Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy minden (1119 db)

Szerintetek mért van hogy mindig arról álmodok akiről a legkevésbé se akarok, de mégis mindig élvezem azokat az álmokat? és az normális hogy amit megálmodok legtöbbször megvalósul? :D

Legjobb válasz: A tudatalattid mûveli. Ha élvezed ezeket az álmokat, akkor a tudatalattid újra, meg újra elõhozza, hisz jó nekde. Másrészt azért álmodsz róla, mert nem akarsz róla álmodni. Az agy nem képes a nemleges utasításokat befogadni. Vagyis ha azt mondogatod magadban, ha fázol, hogy "Nem fázok! Nem fázok!", annál inkább fázni fogsz. Ha azt mondod "Melegem van!", egyre jobb lesz. Az álmok rejtélyét elég nehéz megérteni. AZ ember sokszor hallja, hogy valaki megálmodja a jövõt... Szóval szerintem normális :D

A tudatalattid mûveli. Ha élvezed ezeket az álmokat, akkor a tudatalattid újra, meg újra elõhozza, hisz jó nekde. Másrészt azért álmodsz róla, mert nem akarsz róla álmodni. Az agy nem képes a nemleges utasításokat befogadni. Vagyis ha azt mondogatod magadban, ha fázol, hogy "Nem fázok! Nem fázok!", annál inkább fázni fogsz. Ha azt mondod "Melegem van!", egyre jobb lesz. Az álmok rejtélyét elég nehéz megérteni. AZ ember sokszor hallja, hogy valaki megálmodja a jövõt... Szóval szerintem normális :D
Álmodj nekem egy lottó 5-öst, veszek neked altatót.
Igen állhat az a háttérben. Te hány éves vagy?
amennyiben nincs párod, akkor egyszerûen már csak régóta vagy egyedül...
Mivel eleve helyes pasikat emlegettél, nincs benne semmi különleges, hogy tetszenek...
A kérdező hozzászólása: 14 leszek 2 hét múlva..
Semmi gond, kezdesz nõvé érni!
A kérdező hozzászólása: De néha olyanok is megtetszenek akik elötte nemjöttek be..csak többet vagyok vele, monjuk edzõmmel, és akkor hirtelen észreveszem hogy bejön..:S ez normális?
Nõvé majd csak 27-28 éves korára fog megérni...
Hasonló helyzetben vagyok!.. szívás!!
Ez teljesen normális. Inkább a férfiakra bukjál, mint a lányos arcú veled egykorúakra.

Mért van hogy barátnőmet kiközösítik az egész suliból mert csendes mindig piszkálják csúfolják ez miért van?

érettebb minden lánynál 13 éves 170cm és az alakja is jó és van egy 1 éves kapcsolata de nem értem miért csinálják ezeket vele vissza nem szol semmit mért hagyja tanárok se szeretik

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom a barátnõdet! Nekem is volt egy osztálytársam akit csúfoltak,piszkáltak,mert nem úgy öltözködött mint mi,zsíros volt a haja,csendes volt...Én szeretem õt(mint barátot),én nem azt látom,hogy mik a rossz dolgai,hanem hogy mik a jók.Jó a humora,kedves,okos lány.Én sem értettem miért kell kiközösíteni azért mert kívülrõl más mint mi... Röhögtek rajta,papírzsebit szaggattak szét és az órán rádobálták a hajára...Remélem a középiskolában jobban fogja érezni magát!

Nagyon sajnálom a barátnõdet! Nekem is volt egy osztálytársam akit csúfoltak, piszkáltak, mert nem úgy öltözködött mint mi, zsíros volt a haja, csendes volt...Én szeretem õt(mint barátot), én nem azt látom, hogy mik a rossz dolgai, hanem hogy mik a jók.Jó a humora, kedves, okos lány.Én sem értettem miért kell kiközösíteni azért mert kívülrõl más mint mi... Röhögtek rajta, papírzsebit szaggattak szét és az órán rádobálták a hajára...Remélem a középiskolában jobban fogja érezni magát!
Ha szólna bármit is, csak még jobban piszkálnák, mert tudják, hogy idegesíti. Nagyon sok gonosz gyerek van sajnos. Miért nem szeretik a tanárok?
Persze, mert unatkoznnak, ha nem lenne kit piszkálni. Én azt mondom, ha a barátnõd valóban érettebb a koránál, akkor semmibe tudja ezt venni. Örülj, hogy a legjobb barátnõd nem enged a "tömegvonzásnak", hanem egyedi, és felvállalja azt is, hogy emiatt kiközösítsék! Egyébként lehet, hogy irigyek is rá a barátja miatt, 13éves korban kevés lánynak van 1 éves párkapcsolata.
aki valahogy kilóg, azt mindig kiközösítik valamennyire csapatban kell gondolkodni, , nem szabad magadat kihúzni mindenbõl, többiektõl elkülönülni, esetleg lenézni még munkahelyen sem új suli, új közösség, több érdeklõdés a többiek iránt, sok humorral, ez a jelenlegi veszett fejsze nyele
A kérdező hozzászólása: nem tudom de egy szerûen nem bírják
A kérdező hozzászólása: régen mindig szomorkodott amióta van barátja sokall boldogab
A kérdező hozzászólása: de amikor sulit akar cserélni hisztiznek hogy maradjon
Velem is ezt csinálták általánosban de amiótaközépiskolás vagyok már jobb.Ha valaki más mint az átlag azt általában lenézik, kiközösítik.

