Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy vannak pasik akik (68 db)

Te beteg vagy...
TE UR ISTEN!!!!!! ENNYI B*ZI VAN??? MERT AZÉRT NORMÁLIS FÉRFI NEM HAGYJA HOGY SEGGBEKURJÁK... EZ MOST TELJESEN KOMOLY????? JOBB VOLT MIG NEM TUDTAM ERRÕL, MÉG OLYAN FIATAL VAGYOK! 15L
#11-es Téged megdugott egy haverod miközben barátnõd van?
egyszer egy biszex ismerõsöm felhívott sörözni magához, aztán kiderült h azért mert tetszem neki... én hetero vok nem volt semmi, viszont mesélt h vele így volt, h õt is részegen vhogy befûzte a haverja, azóta szereti a [email protected] is, van ilyen.
Vele nem nagyon volt. Használt síkosítót, de ott helyben készítette el a konyhában, így nem fájt olyan nagyon. Amennyi fájdalom volt, az viszont még izgatott is. Miközben még "dolgozott" bennem, elélveztem, annyira izgatott a dolog. Ezért is akartam volna megismételni vele.
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes. Volt a dolognak folytatása? Hogyan ment a behatolás? Egy kezdõ, elvileg nem meleg srácba behatolni biztosan nem lehet egyszerû. Nektek milyen volt ez a része, hogyan csináltátok? Te elélveztél? Akkor még benned volt?
Nekem ez egy elképzelhetetlen dolog volt. Aztán néztem az egyik barátommal egy pornó-jelenetet, amiben egy nõ, felcsatolhatóval dugott egy férfit. Õ mutatta, hogy mi a véleményem. Mondtam: "kb hányingerem van tõle". Megkérdezte, hogy "mit érez a barátnõd, amikor análisan vagy vele?". Akkor elgondolkodtam, hogy azért az én hímtagom nem mûanyag, hanem hús-vér, azzal biztos jó lehet. Felvetette, hogy próbáljuk ki. Abban a pillanatban azon gondolkodtam, hogy agyonüssem vagy csak szimplán kiküldjem az ajtón és soha többé ne álljak vele szóba. A második verzió mellett döntöttem. Ez lehetõséget adott neki az érvelésre és végig azt fejtegette, hogyha análisan akarok együtt lenni egy nõvel, a nõ akkor fogja igazán élvezni, ha én is tudom milyen az. Miközben errõl beszéltünk, már vágytam rá, így próbaképpen engedtem neki. Azt kértem, hogyha fáj, azonnal hagyjuk abba. Nagyon ügyes volt és nagyon élveztem. Nem akartam, hogy vége legyen, annyira nagyon kellemes volt. Kértem is, hogy élvezzen el bennem. Leírhatatlan módon szégyelltem magam, de ugyanolyan erõs volt az élvezet is.
A kérdező hozzászólása: 9-es: Miért tudod elképzelni? És hogyan?
Nem kerültem még hasonló helyzetbe, de el tudom képzelni.
A kérdező hozzászólása: 7-es: Nem voltál sem bi, sem meleg? Heteroként engedted, hogy? Oké, hogy barátért mindent, de ezt is? Miután érezted, hogy jó, akkor is heteronak tartottad magad?
Volt egy barátom, aki nagyon kívánt. Én nem voltam bi vagy meleg és mindig visszautasítottam. Amikor nagyon lehangolt volt és szinte attól rettegtem, hogy öngyilkos lesz, elkezdtem vigasztalni - szavakkal. Kérdezte, hogy megtennék-e a kedvéért bármit. Erre nem mondtam igent, de elmondta mit szeretne. Azt kérte, hogy szeretne megdugni, játsszuk el, hogy viszonyunk van. NAGYON JÓ volt a szex. Alig vártam, hogy újra megdugjon. Aztán sajnos összeszedte magát és abbahagyta. Én nagyon élveztem.
Én megdugok akárkit, aki fizet nekem, mert sürgõsen sok pénzre van szükségem!!!
A kérdező hozzászólása: 2-es: hogy vettek rá? Én meleg vagyok és élvezem, ha egy jó pasi dug. 4-es: nem én kérdeztem.
te vagy az aki régen kérdezte, hogy mi van akkor ha szobára ment egy csajjal, annak ott volt a barátnõje, aztán kikötöztek, orálisan kielégítettek, majd egy felcsatolhatóval "analizáltak"?? :D
Én is melegnek érzem magam de nem tudnám elképzelni hogy megdugnak, esetleg én egy másik fiút.
Én ilyen voltam, nem bántam meg, de nem nagyon élveztem. A passziv anál nem nekem való... Kérdezõ: szerinted lehet, hogy másik, gyengédebb sráccal jó is lehet popóba? 26/f
Azért, mert homokba dugod a fejedet, attól még létezik a homoszexualitás. És mivel a nõk cipelik a felelõs gént, megérdemelnéd, hogy neked is meleg fiad legyen. Az emberi balgaság határtalan.

