Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy minden reggel (35 db)

Mért van az hogy minden reggel merev pénisszel ébredek?

Legjobb válasz: minden pasinál így van.Ez természetes.

minden pasinál így van.Ez természetes.
Nincs semmi jenetõsége, természetes dolog.
mert alváskor megemelkedik a tesztoszteron szinted és ez okozza a merevedést nyugi nekem nincs olyan reggel hogy en álljon fel (ez má igy megy 3-4 éve nálam)
Talán azért, mert van minek megmerevednie. :) Teljesen természetes :D Minden egészséges férfiembernek így van. Akinek meg nem azt nagyon sajnálom :)
2 hete én is mindig így ébredek de nem tudom h miért ... tehát akkor lehet h azért mert este sokat ittam?
ez tök normális... hány éves vagy?
Ne szórakozzatok vele... Azért van, mert a teli húgyhólyag nyom egy ideget, és ez lesz a hatása. Próbáld ki, hogy este rendesen wc-re mész, és nem iszol elõtte sokat.
A kérdező hozzászólása: 14vok
Teljesen normális jelenség; reggel a férfiak tesztoszteronszintje magasabb mint egyébkor. Gondolom nálad is erotikus(abb) álmok elõzik meg a merev pénisszel való ébredést, de szólj, ha tévedek :)

Mért van az hogy minden reggel úgy kelek hogy áll a péniszem?

Pedig normális a sexuális életem

Legjobb válasz: Reggeli merevedésnek hívják, olvass utána a neten.

Reggeli merevedésnek hívják, olvass utána a neten.
A férfiaknak a reggeli órákban a legmagasabb a tesztoszteronjuk, ezt az ébredés elõtti idõszakban kísérhetik szexuális tartalmú álmok.
Teljesen normális, a dolgot reggeli merevedésnek hívják, közvetlenül az ébredés után jelentkezhet, a dolognak nincs köze az északai sponán magömléshez, vagy más folyamatokhoz, feltehetõleg a vérnyomásszint ébredés utáni emelkedése okozza.
ennem tudom lany vagyok, de normalis:) ))
addig örülj amíg ez van reggelente :D
Szoppantsd le magad rögvest, és utána nem fog állni, ráadásul finom és dús fehérjével is ellátod a szervezetedet reggelire, ami kimondottan egészséges. :)
öreg ha te tényleg 20 éves vagy és erre nem tudod a választ, akkor ajánlom figyelmedbe, néma alapmûveltség utáni kutatómunkát...

Sok olyan férfi van, aki megcsalja a barátnőjét, de szereti, és nem akarja ott hagyni. Ez miért van? Mert kell az ujdonság? Vagy mert jo tudni hogy mindig ott van a régi, bevált, betanított "robotgép"? Aki mindent ugy csinál, ahogy a pasi akarja.

Legjobb válasz: Ugyanazért, amiért a nõ megcsalja a férfit és nem hagyja el. Biztos tök menõ minél több trófeát gyûjteni mind férfi és mind nõi részrõl is.

