Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy nem (4389 db)

Mért van, hogy nem tudok tartós barátságot létrehozni?

Ha elmegyünk bulizni, a idegen arcokkal is nagyon jól kijövök de csak ennyi. Szeretném ha még hívnának ki.

Legjobb válasz: Hát buliban egybõl biztos nem tudsz életre szóló barátságot kialakítani. Ahhoz sok találékozás, sok közös élmény kell. A legtöbb barátom iskolás, gimis, egyetemista koromból van és ehhez gyûjtöttem egy két értékes embert a kollégáim közül. Ez nem megy ripsz ropsz és sokat kell tenni érte. Sõt ha már kialakult a jó kapcsolat azt folyamatosan ápolni kell.

Hát buliban egybõl biztos nem tudsz életre szóló barátságot kialakítani. Ahhoz sok találékozás, sok közös élmény kell. A legtöbb barátom iskolás, gimis, egyetemista koromból van és ehhez gyûjtöttem egy két értékes embert a kollégáim közül. Ez nem megy ripsz ropsz és sokat kell tenni érte. Sõt ha már kialakult a jó kapcsolat azt folyamatosan ápolni kell.
Az igazi barátság automatikusan alakul ki. De ha valki szimpatikus próbálj Te jobban nyitni õfelé. Lehet h a másik is arra vár h közeledjenek felé de ha nem tesz egyikõtök sem lépéseket csak elmentek egymás mellett..

Mért van hogy nem ismeri fel a töltést?

A sony erixson x8 asom töltésközbe nem ismeri fel hogy töltödik ,mitöl ?hibás vagy szoftveres?

Mért van hogy nem egyeznek a tesztek?

csnáltam 2 tesztet az egyik + a másik - . melyiknek higgyek? ugyan az a fajta,ugyan akkor jár le,ugyanaz az érzékenység,stbb

Legjobb válasz: Mind a 2 tesztet reggeli pisibõl csináltad?

Mind a 2 tesztet reggeli pisibõl csináltad?
A kérdező hozzászólása: igen
Hát szerintem csinálj másik fajta tesztet.

Van egy lány, aki tanév eleje óta tetszik. Okos, kedves és szép. Az van, hogy nem merem elmondani neki hogy tetszik, mert attól félek, hogy a barátságunknak annyi. (mert mindennap beszélgetünk, meg tudja hogy számíthat rám bármiben. Mit tegyek?

14 éves srác vagyok, 4-5 -ös tanuló,feketésbarna hajú, kék szemû, szemüveges, de nem a stréber kategóriából. Nem a legszebb, de mégis nem az az "átlagos".

Legjobb válasz: Itasd le, dugd meg. Tudtommal ma az a divat 14-16 evesek koreben. Na de komolyan. Mi bajod lenne abbol, ha elmondod neki hogy tetszik? Ha o nem igy lat teged, egy kicsit feszelyezni fogja a helyzet, de kicsit buszke is lesz, mert lenyegeben ez egy bok. Viszont ha te is tetszel neki, akkor van egy jo esely ra, hogy lesz belole valami. Amugy, senkit sem erdekel hogy hogy nezel ki, mennyire vagy jo tanulo, milyen zenet szeretsz, stb. A lenyeg hogy a szemelyiseged bejojjon a lanynak (mivel hosszabb ideje ismeritek egymast. Buliban felszedni persze kicsit mas, ott nem a szemelyiseg a lenyeg), a testi dolgokat hagyjuk az elejen. De ha szerinted ez tul konkret, probald ovatosan jelezni fele. Hivd el ide-oda, romantikusabb jellegu helyekre, ahol kettesben lehettek, kozelebb (felejtsd el a mozit, egy meghitt kavehaz, stb., sokkal jobb tud lenni, es tobbet tud rad figyelni!), es esetlegesen tudsz kozeledni is fele, apro erintesekkel, hozzabujni (nem UGY, hanem csak ovatosan hozzasimulni, atkarolni), stb.

