgozik, 3-4 havonta jár haza 2-3 hétre.

11

Egy kis mellű nővel is lehet ugyanolyan élvezetes a szex mint egy nagymellűvel?

13

Ha egy buliba több sráccal szexelek, a többiek látják rajtam, hogy nem az első szexem ma?

11

Férfiak! Ha orális, és kézi izgatás útján nem tudtok elélvezni, az csak a lány hibája lehet?

Van igazság abban, hogy azért nem tud elélvezni egy férfi a nő szájába pl, mert nem tudja elengedni magát?

Vagy csak nem mondja el, hogy béna vagyok, mert nem akar megbántani?

Más pasikkal nem volt ilyen gondom.

14

Maszturbálási tippek?

elég ,,kívánós" vagyok mostanság,naponta többször is maszturbálok.tudtok valami jó maszturbálási tippet?szűz vagyok,fiúkhoz még fiatal vagyok én szerintem. koromat nem mondom el,nem szeretem neten elmondani,de lány vagyok.

11

Az ilyen arcú lányok mennyire jönnek be nektek?

http://eu.cdn282.fansshare.com/photos/chloebridges/un-regard..

21

Volt olyan nálatok, hogy megláttatok egy puncit, és csalódást okozott, mert mást vártatok?

Ha igen, milyen volt, vagy hogy történt?

11

Nőknek szól: tetszene az ötlet, hogy bilincsben kézimunkázz partnereden?

Szerintem oltári szexi és vonzó. Vélemény?

3

Ha egy pasi már viszonylag régen szexelt, akkor amikor újból sor kerül rá, gyorsan el fog élvezni vagy hogy van ez? Mire figyeljek lányként?

3

Ti mit tennétek? Lefeküdnétek vele a helyemben?

Lány vagyok. Ès az a helyzet ,hogy totálisan belé zúgtam egy férfiba. Õ szokota dícsérgetni az alakom,meg ,hogy szép vagyok. Mindig így végignéz rajtam,(közbe én próbálok nem rá figyelni) és a szemem sarkából látom ,hogy nézi a mellem.Mindig látom hogy végignéz rajtam. Mindig beszél a szexről,hogy szívesen csinálná,meg feláll neki. Ma mondta hogy felmehetnék hozzá holnap. Mondta azt is ,hogy nyúljak oda. Csak nekem érzéseim vannak felé
Elmondjam neki?
Igazából szexelnék is vele,de én a barátnője szeretnék lenni.
Mit tegyek ? Lefeküdjek vele?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!