Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy rengeteg gyógynövény (1 db)

Mért van az, hogy rengeteg gyógynövény létezik, de nincs gyógyállat (amit ha megeszünk gyógyhatása van)?

Legjobb válasz: Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."

Hogyne lenne gyógyállat! Kérdezd csak meg a japánokat, vagy a kínaiakat! Minden második állatból potencia növelõt gyártanak! A kígyók mérgébõl izomlazítók, véralvadásgátlók készülnek! A romlott húsban keletkezõ méreg (botulinum toxin) a híres/hírhedt botox! Tudod: "Kígyó máj, varjú háj..."
A macskát kizárólag illatos-omlós formában fogyasszuk, édes-savanyú szósszal, és zöldséges rizzsel! Ez növeli az endorfin termelést, mely kiváló élettani hatásokkal bír! :-)
Többféle állati eredetü gyógyszer is létezik, csak nem feltétlenül tudhatod, mert nincs rájuk írva az eredet. Pld. enzimtabletták disznóhasnyálmirigyböl vannak, a véralvadásgátló heparin pedig disznóbelsöszervekböl illetve marhatüdöböl. A hámosító Neogranormon-kenöcs, amivel babapopsik millióit kenegetik, szintén állati hasnyálmirigy tartalmú, söt a 70-es évekig bikahere-kivonat is volt benne! Mostanában a gyógyszeripar igyekszik csökkenteni az állati eredetü készítményeket (pld. a fokozódó állati jogvédelmi mozgalmak miatt) és a szintetikusokra tér át. Másrészt viszont a transzgenikus állatkísérletek haladnak elöre és új bioszintetikus gyártási útvonalakat is fejlesztenek.
Gyógyításra használják pl. a csukamáj olajat, de mindenféle halolajnak van gyógyhatása. Darazsakat, piócákat is használnak gyógyításhoz.
Dehogynincs! :) Itt van kapásból a macska: "Mûszeres vizsgálatok is igazolták, hogy ha az ember ölében doromboló macskát tart, mintegy 20%-kal csökken a vérnyomása. Akik együtt élnek házi kedvenceikkel, azoknak tartósan alacsonyabb a koleszterinszintjük, a vérnyomásuk, valamint a stressz-szintjük. A macskadorombolás alacsony frekvenciás rezgései – kísérletekkel igazolhatóan – meggyorsítják még a csonttörések utáni gyógyulást is." forrás: http://www.paramedica.hu/200610/21_allatok1/index.htm Saját tapasztalat: Ha fáj a fejem (elég migrénes vagyok), Cinyóm odafekszik mellém és dorombol. Hát most vagy csak elvonja a figyelmem, vagy tényleg gyógyít, de jobban leszek tõle. :)
Oooopsz - zárójeles sor elkerülte a figyelmemet. :) Macskát nem esszük meg!!! Akkor nem dorombol. XD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány gramm szén-dioxidot lélegzünk ki egy lélegzéssel?

Azt tudom, hogy egy kifújással kb fél liternyi kilélegzett levegőt bocsájtunk ki (ami nem egyenlő a vitál kapaciátással, tudom.)

1

Mi a véleményetek az Elektronikus áramkörök c. Kovács Csongor-féle könyvről?

Az alapok elsajátításához megfelel?

2

Az ISON üstökös miért kerüli meg a napot így miért fordul vissza? Miért nem megy tovább egyenesen a napot elhagyva?

13

Páromat szeretném meglepni karácsonyra egy kezdő, de mégis "jó" teleszkóppal. Ezt találtam: Reflektor teleszkóp 76/700 mm, Bresser Optik Venus 4541001. Mi a véleményetek róla, vagy mit ajánlanátok? (cca.25e Ft)

3

Ha egy testet fellöksz 30 fokos lejtőn 8 m/s-os kezdeti sebességgel, akkor az a test mekkora utat tesz meg? Tapadási együttható 0, 348?

4

Melyik csillagászati távcsövet ajánlanátok?

Szeretném a páromat egy kezdő távcsővel meglepni karácsonyra. De olyat szeretnék, ami azért egy felnőttnek is izgalmas lehet. A neten állandóan az üstökösöket, napkitöréseket stb. nézegeti :)

7

Sugárhajtómű házialg?

Szeretnék egy sugárhajtüművet építeni de nem nagyon értem a működését! Ezt szeretném kisebbem megéíteni: <http://www.youtube.com/watch?v=fkG3-jgi48I És hogyan lehetne egy ilyet csinálni?: <http://www.youtube.com/watch?v=nEKQ6BEe2qI Nameg ha ezt csinálnám akkor mit kéne mé rátenni, hogy működjön?: <http://www.youtube.com/watch?v=Ri5RDv0ihzA

9

Hogyan tudom kiszámolni, hogy mennyi alkoholt szabad elfogyasztanom, ha a toleranciahatár mondjuk három ezred?

valami olyasmi volt a kémialecke, hogy ki kell számolni hogy mennyi alkoholt fogyaszthatsz (mondjuk 60fokosat) ahhoz hogy a toleranciahatáron belül maradj.. ami asszem 0,3 valami ..valaki segítsen levezetni mert nagyon nem értem..

2

Mia leanyset es az anyasejt?

1

Melyik az a hatjegyű, pozitív egész szám, amelynek a tulajdonságai a következőek? Folyt.

Páratlan sorszámú számjegyeinek összege 8, a párosaké 19, az első+utolsó számjegy összege 6.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!