Itasd le, dugd meg. Tudtommal ma az a divat 14-16 evesek koreben. Na de komolyan. Mi bajod lenne abbol, ha elmondod neki hogy tetszik? Ha o nem igy lat teged, egy kicsit feszelyezni fogja a helyzet, de kicsit buszke is lesz, mert lenyegeben ez egy bok. Viszont ha te is tetszel neki, akkor van egy jo esely ra, hogy lesz belole valami. Amugy, senkit sem erdekel hogy hogy nezel ki, mennyire vagy jo tanulo, milyen zenet szeretsz, stb. A lenyeg hogy a szemelyiseged bejojjon a lanynak (mivel hosszabb ideje ismeritek egymast. Buliban felszedni persze kicsit mas, ott nem a szemelyiseg a lenyeg), a testi dolgokat hagyjuk az elejen. De ha szerinted ez tul konkret, probald ovatosan jelezni fele. Hivd el ide-oda, romantikusabb jellegu helyekre, ahol kettesben lehettek, kozelebb (felejtsd el a mozit, egy meghitt kavehaz, stb., sokkal jobb tud lenni, es tobbet tud rad figyelni!), es esetlegesen tudsz kozeledni is fele, apro erintesekkel, hozzabujni (nem UGY, hanem csak ovatosan hozzasimulni, atkarolni), stb.
Így van, én is azt javaslom, hogy lépj. Ebbõl így mi hasznod van? Csak a saját idõd húzod!
lépned kell. légy tökös fiam! az meg hogy hányas tanuló vagy... pont leszarja mindneki, max a szülõket érdekli. majd az egyetem után mire viszed, az számít!
Az hogy ezzel elkúrod a barátsságotokat mindig benne van :D Ha neked megér annyit, akkor változtass a hozzáállásodon és mostantól õgy bánj vele mint egy csajjal akivel össze akarsz jönni , nem úgy mint 1 baráttal. Fizikai kontakt például de hosszú a "lista". Valahol el kell kezdeni :)
Jaja vezesd rá a dolgokra. Szép apránként. Aztán mehet a plántálás :DDD

Az mért van hogy nincs merszem, utána meg van? Ha nézek egy lányt nem merem megszólítani, csak ha már nincs ott, akkor "jahjj de jó lett volna" 15/f

Ma is kb velem 1 korú lány ott állt budakeszin, a buszvégállomáson, csomó ideig néztem, néha ? is. Egyik haverommal voltam, mondtam neki folyamatosan h milyen jól néz ki, meg oda kéne menni.. Miután elviharzott a lány, utána már, áhh hogy odamentem volna. Gyávaság ez? Önbizalom hiány? vagy mi? 15/f

Legjobb válasz: Na kiscsávó, ha erre rájössz oszd meg velem is, mert ezzel én is így vagyok, rendesen lelkiismeret furdalásom van ilyenkor.

Na kiscsávó, ha erre rájössz oszd meg velem is, mert ezzel én is így vagyok, rendesen lelkiismeret furdalásom van ilyenkor.
Gyávaság.
gyávaság.:) de próbáld leküzdeni, mert mindig megbánod utána. nem veszthetsz semmit, ha leszólítod. ha nem akar semmit és bunkó, akkor úgysem látod többet. ne legyél besz.ri:)
önbizalom hiányos gyáva vagy. ez nem vicc volt komolyan beszélek. szerintem menj oda kérdezd meg mennyi az idõ, utána ne állj le a beszéddel mondjad neki a magadét õ is mondani fogja ha jól sikerült akkor végén megmondod neki h összefuthatnátok máskor is mert jól érezted magad aztán elkéred a telefonszámát. hazafelé menet meg örülsz magadnak. hidd el nem nehéz.. elején énis és szerintem mindenki igy volt ezzel majd rájössz ha a csajnak nem jössz be akkor b*szhatod igyis-ugyis a csajt. következõ alkalmat ne szalaszd el menj oda bátran és NE feszengj legyél laza de mégse játszd meg magad. sok sikert ;)
Én is vagyok így ezzel sokszor. Sokszor lejárattam magam és azóta már nemnagyon erdekel ki mit gondol. Ha úgy érzem akkor leszólítom, sokan meglepödnek mert ebböl azt szürik le, hogy nem vagyok gyáva, pedig a zabszemet nem vernék fel a seggembe légkalapáccsal sem, de ez minden szituáció után enyhül. Másrészt, igyekszem nem nyomulni vagy semmi ilyesmi, általában vásárlás közben tök lazán félvállról kérdezek valamit, vagy odaszólok pl. kaja vásárlásnál, hogy - huhh, azt ne meg, marha szar volt- 80%-ban mosolyta kapok és tovább megyek. Ha néz továbbra is akkor folytatom. Írhatnám még tovább, de elöször a saját félemed kell leküzdened. Ne félj odaszólni egy csajnak, szard le inkább az egészet. Remélem menni fog. 21/F

Az milyen betegségre utal, hogy nem merek pl. kínaiba menni, mert félek hogy nem tudok rendesen kérni, és beégek. Van hogy boltba is úgy megyek, hogy izgulok. Mi lehet ez?

