Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy mindenki (226 db)

Mért van hogy mindenki tökéletes akar lenni, és a belsö már nem számit? Baj, ha normálisabbnak tartom ( fogyatékos-de szeretetre méltó) embereket?

sziasztok. igazábol egyenesen utálom a nyavalygos pi*ékat,akik mindenen hisztiznek. és nem aakarok én is ilyenné válni. mért az üres barbie baba z elfogadot? sokkal jobban szeretem azokat akik nem nyavalyognak az élet csapásain pedig nekik van böven. ma is láttam egy müsort amibe egy nönek le kellett vágni a lábát, apjának minden fajta agyi baja volt,van egy fogyatékos öcse, anyukája meghalt rákba.de amig élt ugy nevelték hogy ne higye azt hogy a világ neki tartozik. van egy férje és épp egészséges gyereke.mélyen megérintett hogy mondta hogy bármilyen is a családok még mindig jobb és boldogabb mint egy átlagos család. mért van hogy a világban csak a gazdagság és a külsöségek számitanak? mi a véleményeteke rröl?elöre is köszi:)

Legjobb válasz: én is igy gondolom:) és örülök hogy ti is.amugy én 14 éves vagyok. és nekem is vannak problémáim és falra tudnék mászni mikor a barátnömnek az a legnagyobb problémája hogy ránéznek az utcán, vagy mert én nem tudok menni valahova akor neki én vagyoka hibás -.-

A kérdező hozzászólása: én is igy gondolom:) és örülök hogy ti is.amugy én 14 éves vagyok. és nekem is vannak problémáim és falra tudnék mászni mikor a barátnömnek az a legnagyobb problémája hogy ránéznek az utcán, vagy mert én nem tudok menni valahova akor neki én vagyoka hibás -.-
mert a média azt nyomja már a 10 éves lányok fejébe ha ledobod a ruhád mint body megélhetési szilvia akkor a testeddel elérhetsz mindent plussz h egy vetkõzésért, éjszakáért egy havi két havi fizu összejön persze h inkább megélhetési r*banc akar lenni minden második 13 éves tisztelet a kivételnek mert látja h tisztességes munkával éhen döglik de ha miss tökélyt szabat magából egy gazdag mecénás által és orrbaszájba fhm ben vetkõzik király élete lesz.Plussz nézz körül az Eltén hogy mecénások által végzi el néhány hölgy az egyetemnet, más meg tanulna de nincs mibõl és nincs gyomra szopókázni a tandíjért.Ennyi, ilyen a világ, felszines .Elméselem a saját sztorimat.ugyan van állásom mégis elmentem két állásinterjúra csupán kutatás célzatán :elõszõr normális ruhába normálisan viselkedve biztos tudással elküldtek, másikon mindent kidobtam elõadtam ostebenkót felakartak venni , ennyi.Amúgy nem rég ittjárt külföldi ismerõsöm és metrón megkérdezte h ennyi prosti van nálunk, miközben a hölgyek csak melóba indultak fényes reggel.Csak hát nálunk a munkába menet olyan mintha az utcasarokra mennének néhányan.Én se öltözöm apácának amúgy de munkába reggel nem övszoknyába szoktam menni.PFFFFF.
Én minden nyûgömmel és hibámmal együtt tökéletesnek érzem magam, mert tudom, mit akarok és jól érzem magam az egyébként tökéletlen bõrömben. :-)
mert ilyen elkúrt világban élünk:) és akármennyire is nem tetszik valakinek, akkor is a média a felelõs ezért és fõleg a reklámok.mert mindenhol mit sugároznak?azt hogy hogyan legyél tökéletes, hogyan legyél 24 órában fitt és gyönyörû, ilyen legyél-ekkora legyen a melled mert akinek kicsi az már mehet a pi-be, és még sorolhatni lehetne.. és az ember ezt el is hiszi mind.van aki photoshopról szerintem nem is hallott :) na meg a drága kozmetikumokról amik eltüntetik a bõrhibákat. amúgy is, tökéletes nem létezik. a beteg embereken sokszor éni s elcsodálkozok. bennük sokkal több az akaraterõ , mint a többi átlagos emberben. és én ezt csodálom bennük.igazán tiszteletreméltóak ezek az emberek!
Mert mindenki azt hiszio, ha jól néz ki az mindent elér.ezt is a média érte el.szerintem.én is még csak egy 13 éves lány vagyok, de én nagyon értékelem az életet, és nem tervezem, hogy kis p.csa legyek .
Nekem három fajta súlyos betegségem van. Nekem aztán lenne okom panaszkodni mindennap. De nem teszem, élem az életem ahogy tudom. De amikor az ismerõseim közül páran elnyávogják magukat, hogy jaj már megint nem jutottam el a szoliig, a kozmetikushoz. Meg lenõtt a hajam, és így értéktelennek tartom magam. Akkor én csak legyintek. A fene a jó dolgukat, csak ennyi a bajuk?!Meg utálom, akik durkálnak a kajákban, mert ez sem jó, meg az sem jó, meg zsíros, húsos, tejfölös, tonhalas stb. Na annak mindnek a fejére borítanám, akkor lehetne hisztizni. Az én értékrendembe csak az tartozik bele, ha valaki természetesen viselkedik, a hisztérikákat, legtöbbször faképnél hagyom.
kétszer ment át sorry
22.32-teljesen igazad van. na de nem ám csak a munkahelyre mennek úgy mintha az utcasarokra mennének, hanem így van ez a sulikba is.komolyan mondom 10-bõl legalább 9 úgy néz ki mint egy feslett, repedt sarkú [email protected] haladjunk a korral?ez már rég nem normális, hogy ennyi évesen [email protected]'nak akarnak kinézni.aztán meg csodálkoznak ha idõs emberek vagy ilyen perverz alakok kikezdenek velük, vagy megakarják húzni, és még õk nyafognak. egyszer az osztályomba németen az egyik csajnak leesett a mûkörme és az óra kellõs közepén kellett neki keresgélni a mûkörmét.mondanom sem kell , hogy röhögtünk rajta.-.-
Nekem is volt ilyen osztálytársam annó középsuliba pedig az nem most volt, kedves oszálytársnõmnek egszer a pizzába állt bele, aztán meg a hóesésbe esett le az a ragasztós bóvli ott fütette a körmét a hóban.
Szia! A film, meg a példák, amit írtál, kicsit horrorisztikus, de azért neked van igazad. Ez a kirakat-létezés, ami megy mostanában, nagyon sekélyes, felületes, hitvány, stb. Tehát nem kell követned, ha te magasabbra értél már. Inkább keress olyan csoportokat, tanfolyamokat, stb, ahol hozzád hasonklók vannak.

