Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy nem tudok (1191 db)

Mért van, hogy nem tudok tartós barátságot létrehozni?

Ha elmegyünk bulizni, a idegen arcokkal is nagyon jól kijövök de csak ennyi. Szeretném ha még hívnának ki.

Legjobb válasz: Hát buliban egybõl biztos nem tudsz életre szóló barátságot kialakítani. Ahhoz sok találékozás, sok közös élmény kell. A legtöbb barátom iskolás, gimis, egyetemista koromból van és ehhez gyûjtöttem egy két értékes embert a kollégáim közül. Ez nem megy ripsz ropsz és sokat kell tenni érte. Sõt ha már kialakult a jó kapcsolat azt folyamatosan ápolni kell.

Hát buliban egybõl biztos nem tudsz életre szóló barátságot kialakítani. Ahhoz sok találékozás, sok közös élmény kell. A legtöbb barátom iskolás, gimis, egyetemista koromból van és ehhez gyûjtöttem egy két értékes embert a kollégáim közül. Ez nem megy ripsz ropsz és sokat kell tenni érte. Sõt ha már kialakult a jó kapcsolat azt folyamatosan ápolni kell.
Az igazi barátság automatikusan alakul ki. De ha valki szimpatikus próbálj Te jobban nyitni õfelé. Lehet h a másik is arra vár h közeledjenek felé de ha nem tesz egyikõtök sem lépéseket csak elmentek egymás mellett..

Az milyen betegségre utal, hogy nem merek pl. kínaiba menni, mert félek hogy nem tudok rendesen kérni, és beégek. Van hogy boltba is úgy megyek, hogy izgulok. Mi lehet ez?

17/F

Legjobb válasz: A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)

A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)
Rutinhiány. :) Gyakorold, majd belejössz. Én is féltem régen. :)
Pánikbetegség.

Tisztelt doktor úr! Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok lefeküdni a párommal, mert nagyon feszült vagyok, és szorongok, nem tudok ellazulni. Tud ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok lefeküdni a párommal, mert nagyon feszült vagyok, és szorongok, nem tudok ellazulni. Tud ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

9 napos a kisfiam, szoptatom + a lefejt tejcsit cumisüvegbõl kínálom neki! Olyan problémám van, hogy nem tudom, hogy szopizáskor mennyit evett, mert van hogy 1 órát is cicizik és kéri még utána, amit már üvegbõl kap meg! Ötlet?

Hogyan lehetne,hogy többet szopizzon ki?Hogyan tudnám növelni a tej mennyiségét?Iszom a laktoherb teát + karamalz maláta italt is,ötlet?

Legjobb válasz: Ha cicibõl szopizik, akkor ne etesd cumisüvegbõl. Sokkal könnyebbb az üvegbõl és leszokik a cicirõl.

