Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy vannak pasik (199 db)

Mért van hogy a pasik olykor mikor van barátnőjük élettársuk saját maguk könyítenek? Mit lehetne a megoldás?

Legjobb válasz: Ha néha csinálja az nem baj, a férfiak már csak ilyenek...:) Akkor már viszont problémás lehet, ha napi többször is csinálja... Erre nincs megoldás, és nem is kell rá, normális dolog, és ha belegondolsz még mindig jobb, mintha másnál keresné a boldogságot, nem? Addig ne zavarjon, míg nem megy a nemi életetek rovására...:) 22/f

Ha néha csinálja az nem baj, a férfiak már csak ilyenek...:) Akkor már viszont problémás lehet, ha napi többször is csinálja... Erre nincs megoldás, és nem is kell rá, normális dolog, és ha belegondolsz még mindig jobb, mintha másnál keresné a boldogságot, nem? Addig ne zavarjon, míg nem megy a nemi életetek rovására...:) 22/f
megoldás? szerintem ez nem akkora probléma hogy feltétlenül vmi "megoldást" kell rá keresni... nem tudom, sokakat mér zavar ez. én lány vagyok, és bár ritkán, de én is szoktam, pedig van barátom. gondolom kicsit úgy érzed hogy talán nem elég kielégítõ amit veled csinál, de szerintem errõl szó sincs. nyilván neki is jobb ha egy nõvel van, mint a kezével, csak azér néha mégis jól esik neki az is. de ha téged ez nagyon zavar akkor szerintem beszélj vele is errõl.
Nem kell rá megoldás, mivel ez nem probléma. Szerintem nem mindig van kedvük/türelmük/erejük a szexhez, viszont szeretnének könnyíteni magukon, ugyanis ez kitünõ feszültséglevezetõ is. Azért is csinálhatják aktus elõtt nem sokkal, hogy a barátnõjükkel tovább bírják. Egyszerûen jól esik néha "magukkal szexelni". Én lány vagyok tartós kapcsolatban, mégis magamhoz nyúlok akár hetente többször is, pedig kielégítõ a nemi életem. Egyszerûen néha vágyom rá. A barátom is szokta csinálni, sõt néha egymás elõtt csináljuk. El kell fogadni.
Pontosan úgy van ahogy az elõttem szólók mondják.Itt nem megoldás szükséges, inkább számodra kéne valami segítség, hogy ezt el tudd fogadni.Nem tudom, miért zavar ez téged, de egy teljesen normális folyamat, néha szükségük van a maszturbációra, ahogy nekünk nõknek is.

Az mért van hogy a pasikkal jól kijövök és feloldódoj addig amíg nincs ott egy csaj?

mindig ez van.Tök feloldódok meg minden aztán ha megjelenik egy csaj akkor már nem megy.De ez fordítva is igaz.Ha pl egy csaj társasággal vagyok és pasik jönnek oda akkor már nem olyan vagyok mint el?tte.

Legjobb válasz: lány vagyok

A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Ram is igaz, hogy pasi tarsasagban nagyon jol elvagyok, ha nincs ott mas lany. Ha van, es tudom elore, akkor mar elore gorcsolok, izgulok es nem is megyek oda olyan szivesen. De ez nalam azert van, mert ilyenkor mindig ugy erzem, hogy leszarnak, mert ott van valaki, aki ujdonsag es az sokkal erdekesebb, mint en.
A kérdező hozzászólása: lehet nálam is ez van amúgy:D
Pontosan így vagyok én is, fiúkkal szuperül elvagyok, veszem a poénokat, ökörködünk, megjelenik egy csaj, én meg rosszul leszek...nem jövök úgy ki a lányokkal, nem vagyok egy lányos mentalitású, magyarán nõies vagyok, imádom a cipõket, ruhákat, sminket, de egy Maserati után elcsavarodik a nyakam, és jókat nevetek a disznóvicceken:) ) Meg...nem vagyok nõgyûlölõ, de nõk között nem bírok kibontakozni, engem avarnak egy társaságban:) )
Zavarnak:)
A kérdező hozzászólása: engem nem zavarnak sõt imádok csajokkal lenni.De a kettô együtt nem
Én is hasonlóan vagyok vele, csak én fiú vagyok. Nálam ez azért van, mert sok barátom viselkedése megváltozik, ha (jó) csaj van a társaságban, és nem pozitív értelemben. Átváltanak "menõ vagyok"-ba. A csajoknak pedig ez általában tetszik...Na ilyenkor énse vagyok beszédes. Persze ezzel nincs minden barátom így.