Mér van hogy mi mindenkihez jók vagyunk, minket mindenki lesz*r? !

Az egész világban elterjed a hír hogy Haitin sajnos már kétszer, is földrengés volt! Sajnálom ?ket, nem tehetnek róla, sok gyerek áldozat, sok a hajléktalan ,de könyörgöm minek kell nyalni nekünk mindig? akármilyen katasztrófa van, magyarok rögtön ugranak! Anno mikor volt a Cunami, akkor is rögtön, étellel, pénzzel támogatjuk ?ket több 10 millióval... Most is, 27 milliónyival támogattuk ?ket! Itthon meg sokan éheznek, sok mindenre nincs pénz, mérnem pl az iskolákat támogatják a baptisták??? Nade kérdezem én: hozzánk ?k mikor jönnek tiszai árvíz idején homokzsákot tölteni???

Legjobb válasz: Õk jóval szegényebbek nálunk.

Õk jóval szegényebbek nálunk.
Nem mindki olyan önzõ és érzéketlen, mint te. Azt a 27 milliót olyan emberek adták össze, akik együttéreznek a szerecsétlenekkel.Köztük nem egy a kisnyugdíjas, akinek a 200.-Ft is pénz, de az emberség fontosabb számukra a pénznél. A Baptista Szeretetszolgálta itthon is támogatja a rászorulókat, legfeljebb nem verik nagydobra a segítséget. A tiszai árvizet pedig, össze sem lehet hasonlítani a Haiti-i földrengéssel. Európában és a vliág más tájain is gyakori, hogy a folyók kiöntenek, oda sem mennek mentõcsapatok külföldrõl.
"Mellesleg ha fordított helyzetben lennénk vajon õk is küldenének segélycsomagot ? Nem hiszem." Tudod, van olyan dolog, hogy önzetlenség. Amikor egy hajléktalannak adok egy szendvicset, akkor nem azért teszem, mert viszonzást várok. Segítségre van szükségük, és mi pedig tudunk segíteni. Nekem nincs szükség több indokra. Nem fog belerokkanni a gazdaság. Ez itt nem a nyalizásról szól. Kinek akarnánk tetszeni, a már nem létezõ haiti gazdaságnak? Az õ nyomorúságuk kábé százszor súlyosabb, mint amit mi, akik a gép elõtt ülünk kényelmes meleg szobánkban, valaha is megtapasztaltunk.
Haiti ilyen ----> http://www.collegeofidaho.edu/administration/campusministrie.. ....és még katasztrófa is történt, tehát ezt a szinte semmit is elveszítették.
én is unom már ezt a témát. Ha a tv arról szólna, hogy Magyarországon X településen y számú gyerek éhezik, így az iskolában nem tudnak koncentrálni stb., és ezt nyomatná a tények meg a rádió és még nyomasztó riport is készülne velük a naplóban, akkor sokan nekik adakoznának. Most a tv meg rádió Haitit nyomatja, most nekik adakozik mindenki. Rengeteg embert befolyásol a média, ebbõl is látszik. Valaki írta, hogy a kérdezõ nem lát messzebb az orránál. Hát annak üzenem , hogy õ meg a médiánál nem lát tovább. Hülyére veszik az embereket, akik naívan követik a tv-ben elhangzottakat és azokat szólják le, akik reálisabban látják a dolgokat náluk. szerintem sok ember azt se tudja hol van Haiti, de adakozik, mert azt mondja a tv. Szánalom. Nem a világ végére kell küldeni a pénzt, hanem itt helyben kell segíteni, mert itt van rá szükség! Az nagyon jó dolog ha valaki segíteni akar, de elõször nézzen már szét, hogy a saját lakóhelyén kinek van szüksége támogatásra, aztán nézze meg a megyét végül az egész országot, és amikor már itt mindenkin segített és még mindig van pénze, akkor menjen a szomszédos országokba segíteni a rászorulókon, és így tovább egyre messzebb. sok ember pénze arra se elég, hogy a saját településén segítsen egy emberen, de ugye sokkal egyszerûbb elküldeni egy sms-t?!és ezzel le van tudva a nagy segítség..
Tipikus hazai mentalitás. Nekünk jöjjenek segíteni rohadt homokzsákokat pakolni, de ahol 3 millióan egyik percrõl a másikra elveszítik házaikat azok ott dögöljenek meg. Nem beszélve arról, hogy a haitiak fél kezüket odadnák ha átlag Mo-i körülmények között élhetnének. Nem azért vannak itthon iskolabezárások meg hajléktalanok mert nem támogatja õket senki külföldrõl, hanem azért mert itthonról nem támogatja senki.
Az h a mi országunk itt tart, az a mi felelõségünk fõleg! A földrengés meg nem az õ hibájuk. Meg nem is kell mined haiti embert egy kaalap alá venni, vannak köztük rendesek is! És hogy ott most megy a mentés, az szerintem is, igenis nagy dolog!
A kérdezõ nem lát tovább az orránál. A világ országainak túlnyomó része sokkal szegényebb, mint mi.
mer ez egy naiv és ostoba ország.mindenkin segit ahelyett hogy átgázolna rajtuk.