Ha cicibõl szopizik, akkor ne etesd cumisüvegbõl. Sokkal könnyebbb az üvegbõl és leszokik a cicirõl.
4. vagyok. HAcsak nem akarsz tejadó lenni, incs szükség lefejt tejre. Nyugodtan add neki a másik melled is és biztos vagyok benne, hogy a _babádnak_ már most elég a tejed, hiszen gondolom, abból fejsz és azt adod oda. Igény szerinti szoptatásnak az a lényege, h a baba addig szopik, amíg õ el nem engedi a mellet és nem kell fejni, mert a cicid illeszkedik az igényeihez, vagyis egy idõ után szopi közben cska neki termel tejet!
Így ahogy az elsõ válaszoló is mondja, ne add neki cumisüvegbõl, mert esélyes, hogy akkor nem fogja elfogadni a cicit. Szoptasd sokat, amikor csak kéri, az a legjobb tejszaporító. Én még mellette fejtem is, Mecsek teát ittam, homeós bogyót szedtem, nem tudom melyik használt, de olyan sok tejem lett, hogy napi 5-6 deci pluszt tudtam fejni. A súlyát én csak hetente egyszer mértem, de nekem nagyon sokat szopizott eleinte, szinte egész nap.
Szoptatás elõtt és után mérni kell a súlyát, onnan fogod tudni mennyit eszik.
1 óra szopi után igényli a lefejt tejet, vagy csak azért adod neki, h tuti ne legyen éhes? Hogy néz ki egy szopitok pontosan? Egy mellet adsz neki egyszerre vagy kettõt?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, egyszerre csak egy cicibõl etetem, lehet, hogy ez is baj?Irigylem azt aki még 5-6 deci pluszt is tud fejni naponta!Szeretnék én is több tejcsit, de nem tudom, hogy hogyan?Már a fejés is kezd fájni!
3. vagyok, eleinte nekem sem volt sok tejem, mindig azért aggódtam, hogy kevés neki a tej, azért fejtem olyan bõszen, a napi több deci plusz nekem is csak késõbb, hónapok alatt lett, egyre több plusz termelõdött. Szòval tarts.ki, menni fog az :) ! Én eleinte kb. nonstop szoptattam, mert mindig csak a cicin nyugodott meg a kisfiam, és azt gondoltam, hogy mindig azért sír, mert éhes, egyáltalán nem volt tapasztalatom. Persze mostmár tudom, hogy ez megnyugtatás is nekik, szóval én legközelebb is így csinálnám.
Nem 12 éves lány nem lehet leszbi, csak egy 13 éves, még van pár jó hónapod.
De miért érzed hogy leszbi leszel?
Ezen ráérsz még gondolkodni aranyom! Inkább figyelj jobban nyelvtan órán! ;)
Szerintem nem kell aggódnod emiatt ennyire, mert a leszbiség nem egy betegség, és 12 évesen még változhat is. ;) 18/L
Sztem most csak az, hogy sok idõt töltesz lányokkal (mármint többet, mint fiúkkal) és ez tetszik neked. De ne aggódj, eljön majd az az idõ, amikor elkezdesz érdeklõdni a fiúk után, meg õk is irántad, akkor lesz majd csak jó a dolog! ;) Szia
A kérdező hozzászólása: Koszonom a kommenteket!
De ha voltál fiúval, és szerelmes is voltál belé, akkor nem lehetsz lezbikus. Teljesen felesleges ezen görcsölnöd. Persze, oké biszex attól lehetsz (mindkét nem iránt érdeklõdsz), de ha nem érzel vágyat a lányok iránt, akkor nem vagy az!!
Kedves kérdezõ! 12 éves vagy, tehát még részben gyerek. Ha te magad sem tudod, hogy mik rá a jelek, akkor miért merült fel benned, hogy te esetleg az lennél? Ennyi idõsen a lányok megnézik egymást (hasonlítási célból), kíváncsiak a saját nemükre is. (Ezt olvastam valahol.) Egyébként egy jel: sokszor képzeled azt, hogy egy lánnyal csókolózol/esetleg tovább is mentek. De mivel 12 éves vagy, nem hiszem, abban sem vagyok biztos, hogy tisztában vagy a dolgokkal.:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom csak rettegek de volt mar kapcsolatom voltam szerelmes fiuba es nem is akarok ezen valtoztatni felek de nem ertem meg magamsem miert felek egy olyan dologert amire nincs okom ;( zavart vagyok nagyon
en is 12 eves vagyok 2 honap mulva 13 es neha foleg mostanaba kcsit vonzodok a lanyokhoz oedig halalosan szerelmes vagyok egy fiuba akkor ez most nem akkarok leszbikus lenni mondjuk mostanaba nagyon erzekeny vagyok akkor most az vagyok??? segitsetek!!

Van egy 1000 szériás psp-m. Olyan problémám van hogy nem tudom tölteni mert a töltőm elveszett. Az usb-re meg nem reagál. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Vegyél egy új töltõt. Nem drága, feltéve, hogy lehet kapni olyan régi típushoz.

Vegyél egy új töltõt. Nem drága, feltéve, hogy lehet kapni olyan régi típushoz.
A kérdező hozzászólása: elõször felakarom tölteni hogy egyátalán megy-e még..ezer éve porosodott a szekrényben.feleslegesen nem akarok venni.valami olyasmire vagyok kiváncsi hogy usb-n keresztül feltudom-e tölteni.
asszem nem mert úgy a 2000 és 3000 körül jött be az usb töltés vagy a 6.00 FW nél (Szerintem keverem õket) tegyél rá 6.60 at tedd usb módba és próbáld ki.

Fel bonjátok a párotok leveleit? Felveszitek a telefonját ha ő éppen abban helyzetben van, hogy nem tudja. Mert én egyiket se teszem!