Mért van ha egy pasi félre lép és a csaj akivel megcsalta a párját elárulja a barátnőjének? Talán féltékeny hogy vele van vagy mért? És a pasi mért tagad mindent?

Legjobb válasz: pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.

pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.
A második kérdéssel kezdem. A pasi a következõ okokból tagadhat: 1. amivel vádolják, nem igaz 2. amivel vádolják, igaz, de utólag bánja magát a tettet is (nem csak azt, hogy lebukott), a barátnõjével akar maradni, és úgy gondolja, ezt úgy biztosítja be, ha a végletekig tagad. Ez esetben elképzelhetõ az elnézés és a továbblépés, és az, hogy a pasi -ha kellõképpen felfogja a barátnõjével szemben elkövetett tiszteletlenség és bûn súlyát- többet nem tesz ilyet. És magadnak kell eldöntened, akarod-e tudni, mi történt, és miért, vagy inkább nem. 3. amivel vádolják, igaz, és azért tagad, mert a barátnõjével akar továbbra is járni, de magát a félrelépést nem bánta meg, csak amiatt mérges, hogy lebukott. Ez esetben fontos tudni, hogy ha valaki egyszer megúszott valamit, illetve elnéztek neki valamit, és magát a tettet nem bánta meg, csak a következményeket, akkor újra és újra meg fogja tenni.
Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben. Az én exem is megcsalt, de velem akart (volna) maradni. Egyébként õ is mindig tagadott. Rajtam úgy eluralkodott ezek után a bizalmatlanság, hogy nem voltam képes vele maradni. A harmadik félrõl meg annyit, hogy vagy nagyon kéne neki a pasid, vagy azt gondolta, hogy megkönnyíti a köztetek lévõ választást azzal, hogy árulkodik. De ha a pasid egy alkalom után nem akart vele lenni, akkor biztos, hogy a késõbbiekben sem az õ karjaiba fog rohanni, bármi is történjék.


Tényleg igaz, hogy a pasik csak azért vannak együtt egy lánnyal, mert az ilyen címlapcsajokat nem kapják meg?

Azért nyáladzanak utánuk meg kommentelgetnek fészbukon,hogy dugnám meg ilyenek közben meg kapcsolatban vannak? egy pasinak sem a barátnője a legszebb?:S kort és nemet köszi

Legjobb válasz: Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F

Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F
Már megint az általánosítás... Egyébként a nõknek nagyobbak / teljesíthetetlenek az elvárásaik és van nekik is férfiideáljuk. Akkor mi itt a probléma, kérem?! Ti is csak "kényszerbõl" vagytok velünk? Ja, nem, nem vagyok ilyen. 21F
Igen, azért. Csak egy vigasztalo van, hogy ezeket a lányokat is unja valaki. (Régi vicc, de igaz!)
Azért a pasid nem csak a külsõdért van veled - jobb esetben. Egy címlapcsaj lehet, hogy jobban tetszik külsõre, de valamiért mégis járnak veled a pasik. Õk sem tökéletesek, általában mindenki a saját szintjével azonos párt keres.
A kérdező hozzászólása: na de jó. akkor majd ha a pasim azt mondja, hogy én vagyok neki a legszebb fejbekoksizom, hogy ne kamuzzon.
Hát kislány, lehet, hogy te nem érsz annyit egy férfinak se, hogy pont te kellj neki, s téged tartson a legszebbnek, és max csak pótléknak lehetsz jó, de ez nem mindenkivel van így. Ha ilyen vagy, hát így jártál. Ellenben van még valóban értékes nõ, aki életében nem járt címlapon (spec nem vágom, hogy miért pont õk lennének az ideál...), ahogyan van még értelmes férfi is, aki nem aljadék szexmániás, hanem normális ember. De ha nem vagy kompatibilis a normalitásra, nem is fogod észrevenni õket. (Zárójelben azért megsúgom, hogy engem teljesen hidegen hagynak a modellek, és nekem _tényleg_ a barátnõm a legszebb. Egy van legalább.)