18:54 vagyok Persze, ez nemkem is eszembe jutott, miközben belinkeltem, h nálunk is van sok-sok ilyen (cigány)telep, viszont nálunk a lakói azért tehetnek arról, h ilyenek a körülményeik, meg egyébként is már bõven kapnak a cigányok támogatást stb. Egyébként pedig pont a nyugat-Európai gyarmatosítók okozták ezeknek az országoknak a hanyatlását, kizsákmányolták õket minden szempontból, ahogy lehetett, késõbb pedig magukra hagyták õket.Persze úgy is lehet látni, h õk vitték oda a civilizációt, csak hogy ez egy illúzió. A ma problémás, nagyon szegény stb. országoknak szinte mindegyike gyarmat volt egykor. Megjegyezném, h azért nem értek teljesen egyet azzal, h pont mi jótékonykodunk, holott azért nálunk is erõs gazdasági problémák vannak, és sok helyen hiányzik a pénz.Megtehetik ezt helyettünk a tõlünk nyugatabbra lévõ országok.
18:54 most nem kötözködni akarok, de egy átlagos cigánytelep is így néz ki. Mellesleg ha fordított helyzetben lennénk vajon õk is küldenének segélycsomagot ? Nem hiszem. "Mi történik egy virágzó földmûvelõ gazdasággal, ha néger forradalmárok lemészárolják vagy elüldözik a fehér földbirtokosokat, elpusztítják az ültetvényeket és az állatállományt, ily módon téve nemzeti örökséggé a hanyatlást, a pusztítást, az öldöklést és a káoszt? Nincs erre jobb prototípus, mint a karib-tengeri egykori francia gyarmat, Santo Domingo, amelyet manapság inkább a zombik országaként, Haiti név alatt ismernek, a történelemben ugyanis kevés gazdasági-politikai szervezõdés élt át ilyen drámai felemelkedést és hanyatlást."
Szeretném elmondani, hogy Magyarországon is támogatják az éhezõket (én is egy ilyen szociális segítõ alapítványnál dolgozom). Rendszeresen ételt, ruhát osztunk, segítünk a gyerekeknek. Csak hogy bejönnek hozzánk, megkapják a csomagot, aztán megkérdezik h mennyi pénzt adnék nekik érte. Nem a kaja kell nekik, hanem a pia, a cigi, meg a ragasztó a zacskójukba... És ezek nem csak a felnõttek, ugyanez vonatkozik a gyerekére is. Azért akartam ezt a munkát, hogy segítsek a Magyarországon élõkön, de mára legszívesebben leköpném a 90%-át....
A kérdező hozzászólása: Én már probáltam , anyámon keresztül mert vele beszél velem nem de még köszönni sem nagyon. Szinte már rögeszmés nálla.:(((((
Egy ok lehet a testvérek közötti rivalizálás, ami kicsit talán elhúzódott. Általában az idõsebb testvér azért haragszik a fiatalabbra, mert úgy érzi, hogy a család már csak a kissebre figyel. A kicsit meg mindig hátszéllel indul, mert az õ nevelésében a szülõk rutinosabbak. Namost, azzal, hogy te babát vársz, a nõvéred úgy érzi, hogy újra nem foglalkozik vele senki, hogy megint te vagy a középpontban, megint rólad beszél mindenki, és veled dicskednek a szüleid. Jó megoldást nem igazán tudok. Esetleg tanácsolhatom GORDON - EMBERI KAPCSOLATOK c. könyvét, abban van szó az ilyen konfliktus helyzet megoldásáról. DE! Ezt az ellentétet nem te tudod feloldani, hanem a családtagok, azzal, hogy többet figyelnek rá, stb., vagyis õt helyezik a középpontba, pl. úgy, hogy "Milyen nagyszerû nagynéni leszel:) "
tuti féltékeny.hiäba a növéred..nem szép töle hogy igy viselkedik.a babväräsod ne rontsd el ilyen miatt, ne idegeskedj!én 21 multam és a kisfiam 7 honapos, és sokan voltak akik a csalädban is irigykedtek aztän ebszeltek ahätam mögött..mellesleg oldog pärkapcsolatom van, külföldön élek a babäm apucijäval és a babommal.hagyd räjukne foglalkozz velük-vele.remelem nem vele élsz egy fedél alatt.märmint a tesoddal, mert igy eleg nehez terhesen elviselni az iylen "gonosz"embereket.kitartäs!
Sajnálom...én 23 éves vagyok, nõvérem 25 éves. Viszonylag jó testvérek voltunk mindig is, sok-sok veszekedésel:-). 12 hetes kismama vagyok, de amikor megtudta, hogy babaát várok, teljesen megváltozott. Ha találkozunk lesi minden kívánságomat, átölel, puszilgat, büzske rá, hogy a húga terhes. Mondhatom, hogy úgy érzem magam, amikor még kicsi voltam, és õ megölelt, olyan jó érzés. Sajnálom..
Szerintem irígykedik. Kérdezz rá konkrétan, hogy mi az, ami nem tetszik neki benned, mivel van problémája. Ne idegesen, meg ilyesmi, csak szép tárgyilagosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!! Igen ez lehetne az hogy a család rám figyel de ezt sem lehet mondani mert a páromnál lakom! Anyámék nem nagyon fogadták el a helyzetet. Én már meg sem szólalok mert anyám elmondja növéremnek. növérem 23. Igen lehet hogy féltékeny mert nekem jobb a kapcsolatom.Na már csak abban bízom hogy mellettük kaptunk egy házat, és változik. Köszönöm a válaszokat!!!