Mért van ha egy pasi félre lép és a csaj akivel megcsalta a párját elárulja a barátnőjének? Talán féltékeny hogy vele van vagy mért? És a pasi mért tagad mindent?

Legjobb válasz: pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.

pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.
A második kérdéssel kezdem. A pasi a következõ okokból tagadhat: 1. amivel vádolják, nem igaz 2. amivel vádolják, igaz, de utólag bánja magát a tettet is (nem csak azt, hogy lebukott), a barátnõjével akar maradni, és úgy gondolja, ezt úgy biztosítja be, ha a végletekig tagad. Ez esetben elképzelhetõ az elnézés és a továbblépés, és az, hogy a pasi -ha kellõképpen felfogja a barátnõjével szemben elkövetett tiszteletlenség és bûn súlyát- többet nem tesz ilyet. És magadnak kell eldöntened, akarod-e tudni, mi történt, és miért, vagy inkább nem. 3. amivel vádolják, igaz, és azért tagad, mert a barátnõjével akar továbbra is járni, de magát a félrelépést nem bánta meg, csak amiatt mérges, hogy lebukott. Ez esetben fontos tudni, hogy ha valaki egyszer megúszott valamit, illetve elnéztek neki valamit, és magát a tettet nem bánta meg, csak a következményeket, akkor újra és újra meg fogja tenni.
Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben. Az én exem is megcsalt, de velem akart (volna) maradni. Egyébként õ is mindig tagadott. Rajtam úgy eluralkodott ezek után a bizalmatlanság, hogy nem voltam képes vele maradni. A harmadik félrõl meg annyit, hogy vagy nagyon kéne neki a pasid, vagy azt gondolta, hogy megkönnyíti a köztetek lévõ választást azzal, hogy árulkodik. De ha a pasid egy alkalom után nem akart vele lenni, akkor biztos, hogy a késõbbiekben sem az õ karjaiba fog rohanni, bármi is történjék.