Középhosszú barnás fekete hajam van, hogyan állítsam be? Mert a hullámos ill. göndör sztem nem olyan jó:S Pasiknak mi jön be?

:)

Legjobb válasz: Nekem fekete göndör hajam van, és az a tapasztalatom a pasiknak nagyon bejön. De persze van aki az egyenes szõkét szereti. Szubjektív. Pasifüggõ kinek mi jön be. A legtöbb azt mondja hogy csak ápolt legyen, ne lenõtt, vagy zsíros és igénytelen. A középhosszú hajból is lehet nagyon jó frizurákat csinálni. Ha hosszabb frufrud van, akkor esetleg két tincset elcsatolhatsz oldalra, vagy hátrafoghatod egy csattal, úgy hogy a vállad fölött lógjon, esetleg hátrasimítod a fru-frudat a többit pedig feltupírozod hogy dúsnak tûnjön. Vagy ha nagyon nem szereted hogy göndör, ki is vasalhatod. De vigyázz vele, mert nagyon tönkreteszi a sok vasalás. Tapasztalat.

Nekem fekete göndör hajam van, és az a tapasztalatom a pasiknak nagyon bejön. De persze van aki az egyenes szõkét szereti. Szubjektív. Pasifüggõ kinek mi jön be. A legtöbb azt mondja hogy csak ápolt legyen, ne lenõtt, vagy zsíros és igénytelen. A középhosszú hajból is lehet nagyon jó frizurákat csinálni. Ha hosszabb frufrud van, akkor esetleg két tincset elcsatolhatsz oldalra, vagy hátrafoghatod egy csattal, úgy hogy a vállad fölött lógjon, esetleg hátrasimítod a fru-frudat a többit pedig feltupírozod hogy dúsnak tûnjön. Vagy ha nagyon nem szereted hogy göndör, ki is vasalhatod. De vigyázz vele, mert nagyon tönkreteszi a sok vasalás. Tapasztalat.

Mért van az, hogy a pasik a normális csajokat keresik, de végül ribik mellett kötnek ki? !

Legjobb válasz: Szakadj már le a témáról. És akkor miért van az, hogy minden nõ normális pasit keres és mégis egy gyökér mellett köt ki mind, a normális pasik mikor elõttük van meg leszarják?

Szakadj már le a témáról. És akkor miért van az, hogy minden nõ normális pasit keres és mégis egy gyökér mellett köt ki mind, a normális pasik mikor elõttük van meg leszarják?
Nálatok lányoknál a ribi olyan csajt jelent, aki sikeresebb a fiúknál, mint ti. Tehát törvényszerû, h mellettük kötnek ki a pasik :P
Általánosítás.
Erre én is szeretnék választ kapni igazán. Az én kapcsolatom is így indult, aztán ezzel lett vége...
A kérdező hozzászólása: Utolsó azért ez aljas rágalom. Nem mindegyik!!! Kivételek mindig vannak..
Mert nekik nem kell féléveket könyörögni és nem játsszék az elérhetetlent. Ráadásul minden nõ k.rva.
Mert rájönnek, hogy nem ismernek normális csajt, és egyedül maradni viszont nem akarnak.
nekem még nem tûnt fel ez a tendencia.
Azért mert hiába keresik, ha nem találják:D Így maradnak a ribik:P
a kettõ nem üti ki egymást
Mert anyád szûz.
Talán mert nem jut nekik normális...
Biológia és faj fent tartási ösztön, de te általánosítasz, személy szerint én nem állnék le ilyennel. 22/f
Mert minden "normális" csaj ribi?
Mert a normális csajok nem másznak rá a fickókra.

