Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy kb. 5-6 (4 db)

Mért van az, hogy kb. 5-6 napja fehér folyásom van? Lehet valami betegségnek a jele?

Most tartok a ciklus 21-ik napján.Úgy tudom,hogy pete érésnél jelentkezik ilyen fehér folyás.Lehet esetleg fel fázás?De nem fáj semmim.Néha érzem,hogy szúrkál a hasam mintha meg akarna jönni.De még 8 nap kb.El?re is köszi.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nem betegség jele, nekem is szokott ilyen lenni néha. Ha nem szagos, nem viszket, nem jáj, és nincs égetõ érzés, akkor nem baj szerintem. Terhesség nem lehet? Amikor peteérésed volt, volál a páoddal? :))

Szia! Szerintem ez nem betegség jele, nekem is szokott ilyen lenni néha. Ha nem szagos, nem viszket, nem jáj, és nincs égetõ érzés, akkor nem baj szerintem. Terhesség nem lehet? Amikor peteérésed volt, volál a páoddal? :) )
A peteérés és a menses közötti idõszak mindig "nedves", a menses utáni idõszak pedig "száraz". Ez így normális, nyugi.
Ha nincs szaga a folyásnak megnyugodhatsz, de ha megjön, és az alhasi szúrkodás megmarad, menj azért dokihoz, mert lehet kisebb felfázás jele.
Szia!Ha eddig soa nem tapasztaltál ilyet, akkor lehet vmi probléma van.Felfázás, gyulladás, gomba.Ha rendes nõgyógyászod van, kivizsgál ha kéred(vagy vetess kenetet, ha 1 évnél régebben voltál rákszûrésen, abból minden kimutatható-gyulladás, gomba, stb), a rendetlenebb elintézi egy"ez normálissal".
Azt nem tudom mi baj lehet de minden esetre vedd ki a piercinget fertõtlenítsd le, és kend be a köldököd is fertõtlenítõvel.
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy 1 éve benne van, és lekopott a bevonata, és fémallergiás vagy? Csak egy tipp, nekem nincs piercingem, nem tudom, van-e olyan, mint a fülbevalóknál, hogy csak nikkelmentes bevonata van.
Lehet gomba is, ha rendesen viszket.
A kérdező hozzászólása: Nem kopott le a bevonata. És aranyozott. Nem is piros a hasam meg semmi.Csak viszket és néha gennyes. :( Sajnálom, mert olyan szép ékszer. De megpróbálom a fertõtlenítõs tippet. Köszi. :)

Hogyan kell sikeresen levágni a macska karmát? Azaz, hogyan lehet lefogni egy 5 éves kb 6 kilós macskát aki ezt sose szerette? A kaparófa dísznek van, mert azt sem szereti.

Találtam segítségeket, ami elvileg jó, de gyakorlatban lehetetlen...

Legjobb válasz: mért akarod neki levágni??