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L

Legjobb válasz: Félünk a (bunkó) elutasítástól

Én például szarok a 15 évesekre, azért nem szólítom le õket. Korombeliekkel jól elvagyok.
Félünk a (bunkó) elutasítástól
egyetértek. sajnos ezért sincs bnõm.
Azért nem mernek kezdeményezni, mert ti lányok azt hiszitek, hogy csak a jó pasik mennek oda hozzátok, mint a filmekben. Aztán, ha egy olyan fiú közeledik, aki esetlen nem szimpatikus, akkor úgy leoltjátok a sárga földig, hogy szerencsétlen többet nem is mer próbálkozni senkivel.
"Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós." -- ezt csak a csajok mondjuk akkor, ha egy fiú bepróbálkozik náluk, de a csajnak nem jön be. A fiúk viszont egyáltalán nem bánják, ha egy csaj nyomul. Én nagyon is szeretem, ha nem én kell, hogy küzdjek érte, hanem õ értem.
Azért, mert úgyis visszautasít mind, aki nekem bejön, vagy nem ittam eleget :D
Kedves kérdezõ, még te csodálkozol? Nézz csak szét nyugodtan a világban, akár a legjobb barátnõid, osztálytársaid között! 10-bõl 7, de inkább 8 egy teljesen átlagos, vagy az alatti fiút egybõl elhajt a búsba aki megpróbálna közeledni felé! És ezt csak magatoknak köszönhetitek...Persze mély tiszteletem a nagyon kevés kivételnek.
Az a baj szétnézek a mostani 10en évesek közt mûb*zikkal emosokkal elcseszett "maffiózókkal" veszik körbe magukat ezeknek az embereknek fele max annyit tud hogy olyan hangnembe beszél mint egy csapat paraszt szal nemkell csodálkozni én se szeretek sokszor kezdeményezni fõleg ha látom kik veszik körül a csajokat....tisztelet a kiivételenek! amúgyis állítólag egyenlõség van én sose veszem nyomulsnak ha egy csaj kifejezi hogy egy pasi bejön neki!
"Mire hármat számolok szívódj fel. Három"
Akinek nincs vér a p*cájában, nem érdemel egy lányt sem. Sem a p*ciját, sem a szeretetét.
Személyszerint azért se kezdeményezem mostanság, mert akik bejönnek nekem lányok, azok nem küldenek jeleket. Vaktában azért nem kezdeményezem mert, én az ismerõs körömbõl nézek ki mindig aki bejön és sajnos volt már rá példa, hogy emiatt a barátságunknak is vége lett...
13:44 És most ez téged földhöz vág? Miért nem szarsz bele, hogy az idióta bunkó [email protected] elküldött? Miért szomorít el? Ezért bunkók veled, mert egybõl meghunyászkodsz és behódolsz nekik. Nincs kiállásod, nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, nem hiszel magadban. Akkor hogyan várod el, hogy más higgyen? Ha ekkora paraszt volt a csaj, akkor legyen, majd jönni fog egy normálisabb, aztán az nem lesz az. Úgy fogd fel a helyzetet, hogy nem benned van a hiba, hanem a csajban.
mert a nõk bunkón elutasítanak ha nem tetszünk nekik és mi meg beijedtünk NEM MINDENKI TISZTELET A KIVÉTELNEK
Mert a nõknek sem tetszik, és nem jó semmi! Tapasztalat.. Helyet, kis álomban élnek, jön a szõke szõke herceg, aki reggeltõl estig udvarol neki. A kis királylány, a jobbnál jobb hódolókat taszítja el, mert egy nõ attól lesz nõ. Egy nõ azt hiszi, hogy ha elutasít egy pasit, akkor a kezében van és õ a fõnök, a domináns. Régen ez nem így volt. És nem szeretnék olyan világot, ahol nõk lennének az úr. Remélem itt is ilyen világ lesz mint az Arab világban, vagy Kínában, ahol tisztelik a becsületes, normális férfit. 16F vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ha talán nem beképzelt bunkó pics*khoz mennétek, akkor nem utasítanának el... A ribik azok mindig elutasítanak mindenkit, ha meg nem, akkor max 1 hétig van a pasival.. Ennyit róluk. :D
Lassan már beavathatnál ebbe a titkos normális lányok szektába mennék tudóskodni :P
A kérdező hozzászólása: Szekta??! XD
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
A kérdező hozzászólása: Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerûen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erõsen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