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L

Legjobb válasz: Félünk a (bunkó) elutasítástól

Én például szarok a 15 évesekre, azért nem szólítom le õket. Korombeliekkel jól elvagyok.
Félünk a (bunkó) elutasítástól
egyetértek. sajnos ezért sincs bnõm.
Azért nem mernek kezdeményezni, mert ti lányok azt hiszitek, hogy csak a jó pasik mennek oda hozzátok, mint a filmekben. Aztán, ha egy olyan fiú közeledik, aki esetlen nem szimpatikus, akkor úgy leoltjátok a sárga földig, hogy szerencsétlen többet nem is mer próbálkozni senkivel.
"Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós." -- ezt csak a csajok mondjuk akkor, ha egy fiú bepróbálkozik náluk, de a csajnak nem jön be. A fiúk viszont egyáltalán nem bánják, ha egy csaj nyomul. Én nagyon is szeretem, ha nem én kell, hogy küzdjek érte, hanem õ értem.
Azért, mert úgyis visszautasít mind, aki nekem bejön, vagy nem ittam eleget :D
Kedves kérdezõ, még te csodálkozol? Nézz csak szét nyugodtan a világban, akár a legjobb barátnõid, osztálytársaid között! 10-bõl 7, de inkább 8 egy teljesen átlagos, vagy az alatti fiút egybõl elhajt a búsba aki megpróbálna közeledni felé! És ezt csak magatoknak köszönhetitek...Persze mély tiszteletem a nagyon kevés kivételnek.
Az a baj szétnézek a mostani 10en évesek közt mûb*zikkal emosokkal elcseszett "maffiózókkal" veszik körbe magukat ezeknek az embereknek fele max annyit tud hogy olyan hangnembe beszél mint egy csapat paraszt szal nemkell csodálkozni én se szeretek sokszor kezdeményezni fõleg ha látom kik veszik körül a csajokat....tisztelet a kiivételenek! amúgyis állítólag egyenlõség van én sose veszem nyomulsnak ha egy csaj kifejezi hogy egy pasi bejön neki!
"Mire hármat számolok szívódj fel. Három"
Akinek nincs vér a p*cájában, nem érdemel egy lányt sem. Sem a p*ciját, sem a szeretetét.
Személyszerint azért se kezdeményezem mostanság, mert akik bejönnek nekem lányok, azok nem küldenek jeleket. Vaktában azért nem kezdeményezem mert, én az ismerõs körömbõl nézek ki mindig aki bejön és sajnos volt már rá példa, hogy emiatt a barátságunknak is vége lett...
13:44 És most ez téged földhöz vág? Miért nem szarsz bele, hogy az idióta bunkó [email protected] elküldött? Miért szomorít el? Ezért bunkók veled, mert egybõl meghunyászkodsz és behódolsz nekik. Nincs kiállásod, nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, nem hiszel magadban. Akkor hogyan várod el, hogy más higgyen? Ha ekkora paraszt volt a csaj, akkor legyen, majd jönni fog egy normálisabb, aztán az nem lesz az. Úgy fogd fel a helyzetet, hogy nem benned van a hiba, hanem a csajban.
mert a nõk bunkón elutasítanak ha nem tetszünk nekik és mi meg beijedtünk NEM MINDENKI TISZTELET A KIVÉTELNEK
Mert a nõknek sem tetszik, és nem jó semmi! Tapasztalat.. Helyet, kis álomban élnek, jön a szõke szõke herceg, aki reggeltõl estig udvarol neki. A kis királylány, a jobbnál jobb hódolókat taszítja el, mert egy nõ attól lesz nõ. Egy nõ azt hiszi, hogy ha elutasít egy pasit, akkor a kezében van és õ a fõnök, a domináns. Régen ez nem így volt. És nem szeretnék olyan világot, ahol nõk lennének az úr. Remélem itt is ilyen világ lesz mint az Arab világban, vagy Kínában, ahol tisztelik a becsületes, normális férfit. 16F vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ha talán nem beképzelt bunkó pics*khoz mennétek, akkor nem utasítanának el... A ribik azok mindig elutasítanak mindenkit, ha meg nem, akkor max 1 hétig van a pasival.. Ennyit róluk. :D
Lassan már beavathatnál ebbe a titkos normális lányok szektába mennék tudóskodni :P
A kérdező hozzászólása: Szekta??! XD
