Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy mensi (27 db)

Mért van ez az érzés? Két napja késik a mensim, és két napja mást se csinálok csak futok a wc re hogy most jött meg , most jött meg.

Soha nem szokott késni.Állandóan olyan érzésem van mintha valami folyna de nem ...Reggel gondoltam tesztelni, ti mit gondoltok ilyet lehet érezni ha össze jött a baba?

Legjobb válasz: Szia. Én még a teszttel,ha biztosra akarsz menni,várnék 2-3 napot,mert nekem pl.kellett majd egy hét a két terhességemnél fejenként,mire pozitív lett a tesztem,mensi kimaradástól. Nálam is ugyanezek a tünetek mutatkoztak,de ha õszinte akarok lenni,voltak ilyen tüneteim akkor is,mikor nem voltam terhes de késett 2-3 napot,mert annyira szerettem volna,ha pozitív a tesztem,de nem lett sajna.A mellem is feszült akkor,és bõvebb volt a folyásom,mint Neked,de nem lett baba azóta sem.:( Többek között ezért is javaslom a késõbbi tesztet,de SOK SIKERT KÍVÁNOK,ez csak egy vélemény a sok közül,én már nem mernék a kimaradás napján tesztelni tapasztalatból,én várnék,de ez én vagyok.Melody

Az elõzõ vagyok, azt elfeljtettem hogy nekem már az elmaradt napján határozottan kimutatta a terhességet!És 3 gyerekem van.
Szia. Én még a teszttel, ha biztosra akarsz menni, várnék 2-3 napot, mert nekem pl.kellett majd egy hét a két terhességemnél fejenként, mire pozitív lett a tesztem, mensi kimaradástól. Nálam is ugyanezek a tünetek mutatkoztak, de ha õszinte akarok lenni, voltak ilyen tüneteim akkor is, mikor nem voltam terhes de késett 2-3 napot, mert annyira szerettem volna, ha pozitív a tesztem, de nem lett sajna.A mellem is feszült akkor, és bõvebb volt a folyásom, mint Neked, de nem lett baba azóta sem.:( Többek között ezért is javaslom a késõbbi tesztet, de SOK SIKERT KÍVÁNOK, ez csak egy vélemény a sok közül, én már nem mernék a kimaradás napján tesztelni tapasztalatból, én várnék, de ez én vagyok.Melody
Én pont ugyanezt éreztem amikor nem jött meg. A nem várt napján teszeltem reggel lillyvel, nekem kimutatta. Szerintem nagyon gyanús a "dolog". Szorítok, majd írd meg mi lett az eredményed!!!
Szia!Ha két napot késik akkor szerintem kimutatja a teszt akár már ma is!:) Csinálj tesztet mert elfáradtsz a sok szaladgálástól és árt a babának is!:) :) :) Szoritok!
Szia. Melody vagyok.Teszteltél, vagy inkább vársz?Mi lett a végeredmény?Kíváncsiak vagyunk, szeretnénk örülni.Írj, ha van kedved!
A kérdező hozzászólása: köszi és gratula:)
Jót nevettem, mert én is ezt csináltam. :D Aztán teszteltem egy igen halvány pozitívat. Az okozója meg itt szuszog mellettem (kis drága)! :) ) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi csajok:) reggelig futkosok:) akár mi lessz meg fogom irni
A kérdező hozzászólása: csak a mellem feszül azon kivül semmi tünetem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi, éppen ezért nem teszteltem a mensi napján, én is láttam már sok neg.teszet de eddig soha nem is késett:)
A kérdező hozzászólása: MEG JÖTT:(

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Szoptatok és még nem jött meg a mnsim, akkor az Azaliát mikor kezdhetem el? Mert a van ráírva, hogy mensi első napján, de uugye nekem olyan nincs.

Legjobb válasz: Ez olyan amit lehet szoptatás alatt? Csak mert ha igen akkor elég érdekes hogy ez van beleirva... Kérdezd mêg au orvost! Egyébként én régen csak úgy elkezdtem mivel volt hogy hónapokig meg sem jött! 3 hónapöt vártam aztán mondta az orvos kezdjem el csakúgy, biztos úgy van a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerekkel is!

Ez olyan amit lehet szoptatás alatt? Csak mert ha igen akkor elég érdekes hogy ez van beleirva... Kérdezd mêg au orvost! Egyébként én régen csak úgy elkezdtem mivel volt hogy hónapokig meg sem jött! 3 hónapöt vártam aztán mondta az orvos kezdjem el csakúgy, biztos úgy van a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerekkel is!
Igen ezt lehet szedni szoptatás alatt.
Bármikor elkezdheted, célszerû egy hétfõi napon, akkor könnyû követni hol jársz - én is ilyet szedek , annak ellenére, hogy m, ikor utána olvastam csupa rosszat találtam róla... második héten volt enyhe pecsételõ vérzésem tõle, 1 hétig tartott, azóta semmi, most tartok a 4. levélnél.
Bármikor elkezdheted, de talán jobb, ha hónap, vagy hét elején indítasz. Amúgy meg tökmindegy.
Így van bármikor elkezdheted.Én is azt szedem már 5 hónapja, még szoptatok.Semmi gond nem volt vele.