Az mért van, hogy a nők megállapíthatják más nőkről, hogy szép vagy nem, de ha egy férfi állapítaná meg egy másikról, hogy helyes egyből le melegezné mindenki?

Pedig a férfiaknak is van szeme látom, hogy szimetrikus e valakinek az arca, meg mennyire szép, meg izmos e egyenesen jár e, a másodlagos nemi jellegeket is ki lehet venni. Vagy csak akkor nem vagyok b*zi, ha a férfiakat ugyanolyan pálcikaembernek, meg szmájlinak látom a nőket meg tök részletesen?

Legjobb válasz: én nem melegezek le senkit emiatt.. nõjjön föl az, aki ilyet csinal..

én nem melegezek le senkit emiatt.. nõjjön föl az, aki ilyet csinal..
Hát én tuti nem foglak lemelegezni de az emberek ezt elkönyvelték így és a többség furának fog találni sajnos!
Az én barátom is van mikor megemlíti, hogy a mellettünk álló pasinak jól kivan dolgozva a teste meg hasonló dolgok, mégsem meleg, csupán szakmai, férfiszemmel vizsgálja. Tök mindegy milyen nemû vagy, mindenki el tudja dönteni ki néz ki jól és ki nem, ettõl már nem kell egybõl általánosítani.
Attól nem lesz valaki meleg, hogy elismeri egy másik férfi adottságait!! De ezt kilehet úgy küszöbölni, a gyengébbek kedvéért, hogy úgy mondom ezt, hogy pl "még férfi szemmel sem csúnya ez a pali" Ha még akkor is azt mondják, hogy meleg vagy, akkor szard le... :D 27/F
A kérdező hozzászólása: Amúgy én nem szoktam ilyeneket úton útfélen mondogatni, csak így elképzeltem, hogy tényleg milyen furcsa lenne, ha ezt így haveri körben valaki kijelentené, hogy "Béla de jól nézel ki." Nõknél meg semmi nem lenne, csak hogy ó köszönöm te is jól nézel ki. :)

Mért van az, hogy mindenki megmagyaráz mindent, hogy viseljem magamat, mit gondoljak a dolgokról.?