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
A kérdező hozzászólása: Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerûen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erõsen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
én se merek. 1 probálkozás volt és elküldött . és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthetõ a 2 sor de inkább mind1. Mert bunkók!!! az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek itt a topicban azért másként látom :)
Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték õket a búsba. Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.
Én kezdeményeztem már, de nem értem vele semmit. Még levelet is írtam a csajnak, nah deh mindegy... Én félek a kínos helyzettõl, és már volt részem benne... Egyszer volt olyan, hogy (pénteken, nem rég) egy csajt látásból ismertem, és néha köszöntünk egymásnak. Felszálltam a buszra és mellé akartam ülni, persze nem akartam tõle semmit, csak mellé ülni mivelhogy látásból ismertük egymást. Erre azt mondja, bocs, de a barátomnak foglalom, aki persze nem is volt ott vele.. Meg tudhatta azt, hogy tudom, hogy van barátja mert láttam õket már.. És nem is hajtottam rá... Bunkó volt... Na emiatt sem kezdeményezünk nagyon, mert bunkók... 21 FFI
egyet értek a fiúk besz*rika de rohadtul nagyon!! de nem mindegyik.: D
Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sõt a lányok jobban meg vannak illetõdve egy leszólításnál , mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani. Szóval nem a lányok a hibásak, õk csupán nekünk akarnak tetszeni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:25 kedves válaszoló eléggé naivan fogod fel -.- jól írták elöttem, a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig! sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját. ez a mai világ, díszbuz*k emosok, kislányos fiúk, pedofilok, köcs*gök stb.. világa, a média sugározza a hülyeséget -.- bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor
"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L" Kicsi lányom, figyelj jól ide. http://www.agyiszint.hu! Ez a honlap bõven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Errõl is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, h nekem az olyan nagymenõk nem kellenek...lehet nem néznek ki rosszul, de hullára hidegen hagynak! Emosok, Justin Bieber-ös b*zik se kellenek...Nekem az átlagosak vagy rosszabbak jönnek be, a többiek szerint nem helyesek, szerintem meg igen....És még valami...a filmbeli romantikus dolgok, mint pl, h a macsó, helyes pasi összejön a csúnyább lánnyal, tudom, h nem létezik! És nem élek álomvilágban...nemtom, h miért kellett leoltani ennyire. -.- Én nem az a kis hisztis ribi vok. Ha az lennék föl se tettem volna a kérdést, mert a ribiknek mindig van pasijuk.
Akkor meg egy hatalmas 10pont a Tiéd és üzenem terjeszd az igét és tegyél róla, hogy sok olyan lány éljen a földön mint Te:D
A kérdező hozzászólása: Rajtam kívül még ismerek 2 olyan lányt, aki ilyen. :)
Helyes! csak így tovább :D
Deazémuszûj ráérdeklõdnöm merrõl is írsz?:D
A kérdező hozzászólása: Merrõl? Bács-Kiskun megyébõl, egy 2000 fõs faluból, és 12 km-re van egy város, oda járok suliba. :D
azigen részemrõl is Bács megye egész pontosan a Hírös város:D
Akkor te egy nagyon normális lány lehetsz ^^
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leírni pontosan, mert még rájönnek, h ki vagyok. :D Köszi. :D
Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mû kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd. Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.