én se merek. 1 probálkozás volt és elküldött . és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthetõ a 2 sor de inkább mind1. Mert bunkók!!! az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek itt a topicban azért másként látom :)
Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték õket a búsba. Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.
Én kezdeményeztem már, de nem értem vele semmit. Még levelet is írtam a csajnak, nah deh mindegy... Én félek a kínos helyzettõl, és már volt részem benne... Egyszer volt olyan, hogy (pénteken, nem rég) egy csajt látásból ismertem, és néha köszöntünk egymásnak. Felszálltam a buszra és mellé akartam ülni, persze nem akartam tõle semmit, csak mellé ülni mivelhogy látásból ismertük egymást. Erre azt mondja, bocs, de a barátomnak foglalom, aki persze nem is volt ott vele.. Meg tudhatta azt, hogy tudom, hogy van barátja mert láttam õket már.. És nem is hajtottam rá... Bunkó volt... Na emiatt sem kezdeményezünk nagyon, mert bunkók... 21 FFI
egyet értek a fiúk besz*rika de rohadtul nagyon!! de nem mindegyik.: D
Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sõt a lányok jobban meg vannak illetõdve egy leszólításnál , mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani. Szóval nem a lányok a hibásak, õk csupán nekünk akarnak tetszeni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:25 kedves válaszoló eléggé naivan fogod fel -.- jól írták elöttem, a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig! sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját. ez a mai világ, díszbuz*k emosok, kislányos fiúk, pedofilok, köcs*gök stb.. világa, a média sugározza a hülyeséget -.- bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor
"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L" Kicsi lányom, figyelj jól ide. http://www.agyiszint.hu! Ez a honlap bõven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Errõl is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, h nekem az olyan nagymenõk nem kellenek...lehet nem néznek ki rosszul, de hullára hidegen hagynak! Emosok, Justin Bieber-ös b*zik se kellenek...Nekem az átlagosak vagy rosszabbak jönnek be, a többiek szerint nem helyesek, szerintem meg igen....És még valami...a filmbeli romantikus dolgok, mint pl, h a macsó, helyes pasi összejön a csúnyább lánnyal, tudom, h nem létezik! És nem élek álomvilágban...nemtom, h miért kellett leoltani ennyire. -.- Én nem az a kis hisztis ribi vok. Ha az lennék föl se tettem volna a kérdést, mert a ribiknek mindig van pasijuk.
Akkor meg egy hatalmas 10pont a Tiéd és üzenem terjeszd az igét és tegyél róla, hogy sok olyan lány éljen a földön mint Te:D
A kérdező hozzászólása: Rajtam kívül még ismerek 2 olyan lányt, aki ilyen. :)
Helyes! csak így tovább :D
Deazémuszûj ráérdeklõdnöm merrõl is írsz?:D
A kérdező hozzászólása: Merrõl? Bács-Kiskun megyébõl, egy 2000 fõs faluból, és 12 km-re van egy város, oda járok suliba. :D
azigen részemrõl is Bács megye egész pontosan a Hírös város:D
Akkor te egy nagyon normális lány lehetsz ^^
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leírni pontosan, mert még rájönnek, h ki vagyok. :D Köszi. :D
Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mû kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd. Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.
Van.
Ez nõknél is így van, nem csak férfiaknál:DD
Nekem is nehezen mutatta ki, de végül sikerült. Nálam is elõször beadta a nagy macsót aki csak a szexre hajt meg arra hogy még nagyobb egója legyen... De ennek már 5 éve. :) Azóta boldogok vagyunk.
Van ilyen igen. És nõknél is csak a nõk meg sem próbálják.