Komolyan mondom már az agyamra megy a családom és nem tudom,hogy mondjam meg nekik ,hogy ne legyen harag,hogy ne szóljanak bele az életembe.Egyszer?en megmagyarázza az apám is,hogy az orvosnak nincs igaza,ha magas vérnyomást állapít meg,meg hülyeség a diéta stb...meg ha én mondom,hogy front érzékeny a baba-na az is egy hülyeség..szóval ? mindent tud alapon kioktat és képesek vagyunk össze veszni.Ma már azt éreztem a tesóm is ? pártját fogja ,pedig lövése sincs az egészhez.Mikor meg beszólok,hogy ahgyjanak már ,mert ez az én testem ,én gyerekem akkor ki vannak bukva,hogy mondhatok ilyet.Persze mi mindent megadunk a kis magzatunknak-de ezt ?k nem látják-200kmrelaknak de mindd okosabb t?lünk.Semmijen anygai függés nincs se segítség,nincs is szükség rá,mégis úgy érzem lelkileg,hogy egyszer?en függésben tartanak,pedig nemkéne.Mindig mindent benyelek t?lük pedig egy csomószor megbántanak.A férjemet ugy kell megkérni ne bántsa meg ?ket,mert én nem akarom megbántani ?ket és ? meg nem érti mért védem ?ket,mert ?k is megbánanak és nem veszik észre magukat.de én ilyen vagyok inkábblenyelem,de nem szeretek fájdalmat okozni,viszont nagyon nehéz már ezt a terhet is ciplni és nem tudom,hogy kezeljem.Már el?re félek a dolgoktól,hogy egy hét mulva császároznak és mi lesz..minden meg lesz magyarázva mit hogyan csináljak...ti mit csinálnátok?És nem én vagyok sztem érzékenyebb,mert a baba el?tt is ez ment csak most már nekem ny?gösebb,hogy saját családom van mégsem érzem azt ,hogy az enyém mert irányítani akarnak...és kritizálnak..nem is tudom már ,hogy mondjam el..

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben vagyok én is, de talán nekem könnyebb, mert azért én idõnként odamondom a tutifrankót, és nem terhel így le annyira a dolog. Fél éves a kiskányom, persze mindenkinek van, és volt is ötlete, hogy mit csinálhatnék jobban... Ne csak anyatejet adjak neki, hanem teáztassam, ne engedjem sírni, máskor hagyjam sírni, etessem már 4 hónaposan fõzelékkel, mikor rengeteg tejem van, takarjam be, takarjam ki... Hallgattam egy darabig, aztán becsuktam a boltot. Nem érdekelnek. A legjobb tudásom szerint próbálom csinálni, és nyugodt is a lelkiismertem. Azóta nem görcsölök. Bár mindíg meghallgatok mindent a békesség kedvéért, de úgy csinálom ahogy én akarom... Persze néha mondanak jót is,és ha nem tudok valamit, rákeresek a neten... Amúgy az én picim is nagyon frontérzékeny, meg nagyon õrökmozgó... :-) A magas vérnyomásra jó ha õdafigyelsz! Nekem is volt, és -többek között- azért is lettem császáros... A babának sem jó...

Hasonló helyzetben vagyok én is, de talán nekem könnyebb, mert azért én idõnként odamondom a tutifrankót, és nem terhel így le annyira a dolog. Fél éves a kiskányom, persze mindenkinek van, és volt is ötlete, hogy mit csinálhatnék jobban... Ne csak anyatejet adjak neki, hanem teáztassam, ne engedjem sírni, máskor hagyjam sírni, etessem már 4 hónaposan fõzelékkel, mikor rengeteg tejem van, takarjam be, takarjam ki... Hallgattam egy darabig, aztán becsuktam a boltot. Nem érdekelnek. A legjobb tudásom szerint próbálom csinálni, és nyugodt is a lelkiismertem. Azóta nem görcsölök. Bár mindíg meghallgatok mindent a békesség kedvéért, de úgy csinálom ahogy én akarom... Persze néha mondanak jót is, és ha nem tudok valamit, rákeresek a neten... Amúgy az én picim is nagyon frontérzékeny, meg nagyon õrökmozgó... :-) A magas vérnyomásra jó ha õdafigyelsz! Nekem is volt, és -többek között- azért is lettem császáros... A babának sem jó...
Az elsõ dolog ami a lagfontosabb: Nyugodj meg, mert a baba is érzi a feszültséget. Le kell a szüleiddel ülni beszélni egy nagyot (nem vitázva), és meg kell értetni velük, hogy te már kirepültél, engedjenek el (képletesen), mert neked már egy külön családod van, külön szokásokkal, önálló élettel stb... Egy szülõnek gondolom ez nehéz, meg fura helyzet, de ez van, el kell fogadniuk, hogy már felnõttél. Különben is az jobb lenne, ha még mindig, vagy netán egész életedben a nyakukon lógnál? Akkor meg az lenne a baj. Szóval egy nagy beszélgetést javasolok (ha lehet), ha nem, akkor sajnos nincs lövésem. Sok sikert a gyermekneveléshez, és persze a szüléshez:) És nyugi! Ez parancs! Puszi:)
szia. nálunk is hasonló a helyzet. annyi különbség hogy nem az én szüleim, hanem páromé, és mi velük lakunk. hát nem könnyû. 1 hét múlva szülök, õk meg már gondolatban "fel is nevelték" a MI babánkat, mert hogy ugye az a jó ahogy õk csinálnák! Hát nem egyszerû!!!
Ne bosszantsd madag.A férjednek is igaza van, és neked is. megkell mondanod a szüleidnek, hogy kicsit fogják vissza magukat.Èn mindíg mikor megunom, megmondom a ve´leményemet.az enye´meknek is , e´s anyósnak is.Egy darabig hallgatok, aztán.... Lényeg nyugi.ne hagyd magad irányítani, se kritizálni. Biztosan mindent jól csináltok, e´s fogtok is.
Szerintem ha nem akarod õket megbántani hallgasd meg aztán ennyi. Úgyis úgy csinálsz mindent ahogy te akarsz. Nekem a húgom mindig nagyon okos volt a gyerekneveléshez, és én mindig mindent rosszul csináltam (igaz neki még nem volt akkor gyereke) Szóval csak hallgattam aztán egyszer betelt a pohár, és mondtam neki , hogy majd akkor oktasson ki ha már neki is lesz addig ne akarjon õ lenni a tapasztalt. Meg hogy biztos az õ gyereke majd be lesz vasalva a szekrénybe. :) ))) Ezen õ borzasztóan megsértõdött. Ha tudod minél hamarabb tisztázd velük a helyzetet, mert egyre rosszabb lesz, és végül egyszer nagyon be fog telni az a bili és abból nagy veszekedés lesz. Én is nyelõs, bõgõs fajta vagyok, és én sem szeretek semmiért szólni, a békesség kedvéért. Én addig húztam a dolgot, míg egy összeszólalkozás után, elsírtam magam, és olyan roham jött rám, hogy nem kaptam levegõt, csak zokogtam. Nem sok híja volt hogy elájuljak. Ja és mindezek mellé úgy kikészültem idegileg, hogy kissé pánikbeteg lettem. Mára szerencsére elmúlt. Szóval állj a sarkadra, elvégre felnõtt nõ vagy, nem egy kis pisis, ha meg megsértõdnek, sértõdjenek, majd csak megnyugszanak. Aztán ha ritkábban jönnek ezután, hát van ilyen. Kevesebb alkalom a konfliktusra. :) ) Vigyázz magadra, magatokra. Jó babázást és sok nyugalmat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom a segítséget és tanácsokat:)