Csak azért kérdezem ,mert 10éve vagyunk házasok ,és anyám szerint ez nem normális: Ha haza jön és elovasta ugy is elmondja . A telefonját meg nem veszem fel még ,akkor sem ha valamelyik csaáldtagja,hivja: Nem engem kersenek !!! Anyáméknál ,ha pl ott tesom akkor felveszi anyu teloját ha valaki keresi: De már a sogorom is rá szokott ha én hivom a hugom simán felveszi: Melyik jó szokás??? A férjem se olvassa el az én dolgaim hanem elmondjuk egymásnak: Persze olyan volt már ,hogy 2hétig nem volt otthon mert külföldön volt és akkor megmondam mit hozott neki a posta. Õ meg nekem ,hogy mit olvassak neki ,fel :

Legjobb válasz: A telefonját sosem veszem fel, csak ha kéri. Ha nincs ott, akkor a hívó fél is vegye úgy, hogy nincs ott. A levelet akkor bontom fel, ha közös(számlák), egyébként nem. Ettõl még lehet normális bármi, ami ettõl eltér, ha a felek abban állapodtak meg. Ha a párom megkér, hogy vegyem fel a telefonját, amikor õ nincs ott, akkor megteszem. Ha arra kér, hogy bontsam fel a leveleit, akkor megteszem. Az alapállapot az, hogy a magánügy maradjon magánügy.

