Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy már nem vagyok (218 db)

Mért van az hogy már nem vagyok szűz mégis félak attól hogy más pasival testi kapcsolatom legyen?

uj párom van(nem az akivel régen voltam együtt és akivel elvesztetttem)de félek neki odadni magam,mert nem tudom hogy fog reagálni meg hogy tecceni fog e neki minden ...ugye értitek?mért van ez az érzés bennem?

Legjobb válasz: Hát ha petting volt már... Akkor mért félsz? Ott általába elég jól meg lehet "egymást", egymás testét ismerni... Onnantól egyenes út. Úgy is lépésekben halad a dolog, én nem tudom mért félsz :) Azt nem írtad, hogy rossz tapasztalat lett volna az elsõ... max amiatt lehetne még. Vagy esetleg a "második érzés" miatt.. Ha érted. Mindenesetre ne izgulj, a petting feloldja általába a dolgokat! És amiatt se, hogy ne tetszenél-e neki... ez végképp bizos, hogy hülyeség. :)

Hát ha petting volt már... Akkor mért félsz? Ott általába elég jól meg lehet "egymást", egymás testét ismerni... Onnantól egyenes út. Úgy is lépésekben halad a dolog, én nem tudom mért félsz :) Azt nem írtad, hogy rossz tapasztalat lett volna az elsõ... max amiatt lehetne még. Vagy esetleg a "második érzés" miatt.. Ha érted. Mindenesetre ne izgulj, a petting feloldja általába a dolgokat! És amiatt se, hogy ne tetszenél-e neki... ez végképp bizos, hogy hülyeség. :)

15 hetes vagyok, és néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes, mert nem érzek "semmit". Időnként pedig olyan rossz érzésem van, hogy már nem él a baba. Ha elhalna, akkor annak lenne valami jele, vagy normális az ha ilyeneket érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami

Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami
Ne terheld magad ilyen negatív gondolatokkal.Hamarosan érezni fogod a pocaklakódat és akkor megnyugszol, mert onnantól kezdve nap, mint nap biztosít téged afelõl, hogy õ bizony ott van és jól van!Ha elhalt volna, akkor vérezgetnél, görcsölnél, de legalábbis nem éreznéd jól magad!Próbáld megkérni a védõnõdet, hogy hallgassa meg a picur szívhangját, hátha lehet már hallani, bár ezt úgy tudom a 16. héttõl nézik csak.
Hát az én elhalt terhességemnek semmi jele nem volt. Az elejétõl kezdve nagyon rossz érzésem volt, nem is tudtam felhõtlenül örülni. Egyik nap elmentem dokihoz, aki csinált UH-t és közölte, hogy valószínû már nem él a baba. 4napra rá kezdtem el vérezni. Igaz én 8hetes voltam. 15hetesen már kisebb a kockázat, de nyílván az egész terhesség alatt van rá esély. De nem megijeszteni akarlak! Nyugodj meg és ne stresszeld magad. Próbáld pozitív energiával telebombázni magad:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !
én 12 hets vagyok. Pénteken derült ki, hogy már nincs szívverés. Van egy 2 éves kislányunk, mikor vele voltam terhes az más volt. Ennél a terhességnél valahogy nem voltak ilyan erõs belsõ érzésim, mondhatom úgy, hogy nem éreztem, hogy terhes vagyok..Éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán megörültünk a szívhangnak, de a köv. UH-on már nem volt szívhang. :(
Félre a negatív gondolatokkal! Mindazonáltal kérdésedre válaszolva elõfordulhat, hogy nincs jele. Nekem a 9. héten halt el és a 12. héten az UH mutatta ki. Semmi jele nem volt, néha nekem is olyan érzésem volt, hogy nem is vagyok terhes. azért a 15. héten már ennek lényegesen kevesebb a kozkázata, úgy tudom

A barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk eggyütt és az a helyzet hogy már nem vagyok annyira kemény mint az elején:S ez mért van?

Legjobb válasz: Úgy érted, odalent nem vagy már olyan kemény? Vagy milyen értelemben?