Amirõl írsz, az egy nagyon jó kifogás a megcsalásra, semmi több.
Ugyanazért, amiért a nõ megcsalja a férfit és nem hagyja el. Biztos tök menõ minél több trófeát gyûjteni mind férfi és mind nõi részrõl is.
Nekem volt egy 6 és egy 3 éves kapcsolatom, soha nem csalt meg a párom, és nem azért mert nem tudok róla, hanem tényleg nem. Ha valaki idáig fajul, hogy megcsalja, aztmondja kíváncsi volt, de ez hülyeség. Ha engem egyszer is megcsalnának nem kellene többet az a férfi. Sztem aki igazán szereti a másikat, és komolyan gondolja, az nem csalja meg a párját. Aki megcsalja a másikat, az nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
Sok ilyen van. A legtöbb kapcsolat ebbe torkollik. A megszokott az már uncsi, kell a változatosság, de utána jó hazamenni a régi kis élethez, ami biztos, ami mindig ott lesz, akkor is, ha épp nincs senki, akivel lehet rosszalkodni. Vannak nõk, akik csak szeretõnek jók, egyesek meg feleségnek. Én nõ vagyok, mielõtt lebüntetnétek, . Ez csak észrevétel.
Igen, általában a szexuális élet a hibás, fõleg férfiaknál, ha nem jó, vagy kevés vagy nincs, akkor keres, a nõknél sztem nem a szex a mérvadó, hanem az érzelmek, hogy figyelnek-e rá, megbecsülik-e, ha nem a nõ sztem ekkor jut el oda, hogy félremenjen. Persze lehet, hogy a nõnek sem jó a szexuális élete, de én ha magamból indulok ki, nagyon hosszú kapcsolatom alatt nem volt jó a szex, kb. egyszer sem, inkább csak szenvedés volt, de nem mentem félre és nem hagytam el. Mert az embert szerettem nem a szexet.
Általában akkor jön a megcsalás, ha szexuális téren problémák vannak. Szóval helytelen a másikra kenni, mert egy kapcsolatban kettõn áll a vásár.
Legalább ugyanannyi nõ is pont így csinál , tehát nem kéne csak a férfiakra rákenni ezt ! Sõt , én speciel sokkal több nõt ismerek ami megcsalta a barátját/férjét , de persze ebbõl egyik fél se jobb se roszabb . És egy kapcsolat mindig két emberen múlik !
Szerintem a gond az, ahogy történik a félrelépés.Ha én félremegyek valakivel titokban, a kutya nem tudja meg az nekem jó, másnak meg nem fáj.Sajnos a férfiak nagyon bénák a hazudozásban, pedig ha félremegy, én ne tudjak róla, de ne is alázzon meg. A monogámia pedig azt gondolom nem egy megcsinált dolog.Miért ne szexelhetnék egy valakivel, ha azzal jó?Mindössze fent kell tartani az érdeklõdést, nem ellustulni, elhízni, hanem újítani, de gondolom ezt nem csak én gondolom így...
"Az egyház találta ki, hogy ellenõrizni tudja a hívek számát." Még jó, hogy már akkor is voltak házasságok, amikor az egyház még sehol sem volt :D Pl. ókorban, vagy a távol keleten. Az ember, mivel aktív ivadékgondozó, ezért monogám (már az õsember is az volt). Nem egyedüli ez az állatvilágban, bizonyos sasok pl. egy egész életre választanak párt. Szóval ez egy nagyon tudománytalan indok... A kérdésre a válasz szerintem az "új hiánya". Bár ott mindenképpen gond van a kapcsolatban, ahol ezt az új iránti vágyat nem tudják visszafogni a felek...
Fura, hogy mindenki azt tartja problémának, hogy megcsal stb. Arra senki nem gondol, hogy a tartós kapcsolat, a monogámia egy mesterséges intézmény, ami ráadásul természetellenes is. Az egyház találta ki, hogy ellenõrizni tudja a hívek számát. Az õsember évezredeken keresztül élt úgy, hogy eszébe nem jutott olyan, h kapcsolat, meg hûség. A hûtlenség genetikai kód, ez nem egy érzés hanem egy választás, szóval ne akarjuk már többezer év evolúcióját hip-hop megváltoztatni...
Baromság az hogy ha szeretsz valakit akkor nem csalod meg, ez nem igy van. Vannak emberek akikben egyszerüen túl nagy a vágy és nem tudnak uralkodni magukon. Én pl. ilyen vagyok , szeretem a párom de olyan erõs bennem a hoditás utáni vágy na meg az elcsábulás hogy megteszem, persze tényleg okosan kell csinálni én még sosem buktam le.na persze nem rendszeresen történik ilyen meg nem tartósan. de ha a páromrol derülne ki hogy megcsalt akkor én nem hagynám el mert átérezném hogy mért tette, bár biztos fájna.habár lehet hogy már megtette csak õ is okos.