A telefonját sosem veszem fel, csak ha kéri. Ha nincs ott, akkor a hívó fél is vegye úgy, hogy nincs ott. A levelet akkor bontom fel, ha közös(számlák), egyébként nem. Ettõl még lehet normális bármi, ami ettõl eltér, ha a felek abban állapodtak meg. Ha a párom megkér, hogy vegyem fel a telefonját, amikor õ nincs ott, akkor megteszem. Ha arra kér, hogy bontsam fel a leveleit, akkor megteszem. Az alapállapot az, hogy a magánügy maradjon magánügy.
Leveleit, e-mailjeit nem olvasom el, csak ha kéri, viszont felvesszük egymás telefonját, ha úgy adódik, mert én éppen mosogatok, vagy pelenkázok, vagy éppen õ áll a létrán, és fúrja a falat, vagy ha otthon felejti valamelyikünk a telefont, és ismerõs, szülõ, barát keres, akkor is, mert így beszéltük meg, és nem csinálunk ebbõl problémát.
Persze, hogy felveszem a telefonját. A levelei nem ide érkeznek, hanem a szülõi házba, tehát azokat nem én bontom fel. Szerintem ez telejesen természetes. Azért élünk együtt, hogy mindent megosszunk. Nem értem, mi ezzel a probléma. "A telefonját meg nem veszem fel még , akkor sem ha valamelyik csaáldtagja, hivja: Nem engem kersenek !!! " Az lehet, hogy nem engem, de attól még megmondhatom, hogy õ most nem tud beszélni, mert épp nincs a közelben. Még mindig jobb, mintha 2 percenként csörögne. Szerintem a hívó félnek is jobb, ha tudja, mi van.
A páromnak céges telefonja van, csak akkor veszem fel, ha kéri. (Ha saját lenne, azzal is így tennék.) Mivel mobil, lehet látni, ki kereste, majd visszahívja. A vezetékest felvenném, ha lenne. Szerintem a mobilra más szabályok vonatkoznak, nem kell felkapkodni csak azért, hogy közöljem, hogy 2 perc múlva visszahívja. A mobil attól mobil, hogy akkor vagyok elérhetõ, amikor akarom. Nem vagyok köteles beszélni, ha nem alkalmas a helyzet, és ezt a hívó is tudja. A leveleket sem bontom fel, csak a közöseket, és ezt viszont is elvárom.
Csak megsúgom, hogy kívülállók gyakran vádolnak azzal, hogy úgy élünk, mint két idegen. - soha fel nem venném a telefonját, de még rá se pillanatok, hogy ki kereste - bele nem nyúlnék a tárcájába - fel nem bontanám a levelét - egyetlen jelszavát se ismerem sehova - sõõõt ha netezik, akkor próbálok olyan elfoglaltságot találni, hogy ne lássam, hogy mit néz Cserébe nagyjából ugyanezeket kapom vissza. Ezeket a szabályokat én állítottam fel. mert nekem szükségem van az ilyen téren vett szabadságra. Akkor neki is megadom. Az én anyósom is felbontja a házas családos lánya leveleit is. És mutogatja minden fele, hogy mi van benne. Náluk ez a megszokott. Nekik természetes. Soha nem volt belõle gond.
kedves 10:44 Nem értem alogikádat. ha hívnak és nem veszem fel, akkor ahívó nemhív újra 2 percenként mert tudja, hogy úgyis visszahívom, majd ha ráérek. És abból, hogy nem veszem fel tudja azt az infót is, hogy most nem érek rá. Ehhez nem kell senkinek felvennie a telefonom.
Én sem szoktam. Megadom neki ezt a tiszteletet és magánszférát, hogy ha akar, akkor számoljon be õ róla, és hagyom, hogy õ intézze el a SAJÁT dolgait, leveleit, hívásait... mert ezek az ÖVÉI, nem másé, nem az enyém... Nekem nem tetszik az ilyesmi. Persze van, hogy én megkérem, hogy "apa hív, lécci vedd már fel, mert tele a kezem", és akkor felveszi, de õ magától sosem. Nálunk ez a bizalom és a tisztelet jele.
Nem olvasom el a leveleit, nem veszem fel a telefonját. Meg sem nézem, hogy ki hívta. Nem nyúlok a gépéhez, akkor sem, ha otthagyta belépve a levelei közé. Se a férjemnek, se a gyerekeimnek. Ahogy õk se az enyémet
Nem veszem fel a telefonját -nem nekem szól a hívás. Nem bontom fel a leveleit -mert neki szólnak. Kivéve az ilyen-olyan számlákat, mert nagyon sokszor elõfordult már, hogy a Posta késõn kézbesítette a számlaleveleket, és úszott a befizetési határidõ.
nem bontom fel a leveleit es nem veszem fel a telefonjat, csak ha esetleg megker. tiszteletben tartjuk egymas maganszferajat.
nem. eszembe sem jut.
A leveleit nem bontom fel, bár megtehetném. De a telefonját, ha fürdik felveszem, de kis is szól, hogy vegyem már fel. Na azért ne kapcsoljuk már ide a bizalmat. Nekem egy ennyire bagatel dolognak, hogy ha fürdik, akkor anyukájának megmondnom, hogy nem ér rá, üzen-e valamit, köze nincs a bizalomhoz-bizalmatlansághoz. Más, ha valaki kutakodik a párja telefonjában. Mondjuk nem is jött még soha olyan levél egyikünknek se, amitõl félni kellett volna. Van, hogy ha hamarabb érek haza és telefonon beszélünk, megemlítem, hogy kapott levelet innen meg innen. Õ szokta kérni, hogy olvassam fel gyorsan. Ha kéri, megteszem, egyébként nem.
ma 12:49!! Nem szemérmességemben, nem jó neveltetés vagy bármi miatt fordulok el ha netezik. Csupán amikor összejöttünk az exe folyamatosan írogatott neki. A net dugig volt az itt-ott neki hagyott üzenetekkel, célzásokkal. Napi X levél tõle. elõször a bizalom jeleként alkalmaztam azt, hogy mindig volt valami dolgom amikor ezeket az oldalakt nézte. Aztán valahogy megszokássá vált. Ennyi az egész.
A telefonját nem szoktam felvenni, bár többször mondta, hogy tegyem azt. De ha látom, hogy a családja az, nem szoktam - majd felhívják újra. De ez azért van nálam, mert alapból sokszor a saját telefonom sem veszem fel, nem szeretem, ha hívogatnak. Levele még nem jött hozzánk, mióta együtt élünk, mert a szüleihez megy, de nem hinném, hogy felbontanám. De egyébként nem titkolózunk egymás elõtt; pl. az én gépem jelszavas, de õ egyedül tudja a kódját.
Levelét nem bontom fel. Mármint a kifejezett kérése nélkül nem. Olyan már volt, hogy jött ajánlott cucca, én vettem át, felhívtam, mondta, hogy bontsam fel, nézzem meg, mi az. De egyébként nem bontanám fel, majd õ felbontja, ha hazaér. A telefonját van, hogy felveszem. De ez helyzettõl függ. Az egyik az, hogy mondjuk vezet, csörög a telefonja, és megkér, hogy vegyem fel, mondjam meg, hogy majd késõbb visszahívja az illetõt. A másik az, hogy néha itthon felejti a telót, ha látom, hogy olyan keresi, akit én is ismerek (pl. szülei, valamelyik testvére, stb.), akkor felveszem, megmondom, hogy én vagyok, itthon maradt a telefon, ekkor és akkor ér haza. Ha olyan telefonál, akit nem ismerek, akkor nem veszem fel.