Úgy érted, odalent nem vagy már olyan kemény? Vagy milyen értelemben?
A kérdező hozzászólása: igen ugy értem:)
Próbáljatok meg szex-szünetet tartani :) És ne verd ki :D
A kérdező hozzászólása: énis erre gondoltam:D de azért köszi:)
Én is azt javasolnám, hogy tartózkodj most egy ideig a saját örömszerzéstõl. A pároddal is megbeszélhetitek, hogy vigyetek a dolgokba valami pluszt...az mindig jó:-)! Nálunk bevált módszer, hogy megbeszéljük, hogy akkor csak a párom elégít ki engem, és neki nem lesz semmi...mire én a végéhez érek a párom olyan kemény, mint a kõ:-)! Sok sikert!

Az utóbbi napokban elég sűrűn jártam pisilni! Pisilés után észre vettem hogy van barna folyásom de utánna mert nem volt! Ez lehet annak a jele hogy már nem vagyok egyedül?

Persze azóta már Fájnak a melleim,szédülök,fejem fáj,hányingerem van! a nem vártnak 05.20.án kellene megjönnie!

Legjobb válasz: Biztosat majd csak a teszt fog tudni mondani szerintem.Szombaton már tesztelhetsz,ha gondolod.Egyébként én is akkora nem várom.Nagyon nem! :))

Biztosat majd csak a teszt fog tudni mondani szerintem.Szombaton már tesztelhetsz, ha gondolod.Egyébként én is akkora nem várom.Nagyon nem! :) )
A kérdező hozzászólása: Az nem lesz még korai? Már nagyon izgulok úgyhogy mindenféle képen megcsinálom :) Remélem + alakulnak a dolgok nálad is :)
Hát az ugye a nem várt elött egy nappal van.Szerintem nem korai.De ha még akkor nem bízol, akkor várhatsz is.:) Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) én szorítok neked!Majd megírom hogy miújság
Okés, várom!:)
Esetleg tenni kéne azért, hogy legyen valakid, és akkor nem kéne itt siránkoznod...
Hol olvastad, hogy ezt el kell fogadnod? Az a baj, hogy látok egy jó nagy adag önzést, önbizalomhiánnyal. Ilyenkor szokott az lenni, hogy direkt árt magának az illetõ és megpróbálja élvezni is. Tudom, mert átmentem ezen.
Majd idõvel hozzászoksz.
Most lúzer vagy, de miért akarsz az maradni? Amúgy ha zavar akkor vonulj be zárdába vagy kolostorba, nemedtõl függõen, ott sokan vannak, nem leszel egyedül. Ha férfi vagy akkor esetleg heréltesd ki magad, akkor csökken a nemi vágy is. Vagy esetleg kezdj el élni és szerezz magadnak párt! Ja, hogy azért tenni kell? Ingyen semmit nem adnak!
A kérdező hozzászólása: Önzés? :D
Nekem sokáig senki nem volt aztán meg olyan dolog lett ami rendesen kikészítatt , meg megint egy olyan ahol szenvedtem . Szóval én sem hittem , tudtam, hogy lesz-e valaki/valami , de lett , csak nem alakult sehogy sem . Most meg ki tidja lesz-e valaha valaki , sosem lehet tudni . Gondolom , hogy lesz csak ki kell várna , addig is egy pár hobbi .
Nekem sem lesz soha senkim, hiába próbálok tenni ellene, annyira ocsmány és undorító külsõm van, hogy nincs olyan lány, aki ezt el tudná fogadni. Kezdem megszokni a magányt, mivel nincs más választásom.

Nem lehet hogy sokan csak azért nem szeretik a Jobbikot mert nem értik a programja lényegét? Miért van hogy soha nem másolnak be belőle, csak kritizálják? Nem tényszerűbb lenne? Vagy ahoz már logika is kellene, és a demagógia nem érvényesülne?

