Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy már (1150 db)

Irány az orvos, õ majd megmondja! Ez csöppet se normális.
A kérdező hozzászólása: de mért lehet ez
Hány éves vagy? Fiatalon mondhatni normális még, ha csak pár éve menstruálsz, ha pedig klimax elõtt áll, akkor is van ilyen.
Esetleg tenni kéne azért, hogy legyen valakid, és akkor nem kéne itt siránkoznod...
Hol olvastad, hogy ezt el kell fogadnod? Az a baj, hogy látok egy jó nagy adag önzést, önbizalomhiánnyal. Ilyenkor szokott az lenni, hogy direkt árt magának az illetõ és megpróbálja élvezni is. Tudom, mert átmentem ezen.
Majd idõvel hozzászoksz.
Most lúzer vagy, de miért akarsz az maradni? Amúgy ha zavar akkor vonulj be zárdába vagy kolostorba, nemedtõl függõen, ott sokan vannak, nem leszel egyedül. Ha férfi vagy akkor esetleg heréltesd ki magad, akkor csökken a nemi vágy is. Vagy esetleg kezdj el élni és szerezz magadnak párt! Ja, hogy azért tenni kell? Ingyen semmit nem adnak!
A kérdező hozzászólása: Önzés? :D
Nekem sokáig senki nem volt aztán meg olyan dolog lett ami rendesen kikészítatt , meg megint egy olyan ahol szenvedtem . Szóval én sem hittem , tudtam, hogy lesz-e valaki/valami , de lett , csak nem alakult sehogy sem . Most meg ki tidja lesz-e valaha valaki , sosem lehet tudni . Gondolom , hogy lesz csak ki kell várna , addig is egy pár hobbi .
Nekem sem lesz soha senkim, hiába próbálok tenni ellene, annyira ocsmány és undorító külsõm van, hogy nincs olyan lány, aki ezt el tudná fogadni. Kezdem megszokni a magányt, mivel nincs más választásom.

Hogyan tudnám leszoktatni az éjszakai ivásról a 2 éves kislányomat? Ha iszik rögtön visszaalszik, de már ez elég fárasztó, mert van hogy egy éjszaka 5-6-szor is kér inni!

Legjobb válasz: Szia! Köszi válaszod! Igazából a kislányom velünk egyszobában, de külön a saját kis ányában alszik!Már tervezzük régóta hogy külön szobába rakjuk, de pont-e miatt, hogy sûrûn felkel, így nem merem, mert akkor nem tudni, hogy nem-e lesz rosszabb a helyzet. Lehet, hogy ebben már neki egy megszokás is, mert amikor nincs az a nagy meleg, akkor is többször felkel. Éjszaka csak sima vizet adok neki, de õ azt is szereti, nem úgy mint más gyerek, hogy nem szerti a vizet! Próbálkoztunk már ezzel az éjszakai fénnyel, de õ ha már egy kicsit világosabb van akkor már kel fel,mert azt hiszi, hogy már reggel van! Amúgy ott van az ágya mellett egy kis szekrényen az itató pohara, de addig nem nyugszik míg nem megyek oda és itatom meg. De még arra gondoltam, hogy teszek oda neki a falra éjszaka világító holdat, vagy csillagokat, hátha úgy lát és elveszi majd magától a poharát. Mégegyszer köszi a válaszod!

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi válaszod! Igazából a kislányom velünk egyszobában, de külön a saját kis ányában alszik!Már tervezzük régóta hogy külön szobába rakjuk, de pont-e miatt, hogy sûrûn felkel, így nem merem, mert akkor nem tudni, hogy nem-e lesz rosszabb a helyzet. Lehet, hogy ebben már neki egy megszokás is, mert amikor nincs az a nagy meleg, akkor is többször felkel. Éjszaka csak sima vizet adok neki, de õ azt is szereti, nem úgy mint más gyerek, hogy nem szerti a vizet! Próbálkoztunk már ezzel az éjszakai fénnyel, de õ ha már egy kicsit világosabb van akkor már kel fel, mert azt hiszi, hogy már reggel van! Amúgy ott van az ágya mellett egy kis szekrényen az itató pohara, de addig nem nyugszik míg nem megyek oda és itatom meg. De még arra gondoltam, hogy teszek oda neki a falra éjszaka világító holdat, vagy csillagokat, hátha úgy lát és elveszi majd magától a poharát. Mégegyszer köszi a válaszod!

