Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy rengeteg gyógynövény (1 db)

Mért van az, hogy rengeteg gyógynövény létezik, de nincs gyógyállat (amit ha megeszünk gyógyhatása van)?

Legjobb válasz: Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."

Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."
A macskát kizárólag illatos-omlós formában fogyasszuk, édes-savanyú szósszal, és zöldséges rizzsel! Ez növeli az endorfin termelést, mely kiváló élettani hatásokkal bír! :-)
Többféle állati eredetü gyógyszer is létezik, csak nem feltétlenül tudhatod, mert nincs rájuk írva az eredet. Pld. enzimtabletták disznóhasnyálmirigyböl vannak, a véralvadásgátló heparin pedig disznóbelsöszervekböl illetve marhatüdöböl. A hámosító Neogranormon-kenöcs, amivel babapopsik millióit kenegetik, szintén állati hasnyálmirigy tartalmú, söt a 70-es évekig bikahere-kivonat is volt benne! Mostanában a gyógyszeripar igyekszik csökkenteni az állati eredetü készítményeket (pld. a fokozódó állati jogvédelmi mozgalmak miatt) és a szintetikusokra tér át. Másrészt viszont a transzgenikus állatkísérletek haladnak elöre és új bioszintetikus gyártási útvonalakat is fejlesztenek.
Gyógyításra használják pl. a csukamáj olajat, de mindenféle halolajnak van gyógyhatása. Darazsakat, piócákat is használnak gyógyításhoz.
Dehogynincs! :) Itt van kapásból a macska: "Mûszeres vizsgálatok is igazolták, hogy ha az ember ölében doromboló macskát tart, mintegy 20%-kal csökken a vérnyomása. Akik együtt élnek házi kedvenceikkel, azoknak tartósan alacsonyabb a koleszterinszintjük, a vérnyomásuk, valamint a stressz-szintjük. A macskadorombolás alacsony frekvenciás rezgései – kísérletekkel igazolhatóan – meggyorsítják még a csonttörések utáni gyógyulást is." forrás: http://www.paramedica.hu/200610/21_allatok1/index.htm Saját tapasztalat: Ha fáj a fejem (elég migrénes vagyok), Cinyóm odafekszik mellém és dorombol. Hát most vagy csak elvonja a figyelmem, vagy tényleg gyógyít, de jobban leszek tõle. :)
Oooopsz - zárójeles sor elkerülte a figyelmemet. :) Macskát nem esszük meg!!! Akkor nem dorombol. XD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A fajta kutyákat hogy hozták létre?

Van sok fajkutya. De mikor és hogyan hozták őket létre? Hogy alakították ki a fajtára jellemző tulajdonságokat? És ez hány generáción keresztül zajlott le? Vagy mikor hanyas években lett ez sok kutya fajta??

2

Fontos! Hogy állítják elő a radont?

Több helyen utána néztem, de sehol sem találom! Aki tudna segíteni annak köszönöm!

4

Egy 20 l-es alkohollal teli edényből kiöntünk 1 l-t, és helyébe 1 l vizet öntünk. Elkeverjük, majd ismét kiöntünk 1 l folyadékot és helyébe 1 l vizet öntünk. Hány liter tiszta alkohol marad az edényben, ha ezt az eljárást 10-szer megismételjük?

Nem kell számolni az elegyítés térfogatcsökkenésével.

3

A mediterrán éghajlaton mért forró a nyár és enyhe a tél? Help! Mentsétek meg az életem!

4

Hogyan lehet megmutatni, hogy ha 4 mg anyag kerül a szervezetbe napi gyógyszerszedéssel.24 óra alatt ennek a 40%-a kiválasztódik a kúra kezdetén a beteg vérében ebből az anyagból: a, 0mg b, 0, 5mg volt?

1.Vagyis mutassuk meg, hogy a vérben a kúra alatt ennek az anyagnak a mennyisége nő.
2.Mikor lesz ebből az anyagból 9 mg a beteg szervezetében.
3.Létezik e olyan határérték ebből az anyagból, ami stabil marad, feltéve, hogy a gyógyszerszedés nem változik?

1

Melyek az elettani folyamatok?

1

Tudnátok nekem segíteni?

Egy 20 literes alkohollal teli edényből kiöntünk 1 liter vizet, és helyébe 1 liter vizet öntünk. Egyenletesen elkeverjük, majd ismét kiöntünk 1 liter folyadékot és helyébe 1 liter vizet öntünk. Hány liter tiszta alkohol marad az edényben, ha ezt az eljárást 10-szer megismételjük?Nem kell számolni az elegyítés térfogatcsökkenésével.

2

Ki fedezte fel a nitroglicerint és mikor?

1

Egy szerves anyag szerkezeti képletét látva, miből állapítharó meg az atomok hibridizációja?

sp, sp2, sp3?

3

Hogyan lehet bebizonyítani, hogy az 1, 2.2n számok közül akárhogy kiválasztva n+1 különböző egész számot mindig lesz köztük kettő, hogy az egyik osztja a másikat?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!