Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy picit (82 db)

Nekem elég kevés időm van hogy sportoljak vagy bármit csináljak mert van egy pici fiam és és sok törődés igényel! Mit csináljak?

Viszont nagyon elvagyok keseredve mert elég sok fölösleg van rajtam nem tudom milyen fogyasztószer vagy ilyesmi lenne jó ami hatásos is?kérlek adjatok valami tanácsot

Legjobb válasz: Milyen kedves vagy kérdezõ. Ha én bunkó vagyok, akkor sajnáld magad tovább és várd a csodát, hátha egyik reggel úgy kelsz fel, hogy bombázó vagy :x Ahhoz hogy elérj valamit, tenni is kell, én nem voltam bunkó, csupán nyers de ez fel szokta nyitni az emberek szemét és ráeszmélnek a lustaságukra. Eddig 9 ember köszönheti a módszeremnek az eredményeit, összesen 167 kg-ot fogytak, tehát nekem veled ellentétben már van mit felmutatni!!!

Milyen kedves vagy kérdezõ. Ha én bunkó vagyok, akkor sajnáld magad tovább és várd a csodát, hátha egyik reggel úgy kelsz fel, hogy bombázó vagy :x Ahhoz hogy elérj valamit, tenni is kell, én nem voltam bunkó, csupán nyers de ez fel szokta nyitni az emberek szemét és ráeszmélnek a lustaságukra. Eddig 9 ember köszönheti a módszeremnek az eredményeit, összesen 167 kg-ot fogytak, tehát nekem veled ellentétben már van mit felmutatni!!!
Fejben kell eldöntened, hogy le akarsz fogyni és életmódot akarsz változtatni. A sajnálkozás és a kifogások nem segítenek. Napi 5x-i étkezés, fõleg fehérje és rost, ch ne finomlisztes legyen és no cukor. Nekem 3 gyerekem van és mégis van idõm elmenni futni esténként hetente 3-4 alkalommal, ehhez csak egy jó futócipõ kell!
A pici fiad és nulla sport mellett is le fogysz, ha a jövõben fele annyit eszel, mint most.
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves utolsó én is faluban lakom kb ugyan az mint te irtad ha futnék azt hiszik loptam vagy mindent csak nem azt hogy fogyni szeretnék. csak azért is köszönöm mert tölled kaptam egy rendes választ és nem ugy mint az elsök hogy lehurogtak persze én sem várok csodát de nem könnyü.
Nem védem, de én sem tudok elmenni heti nem 3-4x, hanem 1-2x sem futni, mert nem tudom kire hagyni a gyereket. Táplálkozás terén próbálok változtatni, nem mindig sikerül úgy, és azt enni, amit kéne, de azért rajta vagyok. Kérdezõ, Te is inkább ezzel próbálkozz, ne fogyasztószerekkel, mert lehet, hogy többet ártasz vele, mint használsz, mindegyiknek van mellékhatása.
Pedig igaza van.Nézd meg, hogy a vidiben szereplõ nõ miket csinált 2 gyerek után és milyen formába került. http://www.youtube.com/watch?v=EwJIe3d0kzA&feature=related
A kérdező hozzászólása: ilyen bunkók mint te utolsó ne is irtál volna jobban járnánk.takarodj inkább futni nem érdekelsz
A kérdező hozzászólása: na ez az hogy alig eszem reggel kb 1szet kenyér rá felvágott és délben is egy kevés leves és van hogy második félét nem eszem este pedig gyümölcs és enyi és nem fogyok
Naponta legalább százszor felveszed a picit. Az már gyúrás!:) Komolyra fordítva a szót: Figyelj oda a táplálkozásodra, erre rengeteg info van az interneten! Kitartás!
Nincsen mami, akire egy fél órára rábízhatod? Mert tényleg a futás lenne a legeredményesebb, ez tapasztalat. Én 14kg-t fogytam futással 4 hónap alatt, meg nem ettem sok ch-t. Persze a terhesség alatt nekem is felmentek a kilók, most 3 hónapos a picim, sippsupp lement 17kg (nemevés, nemalvás, meg egy csomó víz volt bennem), de még 10 rajtam van, én most kezdtem futni, heti néhányszor, hát majd belehalok!:D De persze nekem van két tündéri mamim, akikre számíthatok.

Segitséget szeretnék kérni mert van egy pici azaz nekem egy nagy gondom hogy tul alacsony vagyok és szeretnék ugy divatosan öltözködni hogy a fiúk észre vegyenek, mit tegyek? TÖbbi lentebb .

Mit tudnék én tenni hogy kiemeljem az alakom és ne kislányos legyek ha nem nőies és a fiúk is figyelembe vegyenek hogy azért nem vagyok annyira kislány, mitcsináljak hogy a fiúk felfigyeljenek rám? vagy hogy jobban megforduljanak utánam hogy azért ne csak a magasabb csajok tünjenek fel nekik

Legjobb válasz: állj létrára

állj létrára
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a segitséget :)
Enis 156 cm vagyok sajnos. 15 eves vagyok, szoval ritkan hordok magassarkut. Alacsony letemre megszoktak nezni a fiuk ( egyesek szerint nagyon csinos , jo alakom van) de szerintem a kisurgarzas is nagyon fontos. Altalaban nyaron majokat hordok ezzel is kihangsulyozva melleimet es a vekony derekamat. Nincsenek hosszu labaim , viszont edzek-ra es nagyon szep formasak lettek, hidd el a fiuk nagyon birjak a szep kidolgozott labakat , nem muszaj hosszuak legyenek, ha szep feszes es kicsit izmos. ha erdekel valami esetleg irj privit
Magassarkú, csak ne k.rvásan.Hordj nõies rucikat, ne kislányosat.
A kérdező hozzászólása: 17
Hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ és hát nem vagyok tul magas 154cm :(
hány cm vagy? én 174 és szeretnék csökkenni legalább 156 cm-re :( öltözködj színesen, gondolj bele, hogy japánban az átlag nõi magasság 157 cm, viszont semmiképp se hízz el, mert akkor kis tömzsi leszel, öltözz divatosan és ne érdekeljen az, hogy alacsony vagy!
A kérdező hozzászólása: nem poénból irtam ki -.-
Én pl. nem szeretem a magas lányokat. Sokkal bájosabbak a picit alacsonyabb lányok szerintem. Hordj gyakrabban szoknyákat magassarkúval (persze ne 15 centissel) és máris csini leszel és biztosan felfigyelnek majd rád. 22/f

Barátnőmnek 75A melltarto mérete van.170cm magas.50kg.14Éves. Zavarja őt mert azt mondja hogy pici. Szerintetek is pici? És még nőhet neki? Sportol, tornázik. Ez is befolyásolhatja?