Szerintem életében legalább egyszer szinte mindenki lefekszik mással is, mint a párja. Ezt kár lenen letagadni. Most õszintén: 25-30 évesen, vagy ki mikor összeházasodnak a felek. Szépen élnek, megszületnek a gyerekek is, tökéletes a boldogság. Eltellik x év és akkor szembesülnek vele, hogy a korábbi idõszakhoz képest csakis egyetlen emberrel osztják meg az ágyat, akit már úgy ismernek, mint a tenyerüket. Szeretik egymást, de valami mégis úgy kellene. És akkor találkoznak egy szimpatikus másikkal, akivel nagyon jól érzik magukat és mindketten érzik, hogy ez akár több is lehetne, mint barátság. Ekkor jön a dilemma, hogy megtegyem-e vagy sem. Ha nem teszi meg, akkor jön az, hogy igazi jellemes férfi/nõ vagyok, mert ellent tudtam állni és büszke vagyok magamra, emellett meg hetekig veri a falba a fejét, hogy de jó is lett volna! Ha pedig megteszi, akkor sokáig lelkiismeretfurdalása lesz, de legalább kihazsnáltam a lehetõséget, elvégre nekem is csak ez az egy életem van! Nehéz ügy ez, jól dönteni pedig nemigen lehet benne.
A kérdező hozzászólása: 18:08-as! igen, teljesen jo választ adtál, csak az a baj, hogy a férfiak más aggyal gondolkodnak, és ök egyböl leri bancoznak egy nöt, ha egyböl lefekszik valakivel, náluk meg még menõ is, ha félrekurogatnak, vagy hamar megfektetnek egy csajt....ez az igazság...
A kérdező hozzászólása: 11:33, köszi hogy leirtad:) valami igazságot látok benne:)
A kérdező hozzászólása: ...de mégis kell a változatosság, és azért csalja meg a nõjét.
A kérdező hozzászólása: én nem megyek férjhez az tuti:) és nem 16 éves vagyok:D ez már nem változik..... nem érdemes
Kérdezõ ne haragudj, de hány éves vagy 17?Annyi közhelyet írsz, hogy az már gáz... Miért csal meg egy pasi? - szar a kapcsolat - szar a szex - egyszerûen hajtja a vadászösztön a 3. alapvetõleg minden pasiban benne van, de egy idõ után (Pláne mikor van veszítenivló már pl.gyerek) illetve ha szereti és tiszteli annyira a feleségét akkor megálljt parancsolhat a farkának, de a gyakorlat azt mutatja, ha tuti titokban marad akkor félre fog menni. A nõ ugyanígy megteheti...érzelem kell hozzá?Ugyanmár!Egy prûd, sótlan libánál lehet.Gerjedtem én már rá úgy férfira, hogy legszívesebben lecibáltam volna a ruhát róla, miközben boldog párkapcsolatban élek.Nem tettem meg, mert nem éri meg, de megtehettem volna, és kívántam volna, valószínüleg jó is lett volna.Az más dolog, hogy egy nõ józanabb gondolkodású ha félrekefélésrõl van szó, de nem kell hozzá "rózsaszín-habos-babos jaj csak ha szerelmes vagyok" maszlag hozzá.Ja és mielõtt le lennék ribancozva, 3 férfivel voltam eddig, és 26 vagyok. Na ez jó válasz?Itt az igazság!
Ha valakit szeretsz, nem csalod meg!
Szerintem meg ezt nem lehet egyértelmûen kijelenteni, hogy: " engem sosem csalt meg a párom!" Honnan tudod? Nem vagy vele minden pillanatban!
bocsi ! nem ami , aki . természetesen a nõk nem tárgyak tök véletlen volt ! ja és a nõknél is nagyon fontos tud lenni a szexuális változatosság .
A kérdező hozzászólása: hát, szerintem is igy van, hogy 2 emberen mulik a dolog, olyan nincs hogy csak az egyik fél hibás...
A kérdező hozzászólása: és az is igaz, hogy aki meg tudja csalni a másikat, egyáltalán nem gondolja komolyan a kapcsolatot...én csak azt nem értem, mikor vki azt mondja hogy "megcsaltam, oké, hülye voltam, de szeretem a barátnöm és nem hagynám ott...:" háát, ez ku rva hülye 1 szöveg:S az az igazság hogy a férfiak szeretik a változatosságot és ennyi....a nök annyira nem mennek félre, ha jo a szex vkivel...persze, vannak kivételek itt is.
Ugyanazért amiért a nõ csal.kalandvágy és ujdonság.na meg hódítás utáni vágy.van akinél ez megvan másoknak ezek sosem jutnak eszébe.
A kérdező hozzászólása: ez igaz:)
A kérdező hozzászólása: de szerintem egy nõnek azért valamennyi érzelem is kell hozzá...a férfinek elég csak a vágy...
Az érzelem csak a szokásos porhintés. Ha van egy egyéjszakás kaland, ahol a felek alig pár órája ismerik egymást, ott nehezen lehet érzelmekrõl beszélni. A nõk csak simán nem ismeriki be, hogy õk is szeretnek néha ösztönbõl szexelni, mert félnek, hogy akkor leribancoznák õket. Szerinted amikor pl. a chippendale-k show-ját nézik, akkor nekik nem az a legfontosabb gondolatuk, hogy de jó lenne velük ezt és ezt csinálni? Dehogynem! Csak éppen ott csak õk vannak és nincs körülöttük a férfikörnyezetük és ezért nem kell megfelelniük a társadalmi elvárásoknak.
A kérdező hozzászólása: :D ezt nem ide akartam irni xD