Nálunk ezek megszokott dolgok.
Levél csak számla jön, azt csak akkor bontom ha van értelme... Telefont ha ismerem aki hivja akkor felveszem, ha nincs kiirva a szám szintén, hogy tudja ki volt.Ha nem ismerem aki hivja, akkor nem veszem fel, majd visszahivja. Ez forditva is mûködik. De õszintén, nem teljesen mind1 hogy melyikõnknek mondja az anyukája hogy ha bevásárolunk, akkor 2 kiló krumplit is vegyünk, mert elfelejtette? És hasonló "titkos" dolgok... Hozzáteszem, szgépen is megvan jegyeztetve mindkettõnk jelszava mindenhova
Jaj gondoltam hogy jönnek ezek a tipikus annyira tisztelettudó vagyok hogy még akkor sem nézek rá hogy eszik! "sõõõt ha netezik, akkor próbálok olyan elfoglaltságot találni, hogy ne lássam, hogy mit néz". Azért ez már túlzás.
2008-óta vagyunk együtt, hamar összeköltöztünk mert így hozta az élet és így jó ahogy van. Bármikor felvesszük egymás telefonját, ha olyan van , hogy nincs ott a másik, mert ha hívnak akkor az nem véletlen, legfeljebb annyit mondunk, hogy hívjon késõbb. Levél ha jönne simán felbontjuk egymásét, ha pénz kell és a másiknál van akkor gondolkozás nélkül belenyúlunk , , egymás" tárcájába. Hisz egy kapcsolatban élünk nincs ennyim -tied...Olyan van hogy MIENK!És nincs takargatni valónk.
Felbontom a leveleit. Elolvasom õket, és sokszor el is intézem a benne lévõ dolgot, mire õ hazaér. Ez neki is jó, és kényelmes. A telefonját is felveszem, ha éppen õ nem érne rá. Semmi titkolnivalója nincs elõttem, és nekem sincs elõtte. A hivatalos ügyeit is én intézem. Sokszor a magánügyeit is. Olyan is volt már, hogy volt valami hivatalos ügye, jött a papir róla, elrendeztem, de elfelejtettem neki szólni róla. Majd mikor eszembe jutott pár nap, 1-2 hét múlva valami oknál fogva, akkor mondtam el neki. Annyit mondott csak rá, hogy ok, a lényeg, hogy nincs vele gond. Az viszont kifejezetten bosszant, hogy mikor csörög az én telefonom, és éppen nem tudom felvenni, mert mondjuk mosogatok, és szólok neki, hogy vegye fel, akkor is hozza, és inkább a fülemhez tartja. Pedig sokszor az én telefonomon is õt keresik, mert azt tudja fejbõl, a magáét nem, és azt adja meg mindenkinek. Szóval, nyugodtan felvehetné õ is, de nem teszi. Pedig mindig mondom neki, ugyan vedd már fel.
Telefont max akkor veszem fel ha a családból valaki hívja, ha a céges csörög akkor nem, mert nem is ismerem õket. A postai levelekhez hozzá se nyúlok. Még a sajátomhoz se. Azokat is õ nézi meg, ha fontos elmondja, mi volt benne. Emailjeit szoktam nézni, mert sokszor írnak neki haverok, persze ezzel meg õ nem törõdik, azért megkér, hogy válaszoljak már ha úgyis ott vagyok, hogy ne legyen sértõdés...
Igen, ha megkér rá és õ is, ha én megkérem. Sokszor volt már, hogy hazatelefonált, hogy nézzek már be a freemail-jére, aztán ha volt valami levél, akkor megkért, hogy nézzem meg, mit írnak. Ha meg sms jön és éppen el van foglalva, akkor is szokott szólni, hogy nézzem meg helyette. Olyan is volt, hogy itthon felejtette a telefonját és felvettem. De ugyanígy fordítva is. Nincsenek titkaink egymás elõtt. De azért szó nélkül nem olvasgatjuk egymás leveleit. Nincs olyan, hogy jó és rossz szokás. Mindenkinek más a személyes szférája, úgyhogy felesleges azon agyalni, hogy melyik a jobb. Addig jó, amíg mindkét félnek megfelel. Ha egy házaspár felbontja egymás leveleit és ez mindkettõjüknek megfelel, senkit nem zavar, akkor jó. Ha valamelyiküket zavarja, akkor nem jó. Ennyi a lényeg. Ahány ház, annyi szokás.
dehogy bontom fel a leveleit isten ments!idegeskedjen õ a villanyszámlán...
Szerintem okos ember igazi titkai nem ezekben a dolgokban rejtõznek. nem gondolod, hogy a párod, amikor tudja, hogy felveszed a telefonját, megnézed a telefonját, a leveleit, gépét, akkor a titkait ott tárolja. A lebuktató dolgok oda érkeznek. Ha igen, akkor nagyon buta. Akinek takargatni valója van, annak ilyen esetben van egy általad nem ismert email címe, egy másik telefonja stb.
A kérdező hozzászólása: Meg nyugadtam : Köszi a válaszokat : Szerintem ettõl 1 pár kapcsolat nem lesz rosszabb!! Inkább erösebb lesz a bizalom !!! És ennyi magánszféra kell mindenkinek :
10:47: Szerintem meg nincs se nekem, se neki olyan takargatnivalója, hogy ne vennénk fel egymás telefonját. Magánszféra? Mi vagyunk egymásnak a magánszféra, ha nem így lenne, ott már bajok lennének. Azért élünk egymással, hogy a másik minden mozzanatánál együtt legyünk, nem azért, hogy elforduljunk, titkolózzunk, tapintatoskodjunk. Különben is: mivel nincsenek titkaink, ezért nyugodtan felvehetjük egymás telefonját. Ha lennének titkok, akkor meg azért érdemes felvenni a telefont, hogy ezek kiderüljenek.
Az elõzõ párom tudta a jelszavaimat, ha alkalma volt lenyúlta a telefonomat és átnézte az sms-eket és a híváslistát. Folyton nyomozott utánam, megnézte az msn beszélgetéseimet, állandóan hívogatott ha nem vele voltam, ha elmentem szórakozni fél évente egyszer akkor 15 percenként hívogatott, hogy mikor indulok már haza. Cserébe én nem kérhettem rajta számon semmit, ha mégis annyit mondott rá, hogy az más... Megcsalás lett a vége, és elhagyott. Mostani párommal nem tudjuk egymás jelszavát és nem is érdekel mert bízunk egymásban és az az Õ magánszférája. A baráti körünk ugyanaz, ha Õt hívják a barátok felveszem, ha a családja akkor nem. Általában amiért a barátaink hívják abban én is tudok nekik segíteni, vagy ha Õ nem veszi fel engem hívnak. De csak a baráti hívásokat veszem fel, ha a családja vagy más hívja akkor nem. Õ is így van. Egymás leveleit nem bontjuk fel, úgyis elmondjuk egymásnak, de akkor se illik más levelét felbontani, csak ha megkér. 20/L

