Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy kb (212 db)

Az mért van, hogy egy nő megmondja, h szabályosan taszítja el magától a párja, mégis ott marad vele (kb koloncnak)?

Legjobb válasz: nincs önbecsülése annyira hulla szerelmes, hogy nem látja a fától az erdõt be van pánikolva az egyedülléttõl kb. ezek a variációk lehetnek

nincs önbecsülése annyira hulla szerelmes, hogy nem látja a fától az erdõt be van pánikolva az egyedülléttõl kb. ezek a variációk lehetnek
pénz miatt például de minél jobban leszarsz egy nõt annál jobban le se tudod vakarni magadról tapasztalatból mondom
A kérdező hozzászólása: lehet ezt kéne tennem nekem is... mert ugye velem dumál a pasija mellett...
Ezt soha nem értettem én se...
A kérdező hozzászólása: durva cucc ez...én el sem akarom hinni.. kérdeztem tõle, h jó, minden frankó vele? A álasza: nem, és soha nem is lesz köztük minden frankó. Meg nem gyõzi mondani, h a gyerek megin elment otthonrol ilyn 3-4-5 órákra..tehátt kb már sztem a gyerek menekül otthonrol, ne kelljen vele lennie...

Ma van peteérésem, reggel teszteltem PG53-mal, eddig most először, mert sejtettem, hogy kb mikor van pé-m. Mit tehetnék még, hogy ma este sikerüljön?

Nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:)))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:))) Sok sikert!

Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:) ))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:) )) Sok sikert!
Szia!Mi 24 hónapja várunk rá, eddig aki kisbabánk összejött(2 pontosan), õk mind akkor, amikor nem is foglalkoztam azzal, hogy mikor ovulálok, és szabadon szerettük egymást.a gyertyaállás, lábakat a falnak, stb.nem hülyeség, csináld, anyukámék is két évet vártak rám, aztán anyukám gyertyába állt, és a következõ hónapban már jelentkeztem is.Sok sikert.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat és a remek tippeket. Ez a gyertyaállás tényleg bejön?
Mi még csak szeretnék kisbabát, de van egy 40 hetes kismama ismerõsöm, aki ezt a gyertyaállás tippet adta, mert neki is így jött össze a baba, és már lassan szül is. Szerintem, ha megkéred még a kedvesed is segít neked ebben.

25 megás netem van. Az mért van hogy ha a gépen nézem akkor a speedtest kb 10 megát ir ki (kábel), viszont a laptopon 23 megát (wifi)?

Legjobb válasz: A választ itt megtalálhatod: http://hu.wikipedia.org/wiki/UTP CAT3 - 10 Mb/s az adatátviteli sebessége. Csillag topológiánál alkalmazzák, ethernet hálózatokban (Legacy Ethernet[10MB/s-os] közege).

A választ itt megtalálhatod: http://hu.wikipedia.org/wiki/UTP CAT3 - 10 Mb/s az adatátviteli sebessége. Csillag topológiánál alkalmazzák, ethernet hálózatokban (Legacy Ethernet[10MB/s-os] közege).
A kérdező hozzászólása: Értem köszi! És lehet helyette használni egy CAT 5-õset mondjuk?
Lehet.
A kérdező hozzászólása: Mégse volt gáz a kábellel, mert mostmár itt is 25 megát mér.


A kérdező hozzászólása: Mac audio mp 2000-es erõsítõ // 2 mnc 8ohm-os hangszóró
Valószínûleg mert alulterhelted az erõsítõt, amiatt melegszik túl és kapcsol le. Ohm törvénye, középiskola 1. osztály.
Márkát és típust írjál ne wattokat. ÍGy lehetetlen megmondani, de szvsz az erõsítõ valami SAL féle lehet, és túlmelegedik, nem bírja. Írd meg azért, hogy mégis milyen cuccok, elõrébb jutnánk!
add meg hány ohmosak a hangfalak és hogy párhuzamosan vagy sorban vannak e kötve , mert ha párhuzamosn kötöd pl két 4 ohmos ládát az 2 ohm ellenálás lesz a végfok számára így valószínüleg túl kicsi az ellenálás és egy idõ után az erõsítõ védelme levált hogy ne süljenek meg a teljesítmény áramkörök , mivel túlságosan terheli azokat.
A kérdező hozzászólása: sorba van kötve
Természetes megoldást erre nem találsz. Próbálkozhatsz ezzel [link] de nem garantált hogy tökéletesen leszedi.
Természetes nincs. Hajradír van vagy leszívatás.

Hogy lehet nádszövetet tapasztani? 60 éves ház, és a plafon felett nádszövet szigetelés van. Hogy kell arra tapasztani? Az egészet, kb 15 m2 le kell szedni, mert leázott. De hogy kell újra rakni?