28 hetes km vagyok. Már elég jo pocim lett, se nem kicsi, se nem nagy. De mért van az, hogy reggel, amikor felkelek még mindig kisebbnek tünik a pocim? Talán azért mert éhgyomorral vagyok akkor?

estére ujbol nagyobb.ez van minden nap.ez természetes?

Legjobb válasz: Így igaz. Reggel mindenkinek kisebb a pocija. Pont azért amit írtál. 33+5km

Így igaz. Reggel mindenkinek kisebb a pocija. Pont azért amit írtál. 33+5km
Szia! Meg talán azért is, mert estére az ember 2-5 cm-rel kissebb, mint normál állapotban. A tudósok úgy magyarázzák, hogy összébbnyomódnak a csigolyák az egész napos tehertõl, reggelre meg szépen kisimulnak.
Szia! Meg talán azért is, mert estére az ember 2-5 cm-rel kissebb, mint normál állapotban. A tudósok úgy magyarázzák, hogy összébbnyomódnak a csigolyák az egész napos tehertõl, reggelre meg szépen kisimulnak. LoL ekkora baromságot ez nagyon nem igaz
Dehogynem igaz, nézz utána!!

Mért van az hogy estére keményebb és nagyobb a hasam mint reggel? Tudom puffadás, de reggelre még puha is a hasam? Ez nem jelent bajt? Ti hogy voltatok ezzel?

Ma reggel is fölkeltem és látszódik ha fölállok egy kicsit,de ha lefekszek akkor mintha nem is lennék terhes.Nem lenne szabad hogy puha legyen a has nem?Vagy estére mért nagyobb mint reggelre?Mért estére puffadok?Ett?l a néhai haspuhaságtól meg már kikészülök,bebeszélem hogy baj lehet bent.Csütörtökön megyek orvoshoz.Írjatok légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Én 15 hetes vagyok, és már kb. 3-4 hete látszik egy pici pocim, szép kis formás, de idegenek még nem veszik észre, csak ismerõsök, akik tudják, hogy milyen vékony voltam. Viszont ha lefekszem, semmi sem látszik, és olyan, mintha eltûnne. és reggel nekem is sokkal kisebb. elég aggódós típus vagyok, a 12. héten voltam uh-n, minden rendben volt, de csak a 18. héten kell mennem újra, nem tudom, hogy bírom addig. Te hány hetes vagy?