Legjobb válasz: "Mi közünk nekünk az EU-hoz? Persze azon kívül, hogy tranzitországa vagyunk a románoknak meg a Balkánnak. Mindenkit le lehet itthon fizetni egy játszótérrel meg egy kilátóval, hogy márpedig mi teljes jogú tagok vagyunk és mindent az EU-nak köszönhetünk." Az EU-nak kell Magyarország,de nem csak a tranzit-forgalom miatt:P Ha nem vennéd észre az egész EU-ban szívesen fogadják a magyar szakembereket,mert itt a legjobb a képzés,a gyakorlat minden területen nagyon jó.Az oktatásunk rossz helyzetben van,mégis mi vagyunk szinte mindenben a legjobbak.A magyar orvos rezidensek a legjobbaktól tanulnak.Elavult mûszerek mellett is tudnak olyan mûtétet csinálni,amit egy másik nemzet orvosa megfelelõ berendezéssel sem.Ha egyszer megfelelõ lesz a fizetés akkor Magyarország híres lesz az emberekrõl,és akkor már te sem fogod gondolni,hogy csak egy kis semmiség vagyunk az EU-ban...nem csak kihasználnak minket,csak mi nem tudjuk normálisan ellátni az embereket...

"Mi közünk nekünk az EU-hoz? Persze azon kívül, hogy tranzitországa vagyunk a románoknak meg a Balkánnak. Mindenkit le lehet itthon fizetni egy játszótérrel meg egy kilátóval, hogy márpedig mi teljes jogú tagok vagyunk és mindent az EU-nak köszönhetünk." Az EU-nak kell Magyarország, de nem csak a tranzit-forgalom miatt:P Ha nem vennéd észre az egész EU-ban szívesen fogadják a magyar szakembereket, mert itt a legjobb a képzés, a gyakorlat minden területen nagyon jó.Az oktatásunk rossz helyzetben van, mégis mi vagyunk szinte mindenben a legjobbak.A magyar orvos rezidensek a legjobbaktól tanulnak.Elavult mûszerek mellett is tudnak olyan mûtétet csinálni, amit egy másik nemzet orvosa megfelelõ berendezéssel sem.Ha egyszer megfelelõ lesz a fizetés akkor Magyarország híres lesz az emberekrõl, és akkor már te sem fogod gondolni, hogy csak egy kis semmiség vagyunk az EU-ban...nem csak kihasználnak minket, csak mi nem tudjuk normálisan ellátni az embereket...
"láttál mondjuk önellátó börtönt az EU-ban, nem?" Mi közünk nekünk az EU-hoz? Persze azon kívül, hogy tranzitországa vagyunk a románoknak meg a Balkánnak. Mindenkit le lehet itthon fizetni egy játszótérrel meg egy kilátóval, hogy márpedig mi teljes jogú tagok vagyunk és mindent az EU-nak köszönhetünk.
Azért nem szeretik mert a Jobbik nácistá rásszásitá kirekesztõ és berekesztõ valamint trappista, szombatista ja és kommunista :) )
Nehogymár még az EU val példálózzatok. Az nyomorék országok tömkelege. Nem kéne nekünk is a szintjükre süllyednünk.
"Miben korlátoz minket az EU?" Miben nem??? Bármerre mész bármibe fogsz rögtön EU falba ütközöl. "Ez EU szabványos? EU kompatibilis?"
mindenki érzi a programmal kapcsolatban, hogy nem minden rózsaszín:) láttál mondjuk önellátó börtönt az EU-ban, nem?Csak a harmadik világban van ilyen.Megvédik a magyar földet, úgy hogy az állam vásárolja fel méltányos áron, és majd a magyaroknak adja el...mibõl veszik meg?Mennyit írjak még?
Igazad van!Ne süllyedjünk a nyugat szintjére!Hát kinek kell az az életszínvonal?Javaslom az EU feloszlatását, és Magyarország szögesdróttal való körbezárását!