Van egy lány akivel nagyon jól elvagyok . Viszont nem akar járni még velem mert nem tud elfelejteni egy pasit akinek ő nem kellett . És mondta hogy csak idő kell neki, azért írok mert a barátaim is vegyes véleménnyel vannak . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!

Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!
ha azt mondta hogy csak idõ kell neki, akkkor zöld utat kaptál, ahoz hogy extra lassan elkezd kiépíteni a kapcsolatotokat.. :) ahogy elõttem leírták. akkor lenne gáz ha nem mondaná hogy idõ kell neki..mert akkor esze ágában sincs újra szerelmesnek lenni... akkkor mindeképp hagyd. de így minden happy. :) sok sikert
Ne várj rá, keress más bigét.
A kérdező hozzászólása: Köszi ... de azért még várnék pár véleményt
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet :) Már volt hogy éjszaka mellettem feküdt , filmet néztünk de nem akartam rámászni ... és sokszor õ hív ki és ír msn-en de még mindíg nem adta be a derekát viszont valahol érzem hogy ez csak idõ kérdése .. remélem jók a megérzéseim
Biztosan. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm .. kezdek bizakodni és hinni abban hogy eddig akkor nem csináltam magamból hülyét . a tanácsoakat természetesen megfogadom és mégegyszer nagy köszönet :)
Sztem ez a még idõ kell neki ez elég lerázós duma... Nem akarlak elkeseríteni de sztem ez van ezt kell szeretni.:(
A kérdező hozzászólása: Figyelj én úgy vagyok ezzel hogy amíg nem jön valaki aki legalább annyira felkelti az érdeklõdésemet mint õ addig várok az nem kerül semmibe . Aztán majd lesz valami , viszont ismerem a csajszit és tudom hogy õszinte velem ezért is bízok a szavában de azért köszi a véleményedet ;)
Ne játszd a hülyét. Köszönöm szépen a közösség nevében.
Igen, tévedsz. Egy egészséges pasinak rengeteg dologtól állhat az árbóc. Csak megnyugtatás képpen mondom, van, hogy teljesen spontán erekciója van. Semmi nincsen a közelben, ami felizgatná. (bár ez a kamaszoknál gyakori)
A kettõ nem zárja ki egymást.
ez inger kérdése és nem az érzelmeké
A kettõ nem üti egymást. Téged szeret, de más nõkre is feláll, ez természetes, fogadd el. L
Mondjuk téged sem az eszedért szeret, az biztos.
Az hogy szeret nem tudja befolyásolni a hormonháztartását.
nem üti egymást. teljesen normális.
Elõször tanulj meg helyesen írni, és csak aztán foglalkozz azzal hogy a pasid farka más nõkre is feláll (ami egyébként teljesen normális, a természet így alkotta meg a férfit. Ha nem állna fel neki minden jó nõre akkor lenne gond!)ez egy állati ösztön. ha az állatokat nézed ott is csak az van hogy a hím kefél MINDEN nõstényt. Csak ugye fejlett civilizációnk kitalálta a hûség fogalmát és minden egyebet. Ennyi
benedvesedni te is betudsz, ha nagyon izgatnak, akármennyire is nem akarod... Különben meg ha feláll, az nem jelenti azt, hogy hûtlen, csak azt, hogy nem vak! Ha többet áll fel más lányra, mint rád, akkor van baj! :)
mi meg mindenre:) )
A kérdező hozzászólása: Ja!!! Nem vagyok sütemény, csak nemértem.... Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek....
A kérdező hozzászólása: de ez olyan mintha más nõket is ugy kivánna mint engem . Vagy tévedek??
"Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek...." És szerinted a férfi és nõi nemi ingerek egyformák? Neked talán van reggeli puncimerevedésed? Vagy nekünk folyik vér a farkunkból? Ha tízen megválaszoljuk, hogy nem azt jelenti és te még mindig ezt hajtogatod nem lehet valami sok eszed. Gondolom azt vártad volna tõlünk, hogy megmondjuk dobd ki. Ismerek olyan lányt aki azért dobta egy barátomat, mert nem csukta be a szemét csókolózás közbe az meg azt hitte olyankor más lányra gondol. Nõi logika...
Lehet mert az érzés nem kölcsönös?
Talááán mert nem akar járni veled...:S
A kérdező hozzászólása: dee akar..õ kezdeményezte a kapcsolatot...szóval..??...mondta h be is jövök neki járni szeretne velem..az lehet hogy szégyelli? vagy zavarba jön? mert mondta h még nem is csókolózott meg ilyesmik ..??
Akkor zavarban van, igen. :D
A kérdező hozzászólása: de mért kell zavarba jönni...egyszer ugyis átéli ezeket..a tapasztalatlanság miatt lehet akkor ugye?
Túl sok a kérdés. Mért nem inkább tõle kérdezed meg? :D
A kérdező hozzászólása: boccs xD ez nem az az oldal ?:O vayg összetéveszthettem bocsi :)
azért mert ne írjad neki hanem csináld. xDDD Biztos nem szereti a dumagépeket. :)
Igen van ilyen sajnos. Amúgy nincs olyan szó, hogy "elhad"
Sajnos van. Elég ízléstelen dolog. Legalább ne rabolja a lány idejét.
ja van. de én gerinctelen dolognak tartom. lányok is vannak így pasikkal.
Bátyám és a barátnõje... mindketten így vannak vele, félnek, hogy nem találnának mást. Bár a bátyámnak nem esne nehezére szerintem, a barátnõjének annál inkább...
igen elõfordúl, lányoknál ugyanígy..1ébként tanulj meg helyesen írni:D máá bocs.

Miért van az, hogy vannak olyan pasik, akik nem szerelmesek a barátnőjükbe, de mégsem mernek vele szakítani?