Szia! Én 15 hetes vagyok, és már kb. 3-4 hete látszik egy pici pocim, szép kis formás, de idegenek még nem veszik észre, csak ismerõsök, akik tudják, hogy milyen vékony voltam. Viszont ha lefekszem, semmi sem látszik, és olyan, mintha eltûnne. és reggel nekem is sokkal kisebb. elég aggódós típus vagyok, a 12. héten voltam uh-n, minden rendben volt, de csak a 18. héten kell mennem újra, nem tudom, hogy bírom addig. Te hány hetes vagy?
Igen, rosszul írtam, én vagyok 1 héttel idõsebb. azért jó, hogy mások is vannak így. nekem is ez a 2. terhességem, az elsõnél meghalt a kisfiam a 38. hétben. úgyhogy tiszta para van. egyébként kazincbarcikai vagyok. Csilla
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm hogy írtál!Boldog babavárást!
Szia! Én kezdetektõl úgy vagyok, ahogyan te leírtad! Reggel nem is látszódik a terhességem, estére meg olyan vagyok mint amikor a tehén egész nap kint legelészett... A progeszteron okoz puffadást, meg minden amit lenyelsz :-), ne aggódj ez normális. Reggelnete azért van egy kis pukli már a hasamban, azt érzem, de amúgy puha nekem is. (12 hetes km.) Boldog babavárást!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtá!Már ebbõl kifolyólag rosszakra gondoltam.
Én már a 30. hétben járok, de még mindig "laposabb" és puhább vagyok reggel, mint este :) Ez az emésztés miatt így is marad végig!
A kérdező hozzászólása: Nagykátán, de Csepelen van fogadott orvosom.Hát ez az izgulós része tényleg nem könnyû.De te vagy egy héttel idõsebb nálam én fiatalbb vagyok egy héttel.Nekem ez az elsõ babóm, akit három éve vártunk mert az elsõ terhességem nem sikerült.Úgyhogy most nagyon izgulok még.Remélem mihamarabb bemutatkozik a babód.Szurkolok.És te hol laksz?
Akkor pont egy héttel vagy idõsebb nálam, mert én pénteken leszek 16. hát az az igazság, hogy annyira nem szoktam tapogatni, inkább csak nézegetem, mert egy szülésznõ ismerõsöm azt mondta, hogy ne sokat simogassam, mert azzal ingerlem, és méhösszehúzódásokat válthat ki. de amúgy szerintem nekem is puhább. meg lassan már meg is mozdulhatna az én csöppségem, azt mondják, a második baba már a 16. hét körül meg szokott, úgyhogy most ezért is izgulok. hát nem egyszerû :) Jó neked, hogy két hetente mehetsz uh-ra. hol laksz egyébként? Csilla
A kérdező hozzászólása: ÉN most 14 vagyis pénteken töltöm a 15-öt.Hát elég nehéz kivárni az uh.-at.Én is így vagyok vele.Nekem csütörtökön fog lejárni a kéthét és egy örökké valóságnak tûnik.És neked is puha/ább a hasad reggelre?
10 hetesen lehet ugyanezt erezni? Reggel puha a has, estere pedig kemeny a has, mint aki mar 4 honapos.

Szeretem a páromat. Közben meg félek, mert mindketten hajtunk mint a hülye és alig van most már szex és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen. Hogy hozhatnám vissza?

: ( és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen...Van orgazmusom, meg minden, csak valahogy nem olyan... : ( (másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk... )

Legjobb válasz: mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..

mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..
EGy hétvégén kapcsoljátok ki a telefont és ne csináljatok mást csak egymással foglalkozzatok..ha lehet elmehettek valahová pl. egy hotel vagy ehhez hasonlók és találjatok újra egymásra, vagy egy helyre ami mindkettótöknek kedves.Szerintem ha jól sikerül és kellemesen szórakoztok ezalatt akkor minden jobb lesz..remélem segíthettem
Nehezen. Mi már három éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de nem mindig volt jó. Sok-sok türelem kell, figyelni a másikra. Inkább beszélgessetek sokat, bármirõl. Tartsatok szünetet a szexben, és csak bújjatok össze. Néha kell egy kis pihenõ egy kapcsolatban.
nálunk sokat segített az "éheztetés". Húzni addig, amígmár nem bírjátok tovább, és egymásnak estek. Persze ezt leginkább talán 1-2 hét zabi tenne jót mindkettõtöknek
bocsi nem zabi, szabi.
Mi lassan negy evesek vagyunk es igen amit elottem irt valaki, hogy kicsit ki kellene ehezni. Olykor mi is ezt szoktuk mert megyunk reggeltol estig es a hetvegenk is sokszor foglalt. Mi azonban tanulva az elet szornyu dolgaibol legalabb havonta egyszer hetvegen kikapcsoljuk a telefont es egyutt vagyunk. Ez nem kifejezetten csakis szexre ertendo - azzal nincs gond. Nyaron pedig minden masodik hetvege az amikor nem vagyunk elerhetoek a parommal. Lehet, ha tobb idot toltenetek egyutt a szex is jobb lenne nem olyan hajszolt mint az eletetek. Lehet azert mukodik nekunk is, mert nem hagyjuk, hogy a hetkoznapi hajsza tonkrevagjon bennunket?
ez elég baromság. ha alig csinálják, akkor miért kéne éheztetni? az maximum akkor hasznos, ha a túl gyakori szex miatt csökken az élvezet mértéke. inkább érdemes sokat-sokat beszélgetni, akár errõl, akár másról, illetve elgondolkodni, hogy mennyire fontos szempont a kapcsolatban a jó és gyakori szex, és hogy tényleg szereted-e a tényleg ideális partnert.

Mért van az hogy régen semmi bajom nem volt a vizipipázástól, most meg ugyanazt a dohányt használom meg minden, de tökre szédülök tőle? !

Legjobb válasz: Részben igaza van az elõttem válaszolónak, de azért kipótolnám. Egyrészt vannak erõsebb vízipipa dohányok és kevésbé erõseb, mosott dohány. Ez befolyásolja a buzz’o métert, vagyis hogy mennyire szédülsz meg tõle. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nem szabad „eszetlen” módjára szívni, mint a hülye gyerek! Minél mohóbban szívod annál nagyobb az esély a szénmonoxid mérgezésre, ennek az elsõ jele a szédülés/hányinger. Tehát csak kulturáltan, vízipipázni!

Részben igaza van az elõttem válaszolónak, de azért kipótolnám. Egyrészt vannak erõsebb vízipipa dohányok és kevésbé erõseb, mosott dohány. Ez befolyásolja a buzz’o métert, vagyis hogy mennyire szédülsz meg tõle. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nem szabad „eszetlen” módjára szívni, mint a hülye gyerek! Minél mohóbban szívod annál nagyobb az esély a szénmonoxid mérgezésre, ennek az elsõ jele a szédülés/hányinger. Tehát csak kulturáltan, vízipipázni!
mert minél többet dohányzol, a véred annál kevesebb o2-t tud szállítani, és gyakorlatilag fuldoklik az agyad...
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Mi van velem? Nem tudok ugy tanulni mint regen, pedig most kene hogy belehuzzag mert kozeledik az eretsegi. Milyen modszer ajanlatok? Nagyon sok bepotolni valom van.

Legjobb válasz: A várható tételeket megadják a tanárok. Ezeket vedd figyelembe. Ha minden tételbõl legalább 5 alapvetõ kérdésre tudod a választ,az elsõ 5 mondatot, akkor már átmentél, sõt!A lényeg az, hogy két összetett mondattal el tud kezdeni akár a szóbelit, akár az írásbelit.Azzal ne nyiss, hogy "passz". A tanároknak nem érdeke a buktatás. Nekik az a kóser, ha simán lezárhatják a vizsgát. Segítenek ha látják, hogy ha kicsit is makogod a témát,de ha kérdezni sem tudnak nem sok lehetõségük marad.