Engem nem zavar :) szerintem még jo is. inkább legyen feszes és kerek mint egy nagy logos tőgy:). de őt sajnos zavarja mert körülötte lévő lányoknak 85B.s ek vannak. Hozzáteszem ők 160cm ek és ducibbak. A sport befolyásolhatja a mell méretet? és még nőhet neki?:) A válaszokat előre is köszönöm!.

Legjobb válasz: Nem akarom elkeseríteni, de ebbõl még bármi lehet. Lógós tõgy is. Sokkal könnyebb az élet a kisebb mellel. Egy idõ után az ember kövérnek érzi vele magát, mert az sem lesz mindig feszes. Az ember füle is nyúlik az évek folyamán, ha kicsit nehezebb fülbevalókat hord, akkor nem kicsit nyúlik. Induljunk ki abból a kis bõrtömlõbõl, mi van akkor a nagyobb bõrtáskával?

Nem akarom elkeseríteni, de ebbõl még bármi lehet. Lógós tõgy is. Sokkal könnyebb az élet a kisebb mellel. Egy idõ után az ember kövérnek érzi vele magát, mert az sem lesz mindig feszes. Az ember füle is nyúlik az évek folyamán, ha kicsit nehezebb fülbevalókat hord, akkor nem kicsit nyúlik. Induljunk ki abból a kis bõrtömlõbõl, mi van akkor a nagyobb bõrtáskával?
mivel a mellben van zsírszövet is ritka hogy egy vékony lánynak nagy melle van, úgyhogy igen, befolyásolja az A a legkisebb kosárméret, úgyhogy kicsi, de még bõven nõhet, viszont ha ilyen vékony marad kicsi rá az esély hogy nagy(nagyobb) lesz
Javítom: *nem zavar sport közben
Hehe, tetszett ez a "szemedbe is tudnak nézni.:D". Nem tudom, én egyszerûen nem látok szépséget benne, szenvedek a kis melleimmel, fõleg most, hogy fogytam, még jobban azt látom, hogy semmi mellem, és lassan már a B kosaras is nagy lesz.. Azért köszönöm a válaszod.:)
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szep formas neki es nem lapos. Es igen kis mell is lehet sexys szerintem soot... most kinek mi a jo meret :-) en szerintem meg jobb is mint a nagy. Nem lotyog neki stb. A nagy mell szerintem csak poloba es melltartoba nez ki jol :-) De kinek mi. Nekem igy tettszik csak sokszor zavarja :/
70C megint. Kikérem magamnak, hogy a nagy mell csak pólóban meg melltartóban néz ki jól. Az én melleim "szabadon" is szépek. Amúgy kérdezõ, hány mellett láttál már élõben?
A kérdező hozzászólása: Lattam 85B set egy abszolult formas lany nem is dagadt de a melle melltarto nelkul lotyog ossze vissza szep de lotyog log... nem szep melltartoban viszont az. lattam meg az nagyobb volt es az is logott. es lattam kissebbeket es azok szaszor szebbek! jo melltartoban nem nez ki jobban mint a nagy de anelkul sokkal szebb!
75/D-s a mellem és valahogy mégsem lötyög hanem szép, feszes!!! de sztem ezzel nem csak én vagyok így...
Nekem 15 évesen van 75/A mellem... körülöttem is csak bögyösebbek vannak, kisebbségi komplexusa van szerintem...Bíztasd...Szerintem nem kicsi az:) Amúgy Kérdezõ, hány éves vagy, és hány barátnõd volt?
70C-s válaszoló vagyok. Azért könnyebb, mert zavar sport közben a melled, nem fáj a hátad tõle, és a szemedbe is tudnak nézni, ha kivágottabb pólót veszel fel. Kis mellel is lehet valaki nõies, sõt... Egy csomó pasi a kismellû lányokat szereti.
Utolsó: Ezt sosem értettem, magyarázd már el nekem. Miért könnyebb az élet sokszor kisebb mellel? Jó, nem azokról a hatalmas mellekrõl beszélek, de sokkal szebb és nõiesebb, ha egy nõnek vannak mellei. Többen megbámulják, szebben állnak a pólók rajta, van dekoltázsa, ami szexibb.. A kis mellû nõk szenvednek ettõl a legjobban, a nagy mellnek mik a hátrányai?
Én is vékony vagyok (derékban fõleg) 70C-s melltartót hordok. De mondd csak meg nyugodtan a barátnõdnek, hogy kisebb mellel sokszor könnyebb az élet..
én is vékony vagyok mégis 75/D a méretem...nem ettõl függ. EZ genetika. Anyukájának mekkora a melle?
Én eléggé testes vagyok, viszont nagyon lapos mellbõségben. Szóval nem tudom, genetika is befolyásolja.:)
Ha még csak 14 éves, akkor nõhet 18-20 éves koráig. Ha hízna, akkor lehet, hogy mellre is hízna, ezáltal nagyobbak lennének neki. Én ugyanilyen (majdnem) méretû vagyok. A lényeg, hogy formás legyen a melle. A sporttól nem fog nõni!
Nekem 75B kell, és én így is látom, hogy kicsi a mellem, pedig egy számmal nagyobb akkor az övétõl. Szenvedek vele, fürdõruhánál és melltartónál is muszáj push up-os kosarasat vennem, mert különben szétplöttyed az egész, nem valami nõies a pólókban.. :( Ha hízik, akkor természetesen nõhet is neki.
Nem, nincs melle, nem is lesz, és ha véletlenül mégis megnõne, akkor plasztikáztatná, mert az csak egy genetikai tévedés lenne, hisz õ lenne az elsõ nõ a világon, akinek alapból semmi melle nincs. Érted?
A kérdező hozzászólása: És ez a 75A, olyan mint ha nem is lenne melle? vagy nincs is?:) nem lattam még neki hisz 14 éves. De ha melltartó nélkül van azért 75A az van? vagy nem a legkisseb?:) nbem nagyon értem
A kérdező hozzászólása: Rn 15 baratnom 14 de szerinrem swm.kicsi pont jo :) meg szep formas meg azt sem lehet ra mondani hoy lapos:)

2 hete vásároltam egy yorki kiskutyát. Tegnap elvittem az állatorvoshoz. Közölte velem, hogy a kutyus nem fajtiszta mert a nyakánál és az egyik lába végén van egy pici fehér folt. A foltoktól eltekintve lehet e fajtiszta a kutyusom?