Létezik olyan hogy mensi esedékes napján leesik a hő, majd vissza, nem jön meg mert baba van?

Legjobb válasz: Hát nem nagyon! Akiknek babásan megjön azoknak általában a hõ fent marad! De az sem mindegy mennyit esett!

Hát nem nagyon! Akiknek babásan megjön azoknak általában a hõ fent marad! De az sem mindegy mennyit esett!
Szia! Nekünk 10 hónap után összejött decemberben, de dec. 30-án 6 hetesen spontán elvetéltem. Nagyon bízom, hpgy most nem kell megint 10 hónapot várnunk a következõre. Szorítok neked, hogy mielõbb összejöjjön a tesó! A
A kérdező hozzászólása: Szia Kedve A!!! Most ez volt a 6. hónap. Már van egy kisfiunk, aki 15 hónap után sikerült, de akkor volt is probléma, ami miatt nem. De most kezdjük megint a viszgálatokat, remélem hamarosan megint megoldódik és újra terhes leszek. Ti mióta próbálkoztok?
Hát nagyon sajnálom:-((( Kitartás, fel a fejjel! Majd most talán sikerül! Mióta próbálkoztok? A
A kérdező hozzászólása: Sajna megjött:( Majd legközelebb sikerül. Köszi hogy írtatok:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Majd kiderül:) Írok mindenképp!!!!
Én a helyedben bíztos tesztelnék holnap, ha nem jön meg addig! Fura görbe, de még bármi lehet. Tesztelj reggel! A
Szuper, ez reményteli! :o)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/acdcd72d0f27a1a12c0636.. Mára 1 tizeddel feljebb ment.
A kérdező hozzászólása: Igazából semmit sem mondott, rákszûrésre mentem. ha most nem sikerül a baba, megyünk vizsgálatokra.
második Igen, ez a határon van, elképzelhetõ a kanyar. A dokid mit mondott, amikor nála jártál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem élem bele magam, de hallottam már olyat hogy még visszamehet a hõ. Itt lesz a görbém. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/acdcd72d0f27a1a12c0636..
Második vagyok. Akkor valószínûleg csak késik egy, max. két napot. A három tized már soknak tûnik, bár görbével együtt könnyebb lenne pontosabban mondani valamit, ha tudod, tedd fel. Egy biztos, ne éld bele magad nagyon, inkább érjen meglepetés...
Szerintem a 3 tized már sok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. tegnap 36, 7 volt, ma reggel 36, 4
Kevéssé valószínû, de én is csatlakozom elsõhöz: hány tized fokot esett? Egyébként amíg nem jön meg, addig van remény!
A kérdező hozzászólása: Én is neked, sajnálom hogy elment a baba:( Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Hát nem bírtam tovább, vettem Medi-Lab tesztet, de nincs ráírva az érzékenysége, s sajna negatív:-(
nem fáztál fel?
Lehet felfáztál nem? Nekem mensi közbe fáj a hasam
Ez már lehet peteérés. Figyeld a hõdet, nyálkádat. Ha babát szeretnétek, akcióóó!
Én is a peteérésnél érzem a szúró, szinte kellemetlen érzést. Nekem szokott lenni minimális kis vérzésem és jellegzetes nyákos folyásom. Úgyhogy ha ilyened van, akkor próbálkozzatok! Sok sikert!

Hogy is van ez? ) "Lefelé ívelő" hőmérsékleti görbe esetén, többször olvastam itt a fórumon a kommentek között, hogy nagy valószínűséggel meg fog jönni az illetőnek a mensije, mert baba esetén inkább emelkedni kéne a hőnek a ciklus végén.

De azt is gyakran olvasom, hogy mensiig ugyanolyan a babás és nem babás görbe. Ez a kett? nem teljesen fedi egymást, akkor most mi a helyzet?

Legjobb válasz: Elméletileg, aki babás, anna nem esik a hõje a ciklus végén sem, hanem emelkedik, kb. 37 körül van. Az ár egyéni, hogy kinek mikor szokott esni, ha nem sikerült a baba. Van olyan akinek mensi elõtt 2-3 nappal már esik, van akinek csak a napján, s olyat is hallottam, hogy már meg is jött neki, a hõje mégsem esett. Ez egyéni. Ha már pár hónapja vezeted a görbédet, akkor, ha visszanézed, látni fogod, hogy neked mikor esett. Ez is változhat azonban. Nekem eddig mindig esett még mielõtt megjött volna, a múlt hónapban viszont csak a mensi 2. napján esett.