Mért van az hogy a szép lányok beképzeltek, büszkék és mindenkit levegőnek néznek?

Míg egy átlagos vagy nem annyira szép lány,kedvesebb megértöb és sokkal könyebb közeledni feléjük. De lehet hogy csak az én tapasztalataim miatt gondolom ezt!

Legjobb válasz: Igen,igaz hogy a szép lányok beképzeltek.Bár a szép az egy tág fogalom,lehet ami nekem szép az neked csúnya.Szóval a szép lányok felsõbbrendûnek képzelik magukat,és azt hiszik hogy úgy bánhatnak a fiúkkal mint egy szar darabbal.Pedig nem.Az ilyen lányokat el kéne gázosítani,vagy valami megfelelõ módszert alkalmazni ellenük.Azt hiszik mindent megkaphatnak,ezért teszik a p*csájukat minden focista, kigyúrt idióta páva gyereknek.Igen általánosítok,mert sajnos ez így van.Igazad van abban is hogy a kevésbé szép lányok sokkal aranyosabbak,megértõbbek és kedvesebbek.Mert õk nincsenek maguktól elszállva az égig,és tudják merre hány méter.Ellentétben az ilyen "lányokkal" szemben.Sõt,az ilyen lányokat embernek se nevezném,és létezésükrõl se szeretnék tudni az egész univerzumban. *Dani

Igen, igaz hogy a szép lányok beképzeltek.Bár a szép az egy tág fogalom, lehet ami nekem szép az neked csúnya.Szóval a szép lányok felsõbbrendûnek képzelik magukat, és azt hiszik hogy úgy bánhatnak a fiúkkal mint egy szar darabbal.Pedig nem.Az ilyen lányokat el kéne gázosítani, vagy valami megfelelõ módszert alkalmazni ellenük.Azt hiszik mindent megkaphatnak, ezért teszik a p*csájukat minden focista, kigyúrt idióta páva gyereknek.Igen általánosítok, mert sajnos ez így van.Igazad van abban is hogy a kevésbé szép lányok sokkal aranyosabbak, megértõbbek és kedvesebbek.Mert õk nincsenek maguktól elszállva az égig, és tudják merre hány méter.Ellentétben az ilyen "lányokkal" szemben.Sõt, az ilyen lányokat embernek se nevezném, és létezésükrõl se szeretnék tudni az egész univerzumban. *Dani
Mellesleg ha még udvarolsz is egy szép lánynak, nincs benne annyi tisztesség és emberség hogy megköszönje, vagy legalább böffentsen valami.Rosszabb esetben ha neten írsz neki valami szépet, egy szmájlival elintéz, jobb esetben megköszöni és attól a perctõl kezdve szarik rád.Így megy ez, már régóta csak kicsit ki kell nyitni a szemünket.A "nõ" fogalma mára teljesen megváltozott, úgy ahogy a szerelemé is. *Dani voltam ismét.
3-ik válaszoló vagyok. azt elszeretném mondani, hogy a legtöbb fiatal, és nem fiatal férfi követi el a legtöbb öngyilkosságot! 4szer többen ölik neg magukat a férfiak, mint a nõk! hogy miért? mert magányosabbak mint a nõk! ti max akkor vagytok magányosak ha 1 pujátok, de ha csinos anyukák vagytok még akkor hamarabb szereztek férfit, mind egy egyedül álló fiú. a magány, nálatok rövidieig tart max 3 hónap, ezalatt a 3 hónapban is buliztok, de buliközbe az alkalmi szexet sem hagyjátok ki. vagy azért v tok magényosak, nert így akarjátok mert nektek jó szinglinek, mer becsemeltek a sok kapcsolttaól abba untok bele!!!!!! a legtöbb férfi meg csak álmodozna még a szexrõl is.