17/F

Legjobb válasz: A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)

A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)
Rutinhiány. :) Gyakorold, majd belejössz. Én is féltem régen. :)
Pánikbetegség.
Azért mert a hangposta szolgáltatás aktiválva van...

Az mért van, hogy megvan a jogsim 1 hetes és az ismerősöm autójával nem nagyon tudok menni sokszor lefulladok Mi lehet a baj?

Már elvette az egésztől a kedvem hogy sose sikerül

Legjobb válasz: Ha 20 éve vezetsz, akkor is simán elõfordulhat, hogy átülsz egy másik kocsiba, és lefulladsz. Azért van, mert nem vagy hozzászokva, ilyen egyszerû.

Ha 20 éve vezetsz, akkor is simán elõfordulhat, hogy átülsz egy másik kocsiba, és lefulladsz. Azért van, mert nem vagy hozzászokva, ilyen egyszerû.
Nem dízellel tanultál és most benzinest akarsz vezetni? Akkor elõ szokott fordulni - egyszerûen hozzá kell szokni a pedálkezeléshez. Esetleg ha van idõ és pénz (mármint benzint "pazarolni"), akkor ne a forgalomban akard kigyakorolni, hanem valami üres placcon. Már van jogsid, szóval a rendõrök elõl sem kell bujkálni.
Nem lehet hogy dieselen tanultál, ez meg benyás?
Nekem is a dízeles-benzines dolog jutott eszembe. Bár én vagy 2x fulladtam le csak, a benzinessel, azt sem egy idõben.
A kérdező hozzászólása: de pont így volt, dieselessel tanultam ami úgy indult, hogy nem kellet gáz most meg azért a más helyezet amit még szokni kell
Na gondoltam :) A lényeg, hogy lenyomod a kuplungot aztán adsz egy kis gázt. Ezután egyszerre nyomd a gázt és vedd el a kuplungot. A lényeg az egyensúly, és hogy ne rohanj vele. Remélem sikerült elmagyarázni, igazából én érzem ezt, úgyhogy nehéz leírni :)
Ahogy a többiek is leírták, jogsid van de rutinod még nincs. Vezetsz pár hónapot, akkor már mindegy lesz, hogy benzinesbe vagy dízelbe ülsz bele, addig is ez ne vegye el a kedved. :)

Van olyan, hogy igaz vallás, vagy igazi vallás, mert a világban olyan sok vallás van, hogy nem is tudom melyiket válasszam, mert komolyan gondolom az életem hátralévő részét. Pld. : a babtista az jó lenne? Vagy a sokat emlegetett jehova tanúi?

Legjobb válasz: Szerintem is egyszerûen próbálj meg minél jobb ember lenni, örömet okozni másoknak, és segíteni az embereknek. Nem kell vallás ahhoz, hogy valaki jó életet éljen.