15 hetes vagyok, és néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes, mert nem érzek "semmit". Időnként pedig olyan rossz érzésem van, hogy már nem él a baba. Ha elhalna, akkor annak lenne valami jele, vagy normális az ha ilyeneket érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami

Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami
Ne terheld magad ilyen negatív gondolatokkal.Hamarosan érezni fogod a pocaklakódat és akkor megnyugszol, mert onnantól kezdve nap, mint nap biztosít téged afelõl, hogy õ bizony ott van és jól van!Ha elhalt volna, akkor vérezgetnél, görcsölnél, de legalábbis nem éreznéd jól magad!Próbáld megkérni a védõnõdet, hogy hallgassa meg a picur szívhangját, hátha lehet már hallani, bár ezt úgy tudom a 16. héttõl nézik csak.
Hát az én elhalt terhességemnek semmi jele nem volt. Az elejétõl kezdve nagyon rossz érzésem volt, nem is tudtam felhõtlenül örülni. Egyik nap elmentem dokihoz, aki csinált UH-t és közölte, hogy valószínû már nem él a baba. 4napra rá kezdtem el vérezni. Igaz én 8hetes voltam. 15hetesen már kisebb a kockázat, de nyílván az egész terhesség alatt van rá esély. De nem megijeszteni akarlak! Nyugodj meg és ne stresszeld magad. Próbáld pozitív energiával telebombázni magad:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !
én 12 hets vagyok. Pénteken derült ki, hogy már nincs szívverés. Van egy 2 éves kislányunk, mikor vele voltam terhes az más volt. Ennél a terhességnél valahogy nem voltak ilyan erõs belsõ érzésim, mondhatom úgy, hogy nem éreztem, hogy terhes vagyok..Éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán megörültünk a szívhangnak, de a köv. UH-on már nem volt szívhang. :(
Félre a negatív gondolatokkal! Mindazonáltal kérdésedre válaszolva elõfordulhat, hogy nincs jele. Nekem a 9. héten halt el és a 12. héten az UH mutatta ki. Semmi jele nem volt, néha nekem is olyan érzésem volt, hogy nem is vagyok terhes. azért a 15. héten már ennek lényegesen kevesebb a kozkázata, úgy tudom
A kérdező hozzászólása: Én már probáltam , anyámon keresztül mert vele beszél velem nem de még köszönni sem nagyon. Szinte már rögeszmés nálla.:(((((
Egy ok lehet a testvérek közötti rivalizálás, ami kicsit talán elhúzódott. Általában az idõsebb testvér azért haragszik a fiatalabbra, mert úgy érzi, hogy a család már csak a kissebre figyel. A kicsit meg mindig hátszéllel indul, mert az õ nevelésében a szülõk rutinosabbak. Namost, azzal, hogy te babát vársz, a nõvéred úgy érzi, hogy újra nem foglalkozik vele senki, hogy megint te vagy a középpontban, megint rólad beszél mindenki, és veled dicskednek a szüleid. Jó megoldást nem igazán tudok. Esetleg tanácsolhatom GORDON - EMBERI KAPCSOLATOK c. könyvét, abban van szó az ilyen konfliktus helyzet megoldásáról. DE! Ezt az ellentétet nem te tudod feloldani, hanem a családtagok, azzal, hogy többet figyelnek rá, stb., vagyis õt helyezik a középpontba, pl. úgy, hogy "Milyen nagyszerû nagynéni leszel:) "
tuti féltékeny.hiäba a növéred..nem szép töle hogy igy viselkedik.a babväräsod ne rontsd el ilyen miatt, ne idegeskedj!én 21 multam és a kisfiam 7 honapos, és sokan voltak akik a csalädban is irigykedtek aztän ebszeltek ahätam mögött..mellesleg oldog pärkapcsolatom van, külföldön élek a babäm apucijäval és a babommal.hagyd räjukne foglalkozz velük-vele.remelem nem vele élsz egy fedél alatt.märmint a tesoddal, mert igy eleg nehez terhesen elviselni az iylen "gonosz"embereket.kitartäs!
Sajnálom...én 23 éves vagyok, nõvérem 25 éves. Viszonylag jó testvérek voltunk mindig is, sok-sok veszekedésel:-). 12 hetes kismama vagyok, de amikor megtudta, hogy babaát várok, teljesen megváltozott. Ha találkozunk lesi minden kívánságomat, átölel, puszilgat, büzske rá, hogy a húga terhes. Mondhatom, hogy úgy érzem magam, amikor még kicsi voltam, és õ megölelt, olyan jó érzés. Sajnálom..
Szerintem irígykedik. Kérdezz rá konkrétan, hogy mi az, ami nem tetszik neki benned, mivel van problémája. Ne idegesen, meg ilyesmi, csak szép tárgyilagosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!! Igen ez lehetne az hogy a család rám figyel de ezt sem lehet mondani mert a páromnál lakom! Anyámék nem nagyon fogadták el a helyzetet. Én már meg sem szólalok mert anyám elmondja növéremnek. növérem 23. Igen lehet hogy féltékeny mert nekem jobb a kapcsolatom.Na már csak abban bízom hogy mellettük kaptunk egy házat, és változik. Köszönöm a válaszokat!!!