Legjobb válasz: Hát régen csináltam.. A nádszövet az nem szigetelés, az maga a mennyezet anyaga, más kérdés, hogy jól is szigetel. Van ugye a gerendázat, erre keresztben van alulról rászegezve a nádszövet stukatur szeggel. Ez kb. olyan mint az U szög, csak az egyik szára hosszú. És akkor ez alulról meg van támasztva kb. két nagy asztalnyi (mi a korábbi sufni teleajtót használtuk) zsaluval. És akkor bekeverve stukatur gipsz (gyorsan köt) felülrõl a nádat kicsit ellepve le van öntve, kitöltve. Olyan folyékonyságú és úgy van bedolgozva, hogy alulra is kerül, majdnem beborítja a nádat, alig látszik. Hamar köt, lehet bontani, tovább "lépni", alulról persze majd vakolni kell, ez lesz a kész mennyezet. Már 50 éve áll....

Hát régen csináltam.. A nádszövet az nem szigetelés, az maga a mennyezet anyaga, más kérdés, hogy jól is szigetel. Van ugye a gerendázat, erre keresztben van alulról rászegezve a nádszövet stukatur szeggel. Ez kb. olyan mint az U szög, csak az egyik szára hosszú. És akkor ez alulról meg van támasztva kb. két nagy asztalnyi (mi a korábbi sufni teleajtót használtuk) zsaluval. És akkor bekeverve stukatur gipsz (gyorsan köt) felülrõl a nádat kicsit ellepve le van öntve, kitöltve. Olyan folyékonyságú és úgy van bedolgozva, hogy alulra is kerül, majdnem beborítja a nádat, alig látszik. Hamar köt, lehet bontani, tovább "lépni", alulról persze majd vakolni kell, ez lesz a kész mennyezet. Már 50 éve áll....
A kérdező hozzászólása: És ha csak egy kb 2 m2-nyi területet kéne újra tapasztani? Azt hogy? A többit nem akarjuk ott megbontani. Azt jó ha nagyjából megcsináltam, mármint kézzel betapasztottam, amjd megyek agyagért, és ha a fagyoknak vége mint a glettelés úgy megcsinálom. Ez így jó lenne?

Van egy lány kb együtt csinálunk mindent csak nem merem elhivni randira vagy ilyesmire mert 1 évvel kb idősebb nállam szerintetek mint tegyek várjam meg hogy ő hivjon, vagy én mondjam neki hogy járnék vele, és akkor mit?

Legjobb válasz: Nálam 2 évvel fiatalabb a barátom. De ez annak köszönhetõ, hogy õ el mert hívni randira, mert ha nem hívott volna, biztos nem tudtam volna meg, hogy tetszem neki. Remélem érted a célzást.

Nálam 2 évvel fiatalabb a barátom. De ez annak köszönhetõ, hogy õ el mert hívni randira, mert ha nem hívott volna, biztos nem tudtam volna meg, hogy tetszem neki. Remélem érted a célzást.
Azt semmiképp se várd, hogy õ hívjon! Ez maradjon meg a férfiaknak :-) Nem baj, ha idõsebb nálad, attól még tetszhetsz neki! Próbáld meg nyugodtan, megéri!
Baratnom 2.5 evvel idosebb, peksegben dolgozott ahova reggeliert jartam, par honapnyi "ismeretseg" utan elhivtam h kimozdulhatnank valahova egyutt, 3-ik "randin" osszejottunk es jol elvagyunk mar egy eve.Igen szerintem te kezdemenyezd, valami ilyesmi hogy : "figyu eleg sokat logunk egyutt mostansag, nemtom veled mi a palya, de en ugyerzem reszemrol tobb ez mar mint baratsag, nemtom neked mi a velemenyed rolam e teren, de mivolna ha megprobalnank?" ez igy diohejban...de azert ne szoszerint ezt mond ;)
A kérdező hozzászólása: Ok. kösz :D

Mért van az hogy egy jogosítvány kb 150 ezerbe kerül de ha elkapnak engedély nélküli vezetésel akkor kb 20-50 ezer ft-os büntetést kapunk. Mért van ez?

Legjobb válasz: A büntetést akár naponta is megkaphatod, a jogsira meg az idõnkénti megújításon kívül nem kell költeni.