Az mért van hogy a Volán olcsóbb mint a Kiskun Volán ugyan akkora út szakaszon?

Legjobb válasz: Az mért van hogy a(????MILYEN ) Volán olcsóbb mint a Kiskun Volán ugyan akkora út szakaszon?

Az mért van hogy a(????MILYEN ) Volán olcsóbb mint a Kiskun Volán ugyan akkora út szakaszon?
Nem lehet olcsóbb. A volántársaságok ugyanazon díjszabással dolgoznak.

Mért van, hogy amikor a barátnőmet orálisan kényesztetem élvezi meg minden rángatózik a teste is és egyszer csak azt mondja h hadjam abba mert elérzékenyült a csiklója. Én ronthatok el vmit?

Legjobb válasz: Visszakérdezek: Neked elélvezés után nem lesz érzékeny a makkod? A nõk csiklója kb ugyanazt a funkciót tölti be a szexualításban, mint a férfiaknál a pénisz-a makk. Izgalom hatására megduzzad, megmerevedik...

Visszakérdezek: Neked elélvezés után nem lesz érzékeny a makkod? A nõk csiklója kb ugyanazt a funkciót tölti be a szexualításban, mint a férfiaknál a pénisz-a makk. Izgalom hatására megduzzad, megmerevedik...
nem, csak egyszerûen elérzékenyült a csiklója.
Orgazmus után érzékeny a csikló. Vagyis nem hiszem, hogy elrontanál bármit, csak épp elélvezett :) Egyébként erõs dörzsölés esetén érzékennyé válhat a csikló annyira, hogy fájdalmat okoz a dörzsölés. De nekem pl. ciklustól is függ, mikor mennyire érzékeny.

Tudom hogy ezer ilyen kérdés van, de a nõknek mi az ideális pénisz méret? Tudom hogy minden nõ más és más de mégis? Egy ilyen tól ig re gondoltam. Pl hogy x cm tõl y ig átlagos, elfogadható.

Legjobb válasz: Hát tudod ez változó. Ha szeretek valakit, akkor tökmindegy, mert szeretem. :) Ha meg nem szeretem, akkor aztán még inkább tökmindegy.