Az mért van hogy nincs merszem, utána meg van? Ha nézek egy lányt nem merem megszólítani, csak ha már nincs ott, akkor "jahjj de jó lett volna" 15/f

Ma is kb velem 1 korú lány ott állt budakeszin, a buszvégállomáson, csomó ideig néztem, néha ? is. Egyik haverommal voltam, mondtam neki folyamatosan h milyen jól néz ki, meg oda kéne menni.. Miután elviharzott a lány, utána már, áhh hogy odamentem volna. Gyávaság ez? Önbizalom hiány? vagy mi? 15/f

Legjobb válasz: Na kiscsávó, ha erre rájössz oszd meg velem is, mert ezzel én is így vagyok, rendesen lelkiismeret furdalásom van ilyenkor.

Na kiscsávó, ha erre rájössz oszd meg velem is, mert ezzel én is így vagyok, rendesen lelkiismeret furdalásom van ilyenkor.
Gyávaság.
gyávaság.:) de próbáld leküzdeni, mert mindig megbánod utána. nem veszthetsz semmit, ha leszólítod. ha nem akar semmit és bunkó, akkor úgysem látod többet. ne legyél besz.ri:)
önbizalom hiányos gyáva vagy. ez nem vicc volt komolyan beszélek. szerintem menj oda kérdezd meg mennyi az idõ, utána ne állj le a beszéddel mondjad neki a magadét õ is mondani fogja ha jól sikerült akkor végén megmondod neki h összefuthatnátok máskor is mert jól érezted magad aztán elkéred a telefonszámát. hazafelé menet meg örülsz magadnak. hidd el nem nehéz.. elején énis és szerintem mindenki igy volt ezzel majd rájössz ha a csajnak nem jössz be akkor b*szhatod igyis-ugyis a csajt. következõ alkalmat ne szalaszd el menj oda bátran és NE feszengj legyél laza de mégse játszd meg magad. sok sikert ;)
Én is vagyok így ezzel sokszor. Sokszor lejárattam magam és azóta már nemnagyon erdekel ki mit gondol. Ha úgy érzem akkor leszólítom, sokan meglepödnek mert ebböl azt szürik le, hogy nem vagyok gyáva, pedig a zabszemet nem vernék fel a seggembe légkalapáccsal sem, de ez minden szituáció után enyhül. Másrészt, igyekszem nem nyomulni vagy semmi ilyesmi, általában vásárlás közben tök lazán félvállról kérdezek valamit, vagy odaszólok pl. kaja vásárlásnál, hogy - huhh, azt ne meg, marha szar volt- 80%-ban mosolyta kapok és tovább megyek. Ha néz továbbra is akkor folytatom. Írhatnám még tovább, de elöször a saját félemed kell leküzdened. Ne félj odaszólni egy csajnak, szard le inkább az egészet. Remélem menni fog. 21/F

Valaki magyarázza már meg nekem hogy mért van hogy a korombeli lányok (14-15) inkább a 18-20 éves palikra vannak rábukva?

Már televan a hócipőm azzal h a 18-20 éves palik a 14-15 éves kiscsajokat cserkészik be,de ezt a csajok is csipázzák....de ez mért van? attól menő a csaj ha a 20 éves csávó úgy elkapja a kiscsajt h 2 hétig is csak kisterpeszbe tud majd menni?!?!?

Legjobb válasz: 18-20 évesen meg a 25-30as pasikra Sajnos ez ilyen :( Mert nekik idõsebb érettebb pasi kell.