Szerintem is egyszerûen próbálj meg minél jobb ember lenni, örömet okozni másoknak, és segíteni az embereknek. Nem kell vallás ahhoz, hogy valaki jó életet éljen.
Ha komolyan gondolod, akkor éld úgy, ahogy jónak látod, légy boldog, tegyél róla, hogy a környezeted is az legyen, és ne okozz kárt másoknak. Ne a vallásokba menekülj, az minden, csak nem komolyan gondolás... fõleg, ha ennyire nem tudod, miben higgy.
Én a Hatvankettedik Próféta Követõi egyház tagja vagyok, és biztosan állíthatom, hogy a miénk az egyetlen igaz vallás.
Mindegyik vallás azt állítja magáról, hogy õ az egyetlen igaz vallás.
Még egy jótanács: Az igaz ösvény megtalálása nem könnyû feladat, Sátán mindent megtesz, hogy félrevezesse az embereket. Valójában sokkal több embert vezet félre, mint ahányan az élethez vezetõ úton járnak, ezt maga Jézus is megjövendölte, tehát résen kell lenned.
Ezt neked kell eldöntened, meg kell vizsgálnod, hogy melyik az a vallás, amelyik a legjobban a Biblia alapelvei szerint él. Én ezt már megtettem és kétségem sincs afelõl, hogy jó helyen vagyok. Mellesleg Jehova tanúja vagyok.
*mondjak
Nos a Biblia tele van alapelvekkel, ha Jézus tanításáról fogsz olvasni, sokat fogsz találni belõlük, s az igaz keresztényeknek ezekhez alkalmazkodniuk kell. És hongyak is egy pár példát: Aki fegyvert fog, fegyver által hal meg, szeresd ellenségeid és imádkozz azokért, akik háborgatnak (nem szó szerint) de persze ugyanígy be kell tartani a többi parancsolatát is, például a prédikáló és tanítványképzõ munkát.
A kérdező hozzászólása: Istvan35! Melyek azok az alap elvek amire gondolsz , és hol találom a bibliában?
Kedves Kérdezõ! Igen, Jézus tanítását olvasva tudhatsz meg a legtöbbet arról, hogy mi az igaz Kereszténység, úgyhogy jó helyen jársz.
Csak annyit ajánlok, hogy mindig nézd meg "az érem mindkét oldalát", mert vannak báránybõrbe bújt farkasok is. Nem tudhatod, hogy tényleg úgy van minden, mint ahogy mondják, a vallás manapság nagy biznisz lett. Ajánlok egy oldalt, de az itt olvasottak, valamint a látottak alapján se legyél megbizonyosodva, járj utána magad, hogy mi az igazság. http://www.meghivoaparadicsomba.com
Az elõttem szóló jól mondja, az Ördög ravasz, ezért légy észnél.
Beszerveztek magatoknak egy újabb jehovást, gratulálok! Kérdezõ, te meg elõször is gondolkozz!
ms91 Nem Jehova tanúja, én pedig semmi rossz dolgot nem mondtam, (ms91 sem), csupán Jézus tanítására hívtam fel a Kérezõ figyelmét.
Beszervezni valakit, Jehovást? A kérdezõ elõbb gondolkodjon? Kedves ismeretlen! Az ember szabad akarattal lett megteremtve, és nem hiszem, hogy bárkit is erõszakkal be kellene szervezni valahová...A kérdezõ jól tette, hogy kérdezett, innen is látszik, hogy gondolkodik, mivel nem ugrik bele egybõl, valami hamis vallásba.Aki keresi az igazságot, az meg is fogja találni, de tény, hogy ez erõfeszítést igényel tanulás terén.Hiszen az embernek tanulmányozni kell ahhoz a bibliát, hogy lássa, min is alapszik az igaz hit.Az Apostolok is minden nap gondosan vizsgálták az írásokat, hogy úgy vannak-e azok a dolgok..(Csel-17:11)A Máté 24:14-ben olvasható : És a Királyságnak ezt a jó hírét, prédikálni fogják, az egész lakott földön...Tehát ha Jehova Tanú idõt, és energiát nem kímélve mennek, hogy elvigyék a jó hírt, amennyi emberhez csak lehetséges.Máté 28:19) A Jelenések 21:6 versében található:Aki szomjazik, annak adok az Élet forrásából ingyen..A János 17:3 Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenrõl, és akit elküldtél, Jézus Krisztusról. Kicsit hosszúra sikeredett a mondanivalóm, de igyekeztem én is az érdeklõdõt, még több igaz bibliai versel alátámasztani, hogy saját maga lássa a bibliában leírtakat, így könnyebb lesz neki a döntés, hogy az igazi hitet megtalálja. Tiszteletben tartjuk azt, aki nem hisz, hiszen ez a szabad akarat , gyönyörû ajándék Istentõl.De még nagyobb ajándék , megtalálni az igaz hitet, és azt az utat, amin járni kell egy igaz kereszténynek, mert az ajándék nem más mint: az ÖRÖK ÉLET! :) Kívánom, hogy rátalálj a helyes útra, kedves kérdezõ, mert ahogy írtad, komolyan gondolod életed hátralevõ részét. Üdvözlettel: Barackvirág :)