Akitõl vettem állítja, hogy fajtiszta és a kisállat könyvében is (amit vásárláskor kaptam mellé) yorkshire terrierként van feltüntetve.

Legjobb válasz: Az oltási könyvbe azt ír be a doki amit csak akar, mert nincs semmi jelentõsége azon kívül, hogy nem kell fejben tartanod, hogy a kutya milyen kezeléseket kapott addigi élete során (oltások, esetleges betegségek stb) és ezek igazolására. Több hatalmas tévedés is van: 1 a faj a ló, kutya, sertés. A fajTA pedig a fríz, yorkshire terrier, mangalica. Tehát a kutyád fajtiszta, mert egy csöpp ló sincs benne, de nem fajTA tiszta, mert semmi garancia nincs arra, hogy az õsei között nincs mondjuk tacskó. Itt jön a második tévedés, ugyanis a "kisállat könyv" az oltási könyv, amit meg már leírtam, hogy mennyi jelentõsége van. Amire te gondolsz az a törzskönyv, ami nektek nincs, tehát a kutyád nagyon maximum fajta jellegû keverék.

Az oltási könyvbe azt ír be a doki amit csak akar, mert nincs semmi jelentõsége azon kívül, hogy nem kell fejben tartanod, hogy a kutya milyen kezeléseket kapott addigi élete során (oltások, esetleges betegségek stb) és ezek igazolására. Több hatalmas tévedés is van: 1 a faj a ló, kutya, sertés. A fajTA pedig a fríz, yorkshire terrier, mangalica. Tehát a kutyád fajtiszta, mert egy csöpp ló sincs benne, de nem fajTA tiszta, mert semmi garancia nincs arra, hogy az õsei között nincs mondjuk tacskó. Itt jön a második tévedés, ugyanis a "kisállat könyv" az oltási könyv, amit meg már leírtam, hogy mennyi jelentõsége van. Amire te gondolsz az a törzskönyv, ami nektek nincs, tehát a kutyád nagyon maximum fajta jellegû keverék.
Sajna valószínû átvertek. Az oltási könyvébe meg azt írnak amit akarnak.Amúgy ha a dokinak fizetsz az oltásért beleírhat yorkit simán.
Fajtiszta, hiszen kutya. Törzskönyv viszont nem fajtatiszta. A fehér foltok pedig fajtatiszta kutyánál is elõfordulhatnak, ezeket ha jól tudom, kizárják a tenyésztésbõl.
Az oltási könyvben ("kisállat könyv"), tulajdonképpen azt nem írnak bele amit nem akarnak, tehát fordítva is igaz... Mint ahogy jó páran már elmondták, van törzskönyv, vagy nincs? Persze fajtatiszta lehet törzskönyv nélkül is, de mivel nincs neki törzskönyve ezért HIVATALOSAN nem számít annak. Aztán, hogy mi kerekedik a kutyusból úgy is kiderül:)
A kisállat könyv csak oltási. Fel kéne fogni. A doki aki kiállította meg megcsókolhatja a valagam, mert TK nélkül NEM írhatta volna bele, h yorkie. Tk nélkül ha tetszik, ha nem, fajtajellegû keveréked van csak.
Törzskönyv nélkül* Elõzõ voltam, elnézést.
Mennyiért vetted, és honnan?
És szerinted mit tudsz tenni ha kiderül h nem yorki - arról sincs papírod h tõle vetted... :oP
A kérdező hozzászólása: Erre már én is gondoltam, hatóság elõtt lehet nem tudom bizonyítani, de szemtõl szembe nem tudja letagadni, meg a közös ismerõseink is tudják... Mind1 rem nem kell elmennem eddig. Az árat nem írom ki mert elég kellemetlen belegondolnom is, hogy ilyen felelõtlenül szórom a pénzemet nem, hogy megosztani valakivel, am nem 10-20 ezer forintba került, hanem többe. Ne haragudj, de mint írtam eggyenlõre a tenyésztõrõl nem nyilatkozom, majd talán csak ha biztos leszek a dolgomban.
Vna mini meg extramini? Valaki lõjön le, könyörgöm!!!!!!
Majd a Drága Fõvadász Úr lelõ! :) Már bocsi Kedves Kérdezõ, de szvsz nem az állatorvos tud keveset a fajtáról. Neki elsõre feltûnt, hogy fehér van benne, meg hogy túl nagy. Normális helyrõl vett kutyánál nem kell semmilyen testrészüket ragasztgatni vagy kötözgetni, az úgy áll, ahogy a standardben meg van írva. Mini meg extramini csak a szaporítók agyszüleménye, azok a genetikai selejtek.
Nem létezik mini és extra mini yorki. Fajtatiszta yorki egy méretben van, ami 2, -3 kg között mozog, de 3 kg fölé nem mehet.Minden ettõl eltérõ méretû kutya, fajtajellegû keverék. Amúgy ez a mini és extra mini dolog, a szaporítóktól jön, mert azoknál született rengeteg degenerált kölyök, akár 1-1, 5 kilós kutyák is (felnõttként) és valamit ki kellett találniuk, hogy eladják. Azok agyon nyomorított, 99%-ban beteges, rövid életû szerencsétlen kutyák.Sajnos 4-5 évet, ha élnek...kész csoda, ha annál tovább húzzák.És egy vagyon hagy az ember, az állatorvosnál.
A yorki felnõttkori súlya nem lehet több, mint 3 kg. Ha õ 2 hónaposan 1 kiló, akkor a nyakamat teszem rá, hogy több lesz, mint 3. És törzskönyv nélkül semmiképp nem lehet fajtatiszta. Amúgy ha jól értettem, 6 hetesen hozhattad el? Mert akkor a kedves ismerõsöd olyan messze áll a tenyésztõ címtõl, mint Makó Jeruzsálemtõl.8 hetes kor elõtt normális tenyésztõ nem ad el kutyát, és bármilyen hibás legyen is a kutya, törzskönyvezteti, mivel neki az a dolga. A lényeg, hogy szeresd és szerintem nyugodtan jelentsd fel azt a barmot.Gondolom számlát nem kaptál a vásárlásról :
Mesélek valamit, hogy az állatorvosok mennyire értenek a fajtákhoz. Nekik a gyógyítás a dolguk, a betegségek és nem a standard ismerete. Néhány hónapja mentünk oltásra, és hallom, hogy az orvosunk mérgelõdik, hogy lehet valaki ilyen trehány, hogy az oltási könyvbe az elõzõ állatorvos beírta, hogy "yorki". Ilyen kutya nincs is, azt kellett volna írnia, hogy yorkshire terrier. Jön ki a gazdi a kutyával, rájuk nézek... Megnyugtattam az orvost, hogy bizony abba az oltási könyvbe igen jól van beírva a "yorki" meghatározás, mert ennek a kutyának van némi köze a yorkshirhez, de csak úgy anyai ágon valami távoli õsben. A színe nagyjából stimmelt, de egy kb. 10 kilós, rövid göndör szõrû kutya volt 2 évesen. A képeket megnéztem, keresgéltem kölyökképeket. Az ember keze, ujjai támpont a méret saccolásánál. A husky babáim 3 hetesen kisebbek voltak, és õk akkor kb. 3 kilók.