Elméletileg, aki babás, anna nem esik a hõje a ciklus végén sem, hanem emelkedik, kb. 37 körül van. Az ár egyéni, hogy kinek mikor szokott esni, ha nem sikerült a baba. Van olyan akinek mensi elõtt 2-3 nappal már esik, van akinek csak a napján, s olyat is hallottam, hogy már meg is jött neki, a hõje mégsem esett. Ez egyéni. Ha már pár hónapja vezeted a görbédet, akkor, ha visszanézed, látni fogod, hogy neked mikor esett. Ez is változhat azonban. Nekem eddig mindig esett még mielõtt megjött volna, a múlt hónapban viszont csak a mensi 2. napján esett.
Nekem pl. a menzi 2. napján esik. Nálam ezért nem érdemes hõmérõzni, szóval velem kapcsolatban igaz, hogy a babás és nem babás a menziig ugyanolyan.
Kedves utolsó! Ez a görbe nem semmi! Gratulálok, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!

A mensim normális miota abba hagytam a fogamzásgátlót meg is jön idöben! 27 naposak a ciklusaim akkor ezek szerint van peteérésem ugye? Csak mert azt hallottam hogy akiknek rendszertelen a mensije nekik nincs peteérése!

Legjobb válasz: Szia! Attól hogy valakinek rendszeres a mensije még nem biztos, hogy minden hónapban van peteérése. Ha évente 1-szer v. 2-szer nincs peteérés az még normális. A rendszertelen mesni sem jelenti azt, hogy nincs peteérés. Figyeld a hõmérsékletedet. Nekem UH-gal is megnézték, hogy van-e peteérésem.

Szia! Attól hogy valakinek rendszeres a mensije még nem biztos, hogy minden hónapban van peteérése. Ha évente 1-szer v. 2-szer nincs peteérés az még normális. A rendszertelen mesni sem jelenti azt, hogy nincs peteérés. Figyeld a hõmérsékletedet. Nekem UH-gal is megnézték, hogy van-e peteérésem.
A patikában lehet venni ovulációs tesztet, az kimutatja ha peteérésed van, 5 db van egy dobozban úgy mûködik mint a terhességi teszt, annyiban különbözik hogy ha halványabb az eggyik csík akkor negatív!Szerintem próbáld ki, menzesz után kb 11-14 nap kezd el, de a hõmérõzés is jó és ingyen is van!

Azt hittem, hogy babám lesz, de kedd óta vérzek. Mensire gondolok, bár nem olyan, amilyen szokott lenni. Érzek magamon mér egy pár terhességi tünetet is. Lehet, hogy mégis van babám?

Nekem a mensim szinte mindig 5-6 napig tart, és eléggé vérzek. Most ez a 3. nap, de már alig vérzek, inkább barnázás van. fáj a cicim, érzékenyek a bimbóim is. Mindig éhes vok. Ti csinálnátok egy tesztet azért, ha már teljesen elmúlik a barnás-véres dolog? :-))

Legjobb válasz: Szia! Ha elmúlik, azonnal csinálnék tesztet! Még bármi lehet. Van olyan akinek megjön a mensi terhesség alatt is, pl. nekem egy családtagom, és az nem biztos, hogy nincs babód! Mindenképpen írj, hogy mi lett az eredmény! Szorítok nagyon hogy baba legyen:)

Szia! Ha elmúlik, azonnal csinálnék tesztet! Még bármi lehet. Van olyan akinek megjön a mensi terhesség alatt is, pl. nekem egy családtagom, és az nem biztos, hogy nincs babód! Mindenképpen írj, hogy mi lett az eredmény! Szorítok nagyon hogy baba legyen:)
csinálj egy tesztet, mert lehet hogy babát vársz.sok sikert.
szerintem is mindenképp csinálj egy tesztet és szerintem minnél hamarabb!! Ne várj vele!! Egyébként tényleg van olyan hogy valakinek megjön terhesség alatt!! Szorítok!! :D 30 hetes kismama
Inkább peteérésed lehet.Ilyen korán még nem érezheted a babát.
Nem érezheted.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!de az szerintetek bíztos hogy nem vagyok terhes?volt már olyan hogy késett de akkor ilyen tüneteim nem voltak.
Elsõ vagyok. Még csak a 12.napon vagy ezért írtam hogy peteérésed lehet azt érzed.Ha 28 naposak a ciklusaid akkor 19.-én kell megjönnie.Ami még elég messze van, tehát nem lehet kijelenteni hogy terhes vagy vagy nem.Ha majd akkor késik akkor csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: azért ez a nagy aggódás mert még ilyen nem történt velem...ilyeneket nem éreztem.izgulok egy picit mert már nagyon szeretnénk babát és eddig még sajna nem jött össze...
Megint elsõ vagyok. Ha most van peteérésed akkor most van rá a legnagyobb esély.Úgyhogy hajrá, támadd le a párod.Ha tehetitek minden nap legyetek együtt.Nekünk is 9 hónap után sikerült, mi is naponta-2 naponta együtt voltunk.
A kérdező hozzászólása: oké, rajta leszünk az ügyön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!