18-20 évesen meg a 25-30as pasikra Sajnos ez ilyen :( Mert nekik idõsebb érettebb pasi kell.
Ki beszélt itt dugásról? Nem is tudom kinek jár ezen az esze . . .
13. Igen.Ettõl lesznek "érettebbek" a csajok.Ugyan úgy a dugáson jár az eszük.Viszont nekik egy érett pasitól kell a törõdéssel együtt. Ne akard nekem megmagyarázni, hogy egy 15 éves lány különb mint egy 15 éves fiú mert voltam tini én is.Láttam, hogy ugyan olyan gyerekesek és sötétek mint a fiúk.
A kérdező hozzászólása: meg még az is fura, hogy a csajok ''sírnak'' hogy minden pali csak megdugni akarja õket meg minden, de nem veszik észre hogy aki szeretetet akar tõlük meg ilyeneket azt leszarják ://
Én is voltam 15, igaz már jó régen, de anno az osztálytársaim közül egytõl egyig az összes fiú borzasztóan gyerekes volt hozzánk lányokhoz képest. El sem tudtam volna képzelni, hogy bármi közöm legyen hozzájuk. Nem, mintha akartam volna akkor még bármit a fiúktól, de nem azért, mert dedós voltam, hanem, mert még nem éreztem úgy, hogy ideje lett volna. Azért már érdeklõdéssel néztem a másik nemet a kb. 17-18 évesek közül. Jelenlegi párom 3, 5 évvel idõsebb nálam, és ez szerintem pont ideális.
3, 5 és fél év ideális.Csak az a bosszantó amit írtál. Hogy a 15 éves lényegében maradjon kussban.Ne csajozzon.Míg a kis királykisasszonynak jár az idõsebb pasi.
Irigykedik a sok fiatal kis pö cs:D jól teszik a lányok hogy idõsebb pasival foglalkoznak , mit kezdjenek 1 gyerek pasival? a lányok elõbb érnek 1 pasi meg még 2x évesen is gyerek , nekem is mindig jóval fiatalabb barátnõm szokott lenni , most lehet rám is irigykedni kis nudlik:D
ismerkednék kedves aranyos, törõdõ, segítõkész, széles látókörû, érdeklõdõ, tanult, család-centrikus 15 éves lánnyal aki leszop F20
Majd a 30as f*s/zitól lévõ gyereket egy korukban hozzájuk illõvel nevelik fel.
Jaj hagyjad már.Teljesen felesleges általánosítani.Mivel érettebbek a lányok?Attól mert testileg egy kicsit hamarabb értek és a hormonok miatt a dugáson jár az eszük?!Ettõl érettek?
A csajok érettebbek ebben a korban, míg a fiúk böfögéssel és fingással akarják meghódítani a csajokat, hát ezért.
Az ilyen kiscsajok jó nagy ribik. Viszket a nunijuk és kufircolni akarnak, ezért kezdenek idõsebb csávókkal.
Azthiszik hogy az olyan rtohadtul menõ, de ez van.
Több réteg van. Van egy bizonyos(nagyobb) százaléka az ilyen koru lanyoknak akik idosebbnek gondoljak magukat es ez a, hogyismondjam.. "meno" hogy idosebb a baratjuk. Masik reteg, hogy teljesen normalis, tenylegesen erett lanyok rajottek, hogy a korosztalyuk nekik gyerekes, ezert valaszt idosebb koroztalybol part. Az erettebb lanyokat nehezebb becserkesznie a fiuknak(nehezebb esetleesen agybavinnie), mig a "kisebbeket" alig kell meghoditani, mert orulnek hogy egy idosebb pasi erdeklodik feloluk, es konnyen adjak magukat//itt nem (csak) a szexre gondolok!!//. Persze meg van sok reteg, de azokat nem sorolom, mert nem ehez a kerdeshez tartoznak. Remelem valaszt kaptal a kerdesedre.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! :) )) Jó most nekem is lehetne 12-13 ''barátnõm'' de nemtudom... õk picik még...:) ) Inkább korombeliekkel akarok barátkozni...igen mondták már h mert érettebb pasi kell nekik..hát ehhez csak annyit h megkérdeztem pár csajt és h azért mert h egy pasival lehessen hülyülni, meg ha ugy vanakkor komolyan beszélni... velem lehet mind a kettõt :) ) alapból ilyen hülye vagyok, és lehet ez a gond, mert a csaj a hülye énem ismeri meg és nem tudja h komoly is tudok lenni :) ) de minek komolykodjak amikor megismerem? :DD nem akarok velük flegmázni se :) ) bár lehet az kéne :/
A 15 éves csaj 18 éves fiúval az miért baj? Ideális korkülönbség.
6. Azért baj.Mert egy 15 éves fiúknak egyek kevesebb csaj érhetõ el aki 15 éves. Ezt nehéz felfogni?!
A 15 éves fiú még ne csajozzon, mert még dedós. Ez van!
15 éves csaj meg ne pasizzon!Õ is dedós!
Pontosan azért amiért 30 évesen majd nagy valószínûséggel te is a 20as csajokat fogod hajtani. Arról nem is beszélve, hogy egy középsulis lánynak mekkora dolog már, hogy egy egyetemistával jár! :) Ez van ilyen az élet. Egyébként nem szeretném arra kihegyezni, de amíg a 14-15 évesek (legalábbis az átlagos) kb addig jut, hogy meghívja egy fagyira, addig a 18-20 évesek már moziba viszik, kajálni és persze az albérletbe, ahol õk már a "felnõtt" életüket élik.