Nem tudom, hogy mi van mert nem lehet nevezni fehérfolyásnak, mert nem a hüvelykemnél folyik hanem a csiklómnál ilyen fehér nyálkás folyadék minden nap van és nem tudom, hogy mi lehet ez! (12 éves vagyok, de az is lehet, hogy csak egy pati van ott? )

Legjobb válasz: Az helyesen leírva és kiejtve: hüvely (k-betû nélkül) Ha a csiklódnál folyik (amit nem nagyon tudok elképzelni), akkor jobb, ha felkeresel anyukáddal egy nõgyógyászt. Ha mégis a hüvelyedbõl folyik, az teljesen normális, lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz.

Az helyesen leírva és kiejtve: hüvely (k-betû nélkül) Ha a csiklódnál folyik (amit nem nagyon tudok elképzelni), akkor jobb, ha felkeresel anyukáddal egy nõgyógyászt. Ha mégis a hüvelyedbõl folyik, az teljesen normális, lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz.
Egész biztos, hogy fehérfolyás ez, ne izgulj. A csiklódnál veszed észre, mert elõfordul, hogy arrafelé sûrüsödik be.

Miért van az hogy nem tudok dönteni dolgokban meg nem merek lépni a változás felé?

Nem tudok dönteni dolgokban hogy mi lenne nekem jó. Félek a változástól pedig tudom hogy az csak jót hozhat de mi van ha nem hoz jót. Ez olyan rossz érzés nem tudom hogy mit tudnék csinálni mert attól félek hogyha így haladok még a párkapcsolatom rovására is rá mehet ez a hülyeségem. Segítsetek miért van ez velem.