Miért gondolják az emberek h az állatorvosok egyenesen küllembírók, kutyakiképzõk és kinológiai zsenik? Õk a gyógyításhoz értenek, semmi máshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ez adott még egy kis reményt.:) Egyébként felhívtam az állatorvost akinél elsõnek volt a kicsi és úgy, hogy megmondtam a tenyésztõ nevét emlékezett rá és a tesóira is azt mondta, hogy szerinte yorki, ja és ugyan ezeket mondta amit te leírtál, hogy majd csak ha nõ nagy korában fog látszani rajta hogy valódi vagy korcs e.
elõzõ vagyok, az Állatorvosnak az a dolga, hogy gyógyítson és nem a fajtameghatározás, sokaknak fogalmuk nincs milyen fajtát látnak!
Elõször is a képeken nagynak látszik de ez nem jelent semmit elég csalókák szoktak lenni a képek! A sok okosnak: yorkiknál nagyon sokszor elõfordul, hogy van pici fehér mellényük születésnél illetve a lábaknál is elõfordulhat. Ezt ki kell nõnie különben hiba és általában ki is növik kb. 5-6 hónaposan már simán eltûnik a fehér! Másodszor még ha Tenyésztõtõl is vette a kiskutyát 2-3 hónapja nincs Törzskönyvezés Magyarországon azért ezzel tisztában kell lenni, tehát simán lehet fajtatiszta a kiskutya csak a jelenlegi viszonyok nem engedik meg a Törzskönyvezést és mivel a szuka elõbb lett fedeztetve minthogy megszûnt a Törzskönyvezés így simán lehet fajtatiszta !!!
Most néztem a képeket, olyan mint egy mini németjuhász keverék :/ Nem akarom tudni, hogy mennyiért vetted.
Kérdezõ! A 17. kommentedben a második képen a kutyus egy felnõtt férfi kézben van? Mert kép alapján (de a többin is )ez a kutyus egy 2 hónapos yorkinak nagyon nagy. Szerintem. A bátyámék yorkija, ami 5 évesen 3 kiló, az ekkora kb egy átlag férfi kézben. Amúgy ettõl függetlenül tündéri pofija van! Vigyázzatok rá, és leljétek benne örömötöket még nagyon sokáig! :)
Semmi csodálkoznivaló nincs azon hogy a mini és extramini kifejezésen csak nézett nagyokat az állatorvos, ugyanis ilyen fajta nem létezik. És bár ne várd azt el tõle hogy ránézésre õ megmondja hogy fajtatiszta-e vagy sem, de ezekbõl a jelekbõl 100% hogy nem fajtatiszta. Ahogy Akiteki is írta, meg ahogy én megnéztem a képeket hát a pofija mindenre emlékeztetett csak yorkshire terrierre nem. De figyelj csak, tudok egy tuti megoldást: mi lenne ha fognád magad és a kutyusodat és elmennétek egy kiállításra ahol valóban fajtatiszta kutyák vannak. Akár meg is kérdezheted a tenyésztõket, õk azért csak jobban benne vannak. Néhány IGAZI tenyésztõ: http://www.ofnewdeal.hu/ http://www.freemore-yorkie.com/ http://www.wonderwind.hu/hu/hirek.htm http://www.yorkshireterrierkennel.eu/ amúgy véletlenül nem Nagy István hívják akitõl vetted és Tatabányai?
A képeid jobban megnézve, nekem spániel-német juhász fejû-yorki mix.
Szerintem attol , hogy a kölyök szörén találhato fehér folt még lehet yorki, változni fog a szöre mire felnött kutya lesz.Mekkora sulya lesz az meg a tartásátol is fugg azt gondolom.Nem értem mit jelent az , hogy nem lehet több 3 kg-nál? Miért ne lehetne?Nyilván nem 40 kg lesz de simán lehet 4 akár 5 is.Eredetileg is 5-6 kg volt ez a fajta.Kedves kérdezö ne aggodj emiatt, ha te egy édes , kedves, bolondos yorkit akartál mindegy hogy törzskönyvezett vagy sem yorki nemzette és yorki hozta világra tehát yorki.A törzskönyvezett kutyák között is van szinhibás.Nem egy yorki gazdát ismerek akiknél 4-5 kg a kutyus törzskönyvel de ettöl még nem torzszulött és van olyan is akinek a kis mellén van világos kis folt ez a legkevesebb ezerszer jobb mintha cukorbeteg vagy duplafogsoru vagy csontritkulásos lenne.Ha nem kiállitásra szánod és nem tenyészteni szeretnéd legyél nyugodt a kis yorkid miatt .
A kérdező hozzászólása: Rendben van utána olvasok, és köszönöm még egyszer a jó tanácsokat! :) Majd ha nagyobb lesz a kutyus teszek fel még képet!
Olvass sokat a falkavezérségrõl, és ne hagyd elkanászodni! Nincs rosszabb, mint egy idegbeteg szobacirkáló.
tök jó hogy meghallgatod az észérveket! majd még tegyél fel esetleg képeket a kutyusról, ha nagyobb lesz! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet mert már most kezd ilyen lenni! Ígérem megfogadom ezt a tanácsot! :)
Ezt az úgy bánunk vele mint egy kisbaba mentalitást most és azonnal fejezzétek be, mert magatokkal csesztek ki. Lesz egy mindenre támadó, viselkedni nem tudó, neveletlen görcsötök. Komolyan mondom. Kezdd el felállítani a szabályokat még most!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet, megfontolom! Nem arról van szó, hogy reagálnom luxus, hanem, hogy tegnap szinte egész nap ezen az oldalon lógtam, kaptam hideget, meleget, és már estére igazán ne haragudj de azt sem tudtam hol áll az eszem. Egyébként nem tõle vettem a kutyust!
még 1x leirom mert látom reagálni luxus kérdezö "tudok egy tuti megoldást: mi lenne ha fognád magad és a kutyusodat és elmennétek egy kiállításra ahol valóban fajtatiszta kutyák vannak. Akár meg is kérdezheted a tenyésztõket, õk azért csak jobban benne vannak. Néhány IGAZI tenyésztõ: http://www.ofnewdeal.hu/ http://www.freemore-yorkie.com/ http://www.wonderwind.hu/hu/hirek.htm http://www.yorkshireterrierkennel.eu/ amúgy véletlenül nem Nagy Istvánnak hívják akitõl vetted és Tatabányai?"
Hm ez a hozzáállás egyenes út az elkényeztetett, fejrenövõs, világuralomratörõs yorkika felé - hajrá!! Vagy nézzetek utána a kutyanevelésnek, ha már a kutyavásárlásnak nem sikerült!! Nem ártana egy kutyaiskola is...