Legjobb válasz: mert félnek a bizonytalanságtól. mi lesz, ha szakítunk, mikor lesz újabb kapcsolat

a dugás meg a kaja miatt. új csajt szerezni meg melós nekik, idõrabló és magasról tojnak ilyesmire, hogy szerelem. ha nem megy az agyára a csaj és el tudja viselni hosszabb távon a jelenlétét az a szerelem. egyszóval praktikus okokból van csaja.
mert félnek a bizonytalanságtól. mi lesz, ha szakítunk, mikor lesz újabb kapcsolat
Mernek. de akkor kivel lenne szex??
Vagy (tényleg nem szemétkedésbõl mondom) csak hülyit, hogy szeret, de közben, csak szeretõként gondol rád.
Kapcsolatfüggõség, vagy ahogy említették: szex.
8! igaza van N
Csak a szex végett.
Mert attól félnek, hogy azután nehezükre esik találni mégegy lányt akivel együtt lehetnek. Ismerek pár ilyet, és szánalmasnak találom ezt a gondolkodás módot. Ha nem szeretek egy lányt, akkor nem vagyok vele. Az nekem sem jó, és a lányak sem jó. Gondolni kellene arra is, hogy a lány lehetséges, hogy hihetetlenül szerelmes belé és akkor a fiú meg csak kihasználja ezt. Mint már mondtam, szánalmas
szex miatt, vagy mert kell neki lelki szemetes, vagy mert fél a csaj bosszújától (ilyet is ismertem aki be lett fenyítve hogy így meg úgy meg lesz verve ha szakít és inkább punnyadt a kapcsolatban tovább míg a csaj meg nem unta) igen, ez van még, hogy tehetetlen bénaság és azt várja, hogy majd a csaj fog ráunni - de ez oltári pech, mert ahogy látom annál késõbb unnak rá valakire minél jobban akarja
still better love story than..
nem akarok okoskodni sem reklámozni de olvasd el dr. Csernus Imre A Férfi c. Könyvét rá fogsz jönni.
Nekem ez a végem... A párom is ugyan ezt csinálta. A mai napig nem vallja be az igazi okát, de csak akkor "szakított" az elõzõ barátnõjével mikor már 1000000%-ban biztos volt abban, hogy mi ketten. Addig húzta, halasztotta, tûrt és nyelt... Miért? Sokat gondolkodtam és beszéltem errõl vele is és lány barátnõimmel is. Egyhangúan mindenki úgy gondolta (persze õt kivéve), hogy megvárta míg biztos helyen lesz a segge.... Szóval érdekesnek tartom. Sõt sokkal rosszabbnak, mintha bármi mást csinált volna. (errõl szívesen beszélgetnék:) )
A kérdező hozzászólása: 13: szívesen beszélgetek veled errõl, ha gondolod. :) többiek: nekem is hasonló tippjeim voltak, csak igazából nem látom értelmét érzelemmentesen együtt lenni valakivel csak a sex miatt. akkor már miért nem keres olyat az illetõ, akibe szerelmes is. gondolom akkor sokkal jobb lenne a sex is, meg minden más. megszokásból együtt lenni valakivel meg szerintem eléggé gáz dolog.
Miért merült fel benned ez a kérdés, vagy tapasztaltad? 13. voltam :)
igen tapasztaltam :) bár azon az "oldalon" voltam akiért VÉGRE tovább tudott lépni szerintem addig várt míg 100%ig biztos nem volt a velem kapcsolatos dologban ilyenek... :)
Én addig se vártam amíg szakítanak:) És bejött.
elsõ csak nehogy te is így járj:)
ha szakítanának, ami nem tuti, mert lehet h csak unatkozott... na mindegy ha szakítanának még is csak, akkor várj egy kicsit, de ha valóban kellesz neki majd akkor is, akkor õ fog keresni persze inkább várj.
Tudtad hogy a tizenkét apostol közül Szent János volt az egyetlen, aki természetes halállal halt meg?
2es válaszoló ha velem megtenné ezt valaki akkor tisztában lennék vele, hogy ez az én hibám is, szóval elfogadnám a másik döntését és tanulnék az esetbõl.Mert az én esetemben is az volt, hogy a lány barátja tényleg semmit, de semmit nem tett a kapcsolatukért, a lány már fél éve mondta neki, hogy nem lesz ez így jó, szakítani fogok ha így marad, de semmi se változott. Ezután nem kell csodálkozni.
szóval! Ha egy pasi el tud hódítani egy csajt a párja mellõl ergo elhagyja a csaj a pasiját egy másikért, akkor Gratula! És ezek szerint a csaj feleannyira sem szerette a párját mint mondta! Ennyi! Ha el lehet hódítani vagy szeretni egy pasit vagy csajt a párjától akkor az nem szerette.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!