Kedves kérdezõ! A szentháromság a lehetõ legnagyobb hamis tan, amellyel ember valaha is találkozhat, Jézus és Jehova Isten különálló személyek és Isten nagyobb Jézusnál, ezt Jézus is többször kijelentette a Szentírásban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, úgy látom , hogy Jézus személye szimpatikus, hisz minden ki csak jót írt róla.Utána nézek bõvebben Jézus életének. Igen , nem ártana a bibliát olvasgatni, sok lelkesítõ választ kaptam.Úgy érzem magam mint az erdõben a gombához nem értõ, sok , sok gomba van de melyik mérgezõ, és melyik nem, hiszen sok hasonlóság van köztük, és aki nem ért hozzá azt halálos mérgezés érheti. Remélem Jézusban nem csalódok. Még egyszer köszi a válaszokat.
"Ezeknek semmi köze a valláshoz, ezek emberi jellemvonások, amelyek egy ateistánál ugyanúgy meglehetnek, mint egy kereszténynél, egy muzulmánnál vagy egy buddhistánál." Ám a Biblia alapelveinek követése már nem biztos, hogy minden vallásra igaz.
Miért pontoztatok le?
Tájékozódj. Látogass el minél több felekezetbe, figyelj az érzéseidre, és rendszeresen imádkozz azért, hogy az Úr segítsen megtalálnod a helyedet. Egészen biztos, hogy segíteni is fog.
Talán annyit még kedves Kérdezõ: Nem vallásosnak kell lenni hanem az Isten által kért imádatot kell bemutatni. Jézus sem hozott létre vallást, hanem a létezõ imádatot állította helyre amit a Zsidók elhagytak, és felhígítottak, más "vallásos" tanítással. Istenem, hányszor és hányszor bántották Izrael szentjét azzal, hogy moábita és kánaán hamis istenei tanításával, meg bálvány imádattal cserélték fel a Teremtõ Istent..:( ezekbõl kellett volna tanulniuk .De sajnos ez nem változott ma sem, sem náluk, sem a magukat Keresztényeknek nevezõknél sem.
Szia! Nagyon érdekes gondolat amit az elõzõ hozzászólók leírtak, kár, hogy vajmi kevés közük van a krisztusi tanításokhoz. A Biblia ugyanis pontosan meghatározza, hogy mirõl lehet megismerni az igazi keresztényeket, és ez nem az eddig leírtak kérdése. Amikor Jézus Krisztus beszél arról, hogy sokan jönnek majd az õ nevében, akik hatalmas dolgokat és csodákat cselekednek, és mégis semmi közük nincsen õhozzá, akkor nyilvánvalóvá teszi, hogy melyek azok a jelek, amelyekrõl félreismerhetetlenül felismerhetõk lesznek a valódi követõi. Nem mások ezek, mint a "gyümölcsök" mégpedig a léleknek gyümölcsei, melyek a szeretet, öröm, békesség, türelem, szivesség, jóság, szelídség, mértékletesség. Ezek ellen nicsen semmilyen törvény, ezek olyan jellemvonások, melyek csak egy megtért és Istentõl újjászületett embert jellemezhetnek. Ahol ezeket felfedezed ott találod meg az igaz vallást. Üdv. Péter
Igen, van igaz vallás: íme a tanítása: Szeresd az Urat a te Istenedet teljes szívedbõl, teljes lelkedbõl, és teljes elmédbõl. Szeresd felebarátodat, mint önmagad. Az emberiségnek csak EGY kijelenés adatott: Jézus Krisztus, ami rajta kívül van, az természetértelmezés, emberi okoskodás.
Mindenki azt mondja, hogy az övé az igaz vallás. Lehet, hogy akár mindegyik az.
Kedves Kérdezõ! Jézus nem vallásokat hagyott meg, hanem a Szentirás tiszta tanitását tanitotta. És valóban kétféle tanitás van, az "igaz és a hamis". A Máté 7:13, 14 ezt irja: "Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az ut, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak akik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az ut, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt." A Példabeszédek 16:25 verse ezt irja: "Van oly ut, amely igaz az ember szeme elõtt, de vége a halálnak utja." Tehát láthatod, hogy sok vallás létezik, de nem mindegyik elfogadott Isten elõtt. Sokan ugy gondolják hogy jó helyen vannak, de ahogy a fenti idézetet elolvasod, láthatod, hogy ezek az egyének bizony nem jó helyen vannak. Jézus pontosan azért prédikált az embereknek, hogy térjenek meg. Ha Isten elõtt mindenki elfogadott lenne "csak legyen jó", akkor nem lett volna szükség Jézus prédikáló munkájára. Vagy nézzük az ókorban Isten népét. Ahányszor eltértek a tiszta tanitástól, és átvettek más nemzetektõl ünnepeket, szokásokat, imádati formát, rögtön büntetést kaptak Istentõl. Péter nevü hozzászóló jól irta le, hogy a "tiszta