A kérdező hozzászólása: Biztosan nem fogok megválni tõle semmi pénzért. Igen is szeretem, és törõdöm vele! A párommal szinte úgy bánunk vele mintha egy kisbaba lenne. Õ a család kis kedvence és ez ezek után is így marad.
sajnálom, ha korcsnak hívod a kutyádat :( a képekrõl nekem az jön le, hogy keverék a kutyus, de ettõl ugyanúgy szerethetõ nekem is keverékem van, bõr õt direktbe választottuk :) imádom, rengeteg szeretet tud adni, nagyon okos, és remek családtag
Kérdezõ:Itt senki sem mondta, hogy a kutyád korcs(rajtad kívül).Igen, valószínûleg nem fajtatiszta.De szerintem elbûvölõ pofija van, és remélem, hogy belenyugszol, és így is nagyon fogod szeretni, mert õ nem tehet róla.Csak szeretetre vágyik.De ha nem vagy rá képes, akkor ajándékozd vagy add el olyannak, aki szeretetben felneveli.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elõre is, de ne haragudjatok a negatív kritikákra már nincs hangulatom válaszolni. Amúgy is az eredeti kérdéstõl már kilóméterekre járunk. Én tettem fel képet mert arra kértek. Abból is értek ha valaki leírja, hogy szerinte korcs, nem kell a lehetséges variációkat is elém tárni! Várok még vele egy picit és majd látszik az, hogy yorki e vagy sem, ha meg nem abba is beletörõdöm.
Nagyon helyes, és kérlek segíts te is ha máshol nem, legalább itt jobb belátásra bírni az elkövetkezõ gazdikat. Manapság a többség még mindig úgy gondolja, hogy a tk csak akkor érdekes, ha a kutyával kiállításra akar menni az ember. Pedig ez olyan, mint megvenni egy autót, vagy tv-t mindenféle papír nélkül. Valóban olcsóbb, de semmi garancia arra, hogy egy hónapnál tovább mûködõ képes. A kutyáknál ugyanez a helyzet. Jó esetben kapsz egy fajtájára hasonlító, egészséges kutyát, de nagyobb a valószínûsége, hogy pár hónap után már a boxernek hosszú bundája nõ, vagy a yorkiból lesz egy németjuhász. És az egészségügyi részérõl még nem is beszéltünk, hogy mennyi beteges, gyenge idegrendszerû kiskutya van szaporítóktól.
A yorkshire terriereknél a fehér színhiba, ennyi. De nyilván nem törzskönyves, tehát innentõl tökmindegy, hogy szerintünk fajtatiszta e vagy sem. Mert a válasz az, hogy hivatalosan NEM.
Pfff, a harmadik képet meg se néztem, annyira nem lehetett látni semmit az elsõ kettõn. Az elsõ benyomásom az volt, hogy egy álló fülû airdale terriert látok. Mondjuk a telefonos kamerák nagyon csúnyán tudják nagyítani a közelebbi dolgokat, de ez valahogy túl van azon a határon. Nézzük a jó oldalát: valószínûleg nem kell légcsõszûkület miatt mûteni, mint sok más yorki jellegû ebet.
Szép nagy darab. Végre nem egy miniyorki. Úgy nézem, hogy roti lehetett a mama. :)
Nincs egy olyan képed, amin áll? Pl odalról fényképeve, meg szembõl? Mert ezek alapján a képek alapján nem sok yorkit látok bele. De mint tudjuk, egy rossz kép simán csal a valósággal.
Mennyi idõs a kutyus? Mert nekem méretben túl nagynak tûnik... És elárulnád a híres neves kennel nevét ahonnan vetted? Mert hidd el sok szaporító hirdeti magát kennelként....
Mennyi idõs ez a kutya? Milyen súlyú?
A kérdező hozzászólása: http://kep.ivpicture.hu/771853.jpg http://kep.ivpicture.hu/771851.jpg Nem haragszom így nem jobb?
ne haragudj, de ezek annyira rossz minõségû képek, hogy ez alapján még nj kölyöknek is elmenne. Csak annyi látszik, hogy fekete-cser színû.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm a segítséget! :) Elvileg akkor itt lesznek a képek az elsõ kettõn 6 hetes korában látható, a másikat pedig ma reggel készítettem róla. A foltok azok sajnos nemigazán látszanak de majd töltök fel olyat is amin látszik. http://kep.psharing.com/771851.t.jpg http://kep.psharing.com/771852.t.jpg http://kep.psharing.com/771853.t.jpg A fülecskéjét még nem igazán tudja állítani magától csak egy ideig, még ragasztgatni kell.
yorkisoknál elõfordul, hogy a "hibás" kölyköt nem törzskönyveztetik le, sõt én amikor anno vettem a yorkimat, olyan is volt, beszéltem a tenyésztõvel, és õ mondta, hogy a külföldi kantulajdonos nem engedi, hogy Magyaroszágra törzskönyvvel értékesitse a kiskutyákat, csak külföldre. (nayg kennel, és nem szaporitók), igy én elálltam a vásárlástól, mert szerettem volna kiállitani, igy fontos lett volna a papir. Egyébként a http://www.képfeltöltés.hu -ra feltöltöd a képet, és alul van egy olyan, hogy közvetlen link a képhez, azt ha ide bemásolod, akkor látjuk.
Azért ne ezzel nyugtatgasd magad, hogy jaj így fajtatisztának számít, mert nem. A fajtatisztaságot a törzskönyv igazolja, az oltási kiskönyvbe akár elefántot is beírhat a doki ha fizetnek neki érte. Törzskönyv híjján pedig nincs kizárva, hogy a yorkin kívül más fajta kutya is "besegített" a kutyád megszületésében, ez 100% biztos. Igen, így vettél egy "korcs" kutyát, egy olyat amilyet a menhelyeken ingyen próbálnak örökbefogadtatni. De ettõl függetlenül még lehet ugyan úgy szeretni egy keveréket is mint egy fajtatisztát, nem? Ugyan olyan teljes értékû kutya, max kicsit betegesebb lesz, de gondolom ezért nem hagynád elpusztulni. Igen, pénzügyileg lehúztak, de ezzel már nem tudsz mit tenni, ez volt a tanulópénz hogy legközelebb vásárlás elõtt kell utánaolvasni a dolgoknak, nem akkor amikor már gyanussá válnak.
elõfordulhat fajtatiszta kiskutyánál is fehér volt, de ez yorkinál azt hiszem szinhibának számit, igy nem vonható tenyésztésbe. De amugy idõvel el is nõheti. Teszel fel róla képet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de ezt már én is olvastam! :) Keresgéltem már én is neten, de találtam arra utaló cikkeket is, hogy szõrszín szerint is több fajta yorki létezik pl.Biewer yorki.
