Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy rengeteg gyógynövény (1 db)

Mért van az, hogy rengeteg gyógynövény létezik, de nincs gyógyállat (amit ha megeszünk gyógyhatása van)?

Legjobb válasz: Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."

Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."
A macskát kizárólag illatos-omlós formában fogyasszuk, édes-savanyú szósszal, és zöldséges rizzsel! Ez növeli az endorfin termelést, mely kiváló élettani hatásokkal bír! :-)
Többféle állati eredetü gyógyszer is létezik, csak nem feltétlenül tudhatod, mert nincs rájuk írva az eredet. Pld. enzimtabletták disznóhasnyálmirigyböl vannak, a véralvadásgátló heparin pedig disznóbelsöszervekböl illetve marhatüdöböl. A hámosító Neogranormon-kenöcs, amivel babapopsik millióit kenegetik, szintén állati hasnyálmirigy tartalmú, söt a 70-es évekig bikahere-kivonat is volt benne! Mostanában a gyógyszeripar igyekszik csökkenteni az állati eredetü készítményeket (pld. a fokozódó állati jogvédelmi mozgalmak miatt) és a szintetikusokra tér át. Másrészt viszont a transzgenikus állatkísérletek haladnak elöre és új bioszintetikus gyártási útvonalakat is fejlesztenek.
Gyógyításra használják pl. a csukamáj olajat, de mindenféle halolajnak van gyógyhatása. Darazsakat, piócákat is használnak gyógyításhoz.
Dehogynincs! :) Itt van kapásból a macska: "Mûszeres vizsgálatok is igazolták, hogy ha az ember ölében doromboló macskát tart, mintegy 20%-kal csökken a vérnyomása. Akik együtt élnek házi kedvenceikkel, azoknak tartósan alacsonyabb a koleszterinszintjük, a vérnyomásuk, valamint a stressz-szintjük. A macskadorombolás alacsony frekvenciás rezgései – kísérletekkel igazolhatóan – meggyorsítják még a csonttörések utáni gyógyulást is." forrás: http://www.paramedica.hu/200610/21_allatok1/index.htm Saját tapasztalat: Ha fáj a fejem (elég migrénes vagyok), Cinyóm odafekszik mellém és dorombol. Hát most vagy csak elvonja a figyelmem, vagy tényleg gyógyít, de jobban leszek tõle. :)
Oooopsz - zárójeles sor elkerülte a figyelmemet. :) Macskát nem esszük meg!!! Akkor nem dorombol. XD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik Magyarország legöregebb fája és hol található?

1

Ma kémia előadáson azt mondta az előadó, hogy a jód nem szublimál. Miért etetnek akkor középiskolában ilyenekkel, ha téves az információ?

8

Láttam egy videót amin egy kést nyomtak bele a kenyérpirítónak a bemeneti nyílásán és az szikrázva felrobbant, lehetséges ez? És ha igen miért?

3

Ebben az évben milyen tél varható?

3

Mi a bizonyíték arra, hogy az egyes élőlények az evolúció során alakultak ki?

Hol van az átmenet az egyes fajok között, ami meghatározná, hogy van egyedfejlődés? pl. gondoljunk a csontoshalakra, amely után következtek a kétéltűek. Hol van az evolúciós átmenet a kettő között? Nem lehetséges, hogy egyáltalán nincs is evolúció és az egyes fajok pusztán önmagukban jönnek létre, úgy hogy előtte semmilyen más faj nem előzte őket meg?

11

Az elektródpotenciál?

A) a fém és saját ionjait tartalmazó oldat között fellépő potenciálkülönbség
B) a galvánelem pólusai közötti potenciálkülönbség(ha áram nem halad át)
C) a standard-hidrogénelektród és 1 mol/köbdeciméter ionkoncentrációjú oldat között fellépő potenciálkülönbség
D) különböző fémek érintkezésekor keletkező potenciálkülönbség
E) egyik sem

2

Melyik az a hosszúság mértékegység, amit a fizikusok bármikor le tudnak mérni?

4

Tudtok olyan állatokat, melyeknek régen a pl:mérgét használták? (pl. :nyílméregbéka) Az esőerdőkben?

2

Az atomrács tekinthető egyetlen hatalmas molekulának?

Ha jól olvastam, akkor a molukulákat és az atomrácsot is kovalens kötés tartja egyben. Ha másképp is nevezzük, van lényegi különbség köztük a méretükön kívül?

5

Egy ember 70 év alatt mennyi szemetet termel?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!