imádatot gyakorlók a gyümölcseikrõl ismertetnek meg". Nagyon egyszerüen tudod megvizsgálni, hogy melyik az a hit, amely valóban kedves Isten elõtt. Egyebek között mi jellemzi az igaz vallást? Az igaz vallás tagjai Isten Szavaként tisztelik a Bibliát. Igyekeznek az alapelvei szerint élni. Az igaz vallás tehát nem emberi elképzeléseken alapul. Máté 15:7-9 ezt irja: "Képmutatók: igazán prófétált felõletek Ésaiás mondván: Ez a nép szájával közelget hozzám, és ajkával tisztel engemet, szive pedig távol van tõlem. Pedig hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanitanak, amelyek embereknek parancsolatai." Az igaz vallás tiszteli Isten nevét, a Jehova nevet. Jézus ismertté tette Isten nevét. Segitett az embereknek megismerni Istent, és azt tansitotta nekik, hogy imádkozzanak Isten nevének a megszenteléséért. /Máté 6:9 ezt irja: "Ti azért igy imádkozzatok: Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved." Vajon a te környezetedben melyik vallás az, amelyik használja Isten nevét? A János 17:26 ezt irja: "És megismertettem õ velük a te nevedet, és megismertetem, hogy az a szeretet legyen õ bennük, amellyel engem szerettél, és én is õ bennük legyek." A Róma 10:13, 14 verse ezt irja: "Mert minden aki segitségül hivja az Ur nevét, megtartatik. Mimnódon hivják azért segitségül azt, akiben nem hisznek? Mimódon hisznek pedig abban, aki felõl nem hallottak? Mimódon hallanának pedig prédikáló nélkül?" Az igaz vallás követõi végzik azt a munkát, amellyel Jézus bizta meg õket. Hiszen Isten királysága az emberiség egyedüli reménysége. Jézus a halála napjáig prédikált Isten királyságáról, amely majd helyreállitja ezt a földet olyanná, amilyen az eredeti szándéka volt. Nem lesz többé háboruság, bünözés, éhinség, természeti katasztrófák, betegség, és megszünik a halál is. Az állatok ujból szelidek lesznek, és az egész földön a békesség és szeretet fog uralkodni. Nem alkotják részét ennek a gonosz világnak. Nem folynak bele politikai ügyekbe és a társadalmi konfliktusokba. Nem veszik át a világ ártalmas szokásait és gondolkodásmódját. Az igaz keresztények legfõbb ismertetõjele az, hogy "szeretet van közöttük". A hamis vallások képviselõi tevékenyen részt vesznek a nemzetek háboruiban, az igaz keresztények azonban nem. Önzetlenül arra használják fel az idejüket, és az anyagi javaikat, hogy segitsenek és támogassanak másokat. Tehát csak meg kell vizsgálnod az adott vallások tanitásait és cselekedeteit, és megvizsgálnod a Biblia szaván keresztül, hogy mit vár el tõlünk Isten. Rögtön rá fogsz jönni, hogy melyik az az "igaz keresztény közösség", amelynek tanitása és cselekedetei megegyeznek a Bibliában leirtakkal. Kicsit hosszan válaszoltam, de remélem érthetõ voltam? Ha kérdésed lenne még, szivesen válaszolok. Üdvözlettel: Judit!
"Nem mások ezek, mint a "gyümölcsök" mégpedig a léleknek gyümölcsei, melyek a szeretet, öröm, békesség, türelem, szivesség, jóság, szelídség, mértékletesség. Ezek ellen nicsen semmilyen törvény, ezek olyan jellemvonások, melyek csak egy megtért és Istentõl újjászületett embert jellemezhetnek. Ahol ezeket felfedezed ott találod meg az igaz vallást. " Ezeknek semmi köze a valláshoz, ezek emberi jellemvonások, amelyek egy ateistánál ugyanúgy meglehetnek, mint egy kereszténynél, egy muzulmánnál vagy egy buddhistánál.
Olyan vallás meg persze nincs és sosem lesz, ahol minden hívõre igaz lesz ez.
Járj el minél több gyülibe, több felekezetbe, és imádkozz. Ahol a legjobban érzed magad és Istent, az lesz az igazi. :) ) Bár a Jehovákhoz azért én nem mennék.. :D Egyébként én evangélikus vagyok, de olyan keresztény táborban voltam dolgozni a nyáron ahol a legtöbb ember baptista volt, és húú..nem köveztek ki Oo legyen ez Isten döntése, itt a legtöbb ember a saját igazát támasztja alá. :) )
mert lehet újra kéne telepíteni a géped, vagy szerintem az is elõfordulhat sõt tuti h gyenge, régi géped van cseréld le.
Valószínûleg régi 1 magos Celeronod vagy Pentiumod lehet... még a youtube-tól is meghal.
A kérdező hozzászólása: érdekes eddig nem halt meg??ezt most kezdte el!!ujratelepités az jot tenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!