SZÕRZET: A testen mérsékelten hosszú, tökéletesen egyenes (nem hullámos), fényes, selymes szerkezetû, nem gyapjas. A fejen hosszú, arany tan-színû, mélyebb árnyalatú a fej két oldalán, a gyökerénél és az orron, ahol nagyon hosszú. A fej szõrzetének tan színe semmiképpen nem terjedhet ki a nyakra, a sötét vagy kormos színû szõrzet nem keveredhet a tan-színûvel. SZÍNEZET: A nyakszirttõl a farok végéig sötét acélkék (nem ezüstös kék) szõrzet borítja a testet, melybe nem keveredhet fakó, bronzszínû vagy sötét árnyalat. A mellkason sûrû, fényes tan-színû szõrzet. A tan-színû szõrzet a gyökerénél sötétebb, mint a szõrszál közepén, a vége felé egyre világosabb.
Az megvan h ez a kutya 8 hetesen akkora mint általában 6-7 hónaposan szoktak lenni - ez kb 7-8 kilós valami cuki keverék lesz :D ami nem gond, csak az h megetettek, te meg bekajáltad...
A kérdező hozzászólása: 2 hónapos és 2 napos. Normál méretû yorki, a mérete az állatorvos szerint megfelelõ, tegnap kajálás után volt közel 1 kiló. Képet késõbb teszek fel olyat amin áll.
Megkérdezhetem mennyit fizettél érte? Ha már a"tenyésztõtõl" nem óvsz meg minket :)
A kérdező hozzászólása: Nem nem kaptam hozzá törzskönyvet. Még annyit majd megpróbálok, hogy 2 hét múlva oltásra ahoz a dokihoz viszem el akitõl az elsõt is kapta és megnézem mit mond rá, aztán ha bebizonyosodik a dolog elmegyek ahoz akitõl vettem, hogy beolvassak neki személyesen is , mert nem is kevés pénzt adtam érte, simán kicsi pótlással törzskönyveset vehettem volna, mert arra sem sajnáltam volna, de lebeszélt, hogy minek adok ki több pénzt ha megbízható helyrõl és szerinte baráti áron kapok nála egy yorkit. A normál yorkik ebben az árban mozognak ahogy nézegettem szóval ez sem nagyon baráti ár volt érte, de így hogy keverék így meg a legnagyobb szemétség volt amit csak tehetett. Mindegy tanultam belõle.Ezek után körültekintõbb leszek ilyen téren.
hihetetlenül édes kutyus, de ez szerintem egyáltalán nem yorki :S mindenesetre sok boldogságot kívánok a kutyuval :)
tk ide vagy oda, ez a kutya úgy yorki, ahogyan én. Egyébként szép dolog, hogy nem akarsz rosszat a kedves ismerõsödnek, csak van egy olyan mondás, hogy "vétkesek közt cinkos, aki néma" ne az ismerõdödre legyél tekintettel, hanem azokra a szerencsétlen kutyákra, akiket agyon ellet a könnyû pénz reményében. A kutyusod meg mindegy milyen fajta, aranyos csak éppen ezer ugyanilyen kis utcai keverék várja a menhelyeken a megváltást...
Nagyon édes kis jószág, de sajnos én se sok yorkit látok benne, még a rossz minõségû képek ellenére is ezt mondom. Viszont tündéri, szóval ha már nálad van szeresd nagyon, de a válaszaidból ítélve ezzel nem is lesz gond! :) Annyi csak a kérdésem, hogy törzskönyvet nem kaptál hozzá, igaz? Mert akkor egész biztos nem yorki, és hivatalosan is maximum fajtajellegû keverék lehet.
majd mutass róla képet ha nagyobb lesz!
A kérdező hozzászólása: Igen ez mind igaz rá! :) Nagyon okos és egészséges is. Egész nap úgy be van pörögve, de sajna még este is. :) Alvás helyett most már a kutyával játszom lassacskán egész este. :) http://kep.ivpicture.hu/771863.jpg http://kep.ivpicture.hu/771864.jpg
nem jött át az utolsó két kép. az a lényeg hogy egészséges legyen és vidám! meg okos és játékos :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jókívánságokat és a biztató szavakat! Itt van még két kép a kutyusomról de ezek sem igazán értékelhetõek mert nem igazán szereti ha fotózzák. :) Még annyit hogy köszönöm mindenkinek a válaszát, de most már hagyom a rágódást és úgy szeretem ahogy van.:) A szememben most is és késõbb is õ lesz a legdrágább kiskutya a világon. :) Persze ettõl még a válaszokat elolvasom és a tanácsokat elfogadom! :)
Csak azt kívánom Neked, hogy ne agyalj sokat azon hogy milyen "hiányosságai" vannak, mert ha valóban yorki, és ezt ugye feltételezem, hogy tudod, hiszen alaposan utánajártál a témának, akkor "elrakod" a tanulópénzt és szeretsz, nevelesz egy csuda jópofa kuyát, aki a környék legokosabb és legügyesebb kutyája lesz!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Igen teljesen igazad van, nekem is az esne az egészben a legrosszabbul. De mégis ezek ellenére én nem tudok olyan lenni mint amilyen õ volt hozzám így ha úgy is lesz hogy átcseszett nem rontom a nevét a köreiben (pedig megérdemelné) tehát nem írom ki. A méretérõl még annyit, hogy nem lehet annyira vészesen nagy mert mikor kiviszem wc-ni mindig azt nézem, hogy egy nagyobb szél fel ne kapja!:) Sokszor a lakásban is észrevehetetlen.
Ha csak pusztán a súlyát tekintem megfelelõ, de tényleg mit [email protected] ezen? Mindazok mellett amit már leírtam a szaporítás, "balkéz" kutyák elpasszolása ellen, azért Neked kedves kutyatulajdonos megjegyezném: lehet, hogy egy csodaszép, "feketehátú" yorkid lesz, akit majd emiatt sûrûn megbámulnak az utcán:)
Én ugyan nem tudom megnézni a képeket, de tapasztalatom szerint a házi képek minõségüket tekintve akár elefántot is nézegethed az embe ha zsiráfok kellene rajta látnia, de hát nem ez a lényeg. Ha valami apró küllemprobléma akad az nem a világ, mint ahogy te is irtad. De az már valóban gáz LENNE - ha egyáltalán így lesz - ha a jó ismerõsöd madárnak nézett...
A kérdező hozzászólása: Tudom mi az a törzs és azt is, hogy mi az oltási könyv! Én ezzel arra akartam kitérni, hogy az a doki, hogy nem vette észre azt, hogy keverék, de néhány hasznos válasznak köszönhetõen rájöttem ha korcs is beleírhatja a doki hogy FAJTA tiszta. :) Köszönöm a válaszokat, de igazából azt hiszem csak egy tartalmazta eddig azt az információt amire kíváncsi vagyok, hogy foltokkal lehet e fajtiszta.

