Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy nekem rúg (2 db)

Mért van az, hogy nekem rúg a baba és a páromnak meg nem?

Ha érzem,hogy rúg szólok a páromnak,hogy ? is érezze,de neki nem csinálja.Van mikor a párom kopogtatja a kezével a hasam és nagyon ritka mikor visszajelez neki.Miért csinálhatja ezt vele?

Legjobb válasz: szia ez nálunk is így volt mindig de amikor megszületett már joban voltak

szia ez nálunk is így volt mindig de amikor megszületett már joban voltak
Szia! Nálunk is így volt. Én arra gondoltam, hogy a férfiak nagy keze biztonságot, megnyugvást jelent nekik és érzik, hogy az nem a te kezed. Én néha kértem is, hogy nyugtassa meg, amikor egyfolytában ficánkolt és fájt. Általában bejött:-)
Nálunk is ez volt az elején, az én kezem hangom ismerte és jelzett az övét nem. Elkezdett vele beszélgetni, hogy itt van apa meg stb és odatette a kezét. Már megszokta és neki is reagál. Van amikor nem érzi de hallja a hangját akkor is mocorog. Múltkor énekelt neki, õ meg jó kis meccset rendezett odabent:) Érdekes volt. Beszélgessen vele , ha odateszi a kezét!! Ja és nekem azt mondta a szülésznõm, hogy nem szabad simogatni, mert ingerli az összehúzódásokat és koraszülést okozhat.37. hét után már lehet. Oda tehetjük, csak ne simogassuk sokat. 35 hetes kismami

Mitől van az, hogy 11 hós kisfiunk reggeli ébredésekor cici után vissza-vissza alszik, de mégis felkel majd vigasztalhatatlanul sír? Megfeszíti magát, nekem úgy tűnik mintha hiszti lenne, mert dühösen sír és néha üt is meg rúg is.

Legjobb válasz: Az én 10 hós fiam is ezt csinálja. Bár nála minden ilyen vigasztalhatalan sírás után van egy nagy puki is. Én ezért arra gondolok, hogy feszíti a sok levegõ a hasát. Nem lehet hogy nálatok is ez a helyzet? Nem rogyogtat sokat?

Az én 10 hós fiam is ezt csinálja. Bár nála minden ilyen vigasztalhatalan sírás után van egy nagy puki is. Én ezért arra gondolok, hogy feszíti a sok levegõ a hasát. Nem lehet hogy nálatok is ez a helyzet? Nem rogyogtat sokat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!