Az mért van hogy szerelmes vagyok egy fiuba és ö már szexuális életet akar velem kezdeni de én még nem merek bele kezdeni?

még sz?z vagyok:_P

Legjobb válasz: 1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett

1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett
Errõl beszéltem, Jah és két tipp. TÉNYLEG kezdj el foglalkozni az információszerzéssel, és akkor nem lesz baba míg nem szeretnéd. A másik, késõbb könnyebben döntöd el egy fiúról, hogy szeret-e, ha mondjuk nem adod meg neki x ideig amit akar. Mint mondtam ha kivárja a dolgok idejét, akkor nem a szexért van veled, hanem azért lesz szex, mert veled van.
A kérdező hozzászólása: kösszi szépen 22:59 vagyok a jo tanácsot :) mert az a helyzet hogy nagyon nekem sincs nagy kedvem mert..... már párszor bele bele gondoltam de hiába :) nincs kedvem 14-15 évesem a suliba gyerekel a kezembe sétálni :P még rá érek hisz még itt az élet elöttem:P nme????!!
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán de akkor minek emlited?pffff
22:59 vagyok Vedd észre a válaszokat a világban. Tudom hogy komoly ellenfél a hormon a szervezetben, de az ég áldjon meg, errõl szól minden második válasz ezen az oldalon. Már a tvben is ez megy. Hogy túl korán kezdik a mai fiatalok. Egy csomó ember aki már idõsebb elmondja a tapasztalatait és a nagyrésze aki amikor ebben a helyzetben volt belement, MEGBÁNTA. Szeretkezhettek még eleget az életben csak várd ki az idejét. Jó dolog a sör is, csak nem ötévesen... A szex is az lesz, ha eljön az ideje. Azt javaslom várj még vagy két évet. Ezt az idõt azzal töltsd hogy TÁJÉKOZÓDSZ, ugyanis a mai 14 éveseknek (szerintem neked se) Fingja nincs arról, hogy mi az az óvszer, milyet kell választani, hogy kell helyesen használni. Arról végképp, hogy milyen nemi betegségek vannak, hogy milyen apró bakiktól lehet teherbe esni. Ha eltelt a két év, és tudsz minden megtudhatót, akkor nézd meg, hogy az a fiú aki szeret ott van-e melletted még? Ha nincs akkor tuti hiba lett volna lefeküdni vele. Ha igen akkor azt is csekkold, tudja-e õ is azt, hogy mire kell figyelni? Ha mindez pipa, és még mindig akarjátok, akkor nyugodtan. De addig ne. A legtöbb tini ahhoz köti a szexet, hogy ideje van-e már? Amit ahhoz köt hogy mennyi idõs, ahelyett hogy az említett feltételekhez kötné... 20/F
nem mondok semmit
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán ki rossz köcsög?
xDD..rossz kötsög
Belegondoltam. Én 14 évesen vesztettem el a szûzességemet, szerettem a fiút, és mégis bánom most utólag. Úgyhogy hagyd még szerintem is.. A várakozás is izgalmas.
A kérdező hozzászólása: a barátom 15 éves. igen 10 éves korunktol kezdve "járunk". hát... oké de zen szerintem van mit el gondolkozni:P ♥
Ja és nem is töltötted még be a 14-et. Eszedbe se jusson még ilyen, akárhány éve is jártok, ez gyerekszerelem és te is gyerek vagy még.
A barátod hány éves?
10 éves korod óta jártok?
4 év után más. Ha tényleg 4 éve együtt vagytok, akkor érdemes elgondolkodnod, mert a pasik mások...
Tök mindegy, mióta vagytok együtt, ha még fiatal vagy hozzá, amit most nem szellemileg értek. Arra gondolok, hogy szép és jó, ha négy éve együtt vagytok, de mikortól is? Mármint pölö ha most 14 vagy, hát nem mernék megesküdni, hogy a szervezeted fel van készülve az ilyesmire. És arra sem hogy benõtt már a fejetek lágya ahhoz hogy felelõsségteljesen cselekedjetek. 20/F
A kérdező hozzászólása: hát.... végülis:P
A kérdező hozzászólása: 1. nem csak a dugásra megy mert akkor már ég meg tete volna mert már 4 éve vagyunk eggyütt:P 2. szerintem nem vagyok tul fiatal
Figyelj, 14 éves vagy, nem jó ilyen idõs korban a szexuális élet, szóval ne csinálj a fiú kedvéért olyat, amit nem akarsz. Te gondolkozol jól, nem õ.
A kérdező hozzászólása: oké kösszke a jo tanácsokat!