Egy olyan problémám van, hogy a 4 hónapos kislányomat szeretnénk elvinni a nagyszülõkhöz mert még nem látták. Nagymamámnak viszont 2 hónapja tart az övsömöre. Nemtudom jó ötlet-e félek hogy bárányhimlõs lesz a pici. Érdemes-e kockáztatni?

Nemtudom, hogy milyen módon fertõz? Illetve bemerjem e vállalni. Aki volt már hasonló helyzetben adjon kérem tanácsot.

Legjobb válasz: A fertözö betegségek a lappangási idöben fertöznek, amikor már látható tünetek vannak, akkor nem. Ha szoptatod, akkor gyakorlatilag kizárt, hogy elkaphassa. De ettöl függetlenül a gyereknek az a jobb, ha még kicsinek átesik a gyerekbetegségeken, mert késöbb sokkal betegebbek lesznek tölük.

A fertözö betegségek a lappangási idöben fertöznek, amikor már látható tünetek vannak, akkor nem. Ha szoptatod, akkor gyakorlatilag kizárt, hogy elkaphassa. De ettöl függetlenül a gyereknek az a jobb, ha még kicsinek átesik a gyerekbetegségeken, mert késöbb sokkal betegebbek lesznek tölük.
Egyszer úgyis el kell kapnia. Jobb most, mint nagykorában.
A kérdező hozzászólása: már nem szopik.4 hónaposan nem fog kórházba kerülni?
Ha netán bárányhímlöje lenne, azzal esm kerül kórházba a gyerek, de igen valószínütlen

Samsung galaxy ace, hogyan lehet kamerát cserélni? Csak mert elől a kihangosító mellet is van egy pici, amit gondolom nem dísznek raktak oda

A segítőknek további szép napot! :)

Legjobb válasz: Nekem is acem van és az a fekete valami az elején az közelség érzékelõ hogy mind két pöttyi az-e azt nem tudom de az egyik biztosan az be is lehet állítani hogy ha telefonálsz és közel van hozzád akkor elsötétül ami jó mert így nem tudod lerakni a füleddel

Nekem is acem van és az a fekete valami az elején az közelség érzékelõ hogy mind két pöttyi az-e azt nem tudom de az egyik biztosan az be is lehet állítani hogy ha telefonálsz és közel van hozzád akkor elsötétül ami jó mert így nem tudod lerakni a füleddel
Te akarod cserélni? Mire? És ilyen hozzáértéssel minek?
A kérdező hozzászólása: haver.. elõl és hátul is van 1 kamerája nem a hátsóval hanem az elsõvel akarok képet csinálni érted?
K#rvára nincs az Ace-n elülsõ kamera. Az Ace 2-õn van.
ha félsz, akkor minek vettetek a nagy mellé egy kiskutyát? kan kellett volna és nagyobb méretû.
ne félj! semleges területen engedd össze elõször õket pórázzal.
Mivel egy család vagytok, elõbb -utóbb elkerülhetetlen lesz a találkozás. Sokkal jobb ezt most megejteni, és nem kell aggódni, egy jól szocializált kutya sem fog egy kölyköt bántani. Ha meg bedurvulna- amire elég kicsi esélyt látok- akkor meg azért van a gazda, hogy letiltsa.
Amit most csinálsz - h nem engeded össze õket - csak a már meglévõ kutyátokat bizonytalanítod el és adsz neki okot a féltékenységre. Azt nem írtad, de a leírtakból az derül ki, h a tosa kint van, míg a pici bent veletek. Ez se túl szerencsés. Minél elõbb engedd össze õket, mert az összeengedés hiánya sokkal nagyobb bajt okozhat. Egy jól szocializált, jó idegrendszerû felnõtt kutya soha nem bántana egy kölyköt. Néha elképzelhetõ h rámorrant, azzal a kicsi csak megtanulja, h mit engedhet meg a naggyal szemben. Ennyi. Bántani nem fogja. A bolognes is kutya, bánjatok vele úgy mint egy kutyával!
Ezt a kérdést a kiskutya megvétele elõtt kellett volna feltenned.
paprikaspré legyen nálad, mikor összeengeded õket elõször, pórázon csak!
A Tosa mellé vettetek egy azonosnemût. Nagyon okos vagy. Gratulálok. Mivel most kérsz tanácsot, gyanítom nem hordtad eddig kutyák közé, mert akkor tudnál a Tosa veleszületett dominanciájáról. Az ilyen felelõtlen gazdák miatt van a legtöbb baleset.