Divat kutya? Mért tetszik mindenkinek az Amstaff? Ennyire jó kutyák? Nem zavar hogy mindenkinek ilyenje van?

Legjobb válasz: Egy idõben meg mindenkinek németjucija volt (legalábbis felénk az volt a "menõ"). Nekem évek óta tetszett ez a fajta és különösebben nem érdekel, hogy hányan és miért tartják még rajtam kívül. Az egy ami zavar benne, hogy sokan "kemény kutyát" akarnak, megvesznek valami labilis idegrendszerû mixet és tovább rontják az amúgy sem túl rózsás megítélését a köztudatban a fajtának. De gondolom aki német juhászos körökben mozgott pár éve ugyan ezt mondhatná el. De a kérdésre visszatérve Õ egy kutya és igen, szerintem jó kutya, nem olyan, mint egy póló, hogy jajj a szomszédnak is ilyenje van akkor nekem már nem kell.

Egy idõben meg mindenkinek németjucija volt (legalábbis felénk az volt a "menõ"). Nekem évek óta tetszett ez a fajta és különösebben nem érdekel, hogy hányan és miért tartják még rajtam kívül. Az egy ami zavar benne, hogy sokan "kemény kutyát" akarnak, megvesznek valami labilis idegrendszerû mixet és tovább rontják az amúgy sem túl rózsás megítélését a köztudatban a fajtának. De gondolom aki német juhászos körökben mozgott pár éve ugyan ezt mondhatná el. De a kérdésre visszatérve Õ egy kutya és igen, szerintem jó kutya, nem olyan, mint egy póló, hogy jajj a szomszédnak is ilyenje van akkor nekem már nem kell.
Bár nekem pitbull terrierem van, nem zavar h sok az amstaff!Igen ilyen jó kutyák.De nekem õk a szuper kutyák! Mindenki mást szeret...!:)
Én úgy veszem észre, sokan azért veszik, mert "kemény" kutyát akarnak és az amstaffot valamiért annak tartják. Talán a testalkata miatt.
Nem már régen is azért tetszett meg ez a fajta és döntöttm is mellette, mert külsõre sokszor zord és kemény, de aki ismeri az tudja, hogy szeretni való bohócok, játékosak, gyerekszeretõek, odadó blökik. :)
nem mindenkinek van ilyen, 60-70%-ban valamilyen fajta jellegû keverékrõl van szó. és igen, ennyire jó kutyák. mondjuk mi párommal (én 35f, õ 31 nõ) családi kutyusnak vettük, most sem választanék más fajtát :) amúgy meg egy sofa-pig.
Igen rengeteg a tulméretes keverék amiröl megvannak gyõzõdve gazdák hogy amstaff ;) Egyébként igen, nagyon jó kutyák nyugisak imádják a családjukat , nekünk is az van 34f-31n és imádjuk
Szerintem egy normális ember nem divat szerint választ kutyát. Meg kell ismerni ezt a fajtát és akkor a válasz magától értetõdik :-)

Miért van az, hogy mindenki szinte xbox 360-on tolja a GTA 5 -öt? Azért, mert sokan a GTA 5 -öt xbox-on szeretik tolni ezért inkább mások is azon játszanak? Vagy mi az oka? Ps3-on miért nem játszanak annyian?

Legjobb válasz: Ezt a hulye kerdest, es hasonloan hulye valaszt. Xbox nem elterjedtebb, mindket konzolbol 80 milliot adtak el, es gta vbol is kb ugyanannyit adtak el mindket konzolra. Ne a par ismerosod alapjan alkoss velemenyt. Itthon lehet elterjedtebb a box, mert mindenki azt vette anno hogy lophassa ra a jatekot, de vilagszinten az egy eleg kicsi piac.