Legjobb válasz: Nézd, jelen helyzetben, ezt csak te tudod megoldani, csak te tudsz magadon segíteni. Szedd össze magad, határozottnak kell lenned. A lányok/nõk jobban érzik magukat egy határozott férfi oldalán, akire támaszkodhatnak. Légy férfi! Ha határozottabb és magabiztosabb leszel, célokat tûzöl ki magad elé, akkor határozottabb leszel, mert meg lesz az ösvényed, amit neked már csak „le kell járni”. A változással kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy részletesebben tudnom kellene, milyen változásról is van szó. Nyílván a barátnõd, így szeret, ahogy van, de légy erõsebb, határozottabb, magabiztos. Te is és a barátnõd is jobban fogjátok érezni magadat egy ilyen kapcsolatban, azt hiszem. Hogy miért lehet? Nem tudni. Talán lelki okai vannak, ezt csak te tudhatod, hogy esetleg történt-e kisebb korodban bármiféle dolog, ami kihatással lehet mostani életedre. Régebben (egyébként) én is hasonló problémákkal küzdöttem, engem elnyomtak a társaim. Majd történt egy olyan dolog, aminek a következtében változásra kényszerültem. (Szerencsére nekem ott volt a legjobb barátnõm, aki sokat segít/segített nekem még máig is. Rá mindig számíthatok. ♥) Túlléptem a nehézségeimen, lezártam a múltat, csak a jelenre és a jövõre koncentráltam utána, és most is. És ez így nekem sokkal jobb, sokkal könnyebb. Szóval, hagyj hátra mindent, nyiss új fejezetet az életedben, és légy olyan amilyen szeretnél lenni, de mindig add önmagad! :D Sok szerencsét, és bocsi, hogy ilyen hosszú voltam. Bogyóó.

Nézd, jelen helyzetben, ezt csak te tudod megoldani, csak te tudsz magadon segíteni. Szedd össze magad, határozottnak kell lenned. A lányok/nõk jobban érzik magukat egy határozott férfi oldalán, akire támaszkodhatnak. Légy férfi! Ha határozottabb és magabiztosabb leszel, célokat tûzöl ki magad elé, akkor határozottabb leszel, mert meg lesz az ösvényed, amit neked már csak „le kell járni”. A változással kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy részletesebben tudnom kellene, milyen változásról is van szó. Nyílván a barátnõd, így szeret, ahogy van, de légy erõsebb, határozottabb, magabiztos. Te is és a barátnõd is jobban fogjátok érezni magadat egy ilyen kapcsolatban, azt hiszem. Hogy miért lehet? Nem tudni. Talán lelki okai vannak, ezt csak te tudhatod, hogy esetleg történt-e kisebb korodban bármiféle dolog, ami kihatással lehet mostani életedre. Régebben (egyébként) én is hasonló problémákkal küzdöttem, engem elnyomtak a társaim. Majd történt egy olyan dolog, aminek a következtében változásra kényszerültem. (Szerencsére nekem ott volt a legjobb barátnõm, aki sokat segít/segített nekem még máig is. Rá mindig számíthatok. ♥) Túlléptem a nehézségeimen, lezártam a múltat, csak a jelenre és a jövõre koncentráltam utána, és most is. És ez így nekem sokkal jobb, sokkal könnyebb. Szóval, hagyj hátra mindent, nyiss új fejezetet az életedben, és légy olyan amilyen szeretnél lenni, de mindig add önmagad! :D Sok szerencsét, és bocsi, hogy ilyen hosszú voltam. Bogyóó.
Konzervatív vagy, esetleg stresszes. Kérdezd meg magadtól minden döntés elõtt a következõt: Mi a legrosszabb dolog ami történhet? -Összeomlik a világ/vége a civilizációnak? Egyedül leszel miatta a világban? Mindent/mindenkit elveszítesz? -Ha egyik sem, akkor tedd meg, változtass, mert akkor biztos jobb lesz! Ilyen egyszerû. :) Sok sikert! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat egy picit jobban lett már a kedvem de még mindig nem az igazi
Ilyenkor bebaszok, és gond nélkül elintézem a problémáimat.Rossz még nem származott belõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!