Duphastont kell szednem, mert tavaly volt két vetélésem, még csak 5 hetes és pár napos terhes vagyok. Aki szedett vagy szed ilyen gyógyszert annak voltak ill. vannak mellékhatásai? Picit félek, mert az van beleírva, hogy lehet áttöréses vérzés.

Picit félek, mert az van beleírva, hogy lehet áttöréses vérzés. A dokim azt mondta, hogy nála még senkinél nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Szia! Nekem kellett szednem a terhességem 12.hetéig mert a 8. héten véreztem.Nem jött ki semmilyen mellékhatása.

Szia! Nekem kellett szednem a terhességem 12.hetéig mert a 8. héten véreztem.Nem jött ki semmilyen mellékhatása.
Szia.Én is szedtem duphastont is és utrogestan hüvelykapszulát is kellet használnom, de semilyen mellékhatása nem volt.Vérzés sem volt, pedig én is tartottam tõle, minden pisilésnél néztem a wc papirt hogy nem e, de hála istennek nem volt semmi baj.Mostmár 34 hetesek vagyunk.Boldog babavárást kívánok.És ne aggódj ez a gyógyszer segit!!!Nem lesz semmi baj!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, és bocsi hogy kétszer írtam le. Ha valaki még szedett ilyen gyógyszert annak is várom a válaszát.
Szia.Én is szedtem a 12.hétig(szintén vetélés miatt), és még a terhesség alatt is vérezgettem a 6.héten, ekkor kaptam Duphastont és segített, nem volt semmi mellékhatása, és már 1éves a kisfiunk:D Üdv
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Semmi mellékhatása sem volt, nekem a 22.hétig kellett szednem.Nyugi, ettõl semmi baj nem lesz.
Szia! Én ma kaptam és 3x1-et kell szednem. Eddig barnázásom volt, de az elõbb e WC-papiron már élénk vért láttam. Nagyon be vagyok szarva. Holnap megyek egy másik orvoshoz.Persze lehet, hogy ez csak az az úgynevezett áttöréses vérzés

Olyan problémám van hogy ma 3hete hogy elvették a babámat mert elhalt. De viszont újra érzem hogy szurkál a petefészkem és fáj picit a mellem mint az előzőnél. Attól hogy nemrég volt a műtétem lehet egészséges babám ha újra terhes lennék?

Félek nagyon hogy újra elhalt terhességem lesz ha netán terhes lennék.Hallottam hogy ilyen m?tétek után nagyobb az esély hogy újra teherbe essen valaki.Ez tényleg igaz?

Legjobb válasz: Igen, igaz, hogy könnyebben teherbe esel missed ab után (Sajnos nekem is volt), de azért minimum egy mensit megvártatok ugye? Ugyanis ha túl hamar esel teherbe a mûtét után, akkor meg azért veszélyezteted a babát, mert a méh nyálkahártyája még túl vékony, és nem nagyon tud megtapadni. Tehát türelem... minimum egy mensit várni kell. MI 3-at vártunk, ahogy a doki mondta, és utána rögtön sikerült is.

Igen, igaz, hogy könnyebben teherbe esel missed ab után (Sajnos nekem is volt), de azért minimum egy mensit megvártatok ugye? Ugyanis ha túl hamar esel teherbe a mûtét után, akkor meg azért veszélyezteted a babát, mert a méh nyálkahártyája még túl vékony, és nem nagyon tud megtapadni. Tehát türelem... minimum egy mensit várni kell. MI 3-at vártunk, ahogy a doki mondta, és utána rögtön sikerült is.
a kolleganom is pontosan igy jart, 3 het utan tesztet keszitett es pozitiv lett+ minden terhes tunet.elment a dokihoz, aki azt mondta, hogy a hormonjai nem alltak meg vissza a veteles ota, es pihenjen. pontosan 3 honap mulva ujra terhes lett, es mar meg is szulte a szep babajat.
az elozo vagyok. elnezest erthetetlenul fogalmaztam. tehat a hormonjai nem alltak vissza, es azert mutatott pozitivat a teszt, es nem volt terhes. nem tudom miert lenne ilyenkor nagyobb az eselye a teherbeesesnek. szerintem epp ellenkezoleg, de nem vagyok orvos.
Én meg az elsõ vagyok. Azért nagyobb az esélye, mert a méh és a hozzá tartozó szervek "emlékeznek" arra, hogy mit kell tennie ha bejut az ondó a petéhez.. :) Ráadásul ugye kitisztítják a méhet és a petevezetõket is. (Nekem a dokim így magyarázta anno, mint egy elsõsnek)
Nekem is volt és utána hamar teherbe estem.1éves mult a babám.Ha ujra terhes leszel, menj az orvoshoz azonnal és mond neki mitörtént az elsõ terhességeddel.Ilyenkor szoktak javasolni magzatmegtartó gyógyszert.Én is szedtem Duphastont.Szedhetsz nyugodtan magzatvédõ vitaminokat Elevitet, stb.Orvosom tanácsára szednem kellett a folsavat is, már a terhesség elött.Lehet most nem vagy ujra terhes, a tüneteket elég korainak tartom.Lehet egyszerû regenerálodásaról van szó.Szóval fel a fejjel, lehet egézséges gyereked.
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindent!Szeretnék várni még a következõ babával pár hónapot.De ha újra kiderülne és ugyan úgy járnék vele mint ezzel a terhességgel kibuknék nagyon.Remélem 3-4hónap múlva jön össze.Nálam a mensivel az a baj hogy nem szabályos.2-3havonta jön meg sajnos!:( Fogamzásgátló miatt amit szedtem(Triregol)! Nagyon szeretnénk másik babát és remélem lesz rá lehetõségem!

Mért vannak pici pattanászerű pöttyök a mellkasomon? és hogy tudnám őket eltűntetni? (17/L)

Legjobb válasz: Mert nem szellõzik eleget a bõröd. Krémmel tudod õket eltüntetni. Pl: Aknefug. A gyógyszertárban lehet kapni és nem is drága.

Mert nem szellõzik eleget a bõröd. Krémmel tudod õket eltüntetni. Pl: Aknefug. A gyógyszertárban lehet kapni és nem is drága.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!