Mért van hogy mindenki tökéletes akar lenni, és a belsö már nem számit? Baj, ha normálisabbnak tartom ( fogyatékos-de szeretetre méltó) embereket?

sziasztok. igazábol egyenesen utálom a nyavalygos pi*ékat,akik mindenen hisztiznek. és nem aakarok én is ilyenné válni. mért az üres barbie baba z elfogadot? sokkal jobban szeretem azokat akik nem nyavalyognak az élet csapásain pedig nekik van böven. ma is láttam egy müsort amibe egy nönek le kellett vágni a lábát, apjának minden fajta agyi baja volt,van egy fogyatékos öcse, anyukája meghalt rákba.de amig élt ugy nevelték hogy ne higye azt hogy a világ neki tartozik. van egy férje és épp egészséges gyereke.mélyen megérintett hogy mondta hogy bármilyen is a családok még mindig jobb és boldogabb mint egy átlagos család. mért van hogy a világban csak a gazdagság és a külsöségek számitanak? mi a véleményeteke rröl?elöre is köszi:)

Legjobb válasz: én is igy gondolom:) és örülök hogy ti is.amugy én 14 éves vagyok. és nekem is vannak problémáim és falra tudnék mászni mikor a barátnömnek az a legnagyobb problémája hogy ránéznek az utcán, vagy mert én nem tudok menni valahova akor neki én vagyoka hibás -.-

