Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy legszívesebben (3 db)

Mért van az, hogy legszívesebben kivégezném mindazokat, akik valaha bántottak? Ennyire nem vagyok képes felgolgozni a sértettségeket?

Legjobb válasz: Hello. Én is hasonlóan vagyok vele. Volt két ember akit szerettem, de nagyon megbántottak. Azóta én s a halálukat kívánom, meg akarom verni/ölni õket. És nem vagyok ettõl még elmebeteg, hanem õk, mert nagyon súlyosan megbántottak ok nélkül. Ha tudnám mit tettek Veled, akkor könyebb lenne kideríteni, de valószínüleg nem tudsz túllépni a sérelmen. Én is ilyen vagyok. Remélem tudtam segíteni. D.

Hello. Én is hasonlóan vagyok vele. Volt két ember akit szerettem, de nagyon megbántottak. Azóta én s a halálukat kívánom, meg akarom verni/ölni õket. És nem vagyok ettõl még elmebeteg, hanem õk, mert nagyon súlyosan megbántottak ok nélkül. Ha tudnám mit tettek Veled, akkor könyebb lenne kideríteni, de valószínüleg nem tudsz túllépni a sérelmen. Én is ilyen vagyok. Remélem tudtam segíteni. D.
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb baj, hogy 5 évesen megerõszakoltak a szomszéd fiúk, innentõl kezdve csõstõl jöttek a bajok. Megaláztak, megpofoztak, kiabáltak, megcsaltak ok nélkül, minden elképzelhetõ rossz megtörtént velem. És méfg én legyek kedves, megértõ és gondoskodó, ezek után hogy legyek?
Elsõ válaszoló vagyok. Sajnálom. Szüleid nem tettek semmit? Nem jelentették föl õket? Nem tudsz elköltözni egy rokonhoz, pl nagymamámhoz vagy nagynénihez, hogy új életet kezdj? Ezeket a dolgokat tényleg nagyon nehéz feldolgozni. De egyik sem a te hibád. Ilyen sérelmek után normális, hogy ki akarod végezni õket. Ezek után nem tudsz és nem is kell kedvesnek lenned velük. Megaláztak bántottak, stb. Barátnõid, családod nincs melletted? Nekik nem mondhatod el a bánatod, mert nem értenek meg? Szerintem próbálj meg új életet tenni, egyelõre ennyit tudok tanácsolni.
A kérdező hozzászólása: Hála istennek új éltet tudok kezdeni jövõ7en szerdátol, ugyanis elköltözöm a võlegényemhez.A barátnõm hála istennek mellettem áll. A cwsalád, meg.... semmit nem ér.
nem csoda, hogy megölnéd õket. amúgy ez teljesen normális. épp az lenne a rossz ha nem akarnád õket megölni. ez így van rendjén. ha megúszhatnám következmények nélkül, akkor már sokkal kevesebbért is öltem volna embert. és ez sok mindenkivel így van.

Előfordult már veletek is, hogy elegetek van mindenből, és legszívesebben meghalnátok? Hogy másokat irigyeltek, mert nekik jobb életük van?

Legjobb válasz: na mindegy, odaírtam még a végére hogy végigolvastam és annyira szeretnék segíteni mert tök szomorú volt, de sajnos nem tudok értelmeset mondani és nekem is vannak/voltak hasonló problémáim... csak lehet ezt már nem olvastad mert utána törölték de mindegy is csak akartam hogy tudd, igazából ez nem valami konstruktív válasz :P

na mindegy, odaírtam még a végére hogy végigolvastam és annyira szeretnék segíteni mert tök szomorú volt, de sajnos nem tudok értelmeset mondani és nekem is vannak/voltak hasonló problémáim... csak lehet ezt már nem olvastad mert utána törölték de mindegy is csak akartam hogy tudd, igazából ez nem valami konstruktív válasz :P
igen igen sokszor.. de nem te írtad ki az elõbb ugyanezt csak több caps-el ?:D
Meg még azelõtt is volt egy hasonló kérdés..
Nem. Életvidám ember vagyok.
A kérdező hozzászólása: De igen, csak természetesen törölték, és kérték, hogy fogalmazzam át! :) Nem szabad nagy betûkkel írni, ezt tudtam is, és csodálkoztam, hogy egyáltalán engedték kiírni..
Én csak annyit tudok mondani, hogy legyen egy határozott döntésed, hogy mostantól ez és ez meg fog változni, máshogy fogod csinálni és tûzz ki célokat amiket minden áron el akarsz érni. Rajtad múlik a nagy része, ha összeszeded magad és határozott leszel fogsz majd tudni változtatni. Könnyû ezt így mondani, lehet, hogy most [email protected] az egész, de ne irigyeld mások életét, azzal nem lesz jobb semmi. Attól meg végképp nem lesz jobb, ha meghalsz mert kimaradsz nagyon sok dologból és nem tudhatod mit hoz még a jövõ, lehet, hogy olyan életed lesz amit most irigyelsz másoktól.
folyamatosan ezt érzem, 15 évesen! nem normális...
Én folyamatosan ezt érzem... :/ De ez 13 évesen nem normális :P

Annyi a problema, hogy a parom azert nem akar velem lenni mert nincs hely ahova mehetnenk(titokban) mit javasoltok? Legszivesebben minden percen csak dugnek es dugnek. Miert van ez? Es hogy meg is tehessem, hogyan vegyem ra a szerelmemet?

Legjobb válasz: én néha többször kívánom mint a barátom:D persze néha fordítva is van, de elvagyunk :P te egy kicsit egyszerûen fogod fel a dolgot sztem:D lehet lepontozni

én néha többször kívánom mint a barátom:D persze néha fordítva is van, de elvagyunk :P te egy kicsit egyszerûen fogod fel a dolgot sztem:D lehet lepontozni
nem is csodálkozom, hogy nem akar veled DUGNI, maximum szeretkezni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!