A várható tételeket megadják a tanárok. Ezeket vedd figyelembe. Ha minden tételbõl legalább 5 alapvetõ kérdésre tudod a választ, az elsõ 5 mondatot, akkor már átmentél, sõt!A lényeg az, hogy két összetett mondattal el tud kezdeni akár a szóbelit, akár az írásbelit.Azzal ne nyiss, hogy "passz". A tanároknak nem érdeke a buktatás. Nekik az a kóser, ha simán lezárhatják a vizsgát. Segítenek ha látják, hogy ha kicsit is makogod a témát, de ha kérdezni sem tudnak nem sok lehetõségük marad.
Elõször is, ha tényleg nagyon sok a lemaradásod, akkor szinte újra kell tanulnod mindent. Kérj meg egy jó tanuló osztálytársat, barátot, aki el tudná magyarázni a homályos dolgokat. Ha megvannak a tételek, kezdd el kidolgozni õket, oszd be az idõdet és tartsd magad az ütemtervhez, különben nem marad idõd a végén.. Az általad kidolgozott tételeket könnyebb megtanulni mert közben is megragad valami a fejedben. Szerintem nem elég az elsõ 5 mondatot tudni, mert az érettségin alaposan végighallgatnak, fõleg ha eddig nem voltál valami fényes tanuló. Ha apró részletekbe nem is tudsz belemenni, fontos hogy legalább nagy vonalakban tudjál beszélni mindenrõl, és ne makogjál, hanem lendületesen, határozottan bele tudjál fogni. Akkor egyrészt eszedbe jut majd a többi dolog, másrészt kicsit meglágyul a tanár szíve. Egy jó tanács: a helyesírásra van még mit gyúrni... csak a feltett kérdésedben annyi hiba van (ékezetet nem számolva) hogy nyelvtanból kettesnél jobbat nem kapnál.

Miért van az, hogy eddig három naponta kellett hajat mosnom, mert a harmadik nap már nagyon zsíros volt, most meg elég 5 naponta megmosnom, mégis jobban néz ki, mint régen a 3. napon?

száríthatja esetleg a fogamzásgátló?

Legjobb válasz: lehet mert többet alszom, vagy mert többet iszom? kevesebbet stresszelek? vagy a szex?

A kérdező hozzászólása: lehet mert többet alszom, vagy mert többet iszom? kevesebbet stresszelek? vagy a szex?
ez velem is így volt nyáron h már a 3. nap szörnyen nézett ki:D most meg a 4-5 nap is egész jó:D nyáron túlságosan ráértem , és szinte minden másnap megmostam a hajam ha a barátommal találkoztam lehet ez az oka nálam.
A kérdező hozzászólása: nekem nem csak nyáron volt zsíros a hajam két három nap alatt, hanem mindig, és tök mindegy mit használtam, viszont nem azért lett olyan, mert gyakran mostam, hanem muszáj volt gyakran mosnom, mert zsíros fejjel nem léphettem ki otthonról, azt hinnék igénytelen vagyok aki két hétig nem mos hajat, pedig gyakrabban mostam mint bárki más. Most viszont harmadik alkalommal mosom meg a hajam 5-6 nap után, mert nem láttam zsírosnak, sõt kétszer annyi idõ alatt fele olyan zsíros sincs mint volt.
Szerintem örülj ennek. Én eddig 3 naponta mostam hajat. Most mivel rövid lett a hajam kénytelen vagyok mindennap mosni, de még hétvégente is megmosom, mert szörnyû hogy nézki pedig nem is megyek sehova! Még ki a lakásbólsem!
szerencsés vagy. de úgy vetted észre, h lehetséges, h a foggamzásgátló miatt van? mert akkor énis ráállok:DD

Már nem szeretem? Több mint másfél éve van barátom. Ugy érzem mostanában ha vele vagyok nem szeretem, vagyis nem úgy mint régen. Néha nincs kedvem hozzá. De néha meg hiányzik és érzem, hogy vele szeretnék lenni. Mért van ez?

Legjobb válasz: Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!

Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!
szerintem már megszoktad a párod, de te magad már túlnõttél rajta, de vannak olyan tulajdonságai amit imádsz..de neked kell eldöntened véget vetsz ennek avagy magaddal kell ezt tisztáznod..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!