A büntetést akár naponta is megkaphatod, a jogsira meg az idõnkénti megújításon kívül nem kell költeni.
Hiszed. A jogsi csak egy egyszeri dolog, utána már csak a megújításra kell költeni az is az ügyintézéssel, és az orvosi papírokkal együtt, kb 10-12 ezerbõl megvan. A büntetések meg naponta is lehetnek akár, és ugye elõször lehet hogy csak ennyi, de simán lehet belõle 200-300 ezer Ft is plusz vezetéstõl való eltiltás ami azt jelenti hogy nem is tanulhatsz vezetni. Sõt nem is vizsgázhatsz. Szóval ezzel azért ésszel, mert lehet nem fognak 5 évig sem elkapni, de bármikor jöhet egy ellenõrzés és ha akkor nincs nálad akkor õk utánafognak nézni a rendszerbe, mert ha ott viszont megvan hogy te rendelkezel ezzel akkor megúszhatod de ha ott sincsen nyilvántartva akkor már gond van. ha veszed a jogsid és nem kerül be a rendszerbe semmilyen okból akkor is lehet belõle probléma. Szóval ésszel az ilyennel.
A megszerzés árának semmi köze a büntetéshez. Ha holnap ingyen adnák a jogsit akkor is ez volna! A cselekmény van büntetve. Akinek nincs jogsija feltételezik, hogy "nem is tud vezetni ". Ennek az ára most éppen amennyi!
A kérdező hozzászólása: Lehet igazatok van de én 4 éve vezetek engedélyel és még egyszer sem álitotak meg a rendörök és ha akkor nem raktam volna le a jogsit nem dobtam volna ki 160 ezer ft-ot és kicsit fáj ez mert olyan sok szép dolgot vehetem volna belöle jó igaz ez a szerencsén is múlik hogy elkapnak e vagy nem kis városban még kisebb az esély de annak az esélye hogy elkapjanak háromszor négyszer ahoz nagyon szerencsétlenek kell lenni

A felfázástól is késhett a mensi? Kicsit sürű, kicsit vizes nyálkás, fehér sárga színű folyásom van. Kb egy hete késik (azért írom hogy kb, mert nem tudom múlt hónapban mikor jött meg pontosan).

a párommal már közel 11 éve vagyunk együtt és általában megszakítassal védekeztünk.Eddig nem volt soha ilyen problémám,hogy késett volna.7 hónappal ezelőtt szültem,de az tervezett baba volt.A múlt héten gyógyultam meg,elkaptam az influenzát.Ez befolyásolhatya a betegség a késést?Tesztet holnap szeretnék csinálni.A hasam szokott mensi szerűen görcsölni,de nem jön meg.Arra emlékszem,hogy múlt hónapban mikor megjött nagyon meglepődtem,mert akkora még nem vártam,korábban jött meg.

Legjobb válasz: Terhesség után lehet rendszertelen és a felfázás is hathat rá, bár nem feltétlenül. Bizony az is benne van a pakliban, hogy védekezés ellenére terhes vagy.

Terhesség után lehet rendszertelen és a felfázás is hathat rá, bár nem feltétlenül. Bizony az is benne van a pakliban, hogy védekezés ellenére terhes vagy.
csináltál tesztet?Mi lett az eredmény?

Mért van az, hogy a legtöbb embernek a haja a homloka két szélén kb ilyen háromszög alakban ki van maradva? XD Hogy a fenébe nőhet úgy a haj? Mért marad ott ki? Nekem abszolút nincs kimaradva!

Legjobb válasz: Gyökérke, azért mert sötét vagy, mint az éjszaka, még nem kell azt a kicsinyke kis csökött agyadat megjátszani. Kopaszodás, ha hiszed, ha nem. Olvass utána!

Gyökérke, azért mert sötét vagy, mint az éjszaka, még nem kell azt a kicsinyke kis csökött agyadat megjátszani. Kopaszodás, ha hiszed, ha nem. Olvass utána!
Kopaszodásnak hívják, hormonális oka van. Hány éves vagy, 10?
Szerintem a legtöbb embernek nem olyan, ha jól megnézed.Legalábbis mifelénk nem.Amúgy genetika.Fõleg férfiaknál van.
A kérdező hozzászólása: Anyukád a 10 éves, milyen kopaszodás? Már velem egykorú (19) éves srácoknak is olyan. De látok ilyen már kb 13 éves korban is. Egyszóval korfüggetlen. Ott ki van maradva, és ez ilyen születésüktõl addig amíg le nem kopaszodnak.
Mûvelõdj! http://www.hazipatika.com/eletmod/egeszseges_szepseg/cikkek/.. - kamaszkortól, kamaszkor végétõl indul és a tesztoszteron (azaz a férfi nemi hormon) egyik származéka a DHT felelõs érte. A férfiak 60 %-nál jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Sötét vagy te azt sem tudod ki vagyok... jaj Istenem. Na mind1 elbeszéltünk egymás mellett. Viszont akkorsem értek vele egyet hogy normál kopaszodás lenne. Hiszen azon a 2 részen lekopaszodik pár centin a haj, és akkor miliméter pontosan megáll a kopaszodásban, 10-20 évre vagy mittomén mennyire?
Nekem is kicsit beljebb nõtt ott a hajam. Ez van, genetika. Ugyan olyan, mint a szem szín. 16/L
Mivel nem értesz egyet, h.lye gyerek? HORMONÁLIS kopaszodás, ami NEM mindenkit érint, hanem "csak" a férfiak 60 %-át! És NEM, nem áll meg, hanem folyamatosan feljebb "tolódik" a homlok két részen illetve másoknál a fejtetõrõl indul és onnan "teljesedik ki", míg csak oldalt és hátul, azaz patkó alakban marad haj a fejük tetején. Mi lenne ha nem lennél ilyen lusta és elolvasnád azt a nyomorult linkelt cikket?
A kérdező hozzászólása: Jóóólvan... köszönöm a válaszod :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!