A kérdező hozzászólása: én is igy gondolom:) és örülök hogy ti is.amugy én 14 éves vagyok. és nekem is vannak problémáim és falra tudnék mászni mikor a barátnömnek az a legnagyobb problémája hogy ránéznek az utcán, vagy mert én nem tudok menni valahova akor neki én vagyoka hibás -.-
mert a média azt nyomja már a 10 éves lányok fejébe ha ledobod a ruhád mint body megélhetési szilvia akkor a testeddel elérhetsz mindent plussz h egy vetkõzésért, éjszakáért egy havi két havi fizu összejön persze h inkább megélhetési r*banc akar lenni minden második 13 éves tisztelet a kivételnek mert látja h tisztességes munkával éhen döglik de ha miss tökélyt szabat magából egy gazdag mecénás által és orrbaszájba fhm ben vetkõzik király élete lesz.Plussz nézz körül az Eltén hogy mecénások által végzi el néhány hölgy az egyetemnet, más meg tanulna de nincs mibõl és nincs gyomra szopókázni a tandíjért.Ennyi, ilyen a világ, felszines .Elméselem a saját sztorimat.ugyan van állásom mégis elmentem két állásinterjúra csupán kutatás célzatán :elõszõr normális ruhába normálisan viselkedve biztos tudással elküldtek, másikon mindent kidobtam elõadtam ostebenkót felakartak venni , ennyi.Amúgy nem rég ittjárt külföldi ismerõsöm és metrón megkérdezte h ennyi prosti van nálunk, miközben a hölgyek csak melóba indultak fényes reggel.Csak hát nálunk a munkába menet olyan mintha az utcasarokra mennének néhányan.Én se öltözöm apácának amúgy de munkába reggel nem övszoknyába szoktam menni.PFFFFF.
Én minden nyûgömmel és hibámmal együtt tökéletesnek érzem magam, mert tudom, mit akarok és jól érzem magam az egyébként tökéletlen bõrömben. :-)
mert ilyen elkúrt világban élünk:) és akármennyire is nem tetszik valakinek, akkor is a média a felelõs ezért és fõleg a reklámok.mert mindenhol mit sugároznak?azt hogy hogyan legyél tökéletes, hogyan legyél 24 órában fitt és gyönyörû, ilyen legyél-ekkora legyen a melled mert akinek kicsi az már mehet a pi-be, és még sorolhatni lehetne.. és az ember ezt el is hiszi mind.van aki photoshopról szerintem nem is hallott :) na meg a drága kozmetikumokról amik eltüntetik a bõrhibákat. amúgy is, tökéletes nem létezik. a beteg embereken sokszor éni s elcsodálkozok. bennük sokkal több az akaraterõ , mint a többi átlagos emberben. és én ezt csodálom bennük.igazán tiszteletreméltóak ezek az emberek!
Mert mindenki azt hiszio, ha jól néz ki az mindent elér.ezt is a média érte el.szerintem.én is még csak egy 13 éves lány vagyok, de én nagyon értékelem az életet, és nem tervezem, hogy kis p.csa legyek .
Nekem három fajta súlyos betegségem van. Nekem aztán lenne okom panaszkodni mindennap. De nem teszem, élem az életem ahogy tudom. De amikor az ismerõseim közül páran elnyávogják magukat, hogy jaj már megint nem jutottam el a szoliig, a kozmetikushoz. Meg lenõtt a hajam, és így értéktelennek tartom magam. Akkor én csak legyintek. A fene a jó dolgukat, csak ennyi a bajuk?!Meg utálom, akik durkálnak a kajákban, mert ez sem jó, meg az sem jó, meg zsíros, húsos, tejfölös, tonhalas stb. Na annak mindnek a fejére borítanám, akkor lehetne hisztizni. Az én értékrendembe csak az tartozik bele, ha valaki természetesen viselkedik, a hisztérikákat, legtöbbször faképnél hagyom.
kétszer ment át sorry
22.32-teljesen igazad van. na de nem ám csak a munkahelyre mennek úgy mintha az utcasarokra mennének, hanem így van ez a sulikba is.komolyan mondom 10-bõl legalább 9 úgy néz ki mint egy feslett, repedt sarkú [email protected] haladjunk a korral?ez már rég nem normális, hogy ennyi évesen [email protected]'nak akarnak kinézni.aztán meg csodálkoznak ha idõs emberek vagy ilyen perverz alakok kikezdenek velük, vagy megakarják húzni, és még õk nyafognak. egyszer az osztályomba németen az egyik csajnak leesett a mûkörme és az óra kellõs közepén kellett neki keresgélni a mûkörmét.mondanom sem kell , hogy röhögtünk rajta.-.-
Nekem is volt ilyen osztálytársam annó középsuliba pedig az nem most volt, kedves oszálytársnõmnek egszer a pizzába állt bele, aztán meg a hóesésbe esett le az a ragasztós bóvli ott fütette a körmét a hóban.
Szia! A film, meg a példák, amit írtál, kicsit horrorisztikus, de azért neked van igazad. Ez a kirakat-létezés, ami megy mostanában, nagyon sekélyes, felületes, hitvány, stb. Tehát nem kell követned, ha te magasabbra értél már. Inkább keress olyan csoportokat, tanfolyamokat, stb, ahol hozzád hasonklók vannak.

Mért van hogy manapság már szinte csak lányok, nõk lovagolnak inkább, mert régen inkább férfi sport volt?

Nagyon sok lány , nõ ráadásul szõrén üli meg a lovat.

Legjobb válasz: Rájöttek, hogy olcsó csikló orgazmussal jár.

Rájöttek, hogy olcsó csikló orgazmussal jár.
Hát régen elsõsorban nem sport miatt lovagoltak, hanem mert nem volt más gyors közlekedési eszköz és mert azzal jó volt csatába vágtatni. :D De manapság már van autó nameg a harcmodor is megváltozott és a férfiak már nem tartanak igényt lovakra, a nõk viszont szeretik õket és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Komolyan?
ilyen kategóriába írni a kérdést és akkor még álljuk meg hogy ne trollkodjunk be valamit?? :D
A kérdező hozzászólása: Trollkodjatok. Nyomjátok a valaszokat. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!