mért akarod neki levágni??
Latom hogy sok embernek okoz gondot a cica korom vagasa. En is megprobaltam de megijedtem lehet tul sokat vagok es fajni fog neki. Par nap alatt raszoktattam a kaparofara.... Szenzacios volt.A kedvenc jatekaval csalogattam oda es ugy tettem mintha nagyon fontos lenne ugy elvenni hogy folmaszon elette a fara.Sikerult az ota szereti es en megnyugodtam latom a letort korom foszlanyokat.
Szerintem nincs annak ertelme, h csak egyesevel vagod le a kormoket. En is ugy probaltam, de hamar megszokja (kb a 2.nap) h nem kell hagynia, mert egy korom levagasa utan ugyis elszaladhat. Plusz mire igy vegzel mind a husszal, lassan kezdheted is ujra :) Szerintem neki kell veselkedni es tullenni rajta egy az egybenn. (minimum 2 emberes feladat, es kitartast igenyel, es nagy fajdalomkuszobot karmolasra :)
Nekem gyógyszert kellett beadnom a cicámnak, az sem volt egyszerû. A végére nagyon profi lettem. Csavard be egy törölközõbe, hogy csak a feje érjen ki, majd egyenként vedd elõ a lábait, így a többivel nem tud ellenkezni, karmolni. Garantált a siker!
Nálunk ugyanez a probléma. Az elõszoba már teljesen ki van csomagolva a tapétából, de a kaparófára rá sem néz a cica. Õt (egyébként 6 és fél kiló a kis drága)az orvosnál hárman próbáltuk megfogni a körömvágáshoz, de lehetetlen volt, úgyhogy feladtuk. Azt javasolta az orvos, hogy ne egyszerre akarjam levágni az összes körmét, hanem alkalmanként egyet-egyet mondjuk az esti szokásos simizés közben, akkor talán észre sem veszi. Még nem próbáltam meg, de ennél jobb ötletem nekem sincs. Mindenesetre ha nekiállsz, csak óvatosan, nehogy belevágj a körmében húzódó érbe.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom a behízelgõs módszert, köszi.:) Amúgy benti cica, és kopog a körme szinte ahogy lép, azért kell....
Mi is ketten dolozunk Micin. A lányom leül és úgy fogja két kézzel, hogy neki háttal legyen, lábai kifele. Így, ha bedühödik, akkor is csak a levegõben kapálózik, harapni meg csak engem szokott.... Megfigyeltük, hogy a hátsó lábaira érzékenyebb, tehát ezekkel kezdem a körömvágást, aztán térek át a többire, amit jobban elvisel. Mindenképpen szükséges egy jó adag szeretetteljes határozottság! Ha már "káromkodik", akkor rászólok, egy darabig nyugton van, én meg igyekszem minél gyorsabban (nem kapkodva, csakis óvatosan) végezni. Ha elõbb elengednénk, fix, hogy legközelebb is kiharcolná! Szerintem is egy alkalommal végezzetek valamennyi karmával. A lenõtt karom egyébként balesetveszélyes is: pl. játék közben beakadhat, amit aztán nem tud kihúzni, és ha lendületben van, akár el is törheti a lábát.
Ha felveszed, akkor karmolni és kapálózni fog. A tanácsom egy kicsi, de annál vérszomjasabb cica gazdájaként, akinek szintén gyakran vágjuk a körmén a túlnõtt részt: szorítsd le a földre, fogd a hátát és a nyakát, így nem tudja használni a lábait. Az állatorvos is így adja be az oltást, a macska kicsit meghunyászkodik, ha nem tud küzdeni. Segítõd egyenként elõ tudja venni a lábait, és levágja óvatosan a túlnõtt részt. Arra vigyázz csak, hogy nehogy belevágj az ujjába, mert rossz emléke lesz az esetrõl... Amúgy tapasztalatom, hogy nem olyan könnyû, hiszen a macska mozog, közben lesi az ember a rózsaszín, eres részt, illesztgeti a csipeszt... Eltart egy darabig.
Nem az egész köürmét kell levágni, hanem a túlnõtt részt..
egy macskának sose szabad levágni a körmét nebaj ha kopog betudja huzni ha akarja hiszen macska
Akik nem értik, miért kell vágni, azoknak mondom, hogy azért, mert a szabadban élõ macskának természetes módon kopnak a körmei, vagy maguk koptatják pl. a fák törzsén. Mivel a szobacicáknak ez a lehetõség nem adatik meg, ezért szükséges kaparófára szoktatni õket, csak hát azt nem minden cica szereti használni. így viszont túlnõhet a körmük, ahogy neked is nagyon hosszú lene, ha nem reszelnéd vagy vágnád. Hát ezért fordul elõ, hogy egy szobacicának körömvágásra van szüksége.
Ha ennyi "zaj" zavar, hogy kopog a macska körme, akkor minek van macskád? Nekem nyolc van, mégse jut eszembe levagdosni a körmeiket, csak mert kopog. Azért macska a macska, hogy karmoljon.
jah értem már, erre nem is gondoltam:)
Gondolom a kérdezõt nem a kopogás zavarja, hanem az, hogy ez problémához vezethet pl túl hosszú karom nem egészséges, visszafordulhat, esetleg belenõhet a húsba stb.


Szilárd kaját vegyél inkább.
?Naturalba ki mondta h natural vagyok hulyegyerek 15kg zsir rajtam?
A kérdező hozzászólása: egy értelmes ember köszönöm
Ide jöhet kép, 106kiló a szálkás súlyod közelébe se lehet naturálba... 48as pajszerre meg büszke lehetsz, ha van rajtad 15kg fölös zsír. Tipikus buta ember, beszól másnak, a karját pajszernek hívja...
A kérdező hozzászólása: talán ezért szeretnék változtatni rajta de nagyon jól nézek ki így is nem panaszkodnak :$
Bazee akor h nezel ki 32eskar 95kilohoz??en 182 106kilo 48as pajszer
A kérdező hozzászólása: 193 cm magas 95 kg vagyok 32 es kar alapból én
Hidd el en lejjebrol kezdtem mint te 49kilo volltam 2008ban mikor kezdtem(ettol lejjeb nem igazan van ember)most 106vagyok es egy ektomorf alkat sosem lesz igazan zsiros;)
A kérdező hozzászólása: attól mert fel vagy fújva te is ott kezdted ahol én nem tudom mér kell egybõl így reagálni Koksz báró
Te rohat kis kancso lattal engem h nezek ki ha erdekel kuldok neked privatba kepet de nemfogod megkoszoni irj ha erdekel majd meglatod menyire vagyokjo
A kérdező hozzászólása: igen mer te vagy a jó OKOSKA hagyjad már magad ülj bele egy pumpába
felesleges belevágnod ebbe csak az idõdet pazarolnad a kérdésbõl lerí hogy segghülye vagy a témához, olvasgass alapismereteket elõször
Ez csak kaja, ha nincs étrended inkább arra költenék.
Szerinted mi lesz? Felszedsz + pár kilót egy tömegnövelõtõl, majd többet nem veszel és atomanti izmos maradsz? :D
Toltottem fel kepet 3perc mulva 5privat jott h versenyzek e es h adjak tanacsokat nekik ulj a hatadra facan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!