Miért nem jött oda? Sok pasi miért nem mer nyitni, amikor tisztában van azzal, hogy van esélye?

A hétvégén voltunk egy helyen(lényegtelen) ahol elég sokan voltak, 2napig. Ott volt egy srác, akit már többször láttam, és tetszik is. Nem is figyeltem, amikor ismer?söm mondta, hogy nagyon bámul. Ránéztem, meg mosolyogtam meg minden és teremtettem olyan helyzetet, h simán leszólíthatott volna, de nem tette. Kb 2hét múlva újra egy helyen leszünk. Ennyire beszari lenne??? Menjek oda én? Vagy várjak?

Legjobb válasz: nem mindig a félénkség az ok. pl ha egy pasi tudja hogy tetszik egy csajnak, azért nem megy oda, mert: 1. félénk 2. neki nem jön be a csaj 3. van bnõje 4. épp nincs csajozós kedve

nem mindig a félénkség az ok. pl ha egy pasi tudja hogy tetszik egy csajnak, azért nem megy oda, mert: 1. félénk 2. neki nem jön be a csaj 3. van bnõje 4. épp nincs csajozós kedve
Beszari, én is az vagyok. :D Menj oda. :) 20F
Tudod, van úgy, hogy nem hisz magában (mint én általában), van úgy hogy nézgelõdök , nézgelõdök látom hogy engem néz ... na de ilyenkor van az, hogy azért néz , mert zöld ász van a jobb szektorban, vagy mert hülyén öltözködtem fel, vagy mert le van húzva a sliccem ilyesmi. Az azért néz, és rám mosolyog, mert azt akarja hogy leszólítsam nálam az utolsó helyen áll.
Én is [email protected] vagyok! Ez van... :D F/18
A kérdező hozzászólása: én pont nem vagyok félõs, de akkor is... na jó, majd kitalálok valamit, véletlenül nekimegyek ilyesmi...:D
Nálam is vannak ilyen esetek, de nekem egyszerûen NEM KÕ barátnõ. Nekem a sport az életem. És így jobb is. Boldogabb vagyok :)
hmm hat en azt mondom hogy mikor talalkoztok ezen a helyen koszonj neki esetleg kerdezd meg hogy van es ha latja hogy te nyitot vagy biztosan lepni fog meg ha kicsi felenk is valamit kerdezni fog es akkor mar beszelgettek is utana meg johet atobbi amit szeretnetek
Ja, a kezdés nem egyszerû dolog. Az ember fél az visszautasítástól. Érdemes kezdeményezned, ha érdekel a fiú, akár csak azzal, hogy megkérdezed, hogy van. Nálam ennyi elég szokott lenni, hogy átlendüljek a félelmeimen. Nem egyszerû az élet! :) Persze, most jöhetnek azok, akik azon a véleményen vannak, hogy a nõ ne kezdeményezzen, mert az ribis, meg a pasi legyen FÉRFI. Sokan vagyunk félénkebbek és amíg nem veszük észre, hogy közös a vonzalom, nem is merünk közeledni.

Mért van az hogy sok pasinak a csaj csak egy éjszakára kell?

Mostanában az összes pasival, akivel alakulna valami már az els? nap a lényegre tér.. És ha nem jön össze neki többet nem keres vagy utánna csak haverként néz rám...

Legjobb válasz: a pasik jobban el tudják különiteni a szexet az érzelmektõl, mint a nõk. sokszor van, hogy nem érzünk semmi különöset egy nõ iránt, de azért még kivánatosnak tartjuk. az etikusabb pasik ilyenkor vagy nem lépnek, vagy már az elején a hölgy tudtára adják, hogy nem komoly kapcsolatot akarnak, csak hát ilyenkor a kósza kufirc esélye is csökken, ezért a gerinctelenebb formák inkább csak a szex után kötik a nõk orrára, hogy csak arra kellettek.