Hát tudod ez változó. Ha szeretek valakit, akkor tökmindegy, mert szeretem. :) Ha meg nem szeretem, akkor aztán még inkább tökmindegy.
Ha az illetõ jól tudja használni, akkor mindegy. Egy olyan 14-15 átlagos, közepes méret, bõven elég. Hosszra. Vastagságra a 4-5 cm a jó, én inkább jobb szeretem, ha vastagabb, minthogy hosszabb, elvégre a hüvely falát dörzsöli, az az élvezetes, míg az elég kényelmetlen és kellemetlen, ha egy 20 centis szerszám böködi a méhemet.
A legfontosabb az, hogy jól tudja használni. Én szexeltem japán pasival, elég kis farka volt, kb. 11-13 cm és nem is volt túl vastag sem. Viszont olyan technikája volt, hogy az egyik legélvezetesebb kalandom volt. Szóval nem csak a farok mérettõl függ. A magyar átlag egyébként 15-18 cm között van.
Tudja, hogy ezer ilyen kérdés volt, tudja, hogy minden kérdésre ugyanazok a válaszvariációk jönnek ( ugyanis nagyjából 9-12 számjegyet lehet sokféleképpen csavarni, de véges számú variációk halmazát kapjuk ), tudja, hogy erre a kérdésre is lesz 2-3 válasz, akik felhívják a figyelmet a technika fontosságára a mérettel szemben, és tudja, hogy valószínûleg akármennyi gyúrási és nyújtási technikát próbál ki, a természettõl kapott szerszámméterén úgysem tud változtatni, mindezek ellenére azonban felteszi ezt a kérdést, bõvítve a már idáig is ugyanarról a tartalomról szóló kérdések halmazát. Gyakori-n lógó iq-betyárok, én így szeretlek titeket ^^
megint????? mit nem lehet érteni azon h a nõi hüvely marhára rugalmas a farkad nem lesz se nagyobb se kisebb tõle és ha tudod h 1000 ilyen kérdés van akkor miért nem keresed meg és olvasod el ott a válaszokat ???
Egyébként valahol olvastam, hogy Európában a magyar pasiknak van a leghosszabb átlagméretük, szóval nyugalom, fiúk :D
Na várj! Egy kis segítség, hogy miért nincs erre általánosan jó válasz és miért nincs x-tõl y-ig terjedõ intervallum. A nõk belsõ kapacitása némiképp összefügg a magassággal, nem úgy, mint a férfiaknál a péniszmérettel. Egy magasabb nõnek!általában" nagyobb a befogadóképességük, mint egy alacsonyabbnak. És mint ahogy itt valaki már jól megfogalmazta, nem az a lényeg, hogy az illetõ a nõ méhszáját bökdösse a farkával, az idegvégzõdések, amik az élvezetet nyújtják leginkább a hüvely falában vannak... és itt jön képbe az örök közhely, hogy a technika ezerszer fontosabb, nincs tól-ig, csak figyelmes és figyelmetlen partner, tapasztaltabb és tapasztalatlanabb, ügyesebb és ügyetlenebb és esetleg olyan, hogy két partner szélsõségesen nem kompatibilis egymással...
A kérdező hozzászólása: Az egyes és hatos kivételével mindenkinek köszönöm a választ sokat segítettek. :) Egyesnek és hatosnak üzenem hogy hagyják itt az oldalt ha zavarnak a hasonló , ugyan olyan kérdések akkor nincs itt helyetek az oldal a kérdésekrol szól. Másrészt ha értelmetlennek talalod a kérdésem mért szennyezed a kommenteddel?
# 8 - Nézd, nem dicsekvésbõl írom, de az én válaszom 100%-os szavazást kapott. Gondolkozz el azon, hogy miért. Nyilván ez nem fog így maradni, mert most, hogy felhívtam rá a figyelmet te és a hozzád hasonlók, akik sértve érzik magukat, atomerõvel fogják elkezdeni a leértékelést, de ez már nem számít. A lényeg: soha ne húzd fel magad olyasvalakivel szemben, aki a szellemi fejlõdésed esetleges javulásához akar hozzájárulni. Üdvözletem.
Vagy karcos a lemez vagy sérült a kábel vagy rossz a RAM...
A kérdező hozzászólása: nem karcos a cd az tuti több cf vel is ezt csinálja de ha pendrive ról próbálom akkor jó szóval valami az olvasóval lehet de nem tudom hogy hardver hiba vagy csak szoftver
Írtam. Sérült a kábel...
A kérdező hozzászólása: az olvasó kábele?és ha igen az mennyibe kerül kb?elõre is köszi a segítséget!
Az IDE és a SATA kábel is pár száz forint...
A kérdező hozzászólása: okés köszi be is szerzem õket!

Az mér van hogy a gyúrásnál minden több hónap mire látszik a has meg szinte 1 hét alatt látványos?

Legjobb válasz: Sok embernél pedig a has nem lesz látványos, mert zsír takarja. És hiába hasazik valaki, attól nem megy le a zsír, mivel nincs helyi zsírégetés. Csak a sovány, zsírtalan embereknél látványos a has.

Sok embernél pedig a has nem lesz látványos, mert zsír takarja. És hiába hasazik valaki, attól nem megy le a zsír, mivel nincs helyi zsírégetés. Csak a sovány, zsírtalan embereknél látványos a has.
a has egy hét alatt látványos?? na azt megnézném, mikor még az ifbb pro versenyzõknek is 10-12 hét a szálkásítási idõszak:)
nekem a hasam pont a kritikus testrész, akármennyit edzek rá, nem látszik. (tudom, diéta).
A kérdező hozzászólása: én genetikailag vékony vagyok.. most már egy ideje gyúrok , hasra nem volt szükség mert jó volt de 1 hete csinálom és rendesen látszanak a kockák..
Az nem valósidejû, hanem egy múltbeli statisztika.
A kérdező hozzászólása: ja hogy akkor azt mutatja ami bekapcsolás óta meg volt nyitva a telefonon?
Régebbi adatokat is mutat. Általában akkor nullázódik, ha 100%-ra töltöd a telefont. Másik eset, ha saját kezûleg törlöd, bár erre gyárilag nincs lehetõséged.
A kérdező hozzászólása: ok.köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!