Ezt a hulye kerdest, es hasonloan hulye valaszt. Xbox nem elterjedtebb, mindket konzolbol 80 milliot adtak el, es gta vbol is kb ugyanannyit adtak el mindket konzolra. Ne a par ismerosod alapjan alkoss velemenyt. Itthon lehet elterjedtebb a box, mert mindenki azt vette anno hogy lophassa ra a jatekot, de vilagszinten az egy eleg kicsi piac.
Az Xbox valamivel elterjedtebb. Én pl. xboxos váltás után a gta v miatt ps3-at vettem. Vannak ott azért elegen. Haverokkal jó játszani, mert valamilyen szinten akkor van összetartás.
Egyebkent meg ps3ra 2 millioval adtak el tobbet, ez kb 15%-kal tobb, mint boxon.
Egyet értek a 2ikkal hülye kérdés... Azért mert a te környékeden mindenki xboxos azt hiszed mindenki xboxos...
A kérdező hozzászólása: 4. egyébként onnan gondoltam mivel , hogy én nagyon sok amerikai illetve magyar gta 5-ös videókat nézek és õk azzal játszanak . Egyébként pár embernek köszi a válaszokat :-)
Ebben a két országban pont a box dominál (bár itthonról nem nagyon tudok adatokat, nem olyan biztos). Amcsiknál azért, mert az MS amcsi cég, ott az olyanok a menõk (bár PS4 esetén jobban vitték a PS4-et az amcsik, mint az Xbox One-t), itthon meg azért, mert mindenki csóró és boxon lehet a letöltött játékokkal játszani.
Bakker Nálunk meg PS-esel vannak.De nem kérdezek ekkora hülyeséget.
én meg ps5-ön tolom a gta 7-et

Mért van az, hogy ha valakinek bomba teste van, akkor mindig mindenkinek mutogatja?

Most inkább csak a nőkről beszélek.

Legjobb válasz: azt hiszi hogy csak neki van es dicsekedik vele,es a pasik tenyleg buknak ra de mindenki csak meg akarja du.gni na meg a bal.faszok felesegul veszik oket.

azt hiszi hogy csak neki van es dicsekedik vele, es a pasik tenyleg buknak ra de mindenki csak meg akarja du.gni na meg a bal.faszok felesegul veszik oket.
az hagyján, de mikor nincs teste akkor is felrakja netre, de még az ilyen 50 kilós csontvázak is mutogatják a "kockahasukat", .
Mert a médiában is ezt látja. Tévé, újságok, filmek, videoklipek, reklámok, - tanul belõlük és utánoz. Mint a majmok.
Az érdekes az, hogy 100 fotóból 90-95 totál átlagos figurákat ábrázol (fiúk és lányok egyaránt), aki szexinek vélt pózokban látszanak a képeken, de inkább nevetségesek, mint szexisek.
A kérdező hozzászólása: Ha most a fiúkról beszélünk, akkor más az hogyha az ember azért gyúr, hogy tekintélye legyen másokkal szemben.
talák büszke arra, amije van
Az 1997-es csajom most profi fotóshoz jár és teleszórja a képeivel a netet pedig csak egykicsivel néz ki jobban az átlagnál...Az ílyen személyiség beteg, rettentõen híú, és valamilyen lelki hiányosságát kompenzálja a külseje mutogatásával...
Hát ha valaki kigyúrja a testét akkor szerinted miért csinálja? Ha te néznél ki úgy te is mutogatnád elvégre nem csak magadért csináltad. Vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Kivételek mindig vannak. De a nagy többség ezt csinálja.
Én ismerek olyan lányt, akinek bomba teste van és nem nagyon mutogatja nemhogy nekem, de másnak sem...
Én nem mutogatom, még fényképem sincs neten, olyannyira nem publikus mit takar a név. 22/L
Szerintem rengeteg ember néz ki elég jól, és nagyon sokan nem mutatják, mutogatják magukat. Nem csak az van amit az ember szeme elé raknak. Nagyon egyszerû példa: Sokan be mennek egy ruhaboltba és nem találnak méretet, erre jön a tipikus kérdés: "az olyanokra nem gondolnak mint én?" Hát persze, hogy nincs méret ha egyszer az fogy a legjobban!! Nem szabad általánosítani.

Mért van az hogy, a kövér 18-20 éves srácok általában jófejek, és jóindulatúak, míg az ugyanebbe a korosztályba tartozó lányok akik kövérek, mindenkit kibeszélnek a hátuk mögött és mindenkivel gorombák?

Legjobb válasz: Mert az egyik csoport a normálisabb fiúkból áll, a másik csoport idétlen, rosszindulatú lányokból. Nem testsúlytól függ.

Mert az egyik csoport a normálisabb fiúkból áll, a másik csoport idétlen, rosszindulatú lányokból. Nem testsúlytól függ.
Mert a lányok gonoszak és kétszínûek, testsúlytól függetlenül. Tisztelet a kivételnek^^ 20/L
Én is tapasztalom.Van a suliba egy irtó kövér srác, minden csajszinak próbál (kedvesen) udvarolni.Meg sok haverja van, bárkivel leáll beszélgetni, stb.És van egy csaj, volt barátnõm barátnõje, õ is kicsit ducibb, de irtó beképzelt, goromba, durva, kényes, de lehet ez csak véletlen 1beesés, több duci ismim nincs :) 16/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!