a pasik jobban el tudják különiteni a szexet az érzelmektõl, mint a nõk. sokszor van, hogy nem érzünk semmi különöset egy nõ iránt, de azért még kivánatosnak tartjuk. az etikusabb pasik ilyenkor vagy nem lépnek, vagy már az elején a hölgy tudtára adják, hogy nem komoly kapcsolatot akarnak, csak hát ilyenkor a kósza kufirc esélye is csökken, ezért a gerinctelenebb formák inkább csak a szex után kötik a nõk orrára, hogy csak arra kellettek.
Én az összes barátnõmmel lehetõleg az elsõ randin, vagy az elsõ héten, elsõ hónapban lefeküdtem, már amelyik engedte a dolgot. Aztán mivel jó volt a szex relatív hosszú kapcsolatok lettek. És egyiknek sem azért lett vége, mert könnyen kaptam meg vagy mert nem kellett várni, vagy szenvedni. Sosem küzdöttem egy lányért sem. Nem látom értelmét, bár sokan annyira odavannak érte
12.25-ös vagyok. Nem csak arra megyek. Inkább úgy vagyok vele, mint a 12:56-os válaszoló.
Ha közelebb vagy a 15-höz mint a 20-hoz, akkor egyszerû a válasz. Az ilyen korú fiúkban annyira dolgoznak a hormonok, hogy még a legyet is röptében... Ha sikerül. De általában nem sikerül. Még tapasztalatlanok, és nem értik, hogy hogyan kell élvezetesen lassan kibontani egy ajándékot. Ha 20 körül vagy azon túl jársz, akkor egy másik jelenséget tudok megemlíteni. Megfigyeltem, és ebben barátaim is megerõsítettek, a nõk egy részének van valamilyen "kisugárzása". Nehéz megmagyarázni, szinte lehetetlen leírni, hogy miért van. Szóval van olyan nõ akirõl sugárzik a hidegség, távolságtartás. A másik véglet pedíg az a fajta nõ, akirõl 5 perc beszélgetés után az jut minden férfi eszébe. Pedig lehet, hogy csak a virágokról vagy az idõjárásról beszéltek, és nem küldött semmi kihívó jelzést sem.
mert komolytalanok... ez egy élettani sajátosság. próbálj más körökben ismerkedni. sajnos van egy nagy hányadunk, akik valóban csak a szexet látják a nõben. a legtöbbje kinövi, azonban sokan leragadnak ezen a szinten. azért akadnak rendes srácok is.
én egyszer nagyon csalódtam egy lányban, ezért nem szeretek komoly kapcsolatokba már belemenni. (nem csak a szex érdekel így se, csak nem szeretem lekötni magamat már). Tudom csúnya dolog ez a szexre hajtás amugy a fiúknál ... de a legtöbben tényleg kinövik, vagy rájönnek hogy mi az igazán fontos. Én még 18 évesen nem tudok rájönni. :)
Szerintem ez kb olyan általánosítás, minthogy a nõk meg a pénzre mennek. Ne erõltesd a dolgokat, és ne keresgélj, akkor úgyis belebotlassz egy normális pasiba. Legalábbis nekem mindig így volt.
jah amúgy 16 vagyok, és fiú
Egyénenként változó okai lehetnek ennek. Én például csalódtam a szerelemben és ezért...
A kérdező hozzászólása: 12:25 --> sztem a nõk is eltudják különíteni az érzéseket a szextõl. Vagy is magamból kiindulva igen.. csak nem mindig akarom és lehet hogy ez a baj.. De ha meg mindig elkülönítjük akkor meg nem lesz normális kapcsolata az embernek :S
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzá szoló: az írásodból az vehetõ le hogy akkor most azért nem gondolja komolyan egyik pasi sem mert nem egybõlk a sex a téma... :S
Szerintem az ismerkedés helye és módja is probléma sokszor. Lehet hogy ugyanott találod ezeket a srácokat? Életkori sajátosság is, és igen, ahogy írták, van aki kinövi, van aki nem. Van viszont sok rendes srác is, akit az érzelmek is érdekelnek. Lehet körülötted is, csak nem vetted idáig észre még...
kedves kérdezõ, fogd fel úgy, hogy az ilyen pasikért nem kár. sõt, örülj, hogy még azelõtt kiderült, hogy milyen, mielõtt komolyabban egymásba bonyolódtatok volna.
Mert egy csomó pasi a farkában hordja az eszét, szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. Tudom igazatok van de akkor is elég szarul jön ki hogy az ember már kezd örülni hogy végre jön egy normális pasi akinek bejön és tök jól ellehet vele lenni meg ismerkedni és akkor rájön hogy csak arra kell neki :S Amugy utolsó válaszolonak 18 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. A második válaszolonak: de leheh hogy más lányok komolyan gondolnák.. és így meg õk csalódnak benned
Miért? egyszerû pedig. 20évesen volt egy két éves kapcsolatom. sokat tûrtem, adtam, de nem mindig kaptam. csak hisztit és csalódást. ezt hallgassam? hagyjam h bárki korlátozzon? bocsi, de nem:) inkább több lányt fûzök, felhívom õket "filmezni" és ennyi:)

Miért van az szerintetek hogy 6 hónapos kapcsolatom van és a pasim nem bízik meg bennem pedg okot nem adtam rá neki hogy ez legyen, mellékesen mindig azt mondja mert hogy bennem van a vágy hogy ismerkedjek és fél hogy elveszít most ez mi?

Legjobb válasz: a pasid ket okbol kifolyolag felhet: a, rossz multbeli tapasztalat,csalodas b, hatalmas onbizalomhiany ulj le vele normalisan,oszinten beszelgetni.mast nem tudtok tenni.

a pasid ket okbol kifolyolag felhet:a, rossz multbeli tapasztalat, csalodasb, hatalmas onbizalomhianyulj le vele normalisan, oszinten beszelgetni.mast nem tudtok tenni.
ez gáz...ha kapcsolatban vagy akkor a tökéletes bizalom az alapja (nem kell vaknak és hülyének lenni) beszéljetek errõl


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!