Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy rengeteg gyógynövény (1 db)

Mért van az, hogy rengeteg gyógynövény létezik, de nincs gyógyállat (amit ha megeszünk gyógyhatása van)?

Legjobb válasz: Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."

Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."
A macskát kizárólag illatos-omlós formában fogyasszuk, édes-savanyú szósszal, és zöldséges rizzsel! Ez növeli az endorfin termelést, mely kiváló élettani hatásokkal bír! :-)
Többféle állati eredetü gyógyszer is létezik, csak nem feltétlenül tudhatod, mert nincs rájuk írva az eredet. Pld. enzimtabletták disznóhasnyálmirigyböl vannak, a véralvadásgátló heparin pedig disznóbelsöszervekböl illetve marhatüdöböl. A hámosító Neogranormon-kenöcs, amivel babapopsik millióit kenegetik, szintén állati hasnyálmirigy tartalmú, söt a 70-es évekig bikahere-kivonat is volt benne! Mostanában a gyógyszeripar igyekszik csökkenteni az állati eredetü készítményeket (pld. a fokozódó állati jogvédelmi mozgalmak miatt) és a szintetikusokra tér át. Másrészt viszont a transzgenikus állatkísérletek haladnak elöre és új bioszintetikus gyártási útvonalakat is fejlesztenek.
Gyógyításra használják pl. a csukamáj olajat, de mindenféle halolajnak van gyógyhatása. Darazsakat, piócákat is használnak gyógyításhoz.
Dehogynincs! :) Itt van kapásból a macska: "Mûszeres vizsgálatok is igazolták, hogy ha az ember ölében doromboló macskát tart, mintegy 20%-kal csökken a vérnyomása. Akik együtt élnek házi kedvenceikkel, azoknak tartósan alacsonyabb a koleszterinszintjük, a vérnyomásuk, valamint a stressz-szintjük. A macskadorombolás alacsony frekvenciás rezgései – kísérletekkel igazolhatóan – meggyorsítják még a csonttörések utáni gyógyulást is." forrás: http://www.paramedica.hu/200610/21_allatok1/index.htm Saját tapasztalat: Ha fáj a fejem (elég migrénes vagyok), Cinyóm odafekszik mellém és dorombol. Hát most vagy csak elvonja a figyelmem, vagy tényleg gyógyít, de jobban leszek tõle. :)
Oooopsz - zárójeles sor elkerülte a figyelmemet. :) Macskát nem esszük meg!!! Akkor nem dorombol. XD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bizonyítsuk be hogy egy tetraéder szemben fekvő oldalainak középpontjait összekötő szakaszok egy ponton mennek át amely felezi őket?

Hogyan kell ezt bizonyítani?

6

Miért van a nagyobb folyók fölött akkor is sűrű köd, ha egyéb helyeken tiszta és száraz a reggel?

Mi ennek a fizikai magyarázata? Tudom, hőmérséklet változások, meg a folyó az egy rendkívül hideg dolog, de mi ennek a pontos háttere? Linkeket is elfogadok, én csak verseket találtam a témában, de azok sajnos csak a szépségét magyarázzák.

4

Nehéz tömeg és s súlyos tömeg között mik az eltérések, hasonlóságok?

4

Melyik országokra jellemző a tavaszi búza termelés?

1

Nem tudom megcsinálni, fizika, elektromosságtan? (bővebben lent)

http://kepkezelo.com/images/jim18amlsyrz4lgnffl.png

Ezt a fenti feladatot nagyon megköszönném ha valaki megoldaná (teljes levezetés), és a megoldást valahogy eljuttatná hozzám. :) Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

2

Most fogok érettségizni biológiából, szóbelire lennék kíváncsi, hány tételből kell húzni? A tételeket megkapjuk? Ki állítja össze?

4

Mekkora térfogatú víz szükséges 80 g ZnSO4 x 7 H2O átkristályosításához? 100 g víz 80 °C-on 154, 3, 20 °C-on p6, 9 g kristálybizes sót old.

Hogy jön ki megoldásnak 652 cm3?

2

Segítene valaki ebben? Egy autó 90 km/h sebességről 8 m/s2-tel lassul. Mennyi ideig tart míg megáll és mekkora utat tesz meg addig?

2

Lehetséges ez? Villanymotor az elektromágneses sogarakban többi lent

ha villanymotorra röntgen sugarakat bocsátunk akkor be indul a villanymotor igaz ez vagy ilyen nem is történhet meg?

5

Kvantummechanikával foglakozó könyveket tudnátok ajánlan? Bővebben lent.

15 éves vagyok, idén kezdtem a gimnáziumot. Az elmúlt 1-2 évben eléggé felkeltette az érdeklődésemet a kvantummechanika. Rengeteg dokumentumfilmet megnéztem már és nagyon érdekesnek, izgalmasnak találom ezt a témát és szertném jobban megismerni. Tudnátok olyan könyveket ajánlani amik egészen az alapoktól kezdődnek és számomra érthetően van megfogalmazva? Úgy értem hogy egy 15 éves gyerek számára érthető formában, van leírva.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!