11:10 te úgyis akkora jobbikos vagy, akkor miért kéne másolnom a programjukból, fújod kívülrõl az egészet, nem?és végül is az EU csak mindennek a felújításában segített eddig.és most én kérem hogy másolj:Miben korlátoz minket az EU?
Vagy éppen azért nem szeretik a Jobbikot, mert átlátnak a programon, és világos számukra, hogy a Jobbik egy letûnt korszak mentén, és nem a 21. század színvonalán gondolkodik. A programon kívül pedig sokkal riasztóbbak a Jobbik prominenseinek sötét megnyilvánulásai, buta kijelentései, és az az anakronisztikus imázs, amelyet az ország lakosságának a többsége a háta közepére sem kíván.
12:04 akkor küldj egy levelet, arról hogy mi korlátoz téged az EU-ban?Ennyik vagytok ti, semmit nem indokoltok, de biztos úgy van:) 12:06 akkor, ugyebár te nem tartozol az értelmiséghez
Aki nem szereti a Jobbikot az rühes!
Az "az nem ért egyet X-el, aki nem érti X-et" egy nagyon arrogáns szöveg, régen az eszdészeseknek volt a kedvenc "érvelése".
A válasz megírásának idõpontja: ma 13:11 te merre jártál már a nagyvilágban?
Mivel egyedül a Jobbiknak van jól kidolgozott programja másnak a programját nem is tudják kritizálni! xD A kiemelkedõen jót mindig kritizálják...
"Aki nem szereti a Jobbikot az rühes!" <<-- tipikus jobbikos "észérv". Grat.
Javaslom azoknak, akik nem értik, mi a baj a Jobbikkal az ellenforradalmáros ( ba*****, amég leírtam, elfogott a hányinger ) kérdés megtekintését. Na, ezért utálja õket számos ember.
ma 13:11 Az önfenntartó börtönhöz olyan éghajlat kell, ami nem teszi szükségessé a fûtést és hõszigetelést, vagyis a szilárd építményeket, hanem megoldható sátorral vagy konténerekkel. Arizonában a tél rövid, és nem megy 5 fok alá a hõmérséklet, az év nagy részén meleg van, tavasszal és õsszel pedig minimum 15 fok van. Magyarországon nincs ilyen éghajlat, ennélfogva a tent city magyarországi adaptálása a szokásos dilettáns, agyatlan üres duma, mint a jobbik összes "nagy ötlete". A jobbikos nem más, mint a Blikk-olvasó agyatlan proli. Elolvassa a bulvársajtóban, hogy van egy tent city, és rögtön hõbörögni kezd, hogy "itt mé' niccs ijen". A jobbikos átlagalkesz 5 percet nem képes gondolkodni.
"sok értelmiségi is ellenzi a jobbik programját.. és nem azért mert nem értik, hanem mert nem értenek egyet vele.. nagy különbség" Felénk nem értelmiségnek mondják a tehenészeket.
"a nagy "támaszd alá" szólásaitok rátok nem vonatkoznak?link?" Milyen link te köcsög?? Nem a neten kellene élned! Kimennél az utcára, bemennél egykét céghez nem itt rinyálnál linkért. Egy link mit támaszt alá? Egy honlapra bármit ki lehet írni. Te ostoba paraszt!
A válasz megírásának idõpontja: ma 10:57 jaja...semmi közünk az eu-hoz. ki kell lépni, határokat lezárni, senki se ki, se be. mi itt vagyunk az áldottak szigetén. majd gyártunk saját autót, saját számítógépet, lesz saját ananászunk stb. csak szóljatok idõben, mert akkor én elõtte lelépek.
Az a helyzet, hogy a Jobbik programja egy álmoskönyv. Nagy része megvalósíthatatlan, õk is tudják ezt, de az esélytelenek nyugalmával várják a választásokat. Csak aztán ha véletlen kormányra kerülnek (ennek nagyon kicsi az esélyes, szinte 0), akkor lesznek a bajban, hogy a radikális változásaik megvalósíthatatlanok. Kb ez a véleményem.
"Igazad van!Ne süllyedjünk a nyugat szintjére!Hát kinek kell az az életszínvonal?Javaslom az EU feloszlatását, és Magyarország szögesdróttal való körbezárását!" Épp ezt javasoltam én is. Mért kell nekünk még más nyomorék országokat is eltartanunk? Éljenek meg ahogy tudnak, ne a mi nyakunkon lógjanak.
A Jobbikot azért nem szeretik sokan, mert 10-15 százalék birtokában úgy tesznek a tagjai, mintha õk lennének egyedül magyarok, mindenki más hülye, és ha bármilyen kritikát kapnak, akkor vita helyett lezsidózzák/neoliberálisozzák/kommunistázzák az embert, úgy, hogy az õ pártjukban is van jópár zsidó, exkommer, vagy éppen korábbi szdsz tag. Nem bízok egy olyan antikommunista pártban, amelyik egy volt mszmp tagot akar pénzügyminiszternek.
Szerintem Magyarországon nagyon sok embernek vágyálma, hogy lesüllyedjen az aljanép nyugatiak életszínvonalára...
Akkor költözzetek oda és kezdhetitek a süllyedést. Itt semmi szükség rátok élõsködõ vérszívókra.
A válasz megírásának idõpontja: ma 11:39 szerinted pl. én azért költöztem 3 éve MO-ra, mert nem szeretem ezt az országot és így szeretném kiélni mazochista hajlamomat? megsúgom: NEM azért költöztem ide, mert szeretem ezt az országot. és igen, látom a hibákat. ugyanakkor nem az a megoldás a hibák javítására, ha lefikázzunk mindenkit, aki más véleményen van, ha csak jóban-rosszban, fekete-fehérben gondolkodunk. rengeteg szürke árnyalat van a két szín között. soha nem a háború vitte elõre az emberiséget, hanem az együttmûködés.
Miben korlátoz minket az EU?" Miben nem??? Bármerre mész bármibe fogsz rögtön EU falba ütközöl. "Ez EU szabványos? EU kompatibilis?" a nagy "támaszd alá" szólásaitok rátok nem vonatkoznak?link?
sok értelmiségi is ellenzi a jobbik programját.. és nem azért mert nem értik, hanem mert nem értenek egyet vele.. nagy különbség
ma 13:11 Amúgy meg már az is a primitívség jele, ha azt hiszed, hogy az USA mindenki számára követendõ modell, amit másolni kell. Egy fenét. Az USA közbiztonság, igazságügy, rendészet és jogrendszer kérdésében egy barbár ország, évszázadokkal lemaradva Európától. Másolni a nagy Ámerikát konkrétan visszalépés lenne.
Milyen "lelki" gondok? :D Szörnyû lelki gondjaid lehetnek 15 évesen... Tudom, mert én is annyi vagyok.
Keress valami hobbit vagy tevékenységet ami eltereli a figyelmedet a problémákról. Valamint az is sokat segíthet ha valakivel meg tudod beszélni a gondokat.
Elõször is szerintem az lenne a legjobb, ha keresnél egy olyan személyt, akiben megbízol és elmondod neki a gondodat.( gondolok itt elsõsorban anyukádra, legjobb barátnõre, nagyszülõkre). Ha nagyon bizalmas a téma, akkor inkább olyat válassz, aki a családban van, mert a barátnõkben sem lehet mindig megbízni!

Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja, ellenben nekem fiúként már lassan olyan érzéseim vananak, hogy ultra ronda vagyok (pedig ez nem igaz fiúk szerint átlagos vagyok), csak, mert nem vagyok tökéletes arcra meg testre?

De tényleg elismerem, hogy nem vagyok adonisz meg nincs tökély arcom sem, nincs tökéletes arcszerkezetem, de érzem, hogy nem vagyok én olyan ronda, csak a csajok foylton ezzel támadnka, hogy ronda vagyok, ezt főleg a szép lányoknál vettem észre, pedig én csak ismerkedni szeretnék, nem is járni velük egyből, hiszen honnan tudhatnám előre, melyik lány felel meg nekem. Erre a szép csajok elkezdenek bunkózni velem meg sértegetni csak, mert nekik nem jöttem be külsőre. Az a durva, hogy annyi nem szép lányt ismerek és még nekik is van párjuk, ellenben egy fiú, ha csak átlagos is külsőre, akkor már el van ásva az élete, esélytelen egy párkapcsolatra. Annyira fáj már ez enkem, hogy hiába szeretnék egy rendes barátnőt, akivel kölcsönös a vonzalom, nem találok sehol és sehogy sem. Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(

Legjobb válasz: Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.

Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.
"Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja" 1. Nem picsognak itt a GYK-n. 2. P*na, az p*ina, akad majd elég aki vállalkozik, hogy betömje.
A kérdező hozzászólása: Amíg nem nyavalyagotam, addig sem kellettem a csajoknak, sõt mindig úgy csinálok, mintha minden rendben lenne, szégyellem, hogy ennyire utálnak a csajok a külsõm miatt.
Hány ilyen kérdés lesz még????!!! már kezdem unni... -.- Egyetértek azzal aki azt mondja, hogy ne itt nyavajogj...Ha így állsz hozzá, soha az életben nem lesz senkid. Azokkal a csajokkal meg ne foglalkozz, akik beszólnak, vagy szólj vissza te is.
jaja, kort! Meg a bepróbált lányok korát. Esetleg belinkelhetnél direkt linkként(!!!) egy képet magadról, akár FB-ról is.
Kort irhatnál mert ha 20 alatt vagy akkor én eltolom a biciglit, mivel ott nincs mirõl beszélni.
hát öcsém ilyen az élet ahelyett hogy itt sírsz-rísz menny aztán csajozz be minden nõt meg lehet kapni csak türelem és kitartás kell vannak olyan csajok akiknél pénz másoknál elég ha humoros vagy de legyen jó beszélõkéd nem mindig az ideálokat kell keresni mert az nem mindig a legjobb és kicsi rá az esély hogy ideállal jössz össze
"Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(" Remek...
"tökély" Most meg ez a szó ragadt be, mint az elõzõ kérdésnél látható... Hány reged van neked, amit párhuzamosan használsz?
Neeeeem, ma már nem fogok hozzá elmagyarázni, hogy idióta vagy. Majd holnap. De legyen elég így elsõre annyi, hogy nincs igazad.
sírjál csak ettõl biztos jobb lesz.
barátom teljesen igazad van, egy cipõben járunk, tudom ez nem válasz a kérdésedre de muszáj volt lerírnom
dehát elvileg átlagos vagy, nem? Nem öltözködsz esetleg valami szubkultúrának megfelelõen? (pl rokker, nadrág közepét bokáján hordó repper, stb) Mutass már egy képet!
Azért nem szeret mert megharagudott rád? Attól, hogy mérges még szeretnie kéne. Mi történt?
nem elhanyagolható hogy miért haragudott meg?
Én ezt nem igazán értem... mármint amit leírtál. Fuss neki még egyszer, mert követhetetlen.
Az hogy megharagudott rád és ezért nem szeret és ezért hagy el csak egy ürügy, így kényelmesebb neki hogy a te hibás a válás-szerinte!
Miután az okot nem tudjuk és ez az írás eléggé zavaros, így nem tudunk válaszolni.
Bakker, én ezt egyre kevésbé értem. Írásjelekkel tagolt, érhetõ stílusban le tudod írni, hogy mirõl van szó?
Írni kell, értelmes mondatokban
Értelmesebben!!Hogy mi prolik is megértsük!
Szóval az ismerõs házaspár -akik lekésték a repülõt- nálatok (azaz a szüleidnél) aludtak volna? De ez meghiúsult, mert közben a szüleid telefonáltak, hogy hazajönnek? A férjednek meg nem tetszett, hogy az ismerõsök nem maradhatnak ott? Na? Jól fordítottam:) ?
csak a kérdést elolvasva: egy másik nõ az oka. nem tudsz semmit csinálni.
A kérdező hozzászólása: bocsi csak nagyon kivagyok bukva, a gyerekek rajtam sírnak , hogy most mi lesz, én pedig most vagyok elõször ilyen oldalon , nem tudom hogy kell csinálni.
Semmit nem értek ebbõl a zagyvaságból...
Diszlexiás vagy? Én nem szoktam problémázni a helyesíráson, én is hibázok néha, de ez komolyan érthetetlen ahogy írsz, 0 írásjellel .:D
A kérdező hozzászólása: 31 és 33 évesek vagyunk szerintem ez az ismerõs a férjem szeretõje azért haragudott meg ennyire, Mert szerintem ez semmiség volt!
kamu
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Mert a szüleimnél voltunk a szüleim elvitték a gyerekeket nyaralni közbe az egyik ismerõsünk készült a repülõtérre a lányával de lekésték a gépet úgy volt ott alszanak de telefonáltak a szüleim hogy jönnek haza én meg mondtam az ismerõsnek hogy most mi legyen ennyi?
Egyetértek ha egy másik nõ van a dologban, nem tudsz mit tenni, szerelmes.

Az mért van hogy szerelmes vagyok egy fiuba és ö már szexuális életet akar velem kezdeni de én még nem merek bele kezdeni?

még sz?z vagyok:_P

Legjobb válasz: 1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett

1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett
Errõl beszéltem, Jah és két tipp. TÉNYLEG kezdj el foglalkozni az információszerzéssel, és akkor nem lesz baba míg nem szeretnéd. A másik, késõbb könnyebben döntöd el egy fiúról, hogy szeret-e, ha mondjuk nem adod meg neki x ideig amit akar. Mint mondtam ha kivárja a dolgok idejét, akkor nem a szexért van veled, hanem azért lesz szex, mert veled van.
A kérdező hozzászólása: kösszi szépen 22:59 vagyok a jo tanácsot :) mert az a helyzet hogy nagyon nekem sincs nagy kedvem mert..... már párszor bele bele gondoltam de hiába :) nincs kedvem 14-15 évesem a suliba gyerekel a kezembe sétálni :P még rá érek hisz még itt az élet elöttem:P nme????!!
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán de akkor minek emlited?pffff
22:59 vagyok Vedd észre a válaszokat a világban. Tudom hogy komoly ellenfél a hormon a szervezetben, de az ég áldjon meg, errõl szól minden második válasz ezen az oldalon. Már a tvben is ez megy. Hogy túl korán kezdik a mai fiatalok. Egy csomó ember aki már idõsebb elmondja a tapasztalatait és a nagyrésze aki amikor ebben a helyzetben volt belement, MEGBÁNTA. Szeretkezhettek még eleget az életben csak várd ki az idejét. Jó dolog a sör is, csak nem ötévesen... A szex is az lesz, ha eljön az ideje. Azt javaslom várj még vagy két évet. Ezt az idõt azzal töltsd hogy TÁJÉKOZÓDSZ, ugyanis a mai 14 éveseknek (szerintem neked se) Fingja nincs arról, hogy mi az az óvszer, milyet kell választani, hogy kell helyesen használni. Arról végképp, hogy milyen nemi betegségek vannak, hogy milyen apró bakiktól lehet teherbe esni. Ha eltelt a két év, és tudsz minden megtudhatót, akkor nézd meg, hogy az a fiú aki szeret ott van-e melletted még? Ha nincs akkor tuti hiba lett volna lefeküdni vele. Ha igen akkor azt is csekkold, tudja-e õ is azt, hogy mire kell figyelni? Ha mindez pipa, és még mindig akarjátok, akkor nyugodtan. De addig ne. A legtöbb tini ahhoz köti a szexet, hogy ideje van-e már? Amit ahhoz köt hogy mennyi idõs, ahelyett hogy az említett feltételekhez kötné... 20/F
nem mondok semmit
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán ki rossz köcsög?
xDD..rossz kötsög
Belegondoltam. Én 14 évesen vesztettem el a szûzességemet, szerettem a fiút, és mégis bánom most utólag. Úgyhogy hagyd még szerintem is.. A várakozás is izgalmas.
A kérdező hozzászólása: a barátom 15 éves. igen 10 éves korunktol kezdve "járunk". hát... oké de zen szerintem van mit el gondolkozni:P ♥
Ja és nem is töltötted még be a 14-et. Eszedbe se jusson még ilyen, akárhány éve is jártok, ez gyerekszerelem és te is gyerek vagy még.
A barátod hány éves?
10 éves korod óta jártok?
4 év után más. Ha tényleg 4 éve együtt vagytok, akkor érdemes elgondolkodnod, mert a pasik mások...
Tök mindegy, mióta vagytok együtt, ha még fiatal vagy hozzá, amit most nem szellemileg értek. Arra gondolok, hogy szép és jó, ha négy éve együtt vagytok, de mikortól is? Mármint pölö ha most 14 vagy, hát nem mernék megesküdni, hogy a szervezeted fel van készülve az ilyesmire. És arra sem hogy benõtt már a fejetek lágya ahhoz hogy felelõsségteljesen cselekedjetek. 20/F
A kérdező hozzászólása: hát.... végülis:P
A kérdező hozzászólása: 1. nem csak a dugásra megy mert akkor már ég meg tete volna mert már 4 éve vagyunk eggyütt:P 2. szerintem nem vagyok tul fiatal
Figyelj, 14 éves vagy, nem jó ilyen idõs korban a szexuális élet, szóval ne csinálj a fiú kedvéért olyat, amit nem akarsz. Te gondolkozol jól, nem õ.
A kérdező hozzászólása: oké